Gość: MruMru IP: *.cm-upc.chello.se 06.11.01, 03:14 Ciesze sie ze jestes! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MruMru Re: WITA CIE MRUMRU! IP: *.cm-upc.chello.se 06.11.01, 03:33 Tak ten jest dla Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vancouve Re: WITA CIE MRUMRU! IP: *.sympatico.ca 06.11.01, 03:34 Tez sie ciesze. Dzieki za cierpliwosc. Mam nadzieje ze bedziesz jeszcze chciala mnie troche podciagnac w tych komputerowych lamiglowkach. Milo mi ciebie poznac.. Do uslyszenia Pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MruMru Re: WITA CIE MRUMRU! IP: *.cm-upc.chello.se 06.11.01, 03:35 Jeszcze cie nie ma , ale ja sobie poczekam...hi,hi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rehot Re: WITA CIE MRUMRU! IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.01, 03:42 nie lepiej spać? poźno już Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MruMru Re: WITA CIE MRUMRU! IP: *.cm-upc.chello.se 07.11.01, 01:25 Hi Mississagua, zaznaczam tylko swoja obecnosc.I czuwam dalej. Jak tam wczorajsza randka z dziewczyna z BC? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vancouve Re: WITA CIE MRUMRU! IP: *.sympatico.ca 07.11.01, 06:44 Czesc, Ale dlugi liscik napisalas...... A wiesz ze lubie czytac... buuuuuuu. Randka nie doszla do skutku, bo poswiecilem uwge nieznajomej z czatu. Anyway... jestem i wystukam cos jutro. PAAA zekam na liscik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MruMru Re: WITA CIE MRUMRU! IP: *.cm-upc.chello.se 08.11.01, 01:17 Gość portalu: Vancouve napisał(a): > Czesc, > Ale dlugi liscik napisalas...... A wiesz ze lubie czytac... buuuuuuu. > Randka nie doszla do skutku, bo poswiecilem uwge nieznajomej z czatu. Anyway... > > jestem i wystukam cos jutro. > PAAA > zekam na liscik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MruMru Re: WITA CIE MRUMRU! IP: *.cm-upc.chello.se 08.11.01, 01:46 Gość portalu: MruMru napisał(a): > Gość portalu: Vancouve napisał(a): > > > Czesc, > > Ale dlugi liscik napisalas...... A wiesz ze lubie czytac... buuuuuuu. > > Randka nie doszla do skutku, bo poswiecilem uwge nieznajomej z czatu. Anyw > ay... Witam, list moze nie byl dlugi, ale jaki szybki!:) A jak lubisz je czytac, to musisz je tez czesto pisac:) To, ze randka nie doszla do skutku wcale mnie nie martwi:),gorzej bedzie jak zaniedbasz korespondencje z powodu jakiejs tam randki z nieznajoma hi,hi,hi Chyba dzis (o 10) nie bedzie mnie, ale bede jutro. Pa, Wlasnie zauwazylam ,ze sie troche wcielam w srodek Twojego listu-to ten pospiech... Later...:) jak korespondencj > > > > jestem i wystukam cos jutro. > > PAAA > > zekam na liscik > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vancouve Re: WITA CIE MRUMRU! IP: *.sympatico.ca 09.11.01, 05:37 Niestety lubie czytac listy, i to .... niesamowicie. Nie lubie natomiast ich tworzyc. Obawiam sie, ze jestes zdana na swoj talent pisarski, a ja jestem zdany na (jesli taki istnieje) dar czytania! Jesli nie sprawi Ci to za duzo klopotu, to moze jednak cos napiszesz do mnie dluzszego? Bedze wdzieczny i obiecuje ze powiem jakis komplement jeski sie skusisz na te poswiecenie. Widze, ze sie dzisiaj nie spotkalismy na czacie... nic to, sa jeszcze inne dni, ktore mozemy wykozystac. Ide spac, dobranoc i slodkich snow... JA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MruMru Re: WITA CIE MRUMRU! IP: *.cm-upc.chello.se 08.11.01, 21:26 Zaluje, ze nie zdazylam Cie uprzedzic(bo napewno przeczytales post wyzej)ze na tym forum czasami panuje chamstwo. Zwykle ignoruje takie odzywki. Jeszcze tylko dodam, ze zauwazylam 2 typy takich osobnikow-jedni odpowiadaja na Twoj list, bo sie nie zgadzaja z Twoja opinia, ale jest to robione na poziomie pierwszej klasy z masa wyzwisk-trudno, swiadczy to o nich; natomiast drudzy to Ci ktorzy nie maja NIC ciekawego do powiedzenia na ZADEN temat, wiec pisza COKOLWIEK. No i efekt jest zalosny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vancouve Re: WITA CIE MRUMRU! IP: *.sympatico.ca 09.11.01, 05:33 Czesc, Zauwazylem jakies dziwne odzywki na naszym forum. Ta osoba (nademna) chyba nie miala za wiele pomyslow na konwersacje. A szkoda... jest tyle ciekawych mozliwosci na wypowiedzenie sie, niektore nawet moga kogos zaciekawic... Ona chyba sie obraca w kregach niemieckich i fonetycznie zalapala slowo von??! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MruMru Re: WITA CIE MRUMRU! IP: *.cm-upc.chello.se 10.11.01, 15:46 Ptys????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vancouve Re: WITA CIE MRUMRU! IP: *.sympatico.ca 11.11.01, 06:02 A dla mnie nic? To gdzie ta nauka? Mru mru! pa czekam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MruMru Re: WITA CIE MRUMRU! IP: *.cm-upc.chello.se 11.11.01, 14:40 No widze, ze jestes. Nauka? Podaj temat. Tez czekam,pa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vancouve Re: WITA CIE MRUMRU! IP: *.sympatico.ca 12.11.01, 05:21 Czesc, Nie mam pojecia co cie interesuje... ale moze opowiesz o swoich zainteresowaniach na poczetek... Jesli interesuje cie cokolwiek dotyczace mnie, to nie krepuje sie.. Pozdrawiam Pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vancouve Re: WITA CIE MRUMRU! IP: *.sympatico.ca 15.11.01, 05:32 No to jak z ta nauka? Tak mnie uczysz ignorancji? Myslalem, ze pokazesz mi swoje best jako teacher. Coz, musze zacisnac zeby i liczyc na to, ze sie kiedys odezwiesz...Pa Odpowiedz Link Zgłoś
mrumru Re: WITA CIE MRUMRU! 15.11.01, 15:01 Uroczy jestes z ta swoja niecierpliwoscia. Jestem i nigdzie sie nie wybieram. Mysle nad tematem pierwszej lekcji... i na razie nic mi nie przychodzi do glowy. Jest to spowodowane dlugoscia naszej znajomosci ...if you know what I mean:-).... Nie zaciskaj zebow, bo JESZCZE nie masz sie za co na mnie zloscic. MruMru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vancouve Re: WITA CIE MRUMRU! IP: *.sympatico.ca 16.11.01, 04:23 Nice, To znaczy ze jak Cie poznam, to bede mial za co sie zloscic? To tylko taka konkluzja tego co napisalas. Nie ma Cie na czacie ostatnio... szkoda. Zapros mnie moze do kina, to bedzie calkiem niezly temet na pierwsza lekcje. Pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vancouve Re: WITA CIE MRUMRU! IP: *.sympatico.ca 17.11.01, 20:50 No i co Mruczku? Nic wiecej nie wykrzeszesz z siebie? A myslalem ze masz dar do nauczania.. tak dobrze Ci szlo na poczatku. Pa Odpowiedz Link Zgłoś
mrumru Re: WITA CIE MRUMRU! 19.11.01, 02:48 Czolem, a z tym zloszczeniem to byl zart-chyba znasz sie na nich, he?:) Napisz e-maila w jakich godzinach czatujesz najczesciej( ja, miedzy 9am-8pm) w innym czasie prawie nigdy. Kino, no nie bedzie to latwe... Pozdrowienia adres e-mail jak wyzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawa Re: WITA CIE MRUMRU! IP: *.*.*.* 19.11.01, 20:44 Balbino a moze mrumru raczej czemu od nas odeszlas? przestalo ci sie podobac?? ja jestem kobieta...ptysiem raczej nie:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vancouve Re: WITA CIE MRUMRU! IP: *.sympatico.ca 21.11.01, 04:28 Cze, szkoda ze nic z kinem... ale wprawdzie powiedzialas, ze trudne... a nie niemozliwe. Czat wchodzi w gre, ale tylko wieczorami... poznymi, miedzy 10.30 a 12.00. Pozdrawiam i do uslyszenia... PA Odpowiedz Link Zgłoś
mrumru Re: WITA CIE MRUMRU! 22.11.01, 02:22 Masz jakis e-mail, Vancouver? Chyba sie musimy inaczej namowic, bo sie mijamy...:) Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vancouve Re: WITA CIE MRUMRU! IP: *.sympatico.ca 23.11.01, 05:41 Oczywiscie ze mam... jestemtutaj22@hotmail.com .... a ty? Wlasciwie to czemu nie kino? Czy ja moge z kolei zapytac? Zapewne masz ladne imie.. ale jakie? Pozdrawiam Jan Odpowiedz Link Zgłoś
mrumru Re: WITA CIE MRUMRU! 24.11.01, 04:38 a ja jestem tutaj mrumru@poczta.gazeta.pl czyli jak wyzej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vancouve Re: WITA CIE MRUMRU! IP: *.sympatico.ca 24.11.01, 17:39 Czesc, Chcialem Ci powiedziec, ze czeka na Ciebie wiadomosc na twoim e-mail. Jesli masz czas na korepetycje (zeby utrwalic nieodbyta lekcje) to daj znac. Pa Odpowiedz Link Zgłoś