Dodaj do ulubionych

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NALA !!!!!!!!!

IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 12.11.01, 08:41
jeśli sie nie myle to dzisiaj mamy drugą forowa imprezke, tym razem swoje
swięto ma Nala, której zycze wszystkiego dobrego.
pozdrawiam starych znajomych z forum
Obserwuj wątek
    • Gość: euzebio Re: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NALA !!!!!!!!! IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 12.11.01, 08:55
      Nala, where are ya!!!!
      • Gość: euzebio Re: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NALA !!!!!!!!! IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 12.11.01, 09:18
        jestem cholernie cierpliwy.....Twoje zdrowie Nala
        • Gość: Geralt Re: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NALA !!!!!!!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.11.01, 09:22
          O co chodzi z tą imprezą, z jakiej to okazji?
          • Gość: euzebio Re: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NALA !!!!!!!!! IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 12.11.01, 09:29
            Gość portalu: Geralt napisał(a):

> O co chodzi z tą imprezą, z jakiej to okazji?

juz wyjasniam
            16 października odbyła sie pierwsza imprezka na tym forum, z okazji moich
            urodzin. jesli masz ochote pogrzebac w forum to odszukaj ten watek, jest na 11
            stronie. wtedy Nala wspomniała i zaprosiła wszystkich, PAMIETASZ NALA, na swoja
            impezke, która wypada własnie dzisiaj. niestety, nasza kolezanka pojawiła sie na
            krótko rano i znikneła....moze pojawi sie poźniej.
            ale Geralt nie krępuj sie i czestuj
            zdrófko
    • Gość: Ina Re: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NALA !!!!!!!!! IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 12.11.01, 09:36
      Nala - przyłączam się do najserdeczniejszych życzeń z okazji... Ach! Każdej!
      A teraz chórem: "Stoooo laaaat"
      • Gość: euzebio Re: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NALA !!!!!!!!! IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 12.11.01, 09:46
        oj chyba zły czas na imprezki,
        trudno, bede pił sam
        wasze zdrowie
        • Gość: Ina Re: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NALA !!!!!!!!! IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 12.11.01, 09:57
          Dlaczego zły czas i dlaczego sam????
          • Gość: euzebio Re: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NALA !!!!!!!!! IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 12.11.01, 10:02
            ech, zły czas bo prawie nikogo nie ma
            sam pokroje torta, chcesz troche...
            • Gość: Ina Re: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NALA !!!!!!!!! IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 12.11.01, 10:33
              Wolalabym sie napic...
              Ale, ej, euzebio, czy Ty czasem tez na mnie kiedys psów na tym forum nie
              wieszales?
              • Gość: Nala Re: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NALA !!!!!!!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 12.11.01, 10:38
                O kur........czę, zupełnie zapomniałam, że zaprosiłam, już z miesiąc temu na
                moje urodziny !!!!!!!
                Dzieuję, lecę po szampana i ..... coś jeszcze !

Ale wpadka !!!
                • Gość: Ina Re: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NALA !!!!!!!!! IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 12.11.01, 10:45
                  Szampan TAKIEJ wpadki nie załatwi...
                • Gość: euzebio Re: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NALA !!!!!!!!! IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 12.11.01, 10:47
                  Gość portalu: Nala napisał(a):

> O kur........czę, zupełnie zapomniałam, że zaprosiłam, już z miesiąc temu na
                  > moje urodziny !!!!!!!
                  > Dzieuję, lecę po szampana i ..... coś jeszcze !
                  >
                  > Ale wpadka !!!

no pieknie Nala, ale co tam, wazne że jesteś
                  łans egen, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, spełnienia wszystkiego czego
                  sobie zażyczysz i o czym zamarzysz od euzebio.

do Iny
                  ech pamietliwa jesteś, wybacz
                  • Gość: Ina Re: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NALA !!!!!!!!! IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 12.11.01, 11:00
                    Do euzebio:
                    Wiesz, pewnych tearzy się nie zapomina.

Ale: dziś sa Nali urodziny więc w niepamięć wszystko puścimy.
                    No to jednego na zdrowie!
                    • Gość: Nala Re: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NALA !!!!!!!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 12.11.01, 11:06
                      Dzięki Euzebio że pamiętałeś !!!!!!!!
                      Jestem zaskoczona !
                      Dziękuję za życzenia wszytkim.

No to po "maluchu" !!! Pifffko też jest.
                      Się państwo częstują !
                      Torcik, kanapeczki, proszę, proszę. Szwedzki mbufet, do wyboru, do koloru, co
                      komu pasuje !
                      Może balonika ? Serpentynkę ?
                      A teraz muzyczka ? Co kto lubi.
                      • Gość: euzebio Re: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NALA !!!!!!!!! IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 12.11.01, 11:11

> Dzięki Euzebio że pamiętałeś !!!!!!!!
                        > Jestem zaskoczona !
                        > Dziękuję za życzenia wszytkim.
                        >
                        > No to po "maluchu" !!! Pifffko też jest.
                        > Się państwo częstują !
                        > Torcik, kanapeczki, proszę, proszę. Szwedzki mbufet, do wyboru, do koloru, co
                        > komu pasuje !
                        > Może balonika ? Serpentynkę ?
                        > A teraz muzyczka ? Co kto lubi.

ha, a jednak potrafie byc miły ;))
                        za pifko dziekuje, od rana pije tylko sok z kartofli i wole nie mieszac. co do
                        kanapeczek to sa pyszne, polecam.
                        pozdrafiam wszystkich, a Was Nala i Ina w szególnosci
                        • Gość: Nala Re: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NALA !!!!!!!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 12.11.01, 11:14
                          Gość portalu: euzebio napisał(a):

> Gość portalu: Nala napisał(a):
                          >
                          > > Dzięki Euzebio że pamiętałeś !!!!!!!!
                          > > Jestem zaskoczona !
                          > > Dziękuję za życzenia wszytkim.
                          > >
                          > > No to po "maluchu" !!! Pifffko też jest.
                          > > Się państwo częstują !
                          > > Torcik, kanapeczki, proszę, proszę. Szwedzki mbufet, do wyboru, do koloru,
                          > co
                          > > komu pasuje !
                          > > Może balonika ? Serpentynkę ?
                          > > A teraz muzyczka ? Co kto lubi.
                          >
                          > ha, a jednak potrafie byc miły ;))
                          > za pifko dziekuje, od rana pije tylko sok z kartofli i wole nie mieszac. co do
                          > kanapeczek to sa pyszne, polecam.
                          > pozdrafiam wszystkich, a Was Nala i Ina w szególnosci

Rzeczywiście się starasz !!!
                          Jestem pod wrażeniem. (Skądś to znam !!!)
                          Dziękuję w imieniu swoim i Iny.

• Gość: euzebio Re: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NALA !!!!!!!!! IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 12.11.01, 11:18
                            dzieki Nala z te słowa otuchy w tak cięzkich czasach. jeszcze raz Twoje
                            zdowie...gul, gul, gul
                            a tak na marginesie które to urodzinki...wiem, wiem nie powinienem pytać, ale
                            ciekawy jestem jak cholera
                            • Gość: Ina Re: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NALA !!!!!!!!! IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 12.11.01, 11:32
                              Pozwól, ze ja Cię zaspokoję. Urodziny jak zawsze 18-te. I nieważne po raz który.

Czy ja dostałabym troche becherovki z lodem? Nala? Da się zrobić?
                              • Gość: euzebio Re: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NALA !!!!!!!!! IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 12.11.01, 11:45
                                Gość portalu: Ina napisał(a):

> Pozwól, ze ja Cię zaspokoję. Urodziny jak zawsze 18-te. I nieważne po raz który
                                > .
                                >
                                > Czy ja dostałabym troche becherovki z lodem? Nala? Da się zrobić?

ale wy w tym Poznaniu oszczędni jestescie :))
                                Wasze zdrowie poraz trzeci!!!! uff, ale w koło jest wesoło

• Gość: Geralt Re: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NALA !!!!!!!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.11.01, 11:24
                            Jak widzę rzeczywiście Nala masz urodziny.
                            Po za spełnieniem marzeń życzę Ci tylko jednego byś choć na jeden dzień mogła
                            przenieść się do świata krasnoludów, czarodziejek:-) , wiedźminów. A potem
                            żebyś nam to wszystko opowiedziała.
                            Dzięki za kanapki dobrze się złożyło bo nie wziąłem dziś śniadania do roboty.
                            Smaczne smaczne.
                            Pozdrawiam Geralt
                            • Gość: Nala Re: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NALA !!!!!!!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 12.11.01, 11:44
                              No to Wasze zdrowie !!!
                              Proszę Inuś, nie krępuj się ! Geralt, nałóż sobie jeszcze, proszę, może kawki,
                              herbatki ???

Euzebio, kobietę pytasz o wiek ???????????
                              Bardzo mnie rozczarowałeś, co za nietaktowny facet z ciebie !!!

Tak Ina, masz rację, zawsze!!!! 18-te !

Jak przeprosisz Euzebio, to może ci ten nietakt wybaczę?

No to jak, "siup w ten głupi dziub" ?
                              Gul, gul, pooooszłooo .... !
                              • Gość: Geralt Re: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NALA !!!!!!!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.11.01, 11:48
                                No , no impreza się rozkręca
                                Nie nie dzieki nie lej ja tylko jeszcze kanapeczkę przekąszę
                                NALA kanapki się kończą, czy są chipsy?
                                No i zagrajcie wreszcie jakiś fajny kawałek!
                                • Gość: Nala Re: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NALA !!!!!!!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 12.11.01, 11:53

> No , no impreza się rozkręca
                                  > Nie nie dzieki nie lej ja tylko jeszcze kanapeczkę przekąszę
                                  > NALA kanapki się kończą, czy są chipsy?
                                  > No i zagrajcie wreszcie jakiś fajny kawałek!

Ależ skąd, właśnie dorobiłam, proszę częstuj się. Chipsy leżą tutaj.
                                  No i co z tymi przeprosinami ???

• Gość: Nala Re: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NALA !!!!!!!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 12.11.01, 11:50

> No to Wasze zdrowie !!!
                                > Proszę Inuś, nie krępuj się ! Geralt, nałóż sobie jeszcze, proszę, może kawki,
                                > herbatki ???
                                >
                                > Euzebio, kobietę pytasz o wiek ???????????
                                > Bardzo mnie rozczarowałeś, co za nietaktowny facet z ciebie !!!
                                >
                                > Tak Ina, masz rację, zawsze!!!! 18-te !
                                >
                                > Jak przeprosisz Euzebio, to może ci ten nietakt wybaczę?
                                >
                                > No to jak, "siup w ten głupi dziub" ?
                                > Gul, gul, pooooszłooo .... !

Oczywiście miało być "dziób" !!!

• Gość: euzebio Re: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NALA !!!!!!!!! IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 12.11.01, 11:52
                                droga Nalu
                                to był oczywiście żart, nie oceniaj mnie po jednym wygłupie :)) przeprosze
                                oczywiscie bo tak naprawde to taktowny ze mnie facet - PRZEPRASZAM
                                dobrze sie bawie i chce zeby tak pozostało.
                                pozdrafiam i zamawiam kawusie
                                • Gość: Nala Re: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NALA !!!!!!!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 12.11.01, 11:56
                                  Gość portalu: euzebio napisał(a):

> droga Nalu
                                  > to był oczywiście żart, nie oceniaj mnie po jednym wygłupie :)) przeprosze
                                  > oczywiscie bo tak naprawde to taktowny ze mnie facet - PRZEPRASZAM
                                  > dobrze sie bawie i chce zeby tak pozostało.
                                  > pozdrafiam i zamawiam kawusie

No, żeby mi to było po raz ostatni !
                                  Kawka, bardzo proszę.
                                  No, Ina, Geralt, kolejka stygnie, kanapki schną ???
                                  • Gość: Geralt Re: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NALA !!!!!!!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.11.01, 12:13
                                    No co Ty Nala nie widzisz że tańczymy?!
                                    Szaleństwo na parkiecie!
                                    Będzie gorący barszczyk?
                                    • Gość: Nala Re: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NALA !!!!!!!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 12.11.01, 12:22

> No co Ty Nala nie widzisz że tańczymy?!
                                      > Szaleństwo na parkiecie!
                                      > Będzie gorący barszczyk?

Oj, Geralt, rzeczywiście, umknęło mi.
                                      Będzie barszczyk, będzie, z krokiecikiem czy sam, jak wolisz ?
                                      Potem bigosik lub flaczki, jak po "polskiemu" to już wszystko.
                                      Na co macie jeszcze ochotę ???
                                      Może "grzańca" ? Jest tak zimno ! Kanapeczkę ?

• Gość: Nala Re: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NALA !!!!!!!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 12.11.01, 12:25

> No co Ty Nala nie widzisz że tańczymy?!
                                      > Szaleństwo na parkiecie!
                                      > Będzie gorący barszczyk?

Oj, Geralt, rzeczywiście, umknęło mi.
                                      Będzie barszczyk, będzie, z krokiecikiem czy sam, jak wolisz ?
                                      Potem bigosik lub flaczki, jak po "polskiemu" to już wszystko.
                                      Na co macie jeszcze ochotę ???
                                      Może "grzańca" ? Jest tak zimno ! Kanapeczkę ?

• Gość: Ina Re: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NALA !!!!!!!!! IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 12.11.01, 12:38
                                        Pls, troche ciszej, mam obok szefa!
                                        Teraz martini prosze. Wstrzasniete, nie mieszane!!!!

Euzebio! Juz odpadles! Slaba glowa?
                                        • Gość: Nala Re: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NALA !!!!!!!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 12.11.01, 12:48
                                          O, a myślałam że wszystkich dopadło. Inuś, dla Twojego szefa, martini czy dżin
                                          z tonikiem ???
                                          • Gość: Ina Re: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NALA !!!!!!!!! IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 12.11.01, 12:58
                                            Dla szefa walerianę. W dużej szklance.
                                            • Gość: Szef Iny Re: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NALA !!!!!!!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.11.01, 13:01
                                              Gość portalu: Ina napisał(a):

> Dla szefa walerianę. W dużej szklance.

Dla mnie Brandy! Ina do roboty!
                                              Gdzie ta szklanka ?!

To taki drobny żarcik mego autorstwa
                                              Geralt

• Gość: Geralt Re: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NALA !!!!!!!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.11.01, 13:03
                                              Barszczyk oczywiście z pasztecikiem.
                                              Mmm pyszny gorący i dobrze doprawiony ten barszczyk .
                                              Bigsik też nieźle pachnie.Nawet dobrze że nie wziąłem tych kanapek do pracy.
    • Gość: Nala Re: DO WSZYSTKICH !!!!!!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 12.11.01, 13:02
      No co jest ?????
      Same z Iną mamy się bawić ???
      Panowie, dajecie "ciała" !!!!!!!
      Geralt, Euzebio !!! Co z wami ??? Ściemniło wam się ???
      To głowa pod kran, gorąca kawa i dalej !
    • Gość: Nala Re: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NALA !!!!!!!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 12.11.01, 13:15
      No i popatrz Geralt !
      Padł nam wątek wiedźmiński !
      Dzisiaj pozostaniemy zatem przy imprezce, za to jutro .......!

Euzebio, co tak "ścieniałeś" (tj. od - "cienki") ???
      A tak fajnie się zapowiadałeś.

Geralt, no to "chlapniem, bo oklapniem" ! Ina, a co z Tobą ?

• Gość: Ina Re: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NALA !!!!!!!!! IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 12.11.01, 13:35
        Chyba sie pomyliłaś i mi dałaś ta walerianę, bo coś zupełnie klapłam. :o)
        Nie wiem czym mam się teraz poratować.
        Aha, przyznam się, ze byłam na "Starsznym Filmie 2" - pierwsza część była tak
        głupia, ze fajna. Natomiast druga... weźcie sobie do serca moje słowa i nie
        idźcie.
        • Gość: Nala Re: Do Iny !!!!!!!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 12.11.01, 13:59
          Czytałaś www.szczurbiurowy.republika.pl ?
          Nie zdążę dzisiaj wszystkiego przeczytać, ale fajne.

Ja już niedługo muszę się z Wami na dzisiaj pożegnać, ale to za chwilę.
          No, co, to "chluśniem bo uśniem" !?
          • Gość: Ina Re: Do Iny !!!!!!!!! IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 12.11.01, 14:23
            Odkryłam to juz dawno temu, Rifun, Szczur Biurowu itp. Ale musze teraz wrócić
            do tego.
            A więc do jutra!
      • Gość: Geralt Re: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NALA !!!!!!!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.11.01, 14:00

> No i popatrz Geralt !
        > Padł nam wątek wiedźmiński !
        > Dzisiaj pozostaniemy zatem przy imprezce, za to jutro .......!
        >
        > Euzebio, co tak "ścieniałeś" (tj. od - "cienki") ???
        > A tak fajnie się zapowiadałeś.

Wątek nie padł. A po za tym założyłem nowy żeby dać Ci znać o czacie na onet ale
        chyba nie zauważyłaś
        >
        > Geralt, no to "chlapniem, bo oklapniem" ! Ina, a co z Tobą ?
        >

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka