koala_jazz 12.11.06, 20:37 a podobno to supertalent! ratunku! I jeszcze ta kretynska rumba w ich wykonaniu na zakonczenie - krolowa rumby?! Chyba dla ludzi ktorzy maja problem z oczami. Lucas go go go! I'm keepin' my fingers for you, dude! :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tysslen Re: Kinga i Stefano - co za szajs! 12.11.06, 20:39 Ten Quickstep był maksymalną porażką... Nasiąknięte wodą drewno na grubych kłodach... Odpowiedz Link Zgłoś
basik72 Re: Kinga i Stefano - co za szajs! 12.11.06, 20:40 podzielam zdanie, bezndzieja, az w oczy kole .... Za Peterem nie przepadam, ale Kinia na 1 miejsce nie zasługuje! Odpowiedz Link Zgłoś
klamczucha3 Re: Kinga i Stefano - co za szajs! 12.11.06, 20:42 I tak wygra Kinga bo ja wszyscy baaaardza luuuubia!A,ze tanczy gorzej niz Peter? Kogo to obchodzi? To raczej konkurs popularnosci a nie tanca! Odpowiedz Link Zgłoś
tysslen Re: Kinga i Stefano - co za szajs! 12.11.06, 20:44 Ano niestety. Ale cholera bierze, jak się patrzy, jak jeszcze jak ta stara rumpa faworyzuje tę drewnianą Rusin :/ Odpowiedz Link Zgłoś
koala_jazz Re: Kinga i Stefano - co za szajs! 12.11.06, 20:49 Nie macie wrazenia ze w ogole nawet choreograficznie Rusin i Stefano sa gorsi? Te ich uklady sa jakies takie dretwe, bez polotu, jakos w ogole mi do siebie tych dwoje w tancu nie pasuje, sa jak zupelnie z innej bajki! Pewnie dlatego, ze Kinga to taki supertalent, ze az biedny Stefano jej nawet do piet nie dorasta buahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
andzia_to_ja Re: Kinga i Stefano - co za szajs! 12.11.06, 20:52 a mnie się właśnie Kinga podobała, może w drugim tańcu niespecjalnie, ale w pierwszym była ok stara rumpa??? no wiesz, chyba niewypada tak opisywać kobiety, no ale każdy ma swoje wychowanie i zachowanie wyniesione z domu Odpowiedz Link Zgłoś
tysslen Re: Kinga i Stefano - co za szajs! 12.11.06, 20:54 Racja. Zapędziłem się. Oto przykład jakie emocje może budzić taki głupawy program ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
andzia_to_ja Re: Kinga i Stefano - co za szajs! 12.11.06, 20:59 głupawy a jednak go oglądasz... Odpowiedz Link Zgłoś
tysslen Re: Kinga i Stefano - co za szajs! 12.11.06, 21:06 Jestem w domowej mniejszości :) Chociaż skłamałbym, gdybym się zapierał, że zazwyczaj nie oglądam. Uważam ten program za głupawy, co nie zmienia faktu, że to jednak rozrywka, przy której człowiek ma szansę lekko się odmóżdżyć:) I poemocjonować pierdołami... :P Odpowiedz Link Zgłoś
annakrystyna Re: Kinga i Stefano - co za szajs! 12.11.06, 21:12 Podobnie jest ze mną. Nie oglądam, bo pracuję przy komputerze. Pilnie jednak czytam komentarze. To ciekawsze niż sam program. Odpowiedz Link Zgłoś
koala_jazz Re: Kinga i Stefano - co za szajs! 12.11.06, 21:09 Jak fajnie, ze zatanczyly wszystkie pary jeszcze raz! I jak zwykle Szabatin z Sadowskim - super! Rownie dobrze Herbus i Mroczek jak i Piotrowska z Cyprjanskim. Kaja to nastepny supertalent jak Kinga czyli a la drewnane nogi - nix sie wiec nie zmienilo! Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: Kinga i Stefano - co za szajs! 12.11.06, 21:36 > I jak zwykle Szabatin z Sadowskim - super! Nic do nich nie mam, tańczyli nieźle, bardzo równo przez całą edycję, ale nie do końca rozumiem zachwyty nad nimi. A ten układ, który dziś zatańczyli wyjątkowo mi nie odpowiada - wyjątkowo dużo (nawet jak na nich) elementów "podłogowych" plus majtanie nogami w powietrzu. Odpowiedz Link Zgłoś
koala_jazz Re: Kinga i Stefano - co za szajs! 12.11.06, 22:28 a mi wyjatkowo sie podobal walsnie ten uklad, choc uwazam, ze pierwszy raz w programie zatanczyli go jeszcze lepiej, albo raczej zarowno poczatek jak i koncowka za pierwszym razem byla lepsza - bez kierownicy to juz nie to samo! No i ta karteczka na zakonczenie na plecacj Sadowskiego "just married jak wykonali to za pierwszym razem ;) Choreografia super! Co do tarzania sie po glebie - tez nie jestem tym wybitnie zachwycona - wole jak fikaja nogami na parkiecie! :D Odpowiedz Link Zgłoś
koala_jazz Re: Kinga i Stefano - co za szajs! 12.11.06, 21:15 Z przykroscia stwierdzam, ze po 3cim tancu Kingi, Galinskiemu znwou stanal! Co za palant! Najpiekniejsza rumba ze wszystkich edycji?! Ten gosciu naprawde ma cos z oczami, z glowa i z erekcja - jak mu stanal na poczatku programu na widok kingi, tak mu juz zostalo. Jednym slowem Kinga zamiast Viagry! buahahahaha no i te koszmarne NIEZASLUZONE 10-tki! Skrzynka w finale jest wyjatkowo infantylna i egzaltowana.... Odpowiedz Link Zgłoś
andzia_to_ja Re: Kinga i Stefano - co za szajs! 12.11.06, 21:19 skąd w was tyle nienawiści do Kingi, czy gdyby TzG nadawało TVP a występował Kammel czy np.Popek też tak wiałoby nienawiścią????? Odpowiedz Link Zgłoś
tysslen Re: Kinga i Stefano - co za szajs! 12.11.06, 21:22 Jaka nienawiść? Nas, jak większość tu obecnych, razi lans jaki serwuje wielka czwórka i TVN swojej gwiazdce. Ot co. Ja do babki nic nie mam, poza tym, że tańczy zdecydowanie gorzej od większości oglądanych dotychczas osób. Odpowiedz Link Zgłoś
tysslen Re: Kinga i Stefano - co za szajs! 12.11.06, 21:25 Tyszkiewicz i Galiński. Żenua. Odpowiedz Link Zgłoś
tysslen Re: Kinga i Stefano - co za szajs! 12.11.06, 21:19 He, he, he :) Widać chce wcelować w dziurę po sęku w tym drewnie... :) A tak na serio, to żałośni są ci lanserzy zwani sędziami. Panna myli kroki, plącze się w sukience, ale co tam - 10 musi być. Żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
koala_jazz Re: Kinga i Stefano - co za szajs! 12.11.06, 21:27 otoz to! Kinga jest fajna babka, bardzo fotogeniczna, figurke ma ok etc, ale co to ma wspolnego z jej predyspozycjami to tanca, ktory jest tutaj oceniany? NIC!!! Babka tanczy jak drewno, a ci jej wala 10-tki! No ludzie! Odpowiedz Link Zgłoś
serek.topiony Re: Kinga i Stefano - co za szajs! 12.11.06, 22:36 koala_jazz napisała: > Kinga jest fajna babka, bardzo fotogeniczna, figurke ma ok etc Co?????????????????? To chyba żart? Odpowiedz Link Zgłoś
makaluu Re: Kinga i Stefano - co za szajs! 12.11.06, 22:41 Własnie nie żart, ja tez mysle, ze jest bardzo fotogeniczna i naturalna... Jednocześnie musze stwierdzic iż nie podoba mi sie jak tańczy (dostać 7 w finale to lekki obciach ;/) Odpowiedz Link Zgłoś
koala_jazz Re: Kinga i Stefano - co za szajs! 12.11.06, 22:46 Masz prawo uwazac, ze Kinga to chodzacy pasztet z nogami w ksztalcie X :DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
andzia_to_ja Re: Kinga i Stefano - co za szajs! 12.11.06, 21:28 a pamiętacie jak było z Foremniak, też była zdecysowanie lepsza niż beznadziejna Cichopek, ale to właśnie ona , Kasia, musiała wygrać Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia669 Re: Kinga i Stefano - co za szajs! 12.11.06, 21:29 zgadzam sie z adzią i poprzednikiem jej w 10000% Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia669 Re: Kinga i Stefano - co za szajs! 12.11.06, 21:31 oddalam glos na lepszego czyli Lucasa to moj 3 sms na wszystkie edycje tanca z gwiazdami mam nadzieje ze wygra lepsyz....... Odpowiedz Link Zgłoś
basik72 Re: Kinga i Stefano - co za szajs! 12.11.06, 21:29 Foremniak ... no dajże spokój, nie przypominaj nawet a fe! Odpowiedz Link Zgłoś
andzia_to_ja Re: Kinga i Stefano - co za szajs! 12.11.06, 21:31 ups!!! nie chciałam drażnić ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
unaimpossibile Re: Kinga i Stefano - co za szajs! 12.11.06, 21:33 tacy jesteście mądrzy w swoim krytykowaniu a niech któreś z was spróbuje zatańczyć nawet najgorzej zatańczony taniec Kingi...mądrale jedne, spojrzyjcie na wasze obłudne zachowanie i dopiero wtedy krytykujcie.co za szajsowaty poziom prezentujecie,tragisz!!!!!!!!!!!błeeeeeeeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia669 Re: Kinga i Stefano - co za szajs! 12.11.06, 21:34 wyobraz sobie ze niektozy tu trenują taniec :) popatrz na statystyki szkol tanca przez ostatnie 4lata Odpowiedz Link Zgłoś
koala_jazz Re: Kinga i Stefano - co za szajs! 12.11.06, 21:38 Co ty pleciesz? Co tutaj do rzeczy maja nasze umiejetnosci taneczne? Pleciesz cos od rzeczy slonko! My nie bierzemy udzialu w programie, wiec co kogo obchodzi jak ja czy ty tanczymy? Biora za to udzial obecnie dwie pary, z ktorych mamy oceniac ktora jest lepsza - i wlasnie oceniamy, ze Kinga tanczy jak drewno, Lucas nie jest w sumie zachwycajacy na tle np. Sadowskiego, ale ten jak wiemy juz odpadl i nie liczy sie w rywalizacji - w stosunku do Kingi Lucas lepiej sie rusza i to on powienien ten program wygrac. To tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia669 Re: Kinga i Stefano - co za szajs! 12.11.06, 21:42 ja sie poprostu dziwie ze ludzie mimo ze chodza do szko,ly tanca przepuszczają takie klody:) Odpowiedz Link Zgłoś
unaimpossibile Re: Kinga i Stefano - co za szajs! 12.11.06, 21:43 ojej przepraszam wielmoznych jurorów hehehehe znawców i krytyków. :-))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
koala_jazz Re: Kinga i Stefano - co za szajs! 12.11.06, 21:49 wybaczmy ci :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
koala_jazz Re: Kinga i Stefano - co za szajs! 12.11.06, 21:34 Mam cicha nadzieje, ze wygra Piotr i Dominika! Kinga, przykro mi ale jestes cienka! Odpowiedz Link Zgłoś
mumiaczek Re: Kinga i Stefano - co za szajs! 12.11.06, 21:39 Jak można było powiedzieć, że to najlepsza rumba ze wszystkich edycji??? Przecież najlepsza była zdecydowanie Cichopkowa z Hakielem. Odpowiedz Link Zgłoś
basik72 uczcijmy to minuta ciszy .... K i S wygrali ;( 12.11.06, 21:42 niestety .... Odpowiedz Link Zgłoś
dornitka Re: Kinga i Stefano - co za szajs! 12.11.06, 21:42 oo kinga i stefano wygrali... jakie zaskoczenie... ktoz by sie tego spodziewal Odpowiedz Link Zgłoś
vuvu2 Re: Kinga i Stefano - co za szajs! 12.11.06, 21:44 No coś kiepsko gra pani Rusin zaskoczoną.... Odpowiedz Link Zgłoś
koala_jazz Re: Kinga i Stefano - co za szajs! 12.11.06, 21:43 Po prostu to co sie stalo to kompromitacja. Mam nadzieje, ze sedziowie moga sobie spojrzec w twarz w lustrze a Galisnkiemu nadal stoi - Zachowanie KIngi to natepna katastrofa - razem ze Stefano - para glupkow! Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia669 Re: Kinga i Stefano - co za szajs! 12.11.06, 21:44 rozbrajasz mnie z tym Galinskim autentycznie:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
syriana Re: Kinga i Stefano - co za szajs! 12.11.06, 21:47 mnie też ;)) ps. leczymy kompleksy..? Odpowiedz Link Zgłoś
koala_jazz Re: Kinga i Stefano - co za szajs! 12.11.06, 21:55 nie wiesz jak? jestem kobieta :D Odpowiedz Link Zgłoś
aga302 DNO !!!! 12.11.06, 21:45 Niestety - wyniki ustawione, Pani Tyszkiewicz - żałosna w swojej stronniczości Odpowiedz Link Zgłoś
leoniara Re: DNO !!!! 12.11.06, 21:58 A mi się Kinga Rusin zaje.... podobała! Ma w sobie mnóstwo seksu! A jej partner to ciacho nie z tej ziemi! Dodam tylko, że mój mąż, który nie wie kto to Rusin i Lucas, stwierdził, ze ten ostatni rusza się jak mój dziadek, a Kinga była super! A na freestylu to nawet mi stanął chociaż jestem kobietą!!! BRAWO KINGA!!!!! i gratuluje! Odpowiedz Link Zgłoś
koala_jazz Re: DNO !!!! 12.11.06, 22:05 nie ma sie z czego cieszyc, ze sie nawet twojemu mezowi podobala Kinga - zachodzi podejrzenie ze rusza sie w tancu podobnie do niej :DDDDDD stanal ci? cholera jasna co tu sie dzieje?! :) nawet kobietom staje na widok - mam nadzieje ze Stefano a nie Kingi - w przeciwnym razie na miejscu twojego meza bylabym mocno zaniepokojona :DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
leoniara Re: DNO !!!! 12.11.06, 22:14 Mój mąż to w tańcu kołeczek, ale od kiedy to można się na ten temat wypowiadać po kursie tańca? Kurde! Nie wiedziałam, ze takie zasady są! Trzeba było wcześniej napisać w jakimś regulaminie albo czymś. A fizycznie podoba mi się i Kinga i Stefano, a poruszyła mnie ilość seksu we freestylu! Każdy ma chyba prawo do własnej opinii? To forum prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
koala_jazz Re: DNO !!!! 12.11.06, 22:19 lo matko no pewnie ze tak! Masz prawo jak kazdy - podobali ci sie i jak dla mnie cool! ALE > Mój mąż to w tańcu kołeczek, > ale od kiedy to można się na ten temat wypowiadać po kursie tańca? po tym co napisalas juz wiem, ze twoj maz nie ma pojecia o tancu, skoro jak piszesz w tancu jest jak koleczek. Kazdy ma prawo do oceny - nawet kolek moze oceniac kolka - ale wartosc to ma taka jakby przygluchemu kazali oceniac falszujaca w spiewie osobe, bo ta tez stwierdzilaby ze spiewa bosko! ;) Rozumiesz teraz o co chodzi? Kinga w ogole jest sexowna, co nie oznacza automatycznie ze potrafi tanczyc! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
leoniara Re: DNO !!!! 12.11.06, 22:33 I widzisz tu sie z toba nie zgodze Zostawmy opinie o tancu Kingi bo tu sie nie zgodzimy... Ale nie masz racji mowiac, ze mamy prawo do oceny tylko czegos na czyms sie znamy albo w czym jestesmy dobrzy. Gdyby było tak jak piszesz to jaki sens miałoby np. wydawanie płyt? Nie lepiej byłoby rozdać je innym muzykom i ew. paru rezenzentom muzycznym? A program TzG własnie na tym polega, ze oprócz zawodowych tancerzy i jurorów prawo do oceny mają laicy, czyli my (nawet jesli ktos jest kolkiem) Odpowiedz Link Zgłoś
koala_jazz Re: DNO !!!! 12.11.06, 22:38 I chcesz mi powiedziec ze polowa Polski pojecia nie ma o gracji? lub o poprawnym spiewie? Daruj, ale nie wierze. Program wg mnie byl ustawiony i tyle. Zalozylam watek raczej zeby sie posmiac a nie w chory sposob sie podniecac czyms na co nie mam wplwyu - stad takie a nie inne moje komentarze. A tak powazniej na moment: Rozumiem twoj punkt widzenia, ale to ze laicy oceniaja chalture na 6+ bardzo razi moje poczucie estetyki i z tym czy zartem czy na serio jakos trudno mi sie jakos pogodzic - stad ta malutka dyskusja ;) Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: DNO !!!! 12.11.06, 22:34 mnie rozwala w ogole jak ktos komus zarzuca zazdrosc ,mowi zatanczcie tak samo itp.nic nie mam do Kingi ,bardzo fajna sympatyczna babka ale było kilka par,ktore tańczyły zdecydowanie lepiej ,lekko z wdziekiem choc musze przyznac ,ze ich freestyle nawet mi sie podobal,choc bardziej porwal mnie uklad Dominiki i Petera ,ktory mial wiecej wspolnego z samym tancem. Odpowiedz Link Zgłoś
alekul Re: DNO !!!! 12.11.06, 22:41 Podobała mi się ta finałowa rumba Kingi i Stefano, ale jak zwykla rumba, a nie jak finałowy freestayl. W porównaniu do Petera i Dominiki czy finalistów poprzednich edycji - nie popisali się.Uważam że Kinga wygrała niesłusznie. Nie należałajej się ta kula. Odpowiedz Link Zgłoś
mumiaczek Re: DNO !!!! 12.11.06, 23:02 Według mnie Kindze brakowało tego błysku w oku, który widać było u Liszowskiej, Sadowskiego i Cypriańskiego, tego coś co sprawiało, że aż przyjemnie się na nich patrzyło. Kinga odtańczyła wyuczony układ, ja nie widziałam tam żadnej pasji, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: DNO !!!! 12.11.06, 23:37 > Kinga odtańczyła wyuczony układ, ja nie widziałam tam żadnej pasji, niestety. Dokładnie. W tak krótkim czasie nikt nie nauczy się porządnie tańczyć. Natomiast niektórzy wkładali w taniec tyle pasji i serca, że tym nadrabiali brak techniki. U Kingi zwykle widać było tylko napięcie i zmęczenie. Za to z przyjemnością zawsze patrzyłam na taniec Lucasa - widać było, że on tym tańcem po prostu świetnie się bawi. Odpowiedz Link Zgłoś
meduza7 Re: DNO !!!! 12.11.06, 23:43 Największa porażka to bylo to dziwaczne "cóś" nazwane quickstepem. Z charakterem tego tańca niewiele miało wspólnego i jest to głównie "zasługa" wyjątkowo źle dobranej muzyki. Sztaba czasami przesadza z tymi swoimi eksperymentami. Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: DNO !!!! 12.11.06, 23:47 To na szczęście mnie ominęło :). Ale obawiam się, że bez względu na muzykę Rusin w quickstepie by nie wydoliła. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: DNO !!!! 13.11.06, 01:59 Oto przed państwem gwiazda tego wiecoru koala_jazz- tańczy tak cudnie,że wszystkie tancerki świata przy niej wysiadają,jak nikt zna się na sztuce tańca.Do tego jest śliczna,żgrabna i mądra. Ach nie to był tylko sen bo naprawdę jest wrędną,chamską i sfrustrowaną i zaniedbaną babą ,której mąż dawno nie dostrzega,więc wylewa pomyje na drugą kobietę tylko dlatego,że tamta jest ładna i wygrała konkurs tańca. Ponieważ tak dużo plwocin zostało wylanych trzeba będzie wezwać straż pożarną ,żeby to wszystko odpompować. Odpowiedz Link Zgłoś
paul_ina Re: DNO !!!! 13.11.06, 06:02 > Ponieważ tak dużo plwocin zostało wylanych trzeba będzie wezwać straż > pożarną ,żeby to wszystko odpompować. Pierwsze co, to Tobie podziękują za zalanie swoimi "cennymi" uwagami wirtualnego wrzechświata. Odpowiedz Link Zgłoś
koala_jazz Re: DNO !!!! 13.11.06, 11:28 I kto tu jest srfustrowany?!!!! buahahahha Mam tylko jeden komentarz na taki post - kwintesencja KRETYNIZMU! :D papa Odpowiedz Link Zgłoś
azza4 Re: DNO !!!! 13.11.06, 11:48 W niedzielnym Dzien dobry TVN Kinia ubolewala nad tym,ze jej obcas wchodzi w koronki przy tancu i nie wiedza jak ten problem rozwiazac.No i rzeczywiscie obcas w finale wyladowal w koronkach i szybko go poprawila.Zauwazyliscie to? Jakby sie wiec nie usprawiedliwiala wczesniej i jak z tego nie wybrnela to byl to ewidentny blad za ktory noty leca chyba,co?Pomineli to milczeniem wiadomo zreszta dlaczego.Farsa. Odpowiedz Link Zgłoś
koala_jazz Re: DNO !!!! 13.11.06, 13:42 Dzisiaj na Tvnie, bodajze w programie "Kulisy TzG" (na marginesie dodam ze ten program powinien sie nazywac" Kulisy wykreowania Kingi R" - beda sie "tlumaczyc" jak to "uczciwie" Kinga wygrala, zapewne pokaza nam ilosc glosow ile dostala KInga, a ile Lucas - z utesknieniem czekam na nazstepna blazenade TVN-u :) Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: DNO !!!! 13.11.06, 13:44 czyli pokazą takie na komputerze takie słupki z cyferkami ??? jednym słowem Matrix ? smiechu warte ale widac TVN-owi troche rura zmiękła bo juz sam czuje ze juz przegiął z tymi "glosami telewidzów " Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: DNO !!!! 13.11.06, 14:45 widziałam ten obcas zaplątany w koronkę / co by nie mówić kiecka świetna/, podobnie kiedyś zaplątała się Kręglicka, tyle, że w falbany, dobrze, że nie skończyło się to wyłożeniem na parkiecie, bardziej tu chyba zawinili projektanci sukienki, którzy wiedzą czym mooże zakończyć się nadmierna ilośc falbanek, czy zbyt duże dziury w koronce w fasonie z długim ogonem. Taki incydent na parkiecie chyba nie ma wpływu na oceny, nie wiem, nie znam się na sędziowaniu Odpowiedz Link Zgłoś