Gość: Dziunda IP: *.dip.t-dialin.net 13.11.01, 01:05 Czy moglby mnie ktos oswiecic dlaczego z satelity zniknal Polsat? Pozdrawiam Dziunda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mango Re: Polsat IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.01, 01:09 ja go zdjąłem, bo mnie denerwował Odpowiedz Link Zgłoś
bigsister Re: Polsat 13.11.01, 01:43 Gość portalu: mango napisał(a): > ja go zdjąłem, bo mnie denerwował czesc mango, a nie moglbys zdjac do kolekcji tvn:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: road Re: Polsat IP: *.server.ntl.com 13.11.01, 01:11 Polityka wewnetrzna stacji. Juz jakis czas temu sie to mialo stac ale stalo sie dopiero teraz. Pewnie chodzi o zwolnienie transpondera na HB (Hot Bird) w sygnale analogowym na jeden transponder przypada jeden kanal natomiast cyfrowym na tym samym tp.(transponderze ) mozna upchnac kilka kanalow. Polsat prawdopodobnie szuka miejsca na nowe kanaly swojej Platformy. no i era analogowej telewizji sorry ale juz sie konczy.... Po za tym czesc przekazow w analogu i tak byla kodowana ze wzgledu na licencje a ilosc ogladajacych byla relatywnie niska... Itp. itd...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziunda Re: Polsat IP: *.dip.t-dialin.net 13.11.01, 10:31 Dziekuje za odpowiedz. Troche szkoda,bo puszczali w poniedzialki fajne filmy. A Polska TV mam tylko na satelicie. Pozdrawiam Dziunda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: road Re: Polsat IP: *.server.ntl.com 13.11.01, 22:32 Jezeli Ci zalezy na odbiorze Polsatu to polecam odbiornik cyfrowy Polsatu. Wprawdzie nie jestem zbytnim zwolennikiem tej stacji ale dla osoby zagranicznej za smiesznie niskie pieniadze ( koszt wydzierzawienia odbiornika) daje to mozliwosc ogladania tego i innych kanalow polskiej telewizji:. Polsatu1 i 2 ,WOT, TVP1 i 2 , TV4, RTL7, TV Polonia oraz TVN bez abonamentu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniak Re: Polsat IP: *.net.uta.at 14.11.01, 18:26 Gość portalu: road napisał(a): > Jezeli Ci zalezy na odbiorze Polsatu to polecam odbiornik cyfrowy Polsatu. Wpra > wdzie nie jestem > zbytnim zwolennikiem tej stacji ale dla osoby zagranicznej za smiesznie niskie > pieniadze ( koszt > wydzierzawienia odbiornika) daje to mozliwosc ogladania tego i innych kanalow p > olskiej telewizji:. Jesli moge cos dorzucic: mam ten dekoder. Rzeczywiscie kosztuje niewiele ale jakosc jego jest slaba. Zawiesza sie czesto i w ogole raczej badziewie. Ale za te pieniadze i bez abonamentu - obleci. Masz /jak zaskoczy/ pare polskich kanalow a z radia RMF. Jeszcze do ROADA: przepraszam za siebie-wiesz o czym mowie i nie gniewaj sie juz na mnie. Mialem slaby dzien, a do tego jeszcze teraz mam kupe zmartwien. Jest ok?? odpisz prosze krociotko jesli to przeczytasz! pozdrawiam. "Maniak" > Polsatu1 i 2 ,WOT, TVP1 i 2 , TV4, RTL7, TV Polonia oraz TVN bez abonamentu. > Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nixdorf Re: Polsat IP: 193.25.16.* 15.11.01, 11:13 Witam! Moglbys mi powiedziec jak dostales ten dekoder? Musiales go kupic w Polsce czy moze gdzies u siebie? No i jakie trzeba wypelnic formalnosci zeby sobie kupic taka maszynke? Musisz byc obywatelem Polski i stale mejsce zamieszkania w Polsce? Tyyyyyyyyyle pytan ale mam nadzieje ze dostane odpowiedz:) nixdorf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: road Re: Polsat IP: *.server.ntl.com 15.11.01, 11:30 Trzeba go kupic w polsce . Jezeli nie na siebie to chociaz poprosic kogos z rodziny. Potrzebny jest dowod osobisty z Peselkiem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CYFRAL Re: Polsat IP: *.*.*.* 15.11.01, 11:40 heja! Ja ma Cyfre + . Troche wiecej kosztuje niz POLSAT ale jakosc jest spoko. Poza tym wczoraj wygrali jakas sprawe co do przekazu POLSAT i POLSAT2 w pakiecie Cyfra+ wiec zapewne wkrotce sie pojawi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: road Re: Polsat IP: *.server.ntl.com 15.11.01, 12:07 No nie wiem czy sie pojawi... predzej chodzi o kase z odszkodowania za zlamanie umowy przez Polsat. Wczoraj Cyfra owszem wygrala ale nie z polsatem a z KRRIT sprawe o bezprawne odebranie koncesji. Zreszta nie sadze zeby Cyfra chciala jeszcze Polsat u siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: Polsat IP: 217.153.112.* 15.11.01, 16:49 Polsat? ten syf? kto to oglada? Odpowiedz Link Zgłoś