Dodaj do ulubionych

sabciu, chcę z Tobą pogadać

IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.01, 18:00
sabotażystko
sabino w sabotach
Sobótko wzniosła,
podniosła!

Oto składam
pozdrowienie
głowy Twojej przeze mnie
Ulubionej
a takoż Reszty Twojej
przebogatej,
kwieciem boskim woniejącej.

sabciu, chcę z Tobą pogadać
Obserwuj wątek
    • Gość: pikus Re: sabciu, chcę z Tobą pogadać IP: *.turboline.skynet.be 12.11.01, 18:02
      a co sabcianie chce z toba gadac, dziwie sie taki ladny wierszyk.
    • Gość: sabcia Re: do mango IP: *.acn.waw.pl 12.11.01, 18:55
      Gość portalu: mango napisał(a):

> sabotażystko
      > sabino w sabotach
      > Sobótko wzniosła,
      > podniosła!
      >
      > Oto składam
      > pozdrowienie
      > głowy Twojej przeze mnie
      > Ulubionej
      > a takoż Reszty Twojej
      > przebogatej,
      > kwieciem boskim woniejącej.
      >
      > sabciu, chcę z Tobą pogadać

Cóż to za strofy ???!! Jakie saboty ?? Jaka sobótka ??? Nie podoba mi się ten
      wierszyk !!! Twojego autorstwa, mango ?
      Ale OK, mogę z Tobą pogadać ...
      • Gość: mango Re: do mango IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.01, 19:52
        tak ,to mój wierszyk(saboty faktycznie bez sensu) - pobudzasz we mnie inwencję:-
        )
        może te hymny ocenisz nieco przychylniej:

Sabino!(?)
        ja po
        drabinie 01-kowej
        k'tobie bieżę
        - i na paznokieć
        Twój lakierowany
        czoło złożyć chcę!

i jeszcze jeden:

Przyjm groch słodki
        sympatii mojej
        który ku Tobie
        drutami św.
        w radości
        popycham

Ażeby błogosławione
        one Druty
        przesłać jeszcze
        całusa ognistego chciały i
        na ustach Twoich
        dramatycznie Go
        złożyć mogły!

tymczasem, moja słodka diablico
        • Gość: mango appendix IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.01, 20:04
          Srebrne
          Armady
          Boskiego
          Ciepła
          Imaginacyję
          Akcelerujące

jak widzisz, kochana, rozpędziłem się na całego
          Całuski
          mango
        • Gość: sabcia Re: do mango IP: *.acn.waw.pl 12.11.01, 20:24

> tak ,to mój wierszyk(saboty faktycznie bez sensu) - pobudzasz we mnie inwencję:
          > -
          > )
          > może te hymny ocenisz nieco przychylniej:
          >
          > Sabino!(?)
          > ja po
          > drabinie 01-kowej
          > k'tobie bieżę
          > - i na paznokieć
          > Twój lakierowany
          > czoło złożyć chcę!
          >
          > i jeszcze jeden:
          >
          > Przyjm groch słodki
          > sympatii mojej
          > który ku Tobie
          > drutami św.
          > w radości
          > popycham
          >
          > Ażeby błogosławione
          > one Druty
          > przesłać jeszcze
          > całusa ognistego chciały i
          > na ustach Twoich
          > dramatycznie Go
          > złożyć mogły!
          >
          > tymczasem, moja słodka diablico

Wiesz, co mi się najbardziej podobało ? "słodka diablica", wrrrrrr ;-)
          Kocie, ile jeszcze możesz tworzyć te strofki, pogadałabym, bo Cię nawet - soczku
          z mango - polubiłam, a nie tylko poczytała ....
          Mam pytanie: dlaczego napisałeś, że wulgaryzmy już dawno przestały być ważne???
          Co prawda wytłumaczyłam Ci, dlaczego i kiedy rzucam mięchem, ale jakoś szkoda
          zrezygnowac z tej formy expresji słownej. Sztuka dla sztuki, i dla nauczki
          niektórym sfrajerowanym kutafonom na tym forum.
          A propos: wczoraj w nocy wdałeś się w tragiczną batalijkę na przekleństwa z tym
          skomlącym masturbatorem ARCYciotą. Niestety poziom waszych bluzgów oceniam na 3-.
          Za dużo pseudo-literackich zbitków rzeczownikowych.
          Także, antymonku, tekst z rajstopkami był.... dość mierny. Wątek nylonów byłby
          dobry w latach 40-tych, nie teraz. Moją garderobę zostaw w spokoju, chyba że
          wymyślisz coś extra....

Twoja słodka diablica
          • Gość: mango Re: do mango IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.01, 20:37
            Witaj, przesłodka!
            Jestem.
            wczorajszy seans z arcyciotą był jałowy jak spojrzenie trupa. Fakt. Przyczepił
            się degenerat i nie dawał spokoju. Poziom zaiste niskawy - z obu stron.

Ale - sabciu , wulgaryzmy nieważne, czy raczej NIE NAJWAŻNIEJSZE. Istotne dla
            mnie jest przede wszystkim Twoje elektryzujące istnienie i demoniczna Twoja
            obecność w myśli mojej.
            • Gość: mango Re: do mango IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.01, 20:51
              sztabciu złota,
              jako że mam huk mózgowych prac - znikam(godz.20.47) Pojawię się o 22.38 lub
              około
              moja ty stokrotko krwią ociekająca, przybądź choć na chwilę (wiesz że Cię
              kocham jak papaj kochał SWOJĄ LALĘ albo i mocniej)
            • Gość: sabcia Re: do mango IP: *.acn.waw.pl 12.11.01, 21:05

> Witaj, przesłodka!
              > Jestem.
              > wczorajszy seans z arcyciotą był jałowy jak spojrzenie trupa. Fakt. Przyczepił
              > się degenerat i nie dawał spokoju. Poziom zaiste niskawy - z obu stron.
              >
              > Ale - sabciu , wulgaryzmy nieważne, czy raczej NIE NAJWAŻNIEJSZE. Istotne dla
              > mnie jest przede wszystkim Twoje elektryzujące istnienie i demoniczna Twoja
              > obecność w myśli mojej.

No, ale mój kocurze pręgowany, to kiedyś się skończy.... bluzgi, moja obecność
              itd, kiedy skończy się to forum. Czy nie ma w twojej wyobraźni jakiejś realnie
              osiągalnej istotki, która by Cię podkręcała? Wiesz, że moja "elektryzująca
              obecność" w necie na dłuższą metę niezdrowa, nie powiem - zajebiście możemy sobie
              pogawędzić - ale zaczynam martwić się o Ciebie, poeto domorosły. Pozostają
              śliskie parapety .....?

A, czy to Ty pytałeś się mnie co studiuję?; bo był tu jakiś pieprzony namol:
              najpierw zaczepiał mnie bluzgami /cholernie nieudolnie/, a potem jeszcze
              interesował się moją edukacją i seminariami.
              Pokombinuj, mango, i zgadnij sam co PANI zgłębia.... ale na poważnie!!!

tsd

• Gość: mango Re: do mango IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.01, 21:14
                Co do realnej istotki: istnieje, ale to sprawa b. skomplikowana. Trudno mi o
                tym mówić.
                Nie martw się - niepokój odłóż na bok - nie jestem dewiantem.

domeną Twoją wydaje mi się być - aaa....- historia (pewnie ślepy strzał)

kocham Cię , MUZO
                • Gość: mango Re: do mango IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.01, 21:28
                  jeszcze jeden wierszyk (obiecuję, że to ostatni):

Sabciu-sadystko!
                  zwojów mózgowych moich
                  dręczycielko niecna
                  - kiedy znów mleczny
                  Swój Uśmiech drutem
                  podać mi Zechcesz?

Czuję się jak drzewo, co
                  korzeniami w glebę
                  tragicznie wrośnięte,
                  biec by chciało
                  k'tobie, a nie może
                  o BOŻE

sabciu, chcę Ci się zwierzyć, ale nie wiem jak( aby nie popaść w trywialność)

na marginesie: wolno obsługuję klawiaturę, to przeszkadza mi w poprawnym
                  myśleniu i formułowaniu zdań. Badź wyrozumiała.

• Gość: sabcia Re: do mango IP: *.acn.waw.pl 12.11.01, 21:36

> jeszcze jeden wierszyk (obiecuję, że to ostatni):
                    >
                    > Sabciu-sadystko!
                    > zwojów mózgowych moich
                    > dręczycielko niecna
                    > - kiedy znów mleczny
                    > Swój Uśmiech drutem
                    > podać mi Zechcesz?
                    >
                    > Czuję się jak drzewo, co
                    > korzeniami w glebę
                    > tragicznie wrośnięte,
                    > biec by chciało
                    > k'tobie, a nie może
                    > o BOŻE
                    >
                    > sabciu, chcę Ci się zwierzyć, ale nie wiem jak( aby nie popaść w trywialność)
                    >
                    > na marginesie: wolno obsługuję klawiaturę, to przeszkadza mi w poprawnym
                    > myśleniu i formułowaniu zdań. Badź wyrozumiała.
                    >

Wymoczku drogi, jeśli będziesz obsługiwać klawiaturę DWIEMA rękami, pójdzie Ci
                    prędzej... a od kiedy ty w ogóle masz kompa ?

Wierszyk... kurwa!!! co z Tobą ???!!! musisz je bardziej podkręcać!!!;
                    "stokrotka ociekająca krwią" - to lubię, to lubię, wrrrrrr.....
                    co to miało znaczyć z tym "papajem i jego lalą" ? - zaczynasz mnie wkurwiać,
                    fiutku !

tsd
                    • Gość: mango Re: do mango IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.01, 22:20
                      Gość portalu: sabcia napisał(a):

> Gość portalu: mango napisał(a):
                      >
                      > > jeszcze jeden wierszyk (obiecuję, że to ostatni):
                      > >
                      > > Sabciu-sadystko!
                      > > zwojów mózgowych moich
                      > > dręczycielko niecna
                      > > - kiedy znów mleczny
                      > > Swój Uśmiech drutem
                      > > podać mi Zechcesz?
                      > >
                      > > Czuję się jak drzewo, co
                      > > korzeniami w glebę
                      > > tragicznie wrośnięte,
                      > > biec by chciało
                      > > k'tobie, a nie może
                      > > o BOŻE
                      > >
                      > > sabciu, chcę Ci się zwierzyć, ale nie wiem jak( aby nie popaść w trywialno
                      > ść)
                      > >
                      > > na marginesie: wolno obsługuję klawiaturę, to przeszkadza mi w poprawnym
                      > > myśleniu i formułowaniu zdań. Badź wyrozumiała.
                      > >
                      >
                      > Wymoczku drogi, jeśli będziesz obsługiwać klawiaturę DWIEMA rękami, pójdzie Ci
                      > prędzej... a od kiedy ty w ogóle masz kompa ?
                      >
                      > Wierszyk... kurwa!!! co z Tobą ???!!! musisz je bardziej podkręcać!!!;
                      > "stokrotka ociekająca krwią" - to lubię, to lubię, wrrrrrr.....
                      > co to miało znaczyć z tym "papajem i jego lalą" ? - zaczynasz mnie wkurwiać,
                      > fiutku !
                      >
                      > tsd

Sabcia nie w sosie dziś?
                      maszyna stoi w chacie już dość dawno, ale raczej ją olewałem dotychczas.
                      Klawiszuję dwiema rękami - i co z tego - jest kurewsko wolno, jak łza z oka
                      Pierrota ślimaczy się mój tekst.
                      nie gniewaj się za papaja(chyba znasz papaja?) taki sobie niewinny żarcik, mogłem
                      przewidzieć , że Cię to rozsierdzi, mój ty elektrowstrząsie jedyny!

wiesz, czym rozbrzmiewa moja lubieżna jaskinia od 2 dni bez przerwy?
                      To STEREOLAB "dots and loops". Ta MUZYKA kojarzy mi się z Tobą, Słońce, i polecam
                      ją Twojej uwadze - niech ona nas złączy na wieczność, nawet gdy forum owe zeschłe
                      istnienie swe zakończy.
                      Powiedz, czemu Ty i ja jesteśmy na tym forum? Lubisz audycyję oną denną? ja nie
                      przepadam ale cuś mie tkło i żem tu wlazł coby kurwę jaką ŻUCIĆ komu i tak
                      Ciebie, balsamie trujący, poznałem i cierń w serce me niewinne zatknęłaś

• Gość: crack66 Sie Mango! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.01, 22:32
                        Tu się jakiś romance zaczął, jak widzę.
                        I BabciSabci jakoś kły wypadły.
                        • Gość: mango Re: Sie Mango! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.01, 22:37
                          serwus krak.
                          romance były, ale przypuszczam ich rychły koniec - jak sabcia cię tu zwietrzy
                          • Gość: sabcia Re: do mango IP: *.acn.waw.pl 12.11.01, 22:55

> serwus krak.
                            > romance były, ale przypuszczam ich rychły koniec - jak sabcia cię tu zwietrzy

No i bingo !!!! NIC, kurwa, nie było !!!!!
                            I cholera wcale nie zapomniałam, że ty mango należysz do kliki tego piździelca,
                            sracka. No i teraz to się dopiero wkurwię, koleżko, bo myślałam że zmądrzałeś.
                            Widzę, że jednak nie.
                            KONIEC.
                            • Gość: mango Re: do mango IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.01, 22:57
                              serio?
                              • Gość: mango muszę się uczyć żyć od nowa IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.01, 23:02
                                bez sabci
                                • Gość: sabcia Re: do mango IP: *.acn.waw.pl 13.11.01, 00:14

> bez sabci

mimo wszystko antropolo-pyszczku dzięki za dialog....

• Gość: mango Re: do mango IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.01, 00:53
                                    Gość portalu: sabcia napisał(a):

> Gość portalu: mango napisał(a):
                                    >
                                    > > bez sabci
                                    >
                                    > mimo wszystko antropolo-pyszczku dzięki za dialog....
                                    >
                                    >
                                    sabciu, to ja Ci dziękuję.
                                    żywię do Ciebie tylko miłość, czasem moja godność cierpiała bardzo gdy
                                    sprowadzałaś mnie do parteru - ale jest w Tobie coś tak urzekającego, że aż mi
                                    ręce drżą...

co do kraka - niebezpieczny temat - nie podbijałem Ci bębenka, choć czasem
                                    chciałem - ale nie robiłem tego; o co mi chodzi? krak jest mi obojętny
                                    TY NIE

Twój Mango

• Gość: sabcia Re: srack won, zmarlaku ! IP: *.acn.waw.pl 12.11.01, 22:49
                          Gość portalu: crack66 napisał(a):

> Tu się jakiś romance zaczął, jak widzę.
                          > I BabciSabci jakoś kły wypadły.

A co ta pieprzuła srack tu robi ????
                          A romance to ja zupełnie inaczej przeprowadzam, picfancie walony w kakao!
                          Więc na razie: wypieprzaj w podskokach stąd !!!!
                          • Gość: crack66 Sabciu!Ty po prostu nie akceptujesz swojej płci IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.01, 07:15
                            Po długich analizach stwierdzam to z całą pewnością. Większość textów w
                            założeniu mających być dla mnie obraźliwymi stanowią porównania z ŻEŃSKIM
                            organami płciowymi (np. piździelec) albo z sytuacjami stanowiącymi normę dla
                            ŻEŃSKICH uczestniczek stosunku pciowego (stale przewijająca się groźba
                            bycia "walonym").
                            Na to nakłada się jeszcze niezbyt udolne staranie wcielenia sie w rolę
                            niegrzecznego chłopca z NET-u "tfardziela" bluzgającego dookoła lubiącego
                            ostre "jazdy".
                            GDZIEŚ SIĘ POGUBIŁA MAŁA DZIEWCZYNKA.
                            • Gość: sabcia Re: Cracku! Znów pudło, biedaku!!! IP: *.acn.waw.pl 13.11.01, 08:18
                              Gość portalu: crack66 napisał(a):

> Po długich analizach stwierdzam to z całą pewnością. Większość textów w
                              > założeniu mających być dla mnie obraźliwymi stanowią porównania z ŻEŃSKIM
                              > organami płciowymi (np. piździelec) albo z sytuacjami stanowiącymi normę dla
                              > ŻEŃSKICH uczestniczek stosunku pciowego (stale przewijająca się groźba
                              > bycia "walonym").
                              > Na to nakłada się jeszcze niezbyt udolne staranie wcielenia sie w rolę
                              > niegrzecznego chłopca z NET-u "tfardziela" bluzgającego dookoła lubiącego
                              > ostre "jazdy".
                              > GDZIEŚ SIĘ POGUBIŁA MAŁA DZIEWCZYNKA.

PUDŁO, sraczku !!!!
                              Jestem dumna z mojej płci - żeńskiej w 100%.
                              Dziewczynka też może być zła, baaaaardzo zła i niegrzeczna i lubić ostre jazdy!
                              Tylko chłopcy mają do tego prawo ? - otóż NIE !
                              Wiem, że przeraża cie brak czyjeś uległości. Widocznie coś lub ktoś przestraszył
                              się kiedyś twojego chamstwa, a ty uwierzyłeś, że w tym tkwi twoja siła. Błąd!
                              Straciłeś czas na analizy /nawiasem mówiąc - bardzo kiepsko je przeprowadziłeś/ -
                              już ci, suchy patyku, pisałam, bluzgi nie są celem, tylko środkiem. Jeśli
                              używałbyś w dyskusji z innymi wyłącznie argumentów, a nie - udając krezusa i
                              superchuja - obrażał ludzi, którzy mają inne zdanie niż ty, nie byłoby problemu z
                              Panią Sabcią.
                              Alga jest inteligentna i bystra, ty.... zaledwie żałosny i wegetujący. Na swój
                              wyśniony światek wybrałeś NET - tu możesz poudawać, że jesteś kimś, że masz to,
                              tamto /na twoje szczęście nikt z dyskutantów nie może tego sprawdzić/; i do woli
                              drwić z innych, bez ryzyka dostania w mordę.
                              Jeśli BB tak cię mierzi, a jego uczestnicy są wg ciebie zerami życiowymi -
                              dlaczego to gówno w ogóle oglądasz i walisz w klawiaturę ? Nie żal ci cennego
                              czasu na taką tv-szmatę, nie szanujesz siebie ? Bądź do cholery logiczny i
                              konsekwenty w swojej pogardzie dla "nieudaczników" i "rozrywki dla gminu"!

PS. Teraz wyjątkowo nie bluzgałam - po co masz się męczyć nad kolejną długą i
                              poronioną bzdurą na temat mojego słownictwa i tego kim jestem.

Życzę ci żeby coś miłego spotkało cię chociażby dziś - może przestaniesz wtedy na
                              chwilę rzygać żółcią.

• Gość: mango Re: do mango IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.01, 22:34
                        czsami jednak jesteś anielska

chyba nie jesteś słuchaczką DOOM METALU i nie chodzisz na czarno, z okiem
                        złowieszczo podkrążonym, prawda?

wiesz, jak sobie Ciebie wyobrażam (poważnie)?
                        • Gość: sabcia Re: do mango IP: *.acn.waw.pl 12.11.01, 22:50

> czsami jednak jesteś anielska
                          >
                          > chyba nie jesteś słuchaczką DOOM METALU i nie chodzisz na czarno, z okiem
                          > złowieszczo podkrążonym, prawda?
                          >
                          > wiesz, jak sobie Ciebie wyobrażam (poważnie)?

No, jak ?
                          • Gość: mango Re: do mango IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.01, 22:53
                            wszystko się zmieniło!!! Byłem pewien ,że jesteś natchnioną poetessą
                            kanalizującą tu swe instynkta brutalne,
                            a teraz widzę klimaty a la alternatywna młodzież,
                            już nic nie wiem
                      • Gość: sabcia Re: do mango IP: *.acn.waw.pl 12.11.01, 22:41
                        Znam płytkę. Co powiesz, kmiocie, jeszcze na Prodigy, Basement Jaxx, Chemical
                        Brothers, Dead can Dance /odlot kompletny!!!!/, DM, Sisters of
                        Mercy /pomroczność jasna/, jest tego jeszcze parę.
                        Rzucę hasło: Radiostacja. Jesli skumałeś i odbierasz w Breslau, to wiedz że od
                        3 lat słucham wyłącznie tych klimatów. Żadnego pieprzonego mainstreamu.
                        Program? Dla Irasa. Lubię odlotowców.
                        Co z tymi zwierzeniami ?, pora nocna sprzyja, pobudziłeś moją ciekawość, jeśli
                        teraz sie wycofasz, to tragicznie sie wkurwię, pyszczku !!! I będę bardzo dla
                        ciebie nie-łaskawa....
                        • Gość: mango Re: do mango IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.01, 22:46
                          skąd wiesz, że siedzę w Festung Breslau?
                          Radiostacyja - znam. Preferencyje muzzzyczne - rozumiem, ale nie podzielam.
                          czułem, że Stare dobre Małżeństwo itp nie wchodzi w grę twojego odtwarzacza
                          • Gość: crack66 mANGO A oRKIESTRA ŚW mIKOŁAJA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.01, 07:09
                            Czy to ci się też podoba?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka