Gość: didi IP: *.acn.pl 19.03.03, 18:07 podczas kolacji u zosi powiedział, że zawsze jak do niej przychodzi to poprawia mu się samopoczucie a obok siedziała grażynka z odpowiednią miną Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tik. Re: ryśku przeszedł samego siebie IP: *.lot.pl 20.03.03, 02:25 Moim zdaniem to Ryśku może spokojnie pukać Zosię i Grażynkę, a jeszcze i Cześkę w przerwie bzyknie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: didi Re: ryśku przeszedł samego siebie IP: *.acn.pl 20.03.03, 08:39 a ciekawe kogo on wozi tą taksówką kiedyś w bloku ryśków ulokowały się młode dziewczyny, ryśku i grażynka byli temu przeciwni i dziewczyny musiały się wyprowadzić moim zdaniem po to żeby grażynka nie widziała że ryśku je odwiedza Odpowiedz Link Zgłoś
rysio_lubicz Re: ryśku przeszedł samego siebie 20.03.03, 10:22 Eee, bez przesady, póki co, bzykam tylko grażynkę i zosię. cześka mnie jakoś nie pociąga, chociaz dupcie ma zgrabną, nie powiem. a wczoraj faktycznie głupio wyszło, mam nadzieję, że grażynka mi wybaczy... a te dziewczynki to teraz przyjmują na targówku, jakby który chciał, to mam w taryfie wizytówki:) Odpowiedz Link Zgłoś
czesia-z-butiku wypraszam to sobie 20.03.03, 12:24 wujku,wiem,ze mam fajną dupkę,ale ja wole Darka choc nie powiem,jest paru ochroniarzy w naszym centum handlowym co mi sie podobają :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łezka Re: ryśku przeszedł samego siebie IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 25.03.03, 08:41 Gość portalu: didi napisał(a): > podczas kolacji u zosi powiedział, że zawsze jak do niej przychodzi to > poprawia mu się samopoczucie > a obok siedziała grażynka z odpowiednią miną ostatnio troche zaniedbałam sie telenowelowo;))),ale faktycznie-rysku dał ognia:))!!! ale kiedy w sobote natknęłam się po dośc długim czasie na "Złotopolskich",pekałam ze smiechu.scena "miłosna" Kleczkowskiej z Grzesiem i tekst Grzesia-"to ja schabowe usmażę"-miodzio!!czy w "Złotpolskich"często tak wesoło??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: punia Re: ryśku przeszedł samego siebie IP: *.ciech.waw.pl 27.03.03, 15:19 Gość portalu: łezka napisał(a): czy w "Złotpolskich"często tak > > wesoło??? wlasnie za to tak lubie "Zlotoposkich", bo to telenowela z przymruzeniem oka. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: didi Re: ryśku przeszedł samego siebie IP: *.acn.pl 27.03.03, 07:17 a grażynka wczoraj świetnie bawiła się na basenie z tym facetem co paweł mu zamordował żonę widać teraz że paweł wiedział co robi, ponieważ pewnie wkrótce ryśku i grażynka się rozwiodą, ryśku ożeni się z zosią, grażynka z więcławskim, a dzieci mogą trafić np do czesi i tym sposobem wszyscy będą szczęśliwi ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
macius.lubicz Re: ryśku przeszedł samego siebie 27.03.03, 17:46 Ale ja nie kce iść do tej gupiej Czesi! Wystrcy ze Bozenka do burdelu sprzedana na Allegro i nie ma kto mi lizanka zlobić! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: didi Re: ryśku przeszedł samego siebie IP: *.acn.pl 28.03.03, 06:20 to pojedziesz do wujka józka do brzezin - tam gdzie jest dużo zwierzątek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: ryśku przeszedł samego siebie IP: *.localdomain / 192.168.0.* 27.03.03, 17:03 Ta telenowela dostarcza tyle kontrowersyjnych tematów, że aż strach. 1. ryśku ;) najpierw tłumaczy swoją zdradę tym, że to nie jego wina, że się zakochał. Grażynka będąc dość atrakcyjną kobietą zaczyna myśleć o sobie jako o starej i grubej kurze domowej. A tymczasem po okazji wyjechania na Zachód jako pielęgniarka i zwiększeniu tym samym swoich możliwości rozwoju, ryśku ajwyczajniej w świecie jej zabronił. Chciałoby się powiedzieć męska szowinistyczna świnia, jednak ten facet to takie cudo że pasuje tylko szowinistyczna świnia, bez męska, chociaż po ostatnich ekscesach kiedy zaczął trakować miłość jak nastolateni gówniarz, można uznać go za chłopięcą szowinistyczną ciotę 2. jeszcze lepsza sytuacja jest w przypadku tej Basi? która molestwowała Jacka?. Chyba takie imiona. Jacek ma ewidentnie rację, a Baśka jest intrygantką czepiającą się każdych wpływowych portek. I co ma o tym sądzić przeciętny Polak. Że molestowanie to wymysł jakiś chorych bab chcących uzyskać swoje cele drogą wszystko jedno jaką, nawet kosztem czyjegoś dobrego imienia. Co byłoby gdyby Klan miał taką popularność jak kiedyś, i tak jak kiedyś miał duży wpływ na świadomość widzów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: palacz Re: ryśku przeszedł samego siebie IP: *.delcom.pl / 192.168.0.* 27.03.03, 18:32 Ja oglądam Klon sporadycznie, ale jak widzę intrygę miedzy Jackiem i Basią zdaje się, to mnie skręca. Jak Jacek nie daje sobie z nią rady to dlaczego nie idzie do tego ich sąsiada, tego flimona co cały czas biega i nic innego nie robi. Poszedl by i powiedzialby mu: Kurwa, ty... Ta twoja dupa sie mnie czepia. Weź coś z nią zrob, bo innaczej z nia pogadam. Ale on tak nie może, bo też jest jakiś taki fajfus. Zresztą nie calkiem to od niego zależy, tylkoi od tych ćwioków scenarzystow, co prostej gadki z życia nie mogą ułożyć, tylko zapodają jakąś sztywkę. Weźmy takiego Pawła. Shit, facet jest tak sztywny jakby mu kto conajmniej kij od szczotki w dupsko wlożył. I te jego gadki: tak kochanie, herbatki kochanie?, oczywiściwe kochanie. itd.itd. W ogole ten serial to kicha. Rozlazły jakiś taki jest i nie na czasie. A te nowe wątki, typu Rafalski znow się zakochuje, Klopoty Oli z angielskim, romans Ryśku. co to jest? Zwolnić scenarzystów i zatrudnić kogoś w stylu Tarantino. Oj wtedy by sie działo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: didi Re: ryśku przeszedł samego siebie IP: *.acn.pl 28.03.03, 06:15 zapomniałeś o najciekawszych wątkach ;) pani stenia i jej kaziu który ciągle gotuje zupę matylda i jej wspólnik - strasznie nudne i bez pomysłu (ale może się rozkręci gdy okaże się (elżbieta się dowie) że ten wspólnik chce kupić kamienicę jerzego) zaburzański i jego żona pan janusz, który ciągle ogląda z władziem stare albumy mieszkanie kingi wysprzątane jak nigdy praca michała w radiu i mistrzostwo: sceny łóżkowe anny i tadeusza :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łezka Re: ryśku przeszedł samego siebie IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 28.03.03, 08:56 wolę przerysowany wątek Surmaczowej i Koziełło wliczając w to "miłosne sceny" niż cierpiętnicze miny Elżbiety,Kingi,Beaty,no i ostatnio Grażynki.tej ostatniej wybaczam-ryśkiu zdecydowanie przegiął ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Klan serialem erotycznym IP: *.localdomain / 192.168.0.* 29.03.03, 00:09 A`propos "łóżkowe". Paweł masował zbolałe stop Krystyny i zahaczył o kostkę. Na co Krystyna "Oj, chyba nie zamierzasz zaczynać ćwiczeń (gry wstępne, znaczy)". Wow, co za erotyczny serial się zobił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: palacz Re: Klan serialem erotycznym IP: *.delcom.pl / 192.168.0.* 29.03.03, 12:56 Masaż stóp, a jednak jest coś z Tarantio. Szkoda tylko, że kto inny nie wymasował Krysi stóp, wtedy Paweł zrzuciłby go pewnie z 3 piętra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorotka Re: ryśku przeszedł samego siebie IP: *.chello.pl 01.04.03, 21:08 Najlepsze jest to, że scenarzyści wykreowali takiego "przystojniaka" na macho rozchwytywanego przez kobiety - pogratulować wyobraźni. Gdy ja widzę Ryśka, przychodzą mi do głowy raczej myśli w rodzaju - Co za biedny człowiek, że natura obdarwoała go taką aparycją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Niedługo wracam do akcji!!! IP: *.chello.pl 03.09.03, 17:08 a nie agnieszkę????? Odpowiedz Link Zgłoś
profesor.vujkovic Re: Niedługo wracam do akcji!!! 03.09.03, 17:58 Agniechę to tylko posuwam. A Krychę kocham... Takie życie. Odpowiedz Link Zgłoś