almahler 29.09.06, 11:49 jak zwykle pisuary byly tak bardzo tworcze, ze zerznely z PO i opierajac sie na modelu ich spotu stworzyly arcydzielo. brak jakiejkolwiek weny i pomyslu. i jeszcze "Prosimy nie przeszkadzc". banda oslow Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilith76 Re: PIS-Prosimy nie przeszkadzac 29.09.06, 13:36 Niestety, PiS-u nie trawię, ale ta reklamówka wydaje mi się dobrze, z pomysłem, sprytnie zrobiona. Buuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
jck.x Re: PIS-Prosimy nie przeszkadzac 29.09.06, 13:48 Teraz PO przydałby się "sequel", np.: złodzieje wkradają się do domu, wynoszą sprzęty, ale nadchodzi rodzina. Wtedy złodzieje mówią "prosimy nie przeszkadzać", a głowa rodziny na to "nie dość że złodzieje, to jeszcze bezczelni" i pac go w łeb skrzynką, która przypomina urnę wyborczą. Taki byłby mój pomysł :) Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: PIS-Prosimy nie przeszkadzac 29.09.06, 13:52 Można by jeszcze zrobić wersję z komornikiem, który po kolei zajmuje sprzęty w tym pięknie umeblowanym mieszkanku... Odpowiedz Link Zgłoś
bazyliszek4 Re: PIS-Prosimy nie przeszkadzac 29.09.06, 14:18 ewentualnie: złodzieje wynoszą sprzęty, ale wszystko nagrywa ukryta kamera. przyjeżdża policja, a złodzieje mówią "to nie zadna kradzież, tylko negocjacje, tfu! - przeprowadzka"... Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: PIS-Prosimy nie przeszkadzac 29.09.06, 16:16 a ja w tej reklamie widzę zawsze odpychającą twarz pani, zwróćcie na nią uwagę, idealnie pasuje do PISu. chociaż LPR też mogłaby sobie tę panią wypożyczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
baltazar_gombka Re: PIS-Prosimy nie przeszkadzac 29.09.06, 14:03 A ja bym skopiował (bo to modne ostatnio) reklamę plus-a: Śpi sobie Donald Tusk i nagle się budzi z koszmaru, patrzy - a tu Renata Beger. Kim Pani jest ? Jestem PISowstrzymywacz ! Aaaa, to dobrze....i dalej zasypia. Znowu śpisz !!! - mówi Jan Rokita do Donalda na zebraniu partyjnym..... Odpowiedz Link Zgłoś
dziedzicznacytadelafinansjery Re: PIS-Prosimy nie przeszkadzac 29.09.06, 16:17 Jak mogą się opierać na spocie PO, jak spot PO był kalką spotu amerykańskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
almahler Re: PIS-Prosimy nie przeszkadzac 03.10.06, 11:19 bo PO oparlo sie na amerykanach, a w TV fanatyczne wrzaski jarka k, teraz to samo z tuskiem i marysia. Odpowiedz Link Zgłoś
smuteczek2 Re: PIS-Prosimy nie przeszkadzac 29.09.06, 19:33 PIS-Prosimy nie przeszkadzac, T.K.M. okradamy kraj. Odpowiedz Link Zgłoś
wamal PIS-Prosimy nie przeszkadzac 03.10.06, 08:37 Po długim okresie nieoglądania tv trafiłem akurat na tę reklamówkę. Przegapiłem napis "spot reklamowy PiS" - był drobnym drukiem. I widzę, że ktoś sprząta, ustawia włączony telewizor na stercie mebli, zatkane otwory wentylacyjne, oj zaraz będzie się dymić, zero materiałów chroniących meble w czasie chyba malowania. Jeszcze to wezwanie: Prawo i Sprawiedliwość, prosimy nie przeszkadzać. Odpowiedz Link Zgłoś
adam81w facet siedzi w toalecie i na niej napis" prosimy n 03.10.06, 13:49 ie przeszkadzac " tak to widze . facet oczywiscie w srodku robi to co sie robi w toalecie . Odpowiedz Link Zgłoś
poldek13 Re: facet siedzi w toalecie i na niej napis" pros 03.10.06, 15:19 Śpi sobie Donald Tusk i nagle się budzi z koszmaru, patrzy - a tu Renata Beger. Kim Pani jest ? Jestem PISowstrzymywacz ! super! Odpowiedz Link Zgłoś