Dodaj do ulubionych

PIS-Prosimy nie przeszkadzac

29.09.06, 11:49
jak zwykle pisuary byly tak bardzo tworcze, ze zerznely z PO i opierajac sie
na modelu ich spotu stworzyly arcydzielo. brak jakiejkolwiek weny i pomyslu.
i jeszcze "Prosimy nie przeszkadzc". banda oslow
Obserwuj wątek
    • lilith76 Re: PIS-Prosimy nie przeszkadzac 29.09.06, 13:36
      Niestety, PiS-u nie trawię, ale ta reklamówka wydaje mi się dobrze, z pomysłem, sprytnie zrobiona.
      Buuuuuuuu
      • jck.x Re: PIS-Prosimy nie przeszkadzac 29.09.06, 13:48
        Teraz PO przydałby się "sequel", np.: złodzieje wkradają się do domu, wynoszą sprzęty, ale nadchodzi rodzina. Wtedy złodzieje mówią "prosimy nie przeszkadzać", a głowa rodziny na to "nie dość że złodzieje, to jeszcze bezczelni" i pac go w łeb skrzynką, która przypomina urnę wyborczą.

Taki byłby mój pomysł :)
        • lilith76 Re: PIS-Prosimy nie przeszkadzac 29.09.06, 13:52
          Można by jeszcze zrobić wersję z komornikiem, który po kolei zajmuje sprzęty w tym pięknie umeblowanym mieszkanku...
        • bazyliszek4 Re: PIS-Prosimy nie przeszkadzac 29.09.06, 14:18
          ewentualnie: złodzieje wynoszą sprzęty, ale wszystko nagrywa ukryta kamera.
          przyjeżdża policja, a złodzieje mówią "to nie zadna kradzież, tylko negocjacje,
          tfu! - przeprowadzka"...
      • jowita771 Re: PIS-Prosimy nie przeszkadzac 29.09.06, 16:16
        a ja w tej reklamie widzę zawsze odpychającą twarz pani, zwróćcie na nią uwagę,
        idealnie pasuje do PISu. chociaż LPR też mogłaby sobie tę panią wypożyczyć.
    • baltazar_gombka Re: PIS-Prosimy nie przeszkadzac 29.09.06, 14:03
      A ja bym skopiował (bo to modne ostatnio) reklamę plus-a:
      Śpi sobie Donald Tusk i nagle się budzi z koszmaru, patrzy - a tu Renata Beger.
      Kim Pani jest ?
      Jestem PISowstrzymywacz !
      Aaaa, to dobrze....i dalej zasypia.
      Znowu śpisz !!! - mówi Jan Rokita do Donalda na zebraniu partyjnym.....
    • dziedzicznacytadelafinansjery Re: PIS-Prosimy nie przeszkadzac 29.09.06, 16:17
      Jak mogą się opierać na spocie PO, jak spot PO był kalką spotu amerykańskiego?
      • almahler Re: PIS-Prosimy nie przeszkadzac 03.10.06, 11:19
        bo PO oparlo sie na amerykanach, a w TV fanatyczne wrzaski jarka k, teraz to
        samo z tuskiem i marysia.
    • smuteczek2 Re: PIS-Prosimy nie przeszkadzac 29.09.06, 19:33
      PIS-Prosimy nie przeszkadzac, T.K.M. okradamy kraj.
      • wamal PIS-Prosimy nie przeszkadzac 03.10.06, 08:37
        Po długim okresie nieoglądania tv trafiłem akurat na tę reklamówkę. Przegapiłem
        napis "spot reklamowy PiS" - był drobnym drukiem. I widzę, że ktoś sprząta,
        ustawia włączony telewizor na stercie mebli, zatkane otwory wentylacyjne, oj
        zaraz będzie się dymić, zero materiałów chroniących meble w czasie chyba
        malowania. Jeszcze to wezwanie: Prawo i Sprawiedliwość, prosimy nie
        przeszkadzać.
    • adam81w facet siedzi w toalecie i na niej napis" prosimy n 03.10.06, 13:49
      ie przeszkadzac " tak to widze . facet oczywiscie w srodku robi to co sie robi w
      toalecie .
      • poldek13 Re: facet siedzi w toalecie i na niej napis" pros 03.10.06, 15:19
        Śpi sobie Donald Tusk i nagle się budzi z koszmaru, patrzy - a tu Renata Beger.
        Kim Pani jest ?
        Jestem PISowstrzymywacz !

super!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka