Dodaj do ulubionych

Ludzie, odczepcie się od Jurka!

IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.01, 22:38
A ja Jurka bardzo lubie. Jak ktoś jest poważny i zrównoważony to już niedobrze? Hej, Łodzianie brońcie naszego strażaka.
Obserwuj wątek
    • Gość: Sikafk Re: Ludzie, odczepcie się od Jurka! IP: *.opole.dialup.inetia.pl 06.11.01, 22:42
      Jurek to dupek, po każdych nominacjach robił sie dziwnie uprzejmy, przynosił
      śniadanka itp.
    • Gość: Shiva Re: Ludzie, odczepcie się od Jurka! IP: *.toya.net.pl 06.11.01, 22:42
      Gość portalu: Kavita napisał(a):

> A ja Jurka bardzo lubie. Jak ktoś jest poważny i zrównoważony to już niedobrze?
      > Hej, Łodzianie brońcie naszego strażaka.

On nie jest z Łodzi, jest z Pabianic. Z resztą patriotyzm lokalny nie ma tu nic
      do rzeczy. Jurek jest nieciekawą postacią. Jest sztuczny i poprawny do bólu.
      Jestem z Łodzi i nie chcciałabym takiego sąsiada.
      • Gość: Kavita Re: Ludzie, odczepcie się od Jurka! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.01, 23:14
        odpowiadam Shivie

Wiem, że jest z Pabianic, ale zawsze traktuję całą aglomerację jako jedność. Szkoda, że nie popierasz lokalnego patriotyzmu - dla mnie jest bardzo ważny. A nie sądzisz, że po prostu chce być jak Janusz? Ja bym chciała mieć tak przystojnego sąsiada. A że nie jest sztucznym ideałem pokazał chociażby siniacząc Ankę, której nie lubię.
        • Gość: aneta Re: Ludzie, odczepcie się od Jurka! IP: 213.76.59.* 06.11.01, 23:50
          Kavita,jakże Jesteś biedna,jeżeli wg Ciebie ktoś pokazuje,że nie jest sztucznym
          ideałem,bijąc dziewczynę w taki sadystyczny sposób!!!!!
          Jeżeli tak Ci się podoba,to życzę Ci partnera Jego pokroju,tylko uważaj,aby
          nigdy zupa nie była za słona.../jeśli wiesz,o czym ja piszę/
          Pozdrawiam i życzę ozdrowienia,aneta
        • Gość: Rita Re: Ludzie, odczepcie się od Jurka! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 07.11.01, 14:14
          Gość portalu: Kavita napisał(a):

> odpowiadam Shivie
          >
          > Wiem, że jest z Pabianic, ale zawsze traktuję całą aglomerację jako jedność. Sz
          > koda, że nie popierasz lokalnego patriotyzmu - dla mnie jest bardzo ważny. A ni
          > e sądzisz, że po prostu chce być jak Janusz? Ja bym chciała mieć tak przystojne
          > go sąsiada. A że nie jest sztucznym ideałem pokazał chociażby siniacząc Ankę, k
          > tórej nie lubię.
          Siniacząc Anię pokazał tylko, ze jest zboczony seksualnie i preferuje odmiane
          seksu zwana sadomasochizm. Pewno taki jest wzgledem swej zony, tez lubi ja
          siniaczyc, to widac w jego okrutnych oczach. Jakbys miała takiego sasiada, to bys
          słyszala jeki katowanej żony przez sciane...
      • Gość: bolo Re: Ludzie, odczepcie się od Jurka! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.11.01, 14:05
        czy jurek to strażak czy straszak , bo bardziej pasuje to drugie....
    • Gość: - Re: Ludzie, odczepcie się od Jurka! IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.01, 22:42
      Precz z tym jeleniem;]. BB to program rozrywkowy a Jurex wesoły bywa tylko
      wtedy gdy po nominacjach okazuje sie ze zostaje w domu BB (ale jush -niedługo:])
    • Gość: 999 Re: Ludzie, odczepcie się od Jurka! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.01, 23:04
      Niech sobie będzie zrównoważony ale swoje prawdy o życiu w stylu :jak pada
      deszcz to jest mokro- mógłby zachować dla siebie.

• Gość: MAK Re: Ludzie, odczepcie się od Jurka! IP: *.acn.waw.pl 07.11.01, 00:04
      To dobrze, że poważny, grzeczny, odważny pewnie, przystojny, rodzinny itd.,
      tylko ma paskudny charakter.
      • Gość: Malgosia Re: Ludzie, odczepcie się od Jurka! IP: *.*.*.* 07.11.01, 14:14
        Nie wiem, czy oglądaliście wczorajszy program BB. Były to relacje z
        poniedziałku. Irek zachowywał się już podejrzanie. Był smutny i rozdrażniony,
        płakał. Na zakończenie była też taka scena, w której Irek zwraca się do
        mieszkańców o pomoc w wybraniu mu coś do zjedzenia. Nikt nie ruszył "czterch
        liter" poza Jurkiem. To właśnie Jurek wykazał zainteresowanie Irkiem. Oddał
        mu swojego kurczaka i przygotował kolację na dwóch talerzykach. Był napradwę
        b. troskliwy i zmartwiony stanem Irka, który wykazywał wielkie zdenerwowanie i
        rozdrażnienie.Osobiście nie przepadam za Jurkiem, ale to właśnie on jedyny z
        całej grupy starał się uspokoić Irka i pomóc mu dojść do równowagi.

• Gość: Rita Re: Ludzie, odczepcie się od Jurka! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 07.11.01, 14:24
          Wiesz, to nie było do końca tak... Irek spytał, czy może wziąśc coś z ICH
          jedzenia,z Ich lodówki, bo jest glodny, na to Jureczek zaczął mu wszystko
          ostentacyjnie nakładac na talerzyk i nie było w tym krzty dobrego serca.
        • Gość: MAK Re: Ludzie, odczepcie się od Jurka! IP: *.acn.waw.pl 07.11.01, 15:14
          Ale w jaki sposób mu pomagał. On go dobijał.
          • Gość: perla Re: Ludzie, odczepcie się od Jurka! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 07.11.01, 16:33
            Gość portalu: MAK napisał(a):

> Ale w jaki sposób mu pomagał. On go dobijał.

• Gość: ania Re: Ludzie, odczepcie się od Jurka! IP: *.telia.com 07.11.01, 23:04
          DZIEWCZYNO CZY TY MIALAS ZAMKNIETE OCZY,NIE WIDZIALAS JAK TEN ,,,CHAM
          POSTEPOWAL Z IRKIEM,ZEBYM JA TAM BYLA ,BYLO BY PO,,CHAMIE,,UDUSILA BYM GO.IREK
          BYL POTRAKTOWANY JAK PIES KTORY NIE ZASLUZYL NA JEDZENIE BO SIE ZLE ZACHOWYWAL!
          JAK TAK M0ZNA TRAKTOWAC LUDZI!?I WYZUCIC CZLOWIEKA JAK PSA!JURUS A MOZE TY
          PRZEZ ZONE BEDZIESZ TAK WYRZUCONY PAMIETAJ TEN SIE SMIEJE KTO SIE SMIEJE
          OSTATNI!!BB TO SAME CHAMSTWO,BADZEJSTWO UDAWAJOCY ZE SA MADRZY!A TO SA LUDZIE
          POTRZEBUJCY SZKOLY KULTURY I SZACUNKU DLA INNYCH I NAUKI GRZECZNOSCI. ZAMKNAC
          TEN PROGRAM!!!!BO DZIECI OGLADAJA NIE IM ZLEGO PRZYKLADU BO BEDA POSTEMPOWAC
          TAK JAK CI LUDZIE W BB!A WIELKIEGO BRATA UKARAC!
    • Gość: Derdi Re: Ludzie, odczepcie się od Jurka! IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.11.01, 22:04
      Ciekawe co CI się tak bardzo u niego podoba??? Dupek myśli, że wszystkie rozumy
      pozjadał. Nie chodzi o to, że jest poważny, a przy okazji to program
      rozrywkowy. Jureczek do domu!!!!!!!!!!!1
      • Gość: oli Re: Ludzie, odczepcie się od Jurka! IP: *.tele2.pl 07.11.01, 22:54
        Sikawa to beznadziejny kołek, to co dzisiaj obejrzalem o 20 zniesmaczylo mnie,
        przypomnijcie sobie szkole albo studia zaesze bylo jakies dno fałszywe w stylu
        sikawy, u mnie zawsze niszczone na maksa, w sumie tylko szyyyyyyDavidek
        zachował sie w miare w porzadku
    • Gość: wiberg Re: Ludzie, odczepcie się od Jurka! IP: *.pekao.com.pl 08.11.01, 12:25
      To nie ma żadnego znaczenia skąd jest Jurek. Ważne jest natomiast, że jest
      najbardziej fałszywą, chamską (i to w tym najgorszym wydaniu, bo zawoalowanym),
      zazdrosną (jego wyraz twarzy, gdy dostawał nominacje), zakochaną w sobie,
      przeświadczoną o własnej nieomylności i mądrości (jako pierwszy dostał ośle
      uszy, nie wiedział co to znaczy konformizm). Jest jedyną osobą w BB, która nie
      powinna tego wygrać.
      • Gość: mirka Re: Ludzie, odczepcie się od Jurka! IP: *.mch.tli.de 08.11.01, 12:34
        a to dziwne bo on jest wlasnie komformista, on potrafii podarowac papierosy bo
        mu na nich nie zalezy a tak moze sie podlizac, ale moze prawie zabic nic nie
        wazaca marzenke w konkurencji silowej bo to mu sie moze przydac, ale chyba
        potem tego zalowal bo okazalo sie ze irek byl ponadto, gdyby kolejnosc zawodow
        byla inna tez moze by sie podlozyl a tak mial tylko glupia mine po fakcie
    • ellivia Re: Ludzie, odczepcie się od Jurka! 08.11.01, 15:14
      Ja jestem z Łodzi i wcale nie mam zamiaru go bronic. Tylko dlatego,że pracuje w
      tym mieście co ja, mam go popierać??? Chyba żartujesz! Tutaj patriotyzm lokalny
      nie ma nic do rzeczy.
      Nigdy nie będe popierac osób które sa wredne , do których czuję antypatię.
      A Jurka nie cierpię. Nie znam go osobiscie, ale to co widze w tv, skutecznie
      mnie do niego zniechęca. Wyczuwam falszywośc przez ekran. Jurek kreuje sie na
      ideał: dobry , mądry, wyważony.A Irka traktował z pogardą.
      Slodki do bólu, a jak cos jest zbyt slodkie to rzygac się chce. Bllelee..
      Niech zlotousty Jureczek wywala z domu BB i wraca do sikawki.:P
    • Gość: LUKRECJA APEL DO CWELI LUBIACYCH JURKA IP: *.chello.pl 08.11.01, 16:16
      KUPCIE SOBIE OKULARY ZEBY LEPIEJ ZOBACZYC CO TEN DEBIL WYRABIA I WYCZYSCIE USZY
      ZEBY USLYSZEC JAKIE PIEPRZY GLUPOTY. TO GRACZ, MARNY AKTORZYNA, CI CO JESZCZE
      TEGO NIE WIEDZA NIECH UWIERZA!!!!!!! TO NIE POPRAWNY, SLICZNY I MILUTKI FACECECIK
      W DDATKU DOBRY TATUS I KOCHAJACY MAZ NO I JESZCZE SUPER STRAZACZEK, MOZE TO
      NIEKTORZY WRESZCIE ZOBACZA I PRZESTANIECIE SIE NABIERAC!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka