kubissimo 15.11.07, 23:40 moj kolega bedacy wyrocznia ds. amerykanskich seriali powiedział mi dziś, że w obliczu strajku scenarzystow ABC wyswietli jeszcze 5 odcinkow DH i.... zakonczy sezon. ja sie tak nie bawie!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kubissimo Re: oj 18.11.07, 11:10 na potwierdzenie mrocznej wizji: tinyurl.com/yutgjq i gorsza czesc wiadomosci: w tym sezonie beda juz tylko 3 odcinki ://// Odpowiedz Link Zgłoś
kalmia Re: oj 18.11.07, 13:13 szkoda :( ale nie rozumiem jak to technicznie ma wyglądać..będą 3 odcinki i co koniec sezonu? wątki się nie powyjaśniają ? czy te zaległe odcinki wyemitują w dalszej przyszłości? proszę niech ktoś powie, bo nie chce mi się czytać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rodzynia Re: oj 18.11.07, 13:39 Ale beznadziejnie :/ Praktycznie wszystkie seriale, które oglądam będą ucięte :/ Nie jestem za bardzo w temacie.. Czemu ci scenarzyści protestują? Za mało im płacą? Kalmia jeśli będą wyemitowane tylko te odcinki co kiedyś tam wyprodukowali to napewno wątki nie będą tam zakończone.. A czy kiedyś je zakończą to nie wiem.. Mam nadzieję ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rodzynia Re: oj 18.11.07, 13:42 www.filmweb.pl/Od+poniedzia%C5%82ku+strajk+scenarzyst%C3%B3w,News,id=38573 OK już wiem, tradycyjnie chodziło o kasę... Odpowiedz Link Zgłoś
rodzynia Re: oj 22.11.07, 23:51 Jest nadzieja na koniec strajku :D film.wp.pl/id,82345,title,Szybki-koniec-strajku-scenarzystow,wiadomosc.html?ticaid=14de8&_ticrsn=3 Odpowiedz Link Zgłoś
gram-ofon Re: oj 26.11.07, 17:43 Kurde zła jestem, że tylko pare odcinkow zostalo z moich ulubionych seriali :/ Ale tak szczerze to jestem całym sercem za strajkującymi:) Bo serial bez scenarzysty dobrego jest skazany na smierc:) A oni dostaja baaardzo malo kasy za nie, np. aktorzy dostaja prawie po 500 000$ na lepek za odcinek, rezyser tez kupe kasy dostaje, producent plawi sie w luksusach a telewizja zbija fortune. a scenarzysci - dupa. a to oni kreuja postacie, dialogi. mowi sie nawet, ze na planie escenarzysta jest mniej wazny niz kot charakteryzatorki :) i cos w tym jest :P My sobie teraz nie wyobrazamy ze np. gabi moglaby byc grana przez kogos innego, ale to inny scenarzysta tak na serio by zmienil wszystko. A zreszta oni nie walcza o glupoty, wiecie, ze oni nawet opieki medycznej nie maja zagwarantowanej?? Dobra, ta weypowiedz nawet sensu nie ma:) wiec juz koncze, papa Odpowiedz Link Zgłoś