bmwariat 04.10.06, 13:36 Wiadomość super! Ciekawe tylko czy coś się zmieniła forma, treść programu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdynia Re: Wróciło " Domowe Przedszkole" 04.10.06, 14:11 widziałam dzisiaj kawałek na Polonii, ten nowy Hałabała to jakiś taki inny, z gąbki chyba i głos ma inny, niedospasowany trochę, kolidował mi trochę, za komuny to były krasnale... nie to co teraz;) Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: Wróciło " Domowe Przedszkole" 04.10.06, 14:28 Hałabała faktycznie ma inny głos. Słyszałem go w zwiastunie. Program będzie chyba zupełnie inny od tego który my oglądalismy. Bez tych pań przedszkolanek, bez pani Uli od muzyki i tej drugiej Uli, która czarowała rózne cudeńka z rolek od papieru toaletowego i kolorowego papieru. Odpowiedz Link Zgłoś
roxi_hart Re: Wróciło " Domowe Przedszkole" 04.10.06, 14:34 Pani Ula juz na emeryturze pewnie. Odpowiedz Link Zgłoś
masiej1987 Re: Wróciło " Domowe Przedszkole" 04.10.06, 17:20 Nie lubiłem tej pani od muzyki bo była straszne brzydka i stara i moj brat mi wmowil ze ona jest czarownica. Odpowiedz Link Zgłoś
gwiezdna.matylda Re: Wróciło " Domowe Przedszkole" 05.10.06, 22:47 Haahaa, przybij piątke :D Miałam w szkole muzycznej strasznie podobną do pani Uli nauczycielkę fortepianu,bałam się obu :] Odpowiedz Link Zgłoś
babe007 Re: Wróciło " Domowe Przedszkole" 05.10.06, 10:29 Pani Ula (od muzyki) nadal uczy dzieci w przedszkolu (uczyła moją córkę). Odpowiedz Link Zgłoś
megas2 Re: Wróciło " Domowe Przedszkole" 04.10.06, 18:02 Ciekawe czy Tata Małgosi będzie. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Wróciło " Domowe Przedszkole" 04.10.06, 18:05 ja go nie lubilam ;//wkurzal mnie ,ciagle byly jakies cwiczenia z kółkiem albo chwytanie woreczkow palcami stóp;).Panią Ule lubilam ,chociaz nigdy nie wychodzily mi jej wycinanki Odpowiedz Link Zgłoś
dolores12 Re: Wróciło " Domowe Przedszkole" 04.10.06, 20:00 Wczoraj przypadkiem obejrzałam jeden odcinek. Moim zdaniem ta pani przedszkolanka jest bez polotu. Obym się myliła, bo byłabym rada, by moje dziceko oglądało 'Domowe Przedszkole' jak ja kiedyś... Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: Wróciło " Domowe Przedszkole" 05.10.06, 10:41 Mimo wszystko to był jeden z tych programów, które uwielbialem oglądać oprócz 5- 10-15( w dawnej formie z "głosem" Wojciecha Manna, Omnibusem, Flinstonami..), RAMBIT(teleturniej drużyn szkolnych! - to był pomysł!!!), Tik-Taka.. A pamięta ktoś programy edukacyjne, które leciały rano i po południu?? np. matematyka, fizyka, chemia, "Przybysze z Matplanety", "Laboratorium", " Sonda", "KWANT". Kiedyś telewizja była o wiele wiele ciekawsza.. Piątek z Pankracym, Zwierzyniec, Zrób to sam... Odpowiedz Link Zgłoś
magdynia Re: Wróciło " Domowe Przedszkole" 05.10.06, 11:10 a teraz zamiast Przybyszów z Matplanety dzieci mogą sobie pooglądać Telesklep Odpowiedz Link Zgłoś
kaaarooll Re: Wróciło " Domowe Przedszkole" 05.10.06, 17:28 dzieki za przypomnienie tych programow, kurde, to byly czasy! Odpowiedz Link Zgłoś
mili_vanili Re: Wróciło " Domowe Przedszkole" 05.10.06, 17:46 było mi zawsze żal, że ja do przedszkola, a inne dzieci w tym czasie nie dosyć, że są w dpmu to jeszcze mogą ogladać TV. To było bardzo niesprawiedliwe.. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Wróciło " Domowe Przedszkole" 05.10.06, 18:01 dlatego lubilam chodzic do zerówki;)),pamietam Kwant -bardzo go lubilam ,w ogole te programy o astronomii Odpowiedz Link Zgłoś
mongolia4 Re: Wróciło " Domowe Przedszkole" 06.10.06, 06:03 DZieki za przypomnienie,to byly programy.Aaaaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
rootka Re: Wróciło " Domowe Przedszkole" 06.10.06, 15:11 "Przybysze z matplanety" i "Bylo sobie zycie" zawsze ogladalam z zapartym tchem. A potem postanowilam studiowac matematyke :) Odpowiedz Link Zgłoś
aniorek Re: Wróciło " Domowe Przedszkole" 05.10.06, 18:27 Znowu beda szklanke z papierem podnosic. :D Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.mi Re: Wróciło " Domowe Przedszkole" 05.10.06, 19:57 ... to były cudowne czasy:) Uśmiecham się do siebie na samą myśl o Domowym Przedszkolu. > Znowu beda szklanke z papierem podnosic. :D czy chodzi o szklankę z wodą, odwróconą do góry dnem? Pamiętam, jak pod wpływem Domowego... bawiłam się ryżem i cukrem. Nie wiem jednak z czym to było związane:) Odpowiedz Link Zgłoś
rtd5rtd Ale jak bez Jungowskiej to sciema. 05.10.06, 20:39 nie ogladam wtedy. Albo jungowska albo h..! Odpowiedz Link Zgłoś
zajacpoziomka Hałabała definetly rules... :-) 05.10.06, 20:59 ...ten koleś wymiata!! Słońce coś nie przygrzewa, lecz Hałabała o wiośnie śpiewa \m/ pozdro dla wszytkich fanów Hałąbały i Domowego Pseckola :-] Odpowiedz Link Zgłoś
b.forminska Re: Wróciło " Domowe Przedszkole" 05.10.06, 21:50 Oglądałam wczoraj i dziś. Moje wrażenia? Mnie podoba się. Bardzo ciekawe zabawy dla dzieci, wczorajszy odcicnek 'prowadziła' ta pani, którą pamiętam z dzieciństwa (tak myślę, że to ona;)). A co najważniejsze - piosenka w czołówce ta sama! Hałabała - nie zrobił na mnie złego wrażenia. Odpowiedz Link Zgłoś
madmalina Pamiętacie piosenkę??? 05.10.06, 22:05 Domowe przedszkole wszystkie dzieci kocha i chce byście także kochali je troche. Domowe przedszkole czy słońce, czy deszcz przyjść może do Ciebie jeśli tylko chcesz...... Zdaję się że leciało jakoś tak Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: Pamiętacie piosenkę??? 05.10.06, 22:17 .forminska to chyba nie jest ta sama pani co kiedys. Nie oglądałem, ale czytałem, ze będą panie z castingu. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Pamiętacie piosenkę??? 05.10.06, 22:43 dokąd nocą tupta jeż ,dowiesz się jesli tylko ,jesli tylko chcesz;D Odpowiedz Link Zgłoś
portfonetka Re: Pamiętacie piosenkę??? 06.10.06, 08:35 no właśnie, tylko coś mi się zdaje, że nikt nigdy nie odpowiedział na to puytanie :( do dziś się zastanawiam, dokąd tupta ten jeż?... Odpowiedz Link Zgłoś
tiges_wiz Re: Pamiętacie piosenkę??? 06.10.06, 10:05 dokąd tupta nocą jeż :) je sie zawsze zastanawiałem co to są te "tu ptanoce" :) Odpowiedz Link Zgłoś
enlightened ZLE pamietasz - tu sa slowa piosenki: 06.10.06, 15:07 Domowe przedszkole, Dwie wodki na stole, A w koncie juz czeka, Ogorow pelna beka... Domowe przedszkole, pół litra na stole, zagrycha w kieszeni, kieliszki są w sieni... Odpowiedz Link Zgłoś
atrament Re: Wróciło " Domowe Przedszkole" 05.10.06, 22:40 Nie cierpię Jedyneczki i Bambulka, i tego jego idiotycznego śmiechu hyhyhy, i tych sztucznych aktorów,z wyjątkiem tego wysokiego pana, łysawego nieco, który ładnie opowiadał bajki. Odpowiedz Link Zgłoś
inessta Re: Wróciło " Domowe Przedszkole" 05.10.06, 23:06 a pamiętacie taką bajkę o Barbapapie i jego rodzinie? Odpowiedz Link Zgłoś
microprofesor Re: Wróciło " Domowe Przedszkole" 06.10.06, 09:23 Nie wiem, jak było kiedyś, ale moja trzylatka jest zachwycona! :-D Odpowiedz Link Zgłoś
camel82 A pamietacie diabla piszczalke??? 06.10.06, 10:40 Ja kudlaty durnowaty reperuje stare graty... heh Odpowiedz Link Zgłoś
enlightened Re: A pamietacie diabla piszczalke??? 06.10.06, 15:08 Ja kudlaty durnowaty, nie wiedzialem co to "taty"... Odpowiedz Link Zgłoś
abnet Re: Wróciło " Domowe Przedszkole" 06.10.06, 10:50 i Pi i Sigma i Pan na Fortepianie skaczącyyyyy i piątek z Pankracym to były czasy a teraz te głupkowate teledebile itp... Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Wróciło " Domowe Przedszkole" 06.10.06, 17:07 tylko,nie Pi i Sigma !,te stwory na długie lata zniechecily mnie do matematyki i fizyki;//// Odpowiedz Link Zgłoś
ivulspirit Re: Wróciło " Domowe Przedszkole" 06.10.06, 13:10 Czy to będzie jakiś nowy program propagandowy zachęcajacy do wstąpienia w szeregi Giertychjugend? Odpowiedz Link Zgłoś
arturtoja1 Re: Wróciło " Domowe Przedszkole" 06.10.06, 17:46 Pani Ula wcale nie jest na emeryturze,wyklada na uniwerku,jezdzi z roznymi wykladami i kursami, i pisze ksiazki dla nauczycieli,jest najwiekszym w Polsce autorytetem od wychowania muzycznego w przedszkolach.Wiem bo moja zona jest przedszkolanką i wlasnie miala kurs metodyczny z pania Ula Smoczyńską- Nachtman :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wioskowy_glupek Re: Wróciło " Domowe Przedszkole" 06.10.06, 18:21 Hehehe aż mi się łza w oku zakręciła na myśl o starym dobrym domowym przeszkolu i innych programach nie to co Teletubishit :/ i inne Liipy and Messy :/ A pamiętacie Sezamkową :D ? to były czasy :D Odpowiedz Link Zgłoś
mary_elx domowe przetrzkole.... ja pier....ę! 07.10.06, 15:39 Ja pierd...ę panią Ulę, panią Jolę, Tylko jeża nie pierd....ę Bo jeż strasznie w doopę kole. A my jeża ogolimy I go też WYPIER....MY! Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: domowe przetrzkole - czołówka 26.10.06, 14:39 Nowa czołówka programu www.youtube.com/watch?v=F2NGiXuxiFY Odpowiedz Link Zgłoś