Gość: wic IP: *.metronet.pl 09.11.01, 17:40 co zwiazane z BB i tymi kreaturami tam prezentujacymi się... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :) Re: WSZYSTKO CHUJ... IP: *.man.polbox.pl 09.11.01, 17:41 Gość portalu: wic napisał(a): > co zwiazane z BB i tymi kreaturami tam prezentujacymi się... ----- ciekawe czy podobnie powiesz jak zobaczysz w środku pana Prezydenta Aleksandra Kwaśniewskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
ellivia Re: WSZYSTKO CHUJ... 09.11.01, 17:45 > Gość portalu: wic napisał(a): > > > co zwiazane z BB i tymi kreaturami tam prezentujacymi się... > > ----- > ciekawe czy podobnie powiesz jak zobaczysz w środku pana Prezydenta Aleksandra > Kwaśniewskiego... a to Pan Prezydent ma byc nowym mieszkańcem BB??? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: WSZYSTKO CHUJ... IP: *.man.polbox.pl 09.11.01, 17:50 ellivia napisał(a): > > Gość portalu: wic napisał(a): > > > > > co zwiazane z BB i tymi kreaturami tam prezentujacymi się... > > > > ----- > > ciekawe czy podobnie powiesz jak zobaczysz w środku pana Prezydenta Aleksa > ndra > > Kwaśniewskiego... > > a to Pan Prezydent ma byc nowym mieszkańcem BB??? ;) podobno razem z Jozkiem Oleksym i Leszkiem Millerem jako trefnisie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: WSZYSTKO CHUJ... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.11.01, 17:48 Do gościa :) ALE TY MASZ NAJEBANE W MÓZGU. STARY LECZ SIĘ RAZEM Z IRKIEM W SZPITALU PSYCHIATRYCZNYM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: WSZYSTKO CHUJ... IP: *.man.polbox.pl 09.11.01, 17:54 Gość portalu: asd napisał(a): > Do gościa :) > ALE TY MASZ NAJEBANE W MÓZGU. > > STARY LECZ SIĘ RAZEM Z IRKIEM W SZPITALU PSYCHIATRYCZNYM. oj Andrzeju Sołtysiku nie podejrzewałem Ciebie, że będziesz ukrywał się pod pseudonimem asd. Czy to "d" na końcu ma oznaczać "cztery litery"??? a w mozgu to ja mam zwoje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: WSZYSTKO CHUJ... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.11.01, 18:05 Chyba te zwoje to już dawno zgubiłeś, bo strasznie jesteś GŁUPI. LECZ SIĘ, LECZ !!!! Odpowiedz Link Zgłoś