Dodaj do ulubionych

Wojewódzki...

09.12.06, 10:41
...czy wiecie kogo bedzie gościł w niedziele, na swojej skórzanej kanapie,
Wojewódzki?
Obserwuj wątek
    • mozetakmozenie Re: Wojewódzki... 09.12.06, 10:46
      Olafa Lubaszenkę i Annę Wyszkoni
      • monikas28 Re: Wojewódzki... 09.12.06, 10:50
        tego plastika Wyszkoni? No to jej da popalić- bezguście i bezgłosie piersza
        klasa:)
        • amona13 Re: Wojewódzki... 09.12.06, 12:31
          a ja ją lubię
        • nancy08 Re: Wojewódzki... 13.12.06, 22:06
          monikas28 napisała:

> tego plastika Wyszkoni? No to jej da popalić- bezguście i bezgłosie piersza
          > klasa:)

Bezguscie rzeczywiście, chociaz mogło by byc gorzej ;)
          Ale co do głosu się nie zgodzę, wg. mnie całkiem ciekawa barwa no i nie
          fałszuje nawet na żywo ...
    • fryderykkk Re: Wojewódzki... 09.12.06, 13:11
      odkad zrobila silikony stracilam szacunek do owej Pani,a jeszcze w zapowiedzi
      programu ma wlosy blond.. litosci niedlugo bedzie sie ubierac a'la doda na
      rozowo
      • sestre Re: Wojewódzki... 09.12.06, 22:46
        silikony jak widać królują...nie wiem ile w tym prawdy, ale słyszałam, że i
        "Niania"(Agnieszka Dygant)uległa modzie...prawda to?
        • jolazursusa Re: Wojewódzki... i Lubaszenko. 10.12.06, 00:18
          Wreszcie ktoś na poziomie. Choć mix Sztaba Ich Dwoje był oka. Ale koleżka Olaf Nie Pije i Płacze to
          miły prezent. Ostatni go małobyło. pewnie na odwyku hulałhehe.
          • rudestus0700 Re: Wojewódzki... i Lubaszenko. 10.12.06, 01:23
            Wojewódzki to w ogóle ostatnio nędznych gości zaprasza.
      • mary_de Re: Wojewódzki... 10.12.06, 08:59
        fryderykkk napisała:
        > odkad zrobila silikony stracilam szacunek do owej Pani,a jeszcze w zapowiedzi
        > programu ma wlosy blond..

a blond włosy ujmują inteligencji?...
        no no, śmiała teza
        • fryderykkk Re: Wojewódzki... 10.12.06, 11:03
          A co maja wlosy do inteligenecji?? Ania miala swoj jakis wizerunek nietylko w
          szansie na sukces ale i dlugo potem. Teraz rezygnuje z tego wszystkiego zeby
          tylko wygladac jak dziewczyna z okladki, bezsensu to dla mnie i tyle.
          • simply_z Re: Wojewódzki... 10.12.06, 16:41
            Olafa dawno nie widzialam ,widać nie komentowal ostatnio żadnego meczu w studiu
            czy cos w tym stylu;),żaluje ,ze nie ogladalam tego odcinka z Frytką;/
            • patrykmiller Re: Wojewódzki... 10.12.06, 20:42
              Pan Olaf ostatnio się zaszył. Dosłownie i w przenośni. Nie było go publicznie ze dwa lata. Kto wie
              czemu, ten wie. Kto nie wie, nigdy dobrze mie walił gorzałki. Ciekaw jestem czy o tym opiwie na
              wesoło.
              • michal941 Re: Wojewódzki... 10.12.06, 21:34
                Co za durnie tu piszą. A to o cyckach, a to o picie a to o beznadziejnych gościach Wojewódzkiego.To
                do kur
                • wrobelm1 Re: Wojewódzki... i zajeb... Olaffff. 10.12.06, 22:50
                  To jest zajeb... facio. Nigdy go TAKIM nie widziałem czy słyszałem. Born again?
                  • henryczek-czewa Re: Wojewódzki... i zajeb... Olaffff. 10.12.06, 22:53
                    wojewódzki dostał pewnie sporo kasy od wydawcy płyty Łez, skoro mówi ze jest dobra. Przekonań muzycznych nie zmienia sie chyba tak szybko?

to juz nie ten wojewódzki
                    • kalina63 Re: Wojewódzki... i zajeb... Olaffff. 10.12.06, 23:04
                      A może to własne zdanie. Też kiedyś będziesz miał odwagę takie mieć. A cycki fajne...
                      • oley001 Re: Wojewódzki... i zajeb... Olaffff. 10.12.06, 23:15
                        Wyszkoni jest bezbarwna i bardzo kolorowo to pokazała - to taki cytacik z prowadzącego. A Olaff
                        prawdziwy. Jest jeszcze kilku ludzi i poczuciem inteligentnego humoru. To o gościu ;)
                        • deniss_peniss Re: Wojewódzki... i zajeb... Olaffff. 11.12.06, 09:44
                          Ostatni ciekawy program z Wojewódzkim to w pierwszej serii na Polsacie gdzie
                          gościł autora Heroiny. Dlaczego on takich beznadziejnych gości zaprasza. Mam
                          wrażenie że TVN ustala mu grafik "przyjęć".
                          • iza331 Re: Wojewódzki... i zajeb... Olaffff. 11.12.06, 16:05
                            Tomek Piątek!!? To ty? Zgłoś się do redakcji TVN-u, żeby Cię zaprosili a nie kombinujesz jak kobyła
                            pod górę!!!
                    • sestre Re: Wojewódzki... i zajeb... Olaffff. 11.12.06, 17:24
                      Co do tego, że Wojewódzki miałby dostać kasę od wydawcy płyty Łez,to zupełnie
                      sie nie zgadzam...bez przesady...!Kto, jak kto, ale Wojewódzkiego stać, by
                      miec "swoje" zdanie.
                      • henryczek-czewa Re: Wojewódzki... i zajeb... Olaffff. 11.12.06, 18:38
                        też tak kiedys myślałem ale ostatnie programy temu zaprzeczają
                        Nie dotyczy to tylko gości, ale tez zespołów zapraszanych do występu w studio - z nimi tez ostatnio bywa różnie.
                        Tydzień temu Ich3, teraz Łzy, a za tydzień Stachurski?

blee

KW [*]
                        • wrobelm1 Re: Wojewódzki... i zajeb... Olaffff. 11.12.06, 19:51
                          Dla mnie jak ktoś zaprasza Acid, Petera czy lidera Behemota z a s ł u g u j e na kredyt zaufania. Wy
                          zachowujecie sie jak elektorat który co tydzień popierea i n n ą partię. Nie czujecie gostka, nie
                          popierajcie go. Oglądajcie M jak Miłość. Albo obywatela SMS a i jego a m b i t n e niemieckie
                          szmoncesy.
                          • qbavoo Re: Wojewódzki... i zajeb... Olaffff. 11.12.06, 23:05
                            Wyszkoni blada. Lubaszenko siny. Wojewodzki jak zwykle.
                            • jolazursusa Re: Wojewódzki... i zajeb... Olaffff. 12.12.06, 21:37
                              Czy z rozmowy można zrobić widowisko. Okazuje sie że można. Jak nie ma treści to jest forma. Balans
                              na granicy, z odchyłami w lewo i prawo. To sztuka. Opinia głupka to komlement w tym kraju, dlatego
                              wzywam!!! Wojewódzki - bądź głupkiem jak najdłużej. Kiedyś potrafił to Cejrowski. Dziś ty. Kip rokin.
                              • anetak15 Re: Wojewódzki... i zajeb... Olaffff. 12.12.06, 22:43
                                Kubuś! Więcej alternatywy. Jak kiedyś. Molesta i tak dalej. Nie daj się TVNowi. Niech Ci nie dyktują
                                warunków popeliniastej telewizji. Jesteś wyspą w TVnie. No nie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka