iwusia 04.04.03, 11:32 Czy jest ktoś kto tak jak ja maniakalnie oglada ten serial? pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aric Re: 6 stóp pod ziemią 04.04.03, 11:50 Cholera mnie bierze, bo nie moge go oglądać. Widziałem pierwszy odcinek 2 serii, bo miałem dostęp do HBO w tym momencie i po prostu jestem wkurzony, że nie mogłem sledzic tego co ten film oferuje. A oferuje przepiekny absurd i kpinę ze śmierci na najwyższym poziomie, powiązaną z przeplatającym się życiem codziennym bohaterów. To jest coś. Mam nadzieje, że któraś z naszych superanckich inaczej televizji się skusi, aby go zakupic.:) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: 6 stóp pod ziemią 04.04.03, 12:56 byc moze tvn się pokusi tak jak było z rodzinką soprano, którą de facto też bardzo chętnie oglądałam. Ale 6 stóp...to jest dopiero zakręcony serial. Bohaterowie sa naprawde nietuzinkowi ale jednocześnie w sumie tacy jak każdy z nas. Mają podobne problemy ale jakże w inny sposób, ciekawy pokazany. Troszke absurdu, troszke prawdy o zyciu, troszke metafizyki, tajemnicy, dobrze napisane i zagrane postaci i mamy naprawde fajny i ciekawy serial. W sumie to pierwszy serial od czasu "Przystanek alaska" który mnie tak wciągnął. Tak więc życze Ci aby tvn kupiło ten srial, zreszta życze wszystkim, ja zreszta tez chętnie jeszcze raz obejrze sobie wcześniejsze odcinki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mądry Re: 6 stóp pod ziemią IP: 11.11.11.* 04.04.03, 12:57 Klasa serial, po Soprano najlepszy jaki ostatni się pojawił.Fajne poczucie humoru , nieżli aktorzy , interesująca treść.....czego więcej wymagać. Ps. Pozdrowionka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanny Re: 6 stóp pod ziemią IP: *.chello.pl 04.04.03, 17:54 Ja tez uwielbiam ten serial. I jestem pelna podziwu dla tworcow serialu, za sposob w ktory pokazuja milosc gejowska. To chyba pierwszy serial telewizyjny, ktory tak naturalnie pokazuje sceny zabarwione erotycznie pomiedzy dwoma mezczyznam. Chociaz oczywiscie nie tylko dla tego go ogladam :-) W ogole bardzo wysoko sobie cenie seriale HBO - Soprano, Kompania Braci, The Mind of the Married Man, Sex and The City. No i 6 stop. Wszystkie byly (sa) super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanny Re: 6 stóp pod ziemią IP: *.chello.pl 04.04.03, 18:42 Jeszcze mam prosbe. Czy ktos moglby mi napisac co dzialo sie w poprzednim odcinku? W jaki sposob Nikolai odniosl obrazenia nog? Czego Nate dowiedzial sie o swojej ex - Lisie? Jakie rozterki zwiazane z malzenstwem ma Brenda? Dzieki wielkie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edziak Re: 6 stóp pod ziemią IP: 212.85.7.* 05.04.03, 16:43 BBC mialo lepszy serial "Sins" z D.Postelwait???? tym ktory gral ojca w In the name of my father" i byl ten serial o niebo lepszy. Podobna tak sie podobal amerykanskim producenton ze wymyslili 6 stop. Polecam wiec "Sins" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: 6 stóp pod ziemią IP: 213.77.44.* 09.04.03, 21:34 ja z kolei mam nadzieję, że ani program pierwszy ani drugi nie zakupi tego serialu, bo jest zbyt dobry i nasza kochana telewizja mogłaby przerwac emisję w środku serialu bez żadnego powodu - tak jak zrobiła to z "Z archiwum X" w przypadku którego nie wyemitowała 2 ostatnich sezonów, ale puszczała cały czas powtórki. HBO czegoś takiego na pewno nie zrobi. Szkoda tylko, że nie wszyscy mogą ten serial obejrzeć! Może nasi "bliscy życia" reżyserzy zobaczyliby, jak sie robi prawdziwe seriale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matt Re: 6 stóp pod ziemią IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 29.04.03, 01:07 Tez uwielbiam ten serial-jest poprostu the best!!! ale wydaje mi sie ze inne stacje go nie kupia wlasnie ze wzgledu na dosc duzy watek gejowski pokazywany bardzo doslownie-sceny pocalunkow, a nawet gejowski sex. wydaje mi sie ze zadna stacja sie nie odwazy tego pokazac a jezeli juz to pewnie o 1 w nocy-a szkoda bo to naprawde dobry serial. Odpowiedz Link Zgłoś