klemka80 30.10.06, 22:20 Mam pytanko - czy ktoś z was wie co to za asy śpiewają tą przekomiczną piosnkę " Tera mnie to wali " potrzebuje link do teledysku:) prawie sie popłakałam ze śmiechu:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stephen_s Re: SMS 30.10.06, 22:39 Czy ktoś wie, jak się nazywa aktorka parodiująca Vondrackową? Odpowiedz Link Zgłoś
nemi1 Re: SMS 30.10.06, 22:41 to prawda! od początku do końca odcinek genialny! przy piosence disco polo leżałam ze śmiechu na ziemi. Goście świetni. Dowcip w wykonaniu Bajora mnie rozwalił totalnie! Koroniewska bardzo fajna dziewczyna. Film z Bajorem i Meryl Streep świetny - przy okazji mam pytanie - z jakiego to filmu fragment? Bajor - to Quo Vadis, a ten z Meryl? Z chęcią bym obejrzała, więc jesli ktoś wie to proszę niech napisze tytuł. Rozmowy w tłoku świetne. Tabletki prawdy w końcu obnażyły Samoobronę - NIECH ŻYJE PO!!!! Kto nie widział niech żałuje:)Ja sobie nagram powtórkę:) pozdrawiam wszystkich fanów Odpowiedz Link Zgłoś
domin1982 Re: SMS 30.10.06, 23:24 O ile się nie mylę, to był film "Serce nie sługa". W oryginale Prime. Odpowiedz Link Zgłoś
mahdall Re: SMS 30.10.06, 22:38 ja umarlam ze smiechu na tym dowcipie opowiadanym przez bajora!!!! czadowy byl :))) Odpowiedz Link Zgłoś
au.lait Re: SMS 30.10.06, 22:43 Stary, ale jary. Dowcip, ofkors :) Majkel Bahor - wporz. Odpowiedz Link Zgłoś
mahdall Re: SMS 30.10.06, 22:52 ja ten dowcip pierwszy raz slysze! to albo jestem taka mloda, albo taka zacofana!!! co i tak nie zmienia faktu, ze bajor zrobil to fantastycznie i mam nadzieje znalezc ten odcinek w sieci i bede sobie puszczala na poprawe humoru! Odpowiedz Link Zgłoś
au.lait Re: SMS 30.10.06, 22:54 ...albo "ty taka stara, że go znasz" - powinnaś była dodać :)) (mader często mi go opowiadała, heh) Odpowiedz Link Zgłoś
au.lait Re: SMS 30.10.06, 22:41 A mnie to waly, kto to byly, te chłopaky! Ale fajne byly one. Odpowiedz Link Zgłoś
modotv Re: SMS 30.10.06, 22:45 Wejdźcie na stronę Uwagi TVN www.uwaga.onet.pl, wejdźcie w kulisy sławy - to jakiś wakacyjny odcinek. Pamiętam, bo oglądałem go w wannie lecząc kaca ;) Odpowiedz Link Zgłoś
au.lait Re: SMS 30.10.06, 22:50 No, proszsz Cię: oni? W "Kulisach Sławy"??? A skąd oni tę sławę mają?! Na stadionie X-lecia kupili czy jak? :) Odpowiedz Link Zgłoś
fjmurau Re: SMS 30.10.06, 23:00 wszystko byloby ok gdyby nie ta panna z m jak milosc - ona po prostu nie posiada czegos takiego jak poczucie humoru, finezja etc.. a tak poza nia to wszystko wporzo Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: SMS 30.10.06, 23:01 Nie krytykować Joanny Koroniewskiej mi tu :)) Fajna babka z jajami :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mahdall Re: SMS 30.10.06, 23:05 wrecz przeciwnie dzisiaj pokazala, ze poczucie humoru ma!!! Odpowiedz Link Zgłoś
au.lait Re: SMS 30.10.06, 23:08 Divka Joana Koronevska zvisa mi i vieva, ale nie zauważyłam podczas jej wizyty u Sz.M. nic, co świadczyłoby o tym, że dziewczyna nie wie, co to takiego to dziwne coś, co ludzie zazwyczaj nazywają "poczuciem humoru". Odpowiedz Link Zgłoś
mahdall Re: SMS 30.10.06, 23:00 jak czytam to co napisalas to odrazu widze szymona jak macha rekami i sie wygina :))) Odpowiedz Link Zgłoś
au.lait Re: SMS 30.10.06, 23:05 A miło mi, że pomogłam zwizualyzować Majewskiego - tym bardziej, że niezły był jako jeden z czech raperuf z Koziej Wulky :) Odpowiedz Link Zgłoś
mahdall Re: SMS 30.10.06, 23:07 musze przyznac, ze dawono nie ogladalam programu, ale ten dzisiejszy odcinek dal mi humor na caly tydzien chyba :) dawno sie tak nie usmialam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tralala29 Re: SMS 30.10.06, 23:36 tez discopolowy pomiot to Weekend.czy jakos tak..:-)I rzeczywiscie byla o nim Uwaga, ale raczej nie w ramach Kulis slawy, tylko jakis taki odcinek o fenomenie disco-polo. A odcinek fajny. Umarlam jak zobaczylam co wyrabia ze swym cialem lepper po polknieciu pigulki prawdy..:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
tralala29 Re: SMS 30.10.06, 23:37 a i jeszcze Super Niania karcaca Cymanskiego - "juz do ciebie jade"..:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
tralala29 Re: SMS 30.10.06, 23:40 Takie cos znalazlam...Tam jest chyba TA "Uwaga"..:-) www.weekend.er.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
piterek_82 Re: SMS 31.10.06, 08:12 Odcinek wyborny: świetny dowcip Bajora, "Tera mnie to wali, bo jestem na fali", no i Vondrackova z jej tabletkami-prawdomówkami! Odpowiedz Link Zgłoś
orchidea28 Re: SMS 31.10.06, 08:29 umarłam przy Szymonie parodiującym " teraz mnie to wali.." :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
off-line Re: SMS 31.10.06, 08:49 Muszę obejrzeć powtórkę, z Waszych wpisów wynika, że warto.:) Odpowiedz Link Zgłoś
mysterieux Re: SMS 31.10.06, 09:32 > Muszę obejrzeć powtórkę, z Waszych wpisów wynika, że warto.:) a kiedy ta powtórka? Odpowiedz Link Zgłoś
marcus81 Re: SMS 31.10.06, 09:04 Ten odcinek był świetny. Vondrackova bezkonkurencyjna: 'Trzeba być tolerancowatym':DDDDDDD 'Ahoj z tym'. Dobra była też Begerowa:'Lepper to zasługuje conajwyżej na stołek stróża' Uważam też, że babka parodiująca Hojarską jest świetna. Ten zespól, co śpiewa 'Tera mnie to wali' to można znaleźć w jednym z wakacyjnych odcinków 'Uwagi' o fenomenie disco polo. Odpowiedz Link Zgłoś
cristinka Re: SMS 31.10.06, 09:51 dla mnie Koroniewska żenująca, na siłę siląca sie zeby być śmieszną, cool i wyluzowaną. Bajor w porządku ale za mało go było w porównaniu z tą aktoreczka z serialu. Vondrackova, lepper super. Odpowiedz Link Zgłoś
neoplan Re: SMS 31.10.06, 09:59 Piosenka "Na Fali" do pobrania na oficjalnej stronie zespołu Weeekend pod adresem: www.weekend.bt.pl/mp3/Na_Fali.mp3 Pozdrowienia! Odpowiedz Link Zgłoś
syriana Re: SMS 01.11.06, 19:39 tu jest dużo Szymona ale trzeba się zarejestrować www.wobiektywie.yoyo.pl/index.php Odpowiedz Link Zgłoś
makaluu Re: SMS 01.11.06, 22:55 Byłam na nagraniu SMS i musze przyznać, ze tak cała Koroniewska nie miała nic ciekawego do powiedzenia nic a nic!!! Normalnie przez 3 godz nagrania, to nei wiem czy 2 pełne zdania wypowiedziała. Z kolei Bajor to bufon! Jak pokazywali jego w Quo Vadis to potem sie zapytał: ciekawe czy młodziez wie co to za film! Nie znoszę go! Co prawda kawał był rewelacyjny! Odpowiedz Link Zgłoś
polski100 Re: SMS 31.10.06, 18:20 cristinka napisała: > dla mnie Koroniewska żenująca, na siłę siląca sie zeby być śmieszną, cool i > wyluzowaną. Tez tak myślę. Odpowiedz Link Zgłoś