Gość: ckm IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.04.03, 13:53 Uwaga uwaga mały quiz! Kto to jest? Dla tych którzy prawidłowo odpowiedzą czekają super nagrody!!!!!! yonkis.ya.com/imagenes9/fiesta/c1.htm Pzdr Gość w dom,żona w ciąży Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gosia Re: Zagadka IP: *.pabianice.sdi.tpnet.pl 02.04.03, 14:19 Za chiny nie wiem. Chodzi o nią, o niego czy oboje? On mi podobny do Kusznierewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ckm Re: Zagadka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.04.03, 14:33 Gość portalu: Gosia napisał(a): > Za chiny nie wiem. Chodzi o nią, o niego czy oboje? On mi podobny do > Kusznierewicza. Ciepło ciepło Pzdr Gość w dom,żona w ciąży Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OXFORD Re: Zagadka IP: *.mad.wroc.pl 02.04.03, 15:23 czyżby to była moja ślubna?????zatłuke Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_samosia Re: Zagadka 02.04.03, 15:24 hmmmmmmm mnie on też wygląda na Mateusza Kusznierewicza, ale to chyba nie może być on !!! nie jestem pewna czy Mateusz ma taką dziarę na prawej nodze - czy on wogóle ma jakąś dziarę ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luki Re: Zagadka IP: *.chello.pl 02.04.03, 15:27 to chyba ricki martin,he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margo Re: Zagadka IP: *.cf.pl / 192.168.1.* 03.04.03, 19:09 faktycznie wyglada na kusznierewicza a to dopiero ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ckm Re: Zagadka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.04.03, 09:33 Przypuszczenia co do pewnej osoby która to wykonuje zawód sinbada żeglarza są słuszne. Pzdr Gość w dom,żona w ciąży Odpowiedz Link Zgłoś
charlota Re: Zagadka 03.04.03, 10:18 ale tylko przypuszczenia, przecież nikt tak na prawdę nie wie kto to... Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: Zagadka 03.04.03, 14:21 Faktycznie. Przyjrzalem sie i tym razem rozpoznalem Kwiatkowskiego i Begerową... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shelleyan Re: Zagadka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.03, 18:14 Ty to się musiałeś ckm nagloglądać tych stronek, hehe:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: do ckm IP: *.pabianice.sdi.tpnet.pl 03.04.03, 22:43 Jeżeli moje przypuszczenia były słuszne, to co z tą super nagrodą? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ckm Re: do ckm IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.04.03, 09:05 Link dostałem od kumpla podobno autentyk a co do nagrody dla Gosi to jest to oczywiście super nagroda wielki i soczysty całus dla zwyciężczyni od pupilka organizatorów konkursu mianowicie unikatowego, niepowtarzalnego i super sympatycznego chomika Bajo. Pzdr Gość w dom,żona w ciąży Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: do ckm IP: *.pabianice.sdi.tpnet.pl 04.04.03, 16:25 oczywiście po nagrodę zgłoszę się osobiście (oo.. jak mi się zrymowało) Pozdrawiam całuśnie.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolek Re: Zagadka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.04.03, 12:53 no to kto to w koncu jest? Odpowiedz Link Zgłoś