Dodaj do ulubionych

Kinga i Stefano - co za szajs!

12.11.06, 20:37
a podobno to supertalent! ratunku! I jeszcze ta kretynska rumba w ich
wykonaniu na zakonczenie - krolowa rumby?! Chyba dla ludzi ktorzy maja
problem z oczami.

Lucas go go go! I'm keepin' my fingers for you, dude! :D
Obserwuj wątek
    • tysslen Re: Kinga i Stefano - co za szajs! 12.11.06, 20:39
      Ten Quickstep był maksymalną porażką... Nasiąknięte wodą drewno na grubych
      kłodach...
    • basik72 Re: Kinga i Stefano - co za szajs! 12.11.06, 20:40
      podzielam zdanie, bezndzieja, az w oczy kole ....
      Za Peterem nie przepadam, ale Kinia na 1 miejsce nie zasługuje!
    • klamczucha3 Re: Kinga i Stefano - co za szajs! 12.11.06, 20:42
      I tak wygra Kinga bo ja wszyscy baaaardza luuuubia!A,ze tanczy gorzej niz Peter?
      Kogo to obchodzi? To raczej konkurs popularnosci a nie tanca!
      • tysslen Re: Kinga i Stefano - co za szajs! 12.11.06, 20:44
        Ano niestety. Ale cholera bierze, jak się patrzy, jak jeszcze jak ta stara
        rumpa faworyzuje tę drewnianą Rusin :/
    • koala_jazz Re: Kinga i Stefano - co za szajs! 12.11.06, 20:49
      Nie macie wrazenia ze w ogole nawet choreograficznie Rusin i Stefano sa gorsi?
      Te ich uklady sa jakies takie dretwe, bez polotu, jakos w ogole mi do siebie
      tych dwoje w tancu nie pasuje, sa jak zupelnie z innej bajki! Pewnie dlatego,
      ze Kinga to taki supertalent, ze az biedny Stefano jej nawet do piet nie
      dorasta buahahahahaha
      • andzia_to_ja Re: Kinga i Stefano - co za szajs! 12.11.06, 20:52
        a mnie się właśnie Kinga podobała, może w drugim tańcu niespecjalnie, ale w
        pierwszym była ok
        stara rumpa??? no wiesz, chyba niewypada tak opisywać kobiety, no ale każdy ma
        swoje wychowanie i zachowanie wyniesione z domu
        • tysslen Re: Kinga i Stefano - co za szajs! 12.11.06, 20:54
          Racja. Zapędziłem się. Oto przykład jakie emocje może budzić taki głupawy
          program ;-)
          • andzia_to_ja Re: Kinga i Stefano - co za szajs! 12.11.06, 20:59
            głupawy a jednak go oglądasz...
            • tysslen Re: Kinga i Stefano - co za szajs! 12.11.06, 21:06
              Jestem w domowej mniejszości :) Chociaż skłamałbym, gdybym się zapierał, że
              zazwyczaj nie oglądam. Uważam ten program za głupawy, co nie zmienia faktu, że
              to jednak rozrywka, przy której człowiek ma szansę lekko się odmóżdżyć:) I
              poemocjonować pierdołami... :P
              • annakrystyna Re: Kinga i Stefano - co za szajs! 12.11.06, 21:12
                Podobnie jest ze mną. Nie oglądam, bo pracuję przy komputerze. Pilnie jednak
                czytam komentarze. To ciekawsze niż sam program.
    • koala_jazz Re: Kinga i Stefano - co za szajs! 12.11.06, 21:09
      Jak fajnie, ze zatanczyly wszystkie pary jeszcze raz! I jak zwykle Szabatin z
      Sadowskim - super! Rownie dobrze Herbus i Mroczek jak i Piotrowska z
      Cyprjanskim. Kaja to nastepny supertalent jak Kinga czyli a la drewnane nogi -
      nix sie wiec nie zmienilo!
      • xtrin Re: Kinga i Stefano - co za szajs! 12.11.06, 21:36
        > I jak zwykle Szabatin z Sadowskim - super!

Nic do nich nie mam, tańczyli nieźle, bardzo równo przez całą edycję, ale nie do
        końca rozumiem zachwyty nad nimi. A ten układ, który dziś zatańczyli wyjątkowo
        mi nie odpowiada - wyjątkowo dużo (nawet jak na nich) elementów "podłogowych"
        plus majtanie nogami w powietrzu.
        • koala_jazz Re: Kinga i Stefano - co za szajs! 12.11.06, 22:28
          a mi wyjatkowo sie podobal walsnie ten uklad, choc uwazam, ze pierwszy raz w
          programie zatanczyli go jeszcze lepiej, albo raczej zarowno poczatek jak i
          koncowka za pierwszym razem byla lepsza - bez kierownicy to juz nie to samo! No
          i ta karteczka na zakonczenie na plecacj Sadowskiego "just married jak wykonali
          to za pierwszym razem ;) Choreografia super! Co do tarzania sie po glebie - tez
          nie jestem tym wybitnie zachwycona - wole jak fikaja nogami na parkiecie! :D
    • koala_jazz Re: Kinga i Stefano - co za szajs! 12.11.06, 21:15
      Z przykroscia stwierdzam, ze po 3cim tancu Kingi, Galinskiemu znwou stanal! Co
      za palant! Najpiekniejsza rumba ze wszystkich edycji?! Ten gosciu naprawde ma
      cos z oczami, z glowa i z erekcja - jak mu stanal na poczatku programu na widok
      kingi, tak mu juz zostalo. Jednym slowem Kinga zamiast Viagry! buahahahaha

no i te koszmarne NIEZASLUZONE 10-tki!

Skrzynka w finale jest wyjatkowo infantylna i egzaltowana....
      • andzia_to_ja Re: Kinga i Stefano - co za szajs! 12.11.06, 21:19
        skąd w was tyle nienawiści do Kingi, czy gdyby TzG nadawało TVP a występował
        Kammel czy np.Popek też tak wiałoby nienawiścią?????
        • tysslen Re: Kinga i Stefano - co za szajs! 12.11.06, 21:22
          Jaka nienawiść? Nas, jak większość tu obecnych, razi lans jaki serwuje wielka
          czwórka i TVN swojej gwiazdce. Ot co. Ja do babki nic nie mam, poza tym, że
          tańczy zdecydowanie gorzej od większości oglądanych dotychczas osób.
          • tysslen Re: Kinga i Stefano - co za szajs! 12.11.06, 21:25
            Tyszkiewicz i Galiński. Żenua.
      • tysslen Re: Kinga i Stefano - co za szajs! 12.11.06, 21:19
        He, he, he :)
        Widać chce wcelować w dziurę po sęku w tym drewnie... :)

A tak na serio, to żałośni są ci lanserzy zwani sędziami. Panna myli kroki,
        plącze się w sukience, ale co tam - 10 musi być. Żałosne.
        • koala_jazz Re: Kinga i Stefano - co za szajs! 12.11.06, 21:27
          otoz to! Kinga jest fajna babka, bardzo fotogeniczna, figurke ma ok etc, ale co
          to ma wspolnego z jej predyspozycjami to tanca, ktory jest tutaj oceniany?
          NIC!!! Babka tanczy jak drewno, a ci jej wala 10-tki! No ludzie!
          • serek.topiony Re: Kinga i Stefano - co za szajs! 12.11.06, 22:36
            koala_jazz napisała:

> Kinga jest fajna babka, bardzo fotogeniczna, figurke ma ok etc

Co?????????????????? To chyba żart?
            • makaluu Re: Kinga i Stefano - co za szajs! 12.11.06, 22:41
              Własnie nie żart, ja tez mysle, ze jest bardzo fotogeniczna i naturalna...
              Jednocześnie musze stwierdzic iż nie podoba mi sie jak tańczy (dostać 7 w
              finale to lekki obciach ;/)
            • koala_jazz Re: Kinga i Stefano - co za szajs! 12.11.06, 22:46
              Masz prawo uwazac, ze Kinga to chodzacy pasztet z nogami w ksztalcie X :DDDDD
        • andzia_to_ja Re: Kinga i Stefano - co za szajs! 12.11.06, 21:28
          a pamiętacie jak było z Foremniak, też była zdecysowanie lepsza niż
          beznadziejna Cichopek, ale to właśnie ona , Kasia, musiała wygrać
          • dzidzia669 Re: Kinga i Stefano - co za szajs! 12.11.06, 21:29
            zgadzam sie z adzią i poprzednikiem jej w 10000%
            • dzidzia669 Re: Kinga i Stefano - co za szajs! 12.11.06, 21:31
              oddalam glos na lepszego czyli Lucasa to moj 3 sms na wszystkie edycje tanca z
              gwiazdami mam nadzieje ze wygra lepsyz.......
          • basik72 Re: Kinga i Stefano - co za szajs! 12.11.06, 21:29
            Foremniak ... no dajże spokój, nie przypominaj nawet
            a fe!
            • andzia_to_ja Re: Kinga i Stefano - co za szajs! 12.11.06, 21:31
              ups!!! nie chciałam drażnić ;)))
        • unaimpossibile Re: Kinga i Stefano - co za szajs! 12.11.06, 21:33
          tacy jesteście mądrzy w swoim krytykowaniu a niech któreś z was spróbuje
          zatańczyć nawet najgorzej zatańczony taniec Kingi...mądrale jedne, spojrzyjcie
          na wasze obłudne zachowanie i dopiero wtedy krytykujcie.co za szajsowaty
          poziom prezentujecie,tragisz!!!!!!!!!!!błeeeeeeeeeeeeeee
          • dzidzia669 Re: Kinga i Stefano - co za szajs! 12.11.06, 21:34
            wyobraz sobie ze niektozy tu trenują taniec :) popatrz na statystyki szkol
            tanca przez ostatnie 4lata
          • koala_jazz Re: Kinga i Stefano - co za szajs! 12.11.06, 21:38
            Co ty pleciesz? Co tutaj do rzeczy maja nasze umiejetnosci taneczne? Pleciesz
            cos od rzeczy slonko! My nie bierzemy udzialu w programie, wiec co kogo
            obchodzi jak ja czy ty tanczymy? Biora za to udzial obecnie dwie pary, z
            ktorych mamy oceniac ktora jest lepsza - i wlasnie oceniamy, ze Kinga tanczy
            jak drewno, Lucas nie jest w sumie zachwycajacy na tle np. Sadowskiego, ale ten
            jak wiemy juz odpadl i nie liczy sie w rywalizacji - w stosunku do Kingi Lucas
            lepiej sie rusza i to on powienien ten program wygrac. To tyle.
            • dzidzia669 Re: Kinga i Stefano - co za szajs! 12.11.06, 21:42
              ja sie poprostu dziwie ze ludzie mimo ze chodza do szko,ly tanca przepuszczają
              takie klody:)
            • unaimpossibile Re: Kinga i Stefano - co za szajs! 12.11.06, 21:43
              ojej przepraszam wielmoznych jurorów hehehehe znawców i krytyków. :-)))))))))))
              • koala_jazz Re: Kinga i Stefano - co za szajs! 12.11.06, 21:49
                wybaczmy ci :)))))))))
    • koala_jazz Re: Kinga i Stefano - co za szajs! 12.11.06, 21:34
      Mam cicha nadzieje, ze wygra Piotr i Dominika! Kinga, przykro mi ale jestes
      cienka!
      • mumiaczek Re: Kinga i Stefano - co za szajs! 12.11.06, 21:39
        Jak można było powiedzieć, że to najlepsza rumba ze wszystkich edycji???
        Przecież najlepsza była zdecydowanie Cichopkowa z Hakielem.
        • basik72 uczcijmy to minuta ciszy .... K i S wygrali ;( 12.11.06, 21:42
          niestety ....
        • dornitka Re: Kinga i Stefano - co za szajs! 12.11.06, 21:42
          oo kinga i stefano wygrali... jakie zaskoczenie... ktoz by sie tego spodziewal
          • vuvu2 Re: Kinga i Stefano - co za szajs! 12.11.06, 21:44
            No coś kiepsko gra pani Rusin zaskoczoną....
    • koala_jazz Re: Kinga i Stefano - co za szajs! 12.11.06, 21:43
      Po prostu to co sie stalo to kompromitacja. Mam nadzieje, ze sedziowie moga
      sobie spojrzec w twarz w lustrze a Galisnkiemu nadal stoi - Zachowanie KIngi to
      natepna katastrofa - razem ze Stefano - para glupkow!
      • dzidzia669 Re: Kinga i Stefano - co za szajs! 12.11.06, 21:44
        rozbrajasz mnie z tym Galinskim autentycznie:))))))))))
        • syriana Re: Kinga i Stefano - co za szajs! 12.11.06, 21:47
          mnie też ;))
          ps. leczymy kompleksy..?
          • koala_jazz Re: Kinga i Stefano - co za szajs! 12.11.06, 21:55
            nie wiesz jak? jestem kobieta :D
    • aga302 DNO !!!! 12.11.06, 21:45
      Niestety - wyniki ustawione, Pani Tyszkiewicz - żałosna w swojej stronniczości
      • leoniara Re: DNO !!!! 12.11.06, 21:58
        A mi się Kinga Rusin zaje.... podobała!
        Ma w sobie mnóstwo seksu! A jej partner to ciacho nie z tej ziemi!
        Dodam tylko, że mój mąż, który nie wie kto to Rusin i Lucas,
        stwierdził, ze ten ostatni rusza się jak mój dziadek, a Kinga była super!
        A na freestylu to nawet mi stanął chociaż jestem kobietą!!!
        BRAWO KINGA!!!!! i gratuluje!
        • koala_jazz Re: DNO !!!! 12.11.06, 22:05
          nie ma sie z czego cieszyc, ze sie nawet twojemu mezowi podobala Kinga -
          zachodzi podejrzenie ze rusza sie w tancu podobnie do niej :DDDDDD

stanal ci? cholera jasna co tu sie dzieje?! :) nawet kobietom staje na widok -
          mam nadzieje ze Stefano a nie Kingi - w przeciwnym razie na miejscu twojego
          meza bylabym mocno zaniepokojona :DDDDD
          • leoniara Re: DNO !!!! 12.11.06, 22:14
            Mój mąż to w tańcu kołeczek,
            ale od kiedy to można się na ten temat wypowiadać po kursie tańca?
            Kurde! Nie wiedziałam, ze takie zasady są!
            Trzeba było wcześniej napisać w jakimś regulaminie albo czymś.
            A fizycznie podoba mi się i Kinga i Stefano,
            a poruszyła mnie ilość seksu we freestylu!
            Każdy ma chyba prawo do własnej opinii?
            To forum prawda?
            • koala_jazz Re: DNO !!!! 12.11.06, 22:19
              lo matko no pewnie ze tak! Masz prawo jak kazdy - podobali ci sie i jak dla
              mnie cool! ALE

> Mój mąż to w tańcu kołeczek,
              > ale od kiedy to można się na ten temat wypowiadać po kursie tańca?

po tym co napisalas juz wiem, ze twoj maz nie ma pojecia o tancu, skoro jak
              piszesz w tancu jest jak koleczek. Kazdy ma prawo do oceny - nawet kolek moze
              oceniac kolka - ale wartosc to ma taka jakby przygluchemu kazali oceniac
              falszujaca w spiewie osobe, bo ta tez stwierdzilaby ze spiewa bosko! ;)
              Rozumiesz teraz o co chodzi?

Kinga w ogole jest sexowna, co nie oznacza automatycznie ze potrafi tanczyc! ;)
              • leoniara Re: DNO !!!! 12.11.06, 22:33
                I widzisz tu sie z toba nie zgodze
                Zostawmy opinie o tancu Kingi bo tu sie nie zgodzimy...
                Ale nie masz racji mowiac, ze mamy prawo do oceny tylko czegos
                na czyms sie znamy albo w czym jestesmy dobrzy.
                Gdyby było tak jak piszesz to jaki sens miałoby np. wydawanie płyt?
                Nie lepiej byłoby rozdać je innym muzykom i ew. paru rezenzentom muzycznym?
                A program TzG własnie na tym polega, ze oprócz zawodowych tancerzy i jurorów
                prawo do oceny mają laicy, czyli my (nawet jesli ktos jest kolkiem)
                • koala_jazz Re: DNO !!!! 12.11.06, 22:38
                  I chcesz mi powiedziec ze polowa Polski pojecia nie ma o gracji? lub o
                  poprawnym spiewie? Daruj, ale nie wierze. Program wg mnie byl ustawiony i tyle.
                  Zalozylam watek raczej zeby sie posmiac a nie w chory sposob sie podniecac
                  czyms na co nie mam wplwyu - stad takie a nie inne moje komentarze.

A tak powazniej na moment: Rozumiem twoj punkt widzenia, ale to ze laicy
                  oceniaja chalture na 6+ bardzo razi moje poczucie estetyki i z tym czy zartem
                  czy na serio jakos trudno mi sie jakos pogodzic - stad ta malutka dyskusja ;)
              • simply_z Re: DNO !!!! 12.11.06, 22:34
                mnie rozwala w ogole jak ktos komus zarzuca zazdrosc ,mowi zatanczcie tak samo
                itp.nic nie mam do Kingi ,bardzo fajna sympatyczna babka ale było kilka
                par,ktore tańczyły zdecydowanie lepiej ,lekko z wdziekiem choc musze
                przyznac ,ze ich freestyle nawet mi sie podobal,choc bardziej porwal mnie
                uklad Dominiki i Petera ,ktory mial wiecej wspolnego z samym tancem.
                • alekul Re: DNO !!!! 12.11.06, 22:41
                  Podobała mi się ta finałowa rumba Kingi i Stefano, ale jak zwykla rumba, a nie
                  jak finałowy freestayl. W porównaniu do Petera i Dominiki czy finalistów
                  poprzednich edycji - nie popisali się.Uważam że Kinga wygrała niesłusznie. Nie
                  należałajej się ta kula.
                  • mumiaczek Re: DNO !!!! 12.11.06, 23:02
                    Według mnie Kindze brakowało tego błysku w oku, który widać było u Liszowskiej,
                    Sadowskiego i Cypriańskiego, tego coś co sprawiało, że aż przyjemnie się na
                    nich patrzyło. Kinga odtańczyła wyuczony układ, ja nie widziałam tam żadnej
                    pasji, niestety.
                    • xtrin Re: DNO !!!! 12.11.06, 23:37
                      > Kinga odtańczyła wyuczony układ, ja nie widziałam tam żadnej pasji, niestety.

Dokładnie.
                      W tak krótkim czasie nikt nie nauczy się porządnie tańczyć. Natomiast niektórzy
                      wkładali w taniec tyle pasji i serca, że tym nadrabiali brak techniki. U Kingi
                      zwykle widać było tylko napięcie i zmęczenie. Za to z przyjemnością zawsze
                      patrzyłam na taniec Lucasa - widać było, że on tym tańcem po prostu świetnie się
                      bawi.
                      • meduza7 Re: DNO !!!! 12.11.06, 23:43
                        Największa porażka to bylo to dziwaczne "cóś" nazwane quickstepem. Z
                        charakterem tego tańca niewiele miało wspólnego i jest to głównie "zasługa"
                        wyjątkowo źle dobranej muzyki. Sztaba czasami przesadza z tymi swoimi
                        eksperymentami.
                        • xtrin Re: DNO !!!! 12.11.06, 23:47
                          To na szczęście mnie ominęło :). Ale obawiam się, że bez względu na muzykę Rusin
                          w quickstepie by nie wydoliła.
          • ariadna-enta Re: DNO !!!! 13.11.06, 01:59
            Oto przed państwem gwiazda tego wiecoru koala_jazz- tańczy tak cudnie,że
            wszystkie tancerki świata przy niej wysiadają,jak nikt zna się na sztuce
            tańca.Do tego jest śliczna,żgrabna i mądra.
            Ach nie to był tylko sen bo naprawdę jest wrędną,chamską i sfrustrowaną i
            zaniedbaną babą ,której mąż dawno nie dostrzega,więc wylewa pomyje na drugą
            kobietę tylko dlatego,że tamta jest ładna i wygrała konkurs tańca.
            Ponieważ tak dużo plwocin zostało wylanych trzeba będzie wezwać straż
            pożarną ,żeby to wszystko odpompować.
            • paul_ina Re: DNO !!!! 13.11.06, 06:02

> Ponieważ tak dużo plwocin zostało wylanych trzeba będzie wezwać straż
              > pożarną ,żeby to wszystko odpompować.

Pierwsze co, to Tobie podziękują za zalanie swoimi "cennymi" uwagami wirtualnego wrzechświata.
            • koala_jazz Re: DNO !!!! 13.11.06, 11:28
              I kto tu jest srfustrowany?!!!! buahahahha

Mam tylko jeden komentarz na taki post - kwintesencja KRETYNIZMU! :D

papa
              • azza4 Re: DNO !!!! 13.11.06, 11:48
                W niedzielnym Dzien dobry TVN Kinia ubolewala nad tym,ze jej obcas wchodzi w
                koronki przy tancu i nie wiedza jak ten problem rozwiazac.No i rzeczywiscie
                obcas w finale wyladowal w koronkach i szybko go poprawila.Zauwazyliscie to?
                Jakby sie wiec nie usprawiedliwiala wczesniej i jak z tego nie wybrnela to byl
                to ewidentny blad za ktory noty leca chyba,co?Pomineli to milczeniem wiadomo
                zreszta dlaczego.Farsa.
                • koala_jazz Re: DNO !!!! 13.11.06, 13:42
                  Dzisiaj na Tvnie, bodajze w programie "Kulisy TzG" (na marginesie dodam ze ten
                  program powinien sie nazywac" Kulisy wykreowania Kingi R" - beda
                  sie "tlumaczyc" jak to "uczciwie" Kinga wygrala, zapewne pokaza nam ilosc
                  glosow ile dostala KInga, a ile Lucas - z utesknieniem czekam na nazstepna
                  blazenade TVN-u :)
                  • mozambique Re: DNO !!!! 13.11.06, 13:44
                    czyli pokazą takie na komputerze takie słupki z cyferkami ???
                    jednym słowem Matrix ?

smiechu warte

ale widac TVN-owi troche rura zmiękła bo juz sam czuje ze juz przegiął z
                    tymi "glosami telewidzów "
                • dona.a Re: DNO !!!! 13.11.06, 14:45
                  widziałam ten obcas zaplątany w koronkę / co by nie mówić kiecka świetna/,
                  podobnie kiedyś zaplątała się Kręglicka, tyle, że w falbany, dobrze, że nie
                  skończyło się to wyłożeniem na parkiecie, bardziej tu chyba zawinili
                  projektanci sukienki, którzy wiedzą czym mooże zakończyć się nadmierna ilośc
                  falbanek, czy zbyt duże dziury w koronce w fasonie z długim ogonem. Taki
                  incydent na parkiecie chyba nie ma wpływu na oceny, nie wiem, nie znam się na
                  sędziowaniu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka