IP: *.dip.t-dialin.net 13.11.01, 01:05
Czy moglby mnie ktos oswiecic dlaczego z satelity zniknal Polsat?

Pozdrawiam

Dziunda
Obserwuj wątek
    • Gość: mango Re: Polsat IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.01, 01:09
      ja go zdjąłem, bo mnie denerwował
      • bigsister Re: Polsat 13.11.01, 01:43
        Gość portalu: mango napisał(a):

> ja go zdjąłem, bo mnie denerwował

czesc mango,
        a nie moglbys zdjac do kolekcji tvn:)
        pozdrawiam

• Gość: road Re: Polsat IP: *.server.ntl.com 13.11.01, 01:11
      Polityka wewnetrzna stacji. Juz jakis czas temu sie to mialo stac ale stalo sie dopiero teraz. Pewnie
      chodzi o zwolnienie transpondera na HB (Hot Bird) w sygnale analogowym na jeden transponder
      przypada jeden kanal natomiast cyfrowym na tym samym tp.(transponderze ) mozna upchnac kilka
      kanalow. Polsat prawdopodobnie szuka miejsca na nowe kanaly swojej Platformy. no i era
      analogowej telewizji sorry ale juz sie konczy.... Po za tym czesc przekazow w analogu i tak byla
      kodowana ze wzgledu na licencje a ilosc ogladajacych byla relatywnie niska...
      Itp. itd......
      • Gość: Dziunda Re: Polsat IP: *.dip.t-dialin.net 13.11.01, 10:31
        Dziekuje za odpowiedz. Troche szkoda,bo puszczali w poniedzialki fajne filmy.
        A Polska TV mam tylko na satelicie.

Pozdrawiam
        Dziunda
        • Gość: road Re: Polsat IP: *.server.ntl.com 13.11.01, 22:32
          Jezeli Ci zalezy na odbiorze Polsatu to polecam odbiornik cyfrowy Polsatu. Wprawdzie nie jestem
          zbytnim zwolennikiem tej stacji ale dla osoby zagranicznej za smiesznie niskie pieniadze ( koszt
          wydzierzawienia odbiornika) daje to mozliwosc ogladania tego i innych kanalow polskiej telewizji:.
          Polsatu1 i 2 ,WOT, TVP1 i 2 , TV4, RTL7, TV Polonia oraz TVN bez abonamentu.
          Pozdrawiam
          • Gość: maniak Re: Polsat IP: *.net.uta.at 14.11.01, 18:26
            Gość portalu: road napisał(a):

> Jezeli Ci zalezy na odbiorze Polsatu to polecam odbiornik cyfrowy Polsatu. Wpra
            > wdzie nie jestem
            > zbytnim zwolennikiem tej stacji ale dla osoby zagranicznej za smiesznie niskie
            > pieniadze ( koszt
            > wydzierzawienia odbiornika) daje to mozliwosc ogladania tego i innych kanalow p
            > olskiej telewizji:.

Jesli moge cos dorzucic: mam ten dekoder. Rzeczywiscie kosztuje niewiele ale
            jakosc jego jest slaba. Zawiesza sie czesto i w ogole raczej badziewie. Ale za te
            pieniadze i bez abonamentu - obleci. Masz /jak zaskoczy/ pare polskich kanalow a
            z radia RMF.
            Jeszcze do ROADA: przepraszam za siebie-wiesz o czym mowie i nie gniewaj sie juz
            na mnie. Mialem slaby dzien, a do tego jeszcze teraz mam kupe zmartwien. Jest
            ok?? odpisz prosze krociotko jesli to przeczytasz! pozdrawiam. "Maniak"
            > Polsatu1 i 2 ,WOT, TVP1 i 2 , TV4, RTL7, TV Polonia oraz TVN bez abonamentu.
            > Pozdrawiam

• Gość: nixdorf Re: Polsat IP: 193.25.16.* 15.11.01, 11:13
              Witam!

Moglbys mi powiedziec jak dostales ten dekoder? Musiales go kupic w Polsce czy moze gdzies u siebie? No i jakie
              trzeba wypelnic formalnosci zeby sobie kupic taka maszynke? Musisz byc obywatelem Polski i stale mejsce
              zamieszkania w Polsce? Tyyyyyyyyyle pytan ale mam nadzieje ze dostane odpowiedz:)

nixdorf
              • Gość: road Re: Polsat IP: *.server.ntl.com 15.11.01, 11:30
                Trzeba go kupic w polsce . Jezeli nie na siebie to chociaz poprosic kogos z rodziny. Potrzebny jest
                dowod osobisty z Peselkiem.
                Pozdrawiam
                • Gość: CYFRAL Re: Polsat IP: *.*.*.* 15.11.01, 11:40
                  heja! Ja ma Cyfre + . Troche wiecej kosztuje niz POLSAT ale jakosc jest spoko.
                  Poza tym wczoraj wygrali jakas sprawe co do przekazu POLSAT i POLSAT2 w
                  pakiecie Cyfra+ wiec zapewne wkrotce sie pojawi :-)
                  • Gość: road Re: Polsat IP: *.server.ntl.com 15.11.01, 12:07
                    No nie wiem czy sie pojawi... predzej chodzi o kase z odszkodowania za zlamanie umowy przez
                    Polsat. Wczoraj Cyfra owszem wygrala ale nie z polsatem a z KRRIT sprawe o bezprawne odebranie
                    koncesji. Zreszta nie sadze zeby Cyfra chciala jeszcze Polsat u siebie.
                    • Gość: dd Re: Polsat IP: 217.153.112.* 15.11.01, 16:49
                      Polsat? ten syf? kto to oglada?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka