dziewczyna-szamana 10.11.06, 15:47 oglądałam ten program i nie przegapiłam dotąd ani jednego odcinka. Ale z tego co widze, to w niedzielę już nie będzie... w inne dni też... czy to koniec tego programu w Polsacie??? ale szkoda ;( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
babunowa Re: Zamiana żon 10.11.06, 16:04 moze akurat a ta niedziele nie bedzie bo wybory (zreszta nie ma tez hell's kitchen) a czy przypadkiem od okolo 2 tygodnie to leci tylko w soboty ? (w ta wiadomo,ze swieto). Odpowiedz Link Zgłoś
menina Re: Zamiana żon 10.11.06, 16:45 a jest polska wersja tego programu? bo jak nie, to aż się prosi, by była! Odpowiedz Link Zgłoś
michal-z Re: Zamiana żon 10.11.06, 17:00 gdyby nie schematyczność i głupie moralizatorstwo byłby to jeden z ciekawszych programów Odpowiedz Link Zgłoś
mana_mana Re: Zamiana żon 10.11.06, 18:24 Dokładnie tak! SCHEMATYCZNOŚĆ przez duże ES. Wszystkie odcinki są do siebie podobne, zmieniają się tylko twarze... Mnie też na początku fascynował ten program, mój entuzjazm opadł jednak po jakichś 5 odcinkach. Ale pomysł był dobry :) Odpowiedz Link Zgłoś