Dodaj do ulubionych

UWAGA NOWE FAKTY Z TVN

IP: *.torun.dialup.inetia.pl 08.11.01, 12:36
Nowe sa takie że dzis zostały zwolnione 4 osoby zwiazane z realizacja BB kto to
dokońca nie wiadomo na pewno jedna z nich to lekarz stale obserwujący
zachowanie mieszkańców ponoc jutro ma byc specjalna konferencja pracowa
I smutna wiadomość kasety z zachowaniem Irka sa w sejfie a ludzie mający
bezposredni dostep do wiadomości o tej sprawie dostali do podpisania aneks do
tzw. lojalki
I dobra wiadomość rodzina Irka wynajeła prawnika który dziś był w TVN u ich
prawnika
Obserwuj wątek
    • Gość: mat26 Re: UWAGA NOWE FAKTY Z TVN IP: *.interserwer.pl 08.11.01, 12:42
      A skad ty masz takie informacje? Nie sadze, zeby Twojego znajomego ochroniarza
      wtajemniczano w takie sprawy...
    • Gość: dżastina Re: UWAGA NOWE FAKTY Z TVN IP: *.acn.waw.pl 08.11.01, 12:42
      Jesli to prawda, mam nadzieję, że rodzina Irka wygra proces a TVN oberwie po
      dupie i nie będzie żadnego BB3.
      Powinni sami sie tam wszyscy pozwalniać - jak zwykle beknie tylko ktoś najniżej
      stojący w hierarchii babilońskiej...

• Gość: BaNa Re: UWAGA NOWE FAKTY Z TVN IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.11.01, 09:45
        Niech się nie zwalniają, niech w BB3 sami się wsadzą do sękocina, an 3
        mieisące - to byłby ubaw. Ten BB zrobił się beznadziejny, jak do tej poru mógł
        budzić kontrowersje bo komuś coś tam nie pasowało, tak teraz to jest gorzej niż
        z KGB, wszystko utajnione i bardzo, baaardzo zenujące. Wstyd TVN! No more BB!
      • Gość: BaNa Re: UWAGA NOWE FAKTY Z TVN IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.11.01, 09:47
        Niech się nie zwalniają, niech w BB3 sami się wsadzą do sękocina, an 3
        mieisące - to byłby ubaw. Ten BB zrobił się beznadziejny, jak do tej poru mógł
        budzić kontrowersje bo komuś coś tam nie pasowało, tak teraz to jest gorzej niż
        z KGB, wszystko utajnione i bardzo, baaardzo zenujące. Wstyd TVN! No more BB!
    • diandra Re: UWAGA NOWE FAKTY Z TVN 08.11.01, 12:47
      A nie sciemniasz? Skąd to wiesz?
      • Gość: Asik Re: UWAGA NOWE FAKTY Z TVN IP: *.torun.dialup.inetia.pl 08.11.01, 13:50
        Przeczytaj UWAGA FAKTY Z TVN
        A hellprom nigdy nie sciemniał po prostu jego kumpel pracujew redakcji faktów
        tvnu
        • Gość: mimi Re: UWAGA NOWE FAKTY Z TVN IP: *.*.*.* 08.11.01, 14:18
          Mam nadzieję, że Irek wygra w ewentualnym procesie z TVN, więc niech już lepiej
          wyślą wszystkich do domu i zbierają kasę na odszkodowanie.
          • Gość: P3T3R Re: UWAGA NOWE FAKTY Z TVN IP: *.p.lodz.pl 09.11.01, 21:32
            A ja mam nadzieje, ze przegra z TVN. W koncu wiedzial gdzie idzie i co go
            czeka, a jesli nie, to juz byl walniety przed wejsciem do domu BB.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka