kicior99 05.03.03, 18:53 bo moje serduszko to oglada a ja mam wtedy swiety spokoj... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rubeus a niech bedzie... przyznam sie 05.03.03, 19:17 ogladalem regoloranie 2 seriale latynoamerykanskie zbuntowanego aniola i fiorelle - oba ze wzgledu na urode aktorek i w miare ciekawa akcje... a poza tym zaczalem w wakacje to ciagnalem do konca. a w aniolku lubilem muzyke... Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: a niech bedzie... przyznam sie 07.03.03, 18:21 Ja z definicji nie mam TV a serduszko je oglada u siebie - i potem jeszcze musi dojsc = albo ja do serduszka Odpowiedz Link Zgłoś
uwazna Re: a niech bedzie... przyznam sie 07.03.03, 20:19 Oj Kicior, Kicior... Prędzej uwierzę w zielone biedronki niż w to, że Ty to oglądasz... ;-) Lepiej się przyznaj, o co Ci naprawdę chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: a niech bedzie... przyznam sie 08.03.03, 15:00 o co? o dyskusje jak o wszystko na foru, A ja w ogole nie mam telewizora (ale serduszko ma =) Odpowiedz Link Zgłoś
raszefka Re: Kocham latynoskie seriale 07.03.03, 21:29 To szczęściarz z Ciebie!! Mój tata musiał oglądać z mamą i ze mną. A ja, i owszem, w czasie studiów oglądałam zawsze jakiś jeden (i tylko jeden) serial latino. Żeby odmóżdżyć się trochę i odpocząć :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Kocham latynoskie seriale IP: *.acn.waw.pl 07.03.03, 21:36 kicior99 napisał: > bo moje serduszko to oglada a ja mam wtedy swiety spokoj... nie jestem zwolennikiem tego rodzaju filmów....nie ogladam tego i nie zamierzam tego ogladac.... Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: Kocham latynoskie seriale 08.03.03, 15:02 nie boj sie, ja tez nie. W zyciu nie widzialem calego odcinka (od poczatku do konca). Nawet tytulow nie znam, wiem ze sa jakies "Niedopieszczone i Niedorzniete" czy cos w tym stylu... Odpowiedz Link Zgłoś