Dodaj do ulubionych

Wojtek Witczak tęskni za Iloną

IP: *.uwm.edu.pl 16.11.01, 08:19
A to dlatego, że Ona Go zwyczajnie podrywała. A któremu facetowi są obojętne
komplementy kobiet. Wypowiedź Kuby, iż wszyscy myśleli, że "z tej mąki będzie
chleb", wcale nie była taka trafiona, tym bardziej, iż po wyjściu Ilony
Wojciech był wyraźnie przygnębiony (piłeczka)i ... zamyślony. Kłamał też
mówiąc, że Ilona była mu obojętna fizycznie. W innych okolicznościach, kto wie
światełko mogłoby się nie zapalić. Prawda?
Obserwuj wątek
    • Gość: marzena Re: Wojtek Witczak tęskni za Iloną IP: *.imp.gda.pl 16.11.01, 08:33
      ee tam, jak dla mnie to chrzanisz i szukasz sensacji. to, ze on ja lubiał, czy
      darzył sympatią, nie jest przeciez jakies negatywne. Wrecz przeciwnie.
      Dogadywali sie ze soba, a oni tam tego potrzebują. Zrozumienia.
    • Gość: aneta Re: Wojtek Witczak tęskni za Iloną IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.01, 10:49
      A Tobie pali się światełko,kiedy myślisz o tym,co mogłoby się stać,gdyby Ilona
      została?
      Zastanów się nad sobą,a dopiero potem oceniaj innych...
      • Gość: E Re: Wojtek Witczak tęskni za Iloną IP: *.uwm.edu.pl 16.11.01, 11:17
        To była zwykła prowokacja dla ciebie Aneto i Marzeno. Jesteście tylko zwyczajne.
        • Gość: aneta Re: Wojtek Witczak tęskni za Iloną IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.01, 13:09
          Nie,my jesteśmy zwyczajne-niezwyczajne,a Tobie chyba faktycznie pali się
          światełko,jeśli musisz wymyślać takie prowokacje...
          Pozdrawiam,aneta
          • Gość: :) Re: Wojtek Witczak tęskni za Iloną IP: *.MAN.atcom.net.pl 17.11.01, 13:28
            Gość portalu: aneta napisał(a):

> Nie,my jesteśmy zwyczajne-niezwyczajne,a Tobie chyba faktycznie pali się
            > światełko,jeśli musisz wymyślać takie prowokacje...
            > Pozdrawiam,aneta

-----
            jemu sie chyba marzy piekło zwyczajne. E-student trafił do piekła. Belzebub mowi,
            ze moze sobie wybrać piekło zwyczajne, niezwyczajne albo studenckie. E-student
            wybrał piekło zwyczajne. Tam w poniedziałek wieczorem Belzebub przychodzi i wbija
            E-studentowi 24 calowy gwóźdź między pośladki. We wtorek to samo. W środe rówież.
            W czwartek E-student juz mial dośc tej zabawy i poprosił Belzebuba aby go
            przeniósł do piekła studenckiego. Tam ciągle panienki, wodeczki, impreza . E-
            student posiedział tydzien, miesiąc, trzy miesiące i po pół roku nagle przychodzi
            Belzebub z wiadrem pełnym gwoździ. Staje za E-studentem i puka go w ramie. E-
            student odwraca sie i mowi: co jest Belzebub??. A Belzebub odpowiada: Jak to co E-
            student?? Sesja E-student, sesja....
        • Gość: :) Re: Wojtek Witczak tęskni za Iloną IP: *.MAN.atcom.net.pl 17.11.01, 13:23
          Gość portalu: E napisał(a):

> To była zwykła prowokacja dla ciebie Aneto i Marzeno. Jesteście tylko zwyczajne
          > .
          ---Juz wiem dlaczego gdy przeczytałem Twoje wynaturzenia o prowokacji
          przypomniała mi się sławna historia o pewnym szpiegu i gzymsie. To też była
          prowokacja. Stirlitz spacerował po dachu kancelarii Rzeszy. Nagle poślizgnął się,
          upadł i tylko cudem zahaczył o wystający gzyms, unikając upadku z dużej
          wysokości. Następnego dnia cud posiniał i obrzękł.-----

• Gość: E Re: Wojtek Witczak tęskni za Iloną IP: *.uwm.edu.pl 17.11.01, 13:34
            Nareszcie ktoś inteligentniejszy od dziewcząt... Tylko dlaczego wynaturzenia o
            prowokacji, skoro to czysta prowokacja. Czy nie o to chodzi na tym nudnym forum.
            • Gość: :) Re: Wojtek Witczak tęskni za Iloną IP: *.MAN.atcom.net.pl 17.11.01, 13:39
              Gość portalu: E napisał(a):

> Nareszcie ktoś inteligentniejszy od dziewcząt... Tylko dlaczego wynaturzenia o
              > prowokacji, skoro to czysta prowokacja. Czy nie o to chodzi na tym nudnym forum
              > .
              -------
              Zasypiają na pikniku w jednym namiocie prowokator E i analizator Sołtysik. Nagle
              analizator Sołtysik pyta się: E walisz konia??? Tak wale - odpowiada E. To wal
              swojego!!!!!!!!!
              --------

• Gość: aneta Re: Wojtek Witczak tęskni za Iloną IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.11.01, 18:34
              Dzięki za ocenę mojej inteligencji/przepraszam Marzenę,że odpowiedziałam za
              Nią,bo może Jej riposta zadowoliłaby E/
              I bardzo proszę nie posądzać mnie o "wynaturzenia",bo przecież jestem taka
              zwyczajna......:):):):):):
              A moje wynurzenia,no,cóż.....

• Gość: kleo Re: Wojtek Witczak tęskni za Iloną IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.11.01, 02:02
                Dla mnie to żadna prowokacja ,tylko oczywisty fakt.I nie musisz się droga E
                tłumaczyć przed Anetą i którąś tam jeszcze(nie pamiętam imienia).Chyba wszyscy
                widzieli jak Wojtek przeżywał wyjście Ilony i gdyby oni spotkali się poza domem
                BB,to światełko Wojtkowi chybaby zgasło.
    • Gość: alfik Re: Wojtek Witczak tęskni za Iloną IP: 217.11.133.* 18.11.01, 13:12
      Rzeczywiście porównując rozmowy między Wojtkiem a Iloną było w nich coś więcej
      niż tylko zwykłe rozmowy dla zabicia czasu. Dobrze wiecie, że i tak do niczego
      by nie doszło głównie ze względu na kamery. Witczak nie jest taki głupi.
      Przecież ma rodzinę. Na pewno nie zostawiłby wszystkiego dla Ilony. On woli
      starsze i dojrzalsze kobiety. Wprawdzie Ilona jest dojrzała jak na swój wiek
      (porównajcie ją np. do Buchaczowej - niewielka różnica wieku nie gra roli), ale
      ciągle jeszcze dla niego za młoda. A poza tym z iloma kobietami można tak
      naprawdę na poważnie porozmawiać o życiu????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka