Gość: euzebio IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 12.11.01, 08:41 jeśli sie nie myle to dzisiaj mamy drugą forowa imprezke, tym razem swoje swięto ma Nala, której zycze wszystkiego dobrego. pozdrawiam starych znajomych z forum Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: euzebio Re: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NALA !!!!!!!!! IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 12.11.01, 08:55 Nala, where are ya!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: euzebio Re: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NALA !!!!!!!!! IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 12.11.01, 09:18 jestem cholernie cierpliwy.....Twoje zdrowie Nala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Geralt Re: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NALA !!!!!!!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.11.01, 09:22 O co chodzi z tą imprezą, z jakiej to okazji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: euzebio Re: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NALA !!!!!!!!! IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 12.11.01, 09:29 Gość portalu: Geralt napisał(a): > O co chodzi z tą imprezą, z jakiej to okazji? juz wyjasniam 16 października odbyła sie pierwsza imprezka na tym forum, z okazji moich urodzin. jesli masz ochote pogrzebac w forum to odszukaj ten watek, jest na 11 stronie. wtedy Nala wspomniała i zaprosiła wszystkich, PAMIETASZ NALA, na swoja impezke, która wypada własnie dzisiaj. niestety, nasza kolezanka pojawiła sie na krótko rano i znikneła....moze pojawi sie poźniej. ale Geralt nie krępuj sie i czestuj zdrófko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ina Re: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NALA !!!!!!!!! IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 12.11.01, 09:36 Nala - przyłączam się do najserdeczniejszych życzeń z okazji... Ach! Każdej! A teraz chórem: "Stoooo laaaat" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: euzebio Re: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NALA !!!!!!!!! IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 12.11.01, 09:46 oj chyba zły czas na imprezki, trudno, bede pił sam wasze zdrowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ina Re: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NALA !!!!!!!!! IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 12.11.01, 09:57 Dlaczego zły czas i dlaczego sam???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: euzebio Re: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NALA !!!!!!!!! IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 12.11.01, 10:02 ech, zły czas bo prawie nikogo nie ma sam pokroje torta, chcesz troche... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ina Re: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NALA !!!!!!!!! IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 12.11.01, 10:33 Wolalabym sie napic... Ale, ej, euzebio, czy Ty czasem tez na mnie kiedys psów na tym forum nie wieszales? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NALA !!!!!!!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 12.11.01, 10:38 O kur........czę, zupełnie zapomniałam, że zaprosiłam, już z miesiąc temu na moje urodziny !!!!!!! Dzieuję, lecę po szampana i ..... coś jeszcze ! Ale wpadka !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ina Re: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NALA !!!!!!!!! IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 12.11.01, 10:45 Szampan TAKIEJ wpadki nie załatwi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: euzebio Re: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NALA !!!!!!!!! IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 12.11.01, 10:47 Gość portalu: Nala napisał(a): > O kur........czę, zupełnie zapomniałam, że zaprosiłam, już z miesiąc temu na > moje urodziny !!!!!!! > Dzieuję, lecę po szampana i ..... coś jeszcze ! > > Ale wpadka !!! no pieknie Nala, ale co tam, wazne że jesteś łans egen, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, spełnienia wszystkiego czego sobie zażyczysz i o czym zamarzysz od euzebio. do Iny ech pamietliwa jesteś, wybacz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ina Re: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NALA !!!!!!!!! IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 12.11.01, 11:00 Do euzebio: Wiesz, pewnych tearzy się nie zapomina. Ale: dziś sa Nali urodziny więc w niepamięć wszystko puścimy. No to jednego na zdrowie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NALA !!!!!!!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 12.11.01, 11:06 Dzięki Euzebio że pamiętałeś !!!!!!!! Jestem zaskoczona ! Dziękuję za życzenia wszytkim. No to po "maluchu" !!! Pifffko też jest. Się państwo częstują ! Torcik, kanapeczki, proszę, proszę. Szwedzki mbufet, do wyboru, do koloru, co komu pasuje ! Może balonika ? Serpentynkę ? A teraz muzyczka ? Co kto lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: euzebio Re: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NALA !!!!!!!!! IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 12.11.01, 11:11 Gość portalu: Nala napisał(a): > Dzięki Euzebio że pamiętałeś !!!!!!!! > Jestem zaskoczona ! > Dziękuję za życzenia wszytkim. > > No to po "maluchu" !!! Pifffko też jest. > Się państwo częstują ! > Torcik, kanapeczki, proszę, proszę. Szwedzki mbufet, do wyboru, do koloru, co > komu pasuje ! > Może balonika ? Serpentynkę ? > A teraz muzyczka ? Co kto lubi. ha, a jednak potrafie byc miły ;)) za pifko dziekuje, od rana pije tylko sok z kartofli i wole nie mieszac. co do kanapeczek to sa pyszne, polecam. pozdrafiam wszystkich, a Was Nala i Ina w szególnosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NALA !!!!!!!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 12.11.01, 11:14 Gość portalu: euzebio napisał(a): > Gość portalu: Nala napisał(a): > > > Dzięki Euzebio że pamiętałeś !!!!!!!! > > Jestem zaskoczona ! > > Dziękuję za życzenia wszytkim. > > > > No to po "maluchu" !!! Pifffko też jest. > > Się państwo częstują ! > > Torcik, kanapeczki, proszę, proszę. Szwedzki mbufet, do wyboru, do koloru, > co > > komu pasuje ! > > Może balonika ? Serpentynkę ? > > A teraz muzyczka ? Co kto lubi. > > ha, a jednak potrafie byc miły ;)) > za pifko dziekuje, od rana pije tylko sok z kartofli i wole nie mieszac. co do > kanapeczek to sa pyszne, polecam. > pozdrafiam wszystkich, a Was Nala i Ina w szególnosci Rzeczywiście się starasz !!! Jestem pod wrażeniem. (Skądś to znam !!!) Dziękuję w imieniu swoim i Iny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: euzebio Re: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NALA !!!!!!!!! IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 12.11.01, 11:18 dzieki Nala z te słowa otuchy w tak cięzkich czasach. jeszcze raz Twoje zdowie...gul, gul, gul a tak na marginesie które to urodzinki...wiem, wiem nie powinienem pytać, ale ciekawy jestem jak cholera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ina Re: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NALA !!!!!!!!! IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 12.11.01, 11:32 Pozwól, ze ja Cię zaspokoję. Urodziny jak zawsze 18-te. I nieważne po raz który. Czy ja dostałabym troche becherovki z lodem? Nala? Da się zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: euzebio Re: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NALA !!!!!!!!! IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 12.11.01, 11:45 Gość portalu: Ina napisał(a): > Pozwól, ze ja Cię zaspokoję. Urodziny jak zawsze 18-te. I nieważne po raz który > . > > Czy ja dostałabym troche becherovki z lodem? Nala? Da się zrobić? ale wy w tym Poznaniu oszczędni jestescie :)) Wasze zdrowie poraz trzeci!!!! uff, ale w koło jest wesoło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Geralt Re: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NALA !!!!!!!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.11.01, 11:24 Jak widzę rzeczywiście Nala masz urodziny. Po za spełnieniem marzeń życzę Ci tylko jednego byś choć na jeden dzień mogła przenieść się do świata krasnoludów, czarodziejek:-) , wiedźminów. A potem żebyś nam to wszystko opowiedziała. Dzięki za kanapki dobrze się złożyło bo nie wziąłem dziś śniadania do roboty. Smaczne smaczne. Pozdrawiam Geralt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NALA !!!!!!!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 12.11.01, 11:44 No to Wasze zdrowie !!! Proszę Inuś, nie krępuj się ! Geralt, nałóż sobie jeszcze, proszę, może kawki, herbatki ??? Euzebio, kobietę pytasz o wiek ??????????? Bardzo mnie rozczarowałeś, co za nietaktowny facet z ciebie !!! Tak Ina, masz rację, zawsze!!!! 18-te ! Jak przeprosisz Euzebio, to może ci ten nietakt wybaczę? No to jak, "siup w ten głupi dziub" ? Gul, gul, pooooszłooo .... ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Geralt Re: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NALA !!!!!!!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.11.01, 11:48 No , no impreza się rozkręca Nie nie dzieki nie lej ja tylko jeszcze kanapeczkę przekąszę NALA kanapki się kończą, czy są chipsy? No i zagrajcie wreszcie jakiś fajny kawałek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NALA !!!!!!!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 12.11.01, 11:53 Gość portalu: Geralt napisał(a): > No , no impreza się rozkręca > Nie nie dzieki nie lej ja tylko jeszcze kanapeczkę przekąszę > NALA kanapki się kończą, czy są chipsy? > No i zagrajcie wreszcie jakiś fajny kawałek! Ależ skąd, właśnie dorobiłam, proszę częstuj się. Chipsy leżą tutaj. No i co z tymi przeprosinami ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NALA !!!!!!!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 12.11.01, 11:50 Gość portalu: Nala napisał(a): > No to Wasze zdrowie !!! > Proszę Inuś, nie krępuj się ! Geralt, nałóż sobie jeszcze, proszę, może kawki, > herbatki ??? > > Euzebio, kobietę pytasz o wiek ??????????? > Bardzo mnie rozczarowałeś, co za nietaktowny facet z ciebie !!! > > Tak Ina, masz rację, zawsze!!!! 18-te ! > > Jak przeprosisz Euzebio, to może ci ten nietakt wybaczę? > > No to jak, "siup w ten głupi dziub" ? > Gul, gul, pooooszłooo .... ! Oczywiście miało być "dziób" !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: euzebio Re: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NALA !!!!!!!!! IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 12.11.01, 11:52 droga Nalu to był oczywiście żart, nie oceniaj mnie po jednym wygłupie :)) przeprosze oczywiscie bo tak naprawde to taktowny ze mnie facet - PRZEPRASZAM dobrze sie bawie i chce zeby tak pozostało. pozdrafiam i zamawiam kawusie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NALA !!!!!!!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 12.11.01, 11:56 Gość portalu: euzebio napisał(a): > droga Nalu > to był oczywiście żart, nie oceniaj mnie po jednym wygłupie :)) przeprosze > oczywiscie bo tak naprawde to taktowny ze mnie facet - PRZEPRASZAM > dobrze sie bawie i chce zeby tak pozostało. > pozdrafiam i zamawiam kawusie No, żeby mi to było po raz ostatni ! Kawka, bardzo proszę. No, Ina, Geralt, kolejka stygnie, kanapki schną ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Geralt Re: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NALA !!!!!!!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.11.01, 12:13 No co Ty Nala nie widzisz że tańczymy?! Szaleństwo na parkiecie! Będzie gorący barszczyk? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NALA !!!!!!!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 12.11.01, 12:22 Gość portalu: Geralt napisał(a): > No co Ty Nala nie widzisz że tańczymy?! > Szaleństwo na parkiecie! > Będzie gorący barszczyk? Oj, Geralt, rzeczywiście, umknęło mi. Będzie barszczyk, będzie, z krokiecikiem czy sam, jak wolisz ? Potem bigosik lub flaczki, jak po "polskiemu" to już wszystko. Na co macie jeszcze ochotę ??? Może "grzańca" ? Jest tak zimno ! Kanapeczkę ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NALA !!!!!!!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 12.11.01, 12:25 Gość portalu: Geralt napisał(a): > No co Ty Nala nie widzisz że tańczymy?! > Szaleństwo na parkiecie! > Będzie gorący barszczyk? Oj, Geralt, rzeczywiście, umknęło mi. Będzie barszczyk, będzie, z krokiecikiem czy sam, jak wolisz ? Potem bigosik lub flaczki, jak po "polskiemu" to już wszystko. Na co macie jeszcze ochotę ??? Może "grzańca" ? Jest tak zimno ! Kanapeczkę ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ina Re: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NALA !!!!!!!!! IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 12.11.01, 12:38 Pls, troche ciszej, mam obok szefa! Teraz martini prosze. Wstrzasniete, nie mieszane!!!! Euzebio! Juz odpadles! Slaba glowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NALA !!!!!!!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 12.11.01, 12:48 O, a myślałam że wszystkich dopadło. Inuś, dla Twojego szefa, martini czy dżin z tonikiem ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ina Re: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NALA !!!!!!!!! IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 12.11.01, 12:58 Dla szefa walerianę. W dużej szklance. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szef Iny Re: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NALA !!!!!!!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.11.01, 13:01 Gość portalu: Ina napisał(a): > Dla szefa walerianę. W dużej szklance. Dla mnie Brandy! Ina do roboty! Gdzie ta szklanka ?! To taki drobny żarcik mego autorstwa Geralt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Geralt Re: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NALA !!!!!!!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.11.01, 13:03 Barszczyk oczywiście z pasztecikiem. Mmm pyszny gorący i dobrze doprawiony ten barszczyk . Bigsik też nieźle pachnie.Nawet dobrze że nie wziąłem tych kanapek do pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: DO WSZYSTKICH !!!!!!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 12.11.01, 13:02 No co jest ????? Same z Iną mamy się bawić ??? Panowie, dajecie "ciała" !!!!!!! Geralt, Euzebio !!! Co z wami ??? Ściemniło wam się ??? To głowa pod kran, gorąca kawa i dalej ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NALA !!!!!!!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 12.11.01, 13:15 No i popatrz Geralt ! Padł nam wątek wiedźmiński ! Dzisiaj pozostaniemy zatem przy imprezce, za to jutro .......! Euzebio, co tak "ścieniałeś" (tj. od - "cienki") ??? A tak fajnie się zapowiadałeś. Geralt, no to "chlapniem, bo oklapniem" ! Ina, a co z Tobą ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ina Re: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NALA !!!!!!!!! IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 12.11.01, 13:35 Chyba sie pomyliłaś i mi dałaś ta walerianę, bo coś zupełnie klapłam. :o) Nie wiem czym mam się teraz poratować. Aha, przyznam się, ze byłam na "Starsznym Filmie 2" - pierwsza część była tak głupia, ze fajna. Natomiast druga... weźcie sobie do serca moje słowa i nie idźcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: Do Iny !!!!!!!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 12.11.01, 13:59 Czytałaś www.szczurbiurowy.republika.pl ? Nie zdążę dzisiaj wszystkiego przeczytać, ale fajne. Ja już niedługo muszę się z Wami na dzisiaj pożegnać, ale to za chwilę. No, co, to "chluśniem bo uśniem" !? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ina Re: Do Iny !!!!!!!!! IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 12.11.01, 14:23 Odkryłam to juz dawno temu, Rifun, Szczur Biurowu itp. Ale musze teraz wrócić do tego. A więc do jutra! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Geralt Re: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NALA !!!!!!!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.11.01, 14:00 Gość portalu: Nala napisał(a): > No i popatrz Geralt ! > Padł nam wątek wiedźmiński ! > Dzisiaj pozostaniemy zatem przy imprezce, za to jutro .......! > > Euzebio, co tak "ścieniałeś" (tj. od - "cienki") ??? > A tak fajnie się zapowiadałeś. Wątek nie padł. A po za tym założyłem nowy żeby dać Ci znać o czacie na onet ale chyba nie zauważyłaś > > Geralt, no to "chlapniem, bo oklapniem" ! Ina, a co z Tobą ? > Odpowiedz Link Zgłoś