Gość: Pndzelek IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.03.03, 10:20 Al Jazeera w Cyfra+ (kanał 69). Macie ją? Bo u mnie kanał podpisany, ale ekran czarny z czerwonym kwadracikiem w dolnym prawym rogu. Co jest? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oko_jeza Re: Al Jazeera w Cyfra+. Macie ją? 26.03.03, 12:27 ja mam.. nawet czasem oglądam :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalkos Re: Al Jazeera w Cyfra+. Macie ją? IP: *.dip.t-dialin.net 26.03.03, 12:33 tez mam i ogladam, ale nic nie rozumiem :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: y. Re: Al Jazeera w Cyfra+. Macie ją? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.03.03, 13:36 Gość portalu: Pndzelek napisał(a): > Al Jazeera w Cyfra+ (kanał 69). Macie ją? Bo u mnie kanał podpisany, ale > ekran czarny z czerwonym kwadracikiem w dolnym prawym rogu. Co jest? słaby sygnał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: & Re: Al Jazeera w Cyfra+. Macie ją? IP: *.idzik.pl 26.03.03, 21:11 Chyba z okazji wojny wpakowali kilkadziesiąt nowych programów w tym telewizje właściwie chyba wszystkich szejkanatów, krajów arabskich i azjatyckich. Kompletna paranoja i idiotyzm. A to za co płacę i co da się oglądać czyli np. Formułę 1 z sześciu kamer - zlikwidowali. Niezła spuściznę zostawił Rywin. A może to kara?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verte Re: Al Jazeera w Cyfra+. Macie ją? IP: 62.233.163.* 26.03.03, 23:54 Była ale znikła ostatnio.Ciekawe dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Al Jazeera w Cyfra+. Macie ją? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 29.03.03, 20:05 Gość portalu: Pndzelek napisał(a): > Al Jazeera w Cyfra+ (kanał 69). Macie ją? Bo u mnie kanał podpisany, ale > ekran czarny z czerwonym kwadracikiem w dolnym prawym rogu. Co jest? mam ją i nawet czasami oglądam być może masz tańszy pakiet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramelov Re: Al Jazeera w Cyfra+. Macie ją? IP: *.leczna.dialup.inetia.pl 03.04.03, 00:44 Al-Jazeera jest we wszystkich pakietach. Telewizje arabskie są od dawna na Cyfrze+ i nie jest to reakcja na wojnę w Iraku. Polecam mój wątek o kanale ABC na Cyfrze+. Faceci z Cyfry ostatnio się postarali trochę. Odpowiedz Link Zgłoś