Dodaj do ulubionych

Wapaniały Karol

IP: *.delcom.pl / 192.168.0.* 26.03.03, 19:24
Prawie każdy wie o co chodzi w "Familiadzie" prowadzonej przez wspaniałego
Karola Strazburgera. Ale już mniej osób rozumie o co chodzi wsopanialemu
Karolowi, ktory prowadzenie tego teleturnieju uważa za swój życiwy sukces.
Ostatnoi rozbroił mnie takim oto powiedzeniem " Było szybko, ale mogło być
jeszcze wolniej". Naprawdę Karol biję w swoich wypowiedziach takie
znakomitości telewizyjne jak Szaranowicz, były Szpakowski czy Miklas. Brawo.
Obserwuj wątek
    • ellivia Re: Wapaniały Karol 26.03.03, 21:39

Ja tego gościa nie lubię. Jest mdly, nijaki i bezpłciowy. Nie cierpie
      Familiady, byc może własnie tez przez to ,że Strasburger ja prowadzi.
      Ale "Familiada" sama w sobie tez jest nudna i beznadziejna. Nudny facet i nudny
      program to podwojna nuda. Dlatego gdy w tv leci "Familiada" wyłaczam telewizor
      lub zmieniam kanał albo też wynosze sie z domu.
      :-)
    • Gość: łezka Re: Wapaniały Karol IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 27.03.03, 10:39
      Gość portalu: palacz napisał(a):

> Prawie każdy wie o co chodzi w "Familiadzie" prowadzonej przez wspaniałego
      > Karola Strazburgera. Ale już mniej osób rozumie o co chodzi wsopanialemu
      > Karolowi, ktory prowadzenie tego teleturnieju uważa za swój życiwy sukces.
      > Ostatnoi rozbroił mnie takim oto powiedzeniem " Było szybko, ale mogło być
      > jeszcze wolniej". Naprawdę Karol biję w swoich wypowiedziach takie
      > znakomitości telewizyjne jak Szaranowicz, były Szpakowski czy Miklas. Brawo.

Karol jest boski:))))zawsze z utęsknieniem czekam na "żarcik" inaugurujący
      show;)ostatnia z jego złotych mysli,która mnie ujęła"niedźwiedź jest groźny,bo
      po niedźwiedziu nie widać,kiedy jest zły";))na deskach Komedii jest tak samo
      drętwy-ostanio oglądałm go"łóżku pełneym cudzoziemców"- w ogóle nie powinien
      sie pojawić w obsadzie.
      • Gość: palacz Re: Wapaniały Karol IP: *.delcom.pl / 192.168.0.* 27.03.03, 18:15
        Tak, zgadzam się, jego żarty są z najwyższej jakości. Tego o niedźwiedziu nie
        słyszałem, naprawdę dobre:. Ja nie wiem jak taki dretwy gość mógł zrobić
        karierę, bo za taką w jego przypadku mozna chyba uznać pojawianie się na małym
        ekranie. On powinien się nic nie odzywać i zbierać tylko kwiaty w stawie. hehehe
        • Gość: łezka Re: Wapaniały Karol IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 28.03.03, 09:40
          Gość portalu: palacz napisał(a):

> Tak, zgadzam się, jego żarty są z najwyższej jakości. Tego o niedźwiedziu nie
          > słyszałem, naprawdę dobre:. Ja nie wiem jak taki dretwy gość mógł zrobić
          > karierę, bo za taką w jego przypadku mozna chyba uznać pojawianie się na
          małym
          > ekranie. On powinien się nic nie odzywać i zbierać tylko kwiaty w stawie.
          heheh
          > e

:)))zdecydowanie!wypad po neneufary to była jego rola zycia i na tym powinien
          zakończyć;)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka