redakcja_sms 13.11.06, 13:41 gośćmi będą Irena Santor i Przemysław Sadowski.Początek g.21.30 - TVN. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grzesieque Re: Dziś w Szymon Majewski Show 13.11.06, 17:29 Ostatnio Szymon mnie zaskakuje. Spodziewalem sie, ze odcinek z M.Bajorem i J.Koroniewska bedzie kiepski, a byl to wg mnie jeden z najlepszych Sz-M-Show. Natomiast ostatni odcinek z - jak by nie bylo trzema kabareciarzami - byl wg mnie totalna klapa. Jak dla mnie musi obowiazkowo wystepowac w rozmowach w tloku Michal Zielinski jako A. Lepper. Odpowiedz Link Zgłoś
harriet24 Re: Dziś w Szymon Majewski Show 13.11.06, 22:31 Dziś Michał Zieliński pojechał z Olbrychskim... super! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamilan Re: Dziś w Szymon Majewski Show 13.11.06, 22:33 no, Daniel był obłędny Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Dziś w Szymon Majewski Show 13.11.06, 22:36 tak, ale Violetka tez niekiepska :))) kto gra Maję Komorowską? za to zaproszeni goscie mnie rozczarowali. niestety Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Dziś w Szymon Majewski Show 13.11.06, 23:15 no to znowu pokazala jak znakomita jest parodystka :) Odpowiedz Link Zgłoś
nemi1 Re: Dziś w Szymon Majewski Show 13.11.06, 22:37 to prawda był rewelacyjny! Ale świetna także była Violetta Villas która zagłosowała na PIES:) hehehe Maja Komorowska super - jak jej słucham od razu mam ochote podać jej chusteczki do nosa:) Ale nie tylko rozmowy dziś były swietne! Goście super, zwłaszcza MC IRKA:) Odpowiedz Link Zgłoś
marta76 Re: Dziś w Szymon Majewski Show 13.11.06, 23:32 oglądałam tylko rozmowy w tłoku i śmiałam się w głos:PP Odpowiedz Link Zgłoś
tralala29 Re: Dziś w Szymon Majewski Show 13.11.06, 23:46 i ten grzebyk z patyczkow.:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
tralala29 Re: Dziś w Szymon Majewski Show 13.11.06, 22:34 noo...Olbrychski fajny mial monolog:-). Irena Santor - Klasa! Odpowiedz Link Zgłoś
ankas4 Re: P.Sadowski tragiczny, P.Santor lolitka:) 13.11.06, 22:40 P.Sadowski tragiczny, P.Santor lolitka:) - P. Sadowski chcial wypaśc jako taki "fajny""wyluzowany" itd... wydaje mi sie ,ze on ćwiczy miny przed lustrem :)), niesttey ale takie mam wrazenie..., a P. Santor zalotna, kokieteryjna ale az do przesady , lolitka ... odcinke jak dla mnie slaby ...ale to tylko moje zdanie! Odpowiedz Link Zgłoś
nemi1 Re: P.Sadowski tragiczny, P.Santor lolitka:) 13.11.06, 22:50 nie rozumiem was. Pani Irena Santor opowiedziała świetne anegdoty. Była dowcipna, uśmiechnięta. Zachowywała się z klasą. Zrobiła naprawdę świetne show. W którym momencie była zalotna i zachowywała się jak lolitka??? nie mogę sobie przypomnieć takiego momentu! Sadowski normalny facet. Uśmiałam się także przy końca nie widać. Rozmowy w tloku były boskie. Teksty nie dość, że zabawne to jeszcze dające do myślenia. Program był świetny! Czy naprawdę jesteśmy tak smutnym narodem który potrafi tylko krytykować? Więcej uśmiechu na co dzień!!! Odpowiedz Link Zgłoś
koala_jazz Re: P.Sadowski tragiczny, P.Santor lolitka:) 13.11.06, 23:12 Absolutnie podpisuje sie pod kazdym slowem! Santor byla super! Klasa sama dla siebie! I jesli juz mam porownywac klase pani Santor i pani Tyszkiewicz - zdecydowanie wole te pierwsza Pania! Sadowski tez fajnie wypadl - naturalnie, bez nadecia, fajny gosc. Caly program byl na prawde swietny. Podobalo mi sie bardzo! Usmialam sie setnie :DDDDD pozdrowka Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: P.Sadowski tragiczny, P.Santor lolitka:) 14.11.06, 13:26 Santorka ma 72 lata Hrabina chyba tez cos koło tego Santorka przy Hrabinie wygląda jak nastolatka Odpowiedz Link Zgłoś
xkiszkax Re: P.Sadowski tragiczny, P.Santor lolitka:) 14.11.06, 14:58 > Santorka ma 72 lata > Hrabina chyba tez cos koło tego > Santorka przy Hrabinie wygląda jak nastolatka ... nastolatka?? bo zemdleje! a po ilu zabiegach owa nastolatka juz jest? a jest na bank bo wystarczyło przyjrzeć się dłoniom które już takie nastoletnie nie były... zgadzam się, że Santor cere ma świetną ale na pewno to nie dar od Boga 8) 72 lata to 72 lata i nie ma co porównywać obu pań Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: P.Sadowski tragiczny, P.Santor lolitka:) 14.11.06, 15:02 pisze tylko o efekcie koncowym - Santorka ma twarz jak wnuczka Hrabiny Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_zdzicha Re: Dziś w Szymon Majewski Show 13.11.06, 22:42 Olbrychski super! ten aktor jest świetny! jestem zachwycona. :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
michal-z Re: Dziś w Szymon Majewski Show 14.11.06, 14:49 olbrychski był ge-nial-ny! chciałbym go zobaczyć z jandą. albo z marcinkiewiczem! (jeśli to nie ten sam aktor) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Dziś w Szymon Majewski Show 14.11.06, 14:54 niestety obydwoch robi Michał Zieliński Odpowiedz Link Zgłoś
yia Re: Dziś w Szymon Majewski Show 14.11.06, 18:51 Irena Santor jest bardzo sympatyczna i świetnie wypadła. Wygląda tak, że spadłam z fotela gdy usłyszałam, że ma 72 lata. Sadowski przystojny acz nieciekawy, a rozmowa z nim była jedną z nudniejszych w SMS. Michała Zielińskiego i Kasię Kwiatkowską uwielbiam, przebija ich tylko ta pani od Hojarskiej i Gilowskiej. Ale ogólnie odcinek niespecjalny, dwa poprzednie chyba lepsze - jeden ze względu na rewelacyjną Katarzynę Pakosińską, drugi ze względu na fajną Joannę Koroniewską i rozbrajającego poczuciem humoru Michała Bajora. Odpowiedz Link Zgłoś
loszust Re: Dziś w Szymon Majewski Show 15.11.06, 09:53 Nie oglądałem tego odcinka. Nie wie ktoś skąd można ściągnąć rozmowy w tłoku? jakoś nie moge pwaść na to Odpowiedz Link Zgłoś