nocniczek1 15.03.08, 20:33 Czy ktos wie kto to jest ta nasza gwiazda "forumowa" Sibbelius? Nie tak ażebym coś miał przeciw niemu, ale może taka mała "ustawka" czyli solówa na kastety? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
f.l.y Re: Sibelius 15.03.08, 21:08 wypinasz chłopczyku klatę jak kogucik, a nawet nicka nie potrafisz dobrze wypiać.... Odpowiedz Link
monika.zal Re: Sibelius 15.03.08, 21:31 nocniczek1 napisał: > Nie tak ażebym coś miał przeciw niemu, ale może taka mała "ustawka" > czyli solówa na kastety? czy ja taka stara jestem ze nie jarze o co kaman?????? Odpowiedz Link
chromare1 Re: Sibelius 15.03.08, 23:05 ..jak mnie pamięć nie myli to...były kilkukrotny medalista Mistrzostw Polski w karate Kiokushinkai(czy jakoś tam ???). Obecnie sportowy "emeryt". Odpowiedz Link
pulpet17 Re: Sibelius 15.03.08, 23:10 nocniczek1 napisał: > Czy ktos wie kto to jest ta nasza gwiazda "forumowa" Sibbelius? > Nie tak ażebym coś miał przeciw niemu, ale może taka mała "ustawka" > czyli solówa na kastety? masz jakiś problem? opowiedz, ulżyj sobie... Odpowiedz Link
machara Re: Sibelius 16.03.08, 02:00 a mi sibellius się podoba. juz go kocham! A jak jeszcze powie ile ma wiosen to się z nim ustawię na randewu .......lub nie Odpowiedz Link
antypisiorek Re: Sibeliuss 19.03.08, 10:17 to człowiek o stu twarzach, to taki bródnowski Batman...tu poleci, tam przeleci... Odpowiedz Link
mmujer Re: Sibelius 16.03.08, 07:20 machara napisała: > a mi sibellius się podoba. juz go kocham! A jak jeszcze powie ile ma wiosen to > się z nim ustawię na randewu .......lub nie Z randewu chyba nic nie będzie bo chyba Ty nie jesteś w jego typie. Odpowiedz Link
yigael Re: Sibelius 16.03.08, 23:27 Stań 30 cm przed jakąś solidną ścianą, twarzą do niej i wykonuj rytmicznie głębokie, dynamiczne skłony w przód. Niekoniecznie ci to pomoże, ale na pewno już bardziej nie zaszkodzi. Odpowiedz Link
kryso_mago Re: Sibelius 22.03.08, 17:12 Nocniczku, jak widać nikt nie wie. Nie rozumiem jednego - dlaczego twoje pytanie o tożsamość Sibiego wzbudza taką agresję. Zupełnie tak jak byś zapytał Tuska czy nie jest Niemcem, a Chlebowskiego czy nie jest Żydem. Odpowiedz Link
freediverski Re: Sibelius 27.03.08, 15:56 Albo ciebie czy nie jesteś idiotą? Też coś o kastetach? Odpowiedz Link
bezpardonu Re: Sibelius 29.03.08, 10:16 Myslalam, ze to takie osiedlowe forum, a tu jakies tropienie ników, a z tego co widze Sibelius ma jakis salon...czyli nie jest anonimowy...A kim ty jestes, nocniczku? Ty nawet swojego forum nie masz... Odpowiedz Link
szymciolo1 Re: Sibelius 29.03.08, 15:17 Sibellius to ktoś, kto się na wszystkim zna i wszędzie się udziela, ale w rzeczywistości o niczym nie ma pojęcia... Odpowiedz Link