Dodaj do ulubionych

Magiel towarzyski - Adamczyk

10.12.06, 20:35
Oglądałam dziś ten program i trochę mną zatrzęsło. Zauważyliście, że w tym z
założenia złośliwym programie goście traktowani są bardzo grzecznie, wręcz
czołobitnie? Adamczyk dziś sprzedał nieprawdopodobną historię, jak to zupełnie
przypadkiem trafił na imprezę Playboya, bo akurat przechodził obok, akurat ze
znajomym, który go namówił... I tam w środku szalenie go zaskoczyło i
zdenerwowało, że ktoś mu zdjęcia robił... No biedny miś po prostu. Gdyby coś
takiego opowiedział jakiejś gazecie, Korwin-Piotrowska by na nim suchej nitki
nie zostawiła. A tutaj Wersal... No tak, łatwo jest się wyzłośliwiać na kimś,
jak się nie siedzi z nim twarzą w twarz i nie można się reakcji spodziewać :/
Lubię ten program, ale od tego mnie zęby zabolały.
Obserwuj wątek
    • stara.krupczatka Re: Magiel towarzyski - Adamczyk 10.12.06, 20:40
      wiesz, może go lubi po prostu:)
      • anakonda131 Re: Magiel towarzyski - Adamczyk 10.12.06, 20:43
        ale takie historie sie zdarzają i on o niej opowiedział. dla mnie było OK>.
        czołobitności nie widziałam.
        znowu dobry program:)
    • sinny Re: Magiel towarzyski - Adamczyk 10.12.06, 20:42
      Obejrzałam dziś Magiel po reklamie na forum. Że taki krytyczny, prześmiewczy i
      ostry...
      Ale niby gdzie? Jakiś ranking wywiadów dla pisemek... Prowadzący podśmiechują
      się do siebie: "No proszę, nie mów tak...." czy "No Karolina, ty to zawsze..."
      ale nic nadal nie wynika z tego programu.
      Gdzie było to ostro? Ostry to jest Borat. A tutaj nadal Towaryzstwo Wyajemnej
      Adoracji. Zreszta inaczej by chyba nie weszli do TVN Style...
      • raffaella Re: Magiel towarzyski - Adamczyk 10.12.06, 20:47
        za mało? ja ogladam i nie uwazam, że to towarzystwo wzajemnej adoracji. to
        JEDYNY program, który sie nie obcyndala z niskim poziomem kolorowych pisemek o
        idiotycznych gwiazdeczkach, niby dziennikarzy i pseudo polskich gwiazd.
        Borat, owszem, super, ale musi chyba troche czasu upłynąc, abyśmy mogli marzyc
        o tym, zeby powstał podobny program,. na razie Karolina Korwin Piotrowska i
        Tomasz to jedyni, którzy sie nie boją.
        a co do ostrosci- szkoda, że nie widziałas odcinka, w którym Tomek zjadł
        fragment gazety z fatalnym artykułem w Vivy bodaj.
      • mallina Re: Magiel towarzyski - Adamczyk 10.12.06, 21:00
        tez nie rozumiem zachwytow nad tym programem.
        przesmiewczosc? raczej podsmiechujki..
        • feminasapiens Re: Magiel towarzyski 15.12.06, 09:02
          Oglądam czasami i oto moje zdanie nt. tego programu.

Niby wszystko fajnie-fajnie - krytykują nasze rodzime "celebrities", program
          ciekawy (o ile ktoś lubi taką tematykę), nie powtarza się, materiał bogaty
          (wiele brukowych pisemek - jest o czym rozmawiać), ale coś mi tu między
          wierszami śmierdzi.
          Jeszcze nie wiem co i jak, bo za mało programów oglądałam, ale wydaje mi się że
          to jest (krypto)reklama pewnych czasopism. Pod przykrywką krytyki autorzy
          programu de-facto promują te tytuły - zauważyłam że chyba najbardziej VIVĘ i
          GALĘ.
          Sam pomysł na program - okej, prowadzący - okej, ale też zauważyłam
          dysproporcję pomiędzy zjadliwością krytyki papierowych doniesień z gazet a
          słodko-pierdzącymi wywiadami.
          Ale tak naprawdę jakby "jechali" po gościach to nikt by się nie zgodził tam
          wystąpić.
    • lotta79 Re: Magiel towarzyski - Adamczyk 10.12.06, 21:05
      Czekałam na ten post, bo wrażenie odniosłam identyczna, prócz tego znowu
      Wojewódzki w "na +" co jest żenadą jak dla mnie. Ja naprawdę uwielbiam ten
      program, jeszcze... bo coś spadek formy widzę i wyraźną niekonsekwencję.

Nawiasem mówiąć sam Adamczyk jest dla mnie zjawiskowo irytującą personą, zgrywa
      takiego słodkiego, niewinnego misiaczka, oh i ah, intelektualista i inne takie,
      a dajcie spokój, sztucznością to zalatuje na kilometr.
    • kod_dostepu Re: Magiel towarzyski -orgazm Stenki!!! 10.12.06, 21:42
      mysle, że Adamczyka nie lubisz i dlatego masz takie odczucia. on tez dla mnie
      taki misio jest, miękki chłopak, ale miły, ale tego typu sytuacje - łapania na
      imprach ludzi- zdarzaja się i fajnie , że to opowiedział.
      moim zdaniem to wcale nie było najlpesze- plebiscyt Vivy zrobili bardzo super-
      sama zwróciłam uwage na te podpisy -
      szczególnie ten o gumiakach kozucjowskiej i ten o orgazmach Stenki- uwielbiam
      te aktorke i tu mnie, jak prowadzacych "Magiel" zatrzęsło.
      ja na jej miejscu podałabym ten szmatławiec do sądu.
      • raffaella Re: Magiel towarzyski -orgazm Stenki!!! 10.12.06, 21:48
        ...zrozum, widocznie w Vivie uważają, że polskim aktorkom, z których to pismo
        zyje, wychodzą tylko orgazmy.
        gumiaki Kozuchowskiej były żenujące.
        żałosne. tez na to zwróciłam uwagę, bo sam plebiscyt jest fajna idea, zabawa
        itd....ale to, co było pod zdjęciami, to koszmar, ciekawe, czy powiedza coś o
        podpisach pod zdjęcia mężczyzn- widziałam to dzisiaj w pociągu- DRAMAT.
        jestem fanką jacka poniedziałka i dałabym w mordę temu, co zrobił ten podpis
        pod jego, nota bene, fajną fotką. a Bartek Świderski??? - mój facet powiedział,
        że on sam gdyby o nim coś takiego napisano, dałby po buzi...szkoda, a miało być
        miło. chyba.
        • wieslawa-siemiankowska Re: Magiel towarzyski -orgazm Stenki!!! 10.12.06, 22:51
          Nie no, Adamczyk bawi się trochę w hipokryzję, bo wiadomym jest,że jak się
          pójdzie gdzieś na bankiet- to są na nim fotoreporterzy i walą zdjęcia czy się
          tego chce czy nie. Taka ich praca i z tego żyją. Jeżeli nie chciał, aby mu
          robiono zdjęcia mógł zostać w domu. Jednak w znacznie gorszej sytuacji są te
          gwiazdy, którym nie robi się zdjęć ( bo np nie są rozpoznawalni), albo nie
          trafiają do rubryk towarzyskich.
          Żeby nie było- Ja akurat Adamczyka bardzo lubię i szanuję, facet jest niezwykle
          miły i skromny, a przy tym jest znakomitym aktorem. Szczególnie w " Ernestynie"
          pokazał co potrafi ( a był wtedy licealistą).
          • paczka111 Re: Magiel towarzyski -orgazm Stenki!!! 11.12.06, 09:11
            No dajcie spokój, rozwijają trochę pawi ogon, ale gdzie jeszcze usłyszycie
            prawdę o Katarzynie Dowbor i jej słodkim dziecku? Zarzuty biorą się stąd, że
            para obdziela razami równo naszych kretynków celebrity i jak trafi w waszego
            ulubieńca, to jest be. Moim zdaniem czasem wielbicielom ww. kretynków dają do
            zrozumienia, że niekoniecznie właściwie ulokowali uczucia. A to boli. Nota bene
            dziwi mnie pasja, z jaką na tym forum, i na innych też, broni się jakichś
            durnowatych gwiazdek.Prawdziwa miłość do sztucznie wykreowanych bytów. Ciekawe,
            nie?
            • sto100 Re: Magiel towarzyski -orgazm Stenki!!! 11.12.06, 09:16
              taaak, cóż czasem własne życie to tylko życie innych. Szkoda. A program coraz
              składniejszy, wreszcie ktoś się po tym sztucznym lukrze ślizga. Brawo.
              Mrozu nie ma, antygwiazdki migają.
    • paulinaa Re: Magiel towarzyski - Adamczyk 11.12.06, 17:08
      ogólnie wywiady w maglu sa świetne, ale ten adamczyk to cos mnie nie zachwycił
    • alfabetmorsa1 Re: Magiel towarzyski - Adamczyk 11.12.06, 17:35
      bo Adamczyk to mydło:))). z pustego nikt nie naleje...:))
      mnie najbardziej podobał sie Janiak.
      Kinia R też niezła.
      a co do Vivy- z Barta Świderskiego, mojego ulubienca z "Magdy M.", to jakąś
      męską lalunię - prostytutkę zrobili.
      a z Makosa? za co to?
      od tej pory bojkotuje tego brukowca i innych do tego zachęcam.
      • paczka111 Re: Magiel towarzyski - Adamczyk 11.12.06, 19:22
        Pisz trochę jaśniej, bo obecni tu czytelnicy nie chwycą cienkiej ironii i
        pomyślą, że to na serio.
        • alfabetmorsa1 Re: Magiel towarzyski - Adamczyk 11.12.06, 20:44
          napisali, ze nic tylko romansuje, czas tylko na tym spedza, ze gazety sie o
          tych romansach rozpisuja, i ze pozera serca czy cos, a ja go chyba w 10
          serialach w tym roku widziałam i ni cholery o tym nie napisali. nawet sie
          o "Magdzie M." nie zajakneli, cholera!!!!!!!!
          zrobili z niego pustą lalę.
          to oni te nagrody za co przyznają? chyba za to kto zrobił i w jakim stylu? bo
          jak dostał ten mega- drewniak małaszyński ( w zeszłym roku ) to ja już nie
          rozumiem.
          • stara.krupczatka Re: Magiel towarzyski - Adamczyk 11.12.06, 20:54
            alfabetmorsa1 napisała:

>
            > to oni te nagrody za co przyznają? chyba za to kto zrobił i w jakim stylu? bo
            > jak dostał ten mega- drewniak małaszyński ( w zeszłym roku ) to ja już nie
            > rozumiem.
            :))))
            jak to za co? za to,że jest piękniusi i nie zdradza żony;)
    • yarrai Re: Magiel towarzyski - Adamczyk 15.12.06, 02:29
      ALE JA...DENERWUJÊ<br>
    • monalisa.pl a wiesz co oznacza słowo IRONIA??? nt 15.12.06, 10:40

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka