tomasz.wilk 13.03.03, 21:54 ukradziono mi palmtop! Nie wiecie KTO to mógł zrobić? Szlag by trafił, człowiek zapieprza w tv enie jak ten wół roboczy a tu taka przykrość... Może któryś z moich zazdrosnych koleżków, hę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KOW Re: Kradzież! IP: *.telis.gda.pl 13.03.03, 22:15 tomasz.wilk napisał: > ukradziono mi palmtop! > Nie wiecie KTO to mógł zrobić? > Szlag by trafił, człowiek zapieprza w tv enie jak ten wół roboczy a tu taka > przykrość... > Może któryś z moich zazdrosnych koleżków, hę? ja sie zbieralo na palmtopa przez kilka lat (w tym tvn-ie to zapewne latasz ze sciera i podlogi czyscisz, sam piszesz "wol roboczy") to pozniej jest przykro... a moze to ktorys twoj znajomy ci zajebal? ten szwagier z sadu co wie o rozwodzie lisa, albo nie! to napewno ta sasiadka, ktora lisowi naklada peruke! tak! to napewno ona! p.s. dla nie wtajemniczonych: ten idiota ciagle wypisuje jakies bzdety, to co jest napisane wyrzej (te osoby i czym sie one zajmuja) to z jego poprzednich postow, rownie poruszajacych jak ten ostatni... Odpowiedz Link Zgłoś
tomasz.wilk Konstanty Onufry Walenty! 13.03.03, 22:33 Nie masz racji. Nie wq****am sie dlatego, ze ktos mi podp*****lił palmtop, na ktory Twoim zdaniem zapierd***ałem ze scierą, tylko dlatego, ze podp***lił mi go KTOŚ z mojej stacji, KTO zarabia 2 razy tyle, co ja, czyli ok. 10 000 4, a ja jakąś marna piąteczkę zielonych na miecha ledwo wyciagam bedac w tej stacji informatykiem. Noz q**wa wasza mać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kama Re: Konstanty Onufry Walenty! IP: 149.156.213.* 14.03.03, 16:38 Czy Ty Wilku nie pisales kiedys pod pseudonimem Rodos? Odpowiedz Link Zgłoś
tomasz.wilk szanowna Kamo! 14.03.03, 16:42 nie, to nie ja, a dlaczego tak mniemasz, hę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kama Re: szanowna Kamo! IP: 149.156.213.* 14.03.03, 16:45 Tak mi ta ilosc dosc monotematycznych watkow sie skojarzyla. Odpowiedz Link Zgłoś