Gość: Dee IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.07, 15:03 Przez przypadek trafiłam w necie na bloga siostry Magdy Modrej (tej ktora w Barze Polsatowskim wystepowala i płyte nagrala). Jej siostra ma na imię Chanel,a coreczka Magdy ma na imię Mia. Mia - podoba mi się, Chanel - niekoniecznie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eluch_a Re: Imię córki Magdy Modrej 13.06.07, 15:05 Łojej, Chanel nie. A Mia - też niezbyt: takie "mija", ciężkie do wymówienia. Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Imię córki Magdy Modrej 13.06.07, 20:27 Chanel straszne, a Mia w Polsce też nie, bo jak wymawiać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eliza T. Re: Imię córki Magdy Modrej IP: *.chello.pl 13.06.07, 20:38 Chanel- ładne ale nie w Polsce. Mia nie podoba mi się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: Imię córki Magdy Modrej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.07, 21:12 Oba imiona uważam za ładne, jednak napewno nie w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
ninotshka male sprostowanie :P 14.06.07, 16:48 jej corka ma na imie Mia Chanell jej przyrodnia siostra to Chanel Odpowiedz Link Zgłoś