Dodaj do ulubionych

>>>>> OBŁUDA FANÓW IRKA !!!!! <<<<<

IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 09.11.01, 09:32
Obłuda fanów Irka jest żenująca !
Ci sami ludzie, którzy do tej pory wszystkich mieszkańców i telewidzów -
"przeciwników" Irka krytykowali (czyt. "mieszali z błotem") za "brak
tolerancji" (ciekawie przez nich pojmowanej) za wybryki Irka, teraz mają
pretensję do mieszkańców za >zbyt swobodne< (ich zdaniem) zachowanie.
A co mają robić ? Przecież to co się dzieje, mają wręcz narzucone. Inna rzecz,
że po tym co widzieli, bo nie wierzę że nie, muszą to odreagować. Nie wiem czy
przyjemnie byłoby ich oglądać siedzących smętnie i snujących się z kąta w kąt.
Na dobrą sprawę, to dziwne że program trwa nadal ? TVN nabrało wody w usta i
woli się "nie wychylać".
Wszyscy ci, którzy teraz oburzają się na ludzi w Domu niech się lepiej popukają
w łepetyny i niech raczą się "odczepić" od Bogu ducha winnych ludzi. Przecież w
końcu to nie ich wina że TVN "zapieprzyło" sprawę. Niech będą konsekwentni w
swojej "tolerancji". Obrzucanie niewybrednymi epitetami mieszkańców i
doszukiwanie się niemal wręcz bzdurnych wad w każdym jest żenujące.
Usprawiedliwiają tylko zachowanie swojego pupila, notabene, chorego człowieka.
Przyznaję (zresztą od samego początku) że nie lubiłam Irka, zresztą od początku
widziałam co się z nim dzieje (NIE WIERZĘ !!! że nikt z twórców tego nie
zauważał), teraz jest mi go żal że został wmanewrowany w ten cyrk i zastanawiam
się kto za to odpowie ?
Ludzie, ktrzy z nim mieszkali nie są w niczym winni, przeciwnie, to oni byli
narażeni na stałe ataki z jego strony. Nie są psychologami i psychiatrami żeby
wiedzieć jak postępować. Moim zdaniem i tak dużo widzieli i znieśli. Po co od
razu wyzywać ich od najgorszych ?
Jeżeli więc fani Irka domagają się tolerancji od innych, niech więc sami będą
tolerancyjni. To, że ludzie w Domu BB usiłują się teraz odnaleźć, to dobrze, na
pewno nie jest im lekko, nie wierzę w to ! Też mają swoje uczucia.
Ci co lubią program niech go oglądają, ci co nie lubią, niech wyłączą
telewizor. Tylko po co kogoś wulgarnie obrażać ???

Obserwuj wątek
    • Gość: xyz NAJWIĘCEJ WINY TVN ! IP: 213.25.69.* 09.11.01, 09:35
      To prawda że największą winę ponosi TVN.
      • Gość: Yogi Re: Do Nali! IP: 192.168.11.* 09.11.01, 10:03
        Jeśli uważasz, że mieszkańcy domu są tacy biedni, bo przez cały pobyt Irek bez
        powodu ich nękał i katował swoim zachowaniem, to przeczytaj sobie wypowiedzi
        Wojtka Glanca, który jako jedyny odważył się powiedzieć głośno prawdę! Może to
        trochę rozjaśni ci obraz sytuacji...
        • Gość: Nala Re: Do Yogi! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 09.11.01, 10:23
          Gość portalu: Yogi napisał(a):

> Jeśli uważasz, że mieszkańcy domu są tacy biedni, bo przez cały pobyt Irek bez
          > powodu ich nękał i katował swoim zachowaniem, to przeczytaj sobie wypowiedzi
          > Wojtka Glanca, który jako jedyny odważył się powiedzieć głośno prawdę! Może to
          > trochę rozjaśni ci obraz sytuacji...

Czytałam.
          I wcale nie twierdzę że Irek ich nękał (chociaż bywał nie do wytrzymania) i że są
          biedni, faktem natomiast jest to, że to co się wydarzyło, nie jest normalną
          sytuacją. Ja osobiście nie chciałabym czegoś takiego przeżyć. A zarzucanie im, że
          są zbyt swobodni jest po prostu śmieszne. Naprawdę jesteś przekonany że tak
          zupełnie gładko przeszli do porządku dziennego ??? Ja jestem przekonana że nie !
          A to, że usiłują coś ze sobą zrobić, - gry, wygłupy z Manuelą itp. - to tylko
          reakcja obronna. Ciekawe jak ty byś się zachował na ich miejscu ?
          Zastanawia mnie tylko dlaczego sami nie przerwali tej gry ?
          Inna rzecz, że nie jest to powód do obrzucania ich inwektywami. A tak niektórzy
          fani Irka tak robią !

• Gość: Yogi Re: Do Yogi! IP: 192.168.11.* 09.11.01, 11:44
            Gość portalu: Nala napisał(a):

> Gość portalu: Yogi napisał(a):
            >
            > > Jeśli uważasz, że mieszkańcy domu są tacy biedni, bo przez cały pobyt Irek
            > bez
            > > powodu ich nękał i katował swoim zachowaniem, to przeczytaj sobie wypowied
            > zi
            > > Wojtka Glanca, który jako jedyny odważył się powiedzieć głośno prawdę! Moż
            > e to
            > > trochę rozjaśni ci obraz sytuacji...
            >
            > Czytałam.
            > I wcale nie twierdzę że Irek ich nękał (chociaż bywał nie do wytrzymania) i że
            > są
            > biedni, faktem natomiast jest to, że to co się wydarzyło, nie jest normalną
            > sytuacją. Ja osobiście nie chciałabym czegoś takiego przeżyć. A zarzucanie im,
            > że
            > są zbyt swobodni jest po prostu śmieszne. Naprawdę jesteś przekonany że tak
            > zupełnie gładko przeszli do porządku dziennego ??? Ja jestem przekonana że nie
            > !
            > A to, że usiłują coś ze sobą zrobić, - gry, wygłupy z Manuelą itp. - to tylko
            > reakcja obronna. Ciekawe jak ty byś się zachował na ich miejscu ?
            > Zastanawia mnie tylko dlaczego sami nie przerwali tej gry ?
            > Inna rzecz, że nie jest to powód do obrzucania ich inwektywami. A tak niektórzy
            >
            > fani Irka tak robią !

Zastanawiam się co zrobiliby mieszkańcy gdyby dowiedzieli się, że Irek jest chory
            i został zamknięty w szpitalu dla nerwowo i psychicznie chorych, czy wtedy
            również tak chętnie uczestniczyliby w konkursie śmiechu???
            Jestem pewien, że po tej burzliwej nocy (przynajmniej niektórzy z nich) długo nie
            mogli dojść do siebie, dlatego Wielki Brat uczynił wszystko aby ich ułagodzić i
            pozwolić im zapomnieć, stąd listy od rodzin, piwko, papieroski, odwiedziny
            Manueli itd. Przecież nie wiemy czy oni faktycznie zapomnieli już o Irku, bo TVN
            pokazuje nam tylko to, co chce pokazać, a doskonale wiemy, że zrobią wszystko aby
            sprawę załagodzić i wyciszyć.
            Dzisiaj Sołytsik powiedział, że tak silny wybuch Irka był spowodowany tym, że
            odmówił on przyjęcia zastrzyku uspokajającego! Ludzie, a może oni już wcześniej
            szprycowali tego chłopaka tymi zastrzykami, tylko po to aby jak najdłużej został
            w programie??? Przecież kiedyś po nominacjach Irek rzucał różnymi przedmniotami,
            czy wtedy też dali mu zastrzyk i z ciekawością obserwowali co będzie dalej? Jeśli
            tak, to dla mnie jest to zwykła podłość!!!!!!!!
    • Gość: jaro Re: >>>>> OBŁUDA FANÓW IRKA !!!!! <<<<< IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 09.11.01, 10:16
      nala, zdaje sobie sprawe, ze bardzo chcesz zaistniec na tym forum ale nie
      zmienia to faktu, ze ty glupia dupa jestes

bez odbioru
      • Gość: Oskar Re: >>>>> OBŁUDA FANÓW IRKA !!!!! <<<<< IP: *.siemens.pl 09.11.01, 10:26
        Jaro ty koci lbie kanciasty to ty jeszcze zyjesz??? Z Tobą dyskusja to czysta
        radosc.
      • Gość: Nala Re: >>>>> jaro ? <<<<< IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 09.11.01, 10:27
        Gość portalu: jaro napisał(a):

> nala, zdaje sobie sprawe, ze bardzo chcesz zaistniec na tym forum ale nie
        > zmienia to faktu, ze ty glupia dupa jestes
        >
        > bez odbioru

I co, użyło ci ?
        Za cienki bolek jesteś ! Jesteś jednym z tych, którzy nic nie mają do powiedzenia.
        I to cię boli.
        • Gość: jaro Re: >>>>> jaro ? <<<<< IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 09.11.01, 10:32
          naleczko kochana przeciez napisalem, ze bez odbioru, to po co sie jarasz?
          postepuj tak jak twoj guru - na chamskie posty nie odpowiadaj
          • Gość: Nala Re: >>>>> jaro ? <<<<< IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 09.11.01, 10:40
            Gość portalu: jaro napisał(a):

> naleczko kochana przeciez napisalem, ze bez odbioru, to po co sie jarasz?
            > postepuj tak jak twoj guru - na chamskie posty nie odpowiadaj

To po co odbierasz ???
            Jak na chama (jak sam piszesz) starasz się być bardzo miły ! Po co ?
            A odpowiadać będę, na to co chcę.
            Zresztą, masz rację, po co się zniżać do twego poziomu ?!

• Gość: merlin Re: >>>>> OBŁUDA FANÓW IRKA !!!!! <<<<< IP: *.tele2.pl 09.11.01, 10:45
      Nala ty sie produkujesz chyba na każdy forum dotyczącym BB. Powinnaś pisać w
      gazetce tvn. Twierdzisz że towarzystwo tam urzędujące to normalni kolesie a
      Irek to wariat. Według mnie to pozostali są pojebani i tylko kasa dla nich się
      liczy. Mam dla Ciebie nawet przykład: Marzena zrobiła głupi dowcip i
      powiedziała że kto stanie obok niej najszybciej nie wyjdzie z programu. Mało
      się nie pozabijali jak do niej biegli. Tylko jedna osoba Irek nie ruszyła się z
      miejsca. Więc twierdzenia tych głabów że dla nich to tylko zabawa można między
      bajki włożyć. Tylko KASA się dla nich liczy i nic więcej. Dlatego olewali i
      gasili Irka. Po prostu jeszcze jeden konkurent. I dlatego olewają też teraz to
      co się dzieje z Irkem.
    • reggina Re: >>>>> OBŁUDA FANÓW IRKA !!!!! <<<<< 09.11.01, 10:50
      Nie rozumiem, dlaczego konsekwencję w krytykowaniu sposobu traktowania Irka
      przez innych mieszkańców, nazywasz obłudą. A jak określić te fraszki o Irku?
      "Za to go kochamy" itp. Jeżeli go nie znosili, czemu nie powiedzą wprost?
      Poza tym złe traktowanie to jedno, a obnoszenie się z brakiem refleksji po tym,
      jak się to wszystko skończyło, to drugie.
      • Gość: aga Re: >>>>> OBŁUDA FANÓW IRKA !!!!! <<<<< IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.01, 10:58
        reggina napisał(a):

> Nie rozumiem, dlaczego konsekwencję w krytykowaniu sposobu traktowania Irka
        > przez innych mieszkańców, nazywasz obłudą. A jak określić te fraszki o Irku?
        > "Za to go kochamy" itp. Jeżeli go nie znosili, czemu nie powiedzą wprost?
        > Poza tym złe traktowanie to jedno, a obnoszenie się z brakiem refleksji po tym,
        >
        > jak się to wszystko skończyło, to drugie.

A co mieli napisać, że go nie znosili? Przecież po kilku wygranych przez niego
        nominacjach doskonale zdają sobię sprawę, że jest bardzo popularny, po co więc
        zniechęcać do siebie jego fanów?

• Gość: Kasia_Ł Re: >>>>> OBŁUDA FANÓW IRKA !!!!! <<<<< IP: *.insite.com.pl 09.11.01, 11:02
          Gość portalu: aga napisał(a):

> A co mieli napisać, że go nie znosili? Przecież po kilku wygranych przez niego
          > nominacjach doskonale zdają sobię sprawę, że jest bardzo popularny, po co więc
          > zniechęcać do siebie jego fanów?
          >
          Nie musieli pisać, że go nie lubią tylko pominac te pseudo uczucia wobec niego,
          bo tym samym zniechecają do siebie ludzi bardziej niż gdyby szczerze przyznali,
          że jego zachowanie ich drażniło

• Gość: aga2 Re: >>>>> OBŁUDA FANÓW IRKA !!!!! <<<<< IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.01, 11:17
            Gość portalu: Kasia_Ł napisał(a):

> Gość portalu: aga napisał(a):
            >
            > > A co mieli napisać, że go nie znosili? Przecież po kilku wygranych przez n
            > iego
            > > nominacjach doskonale zdają sobię sprawę, że jest bardzo popularny, po co
            > więc
            > > zniechęcać do siebie jego fanów?
            > >
            > Nie musieli pisać, że go nie lubią tylko pominac te pseudo uczucia wobec niego,
            >
            > bo tym samym zniechecają do siebie ludzi bardziej niż gdyby szczerze przyznali,
            >
            > że jego zachowanie ich drażniło
            >

Ja też tak myślę, ale oni na to nie wpadli.

• Gość: Kasia_Ł Re: >>>>> OBŁUDA FANÓW IRKA !!!!! <<<<< IP: *.insite.com.pl 09.11.01, 11:20
              Błyskoliwi to oni nie są :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka