Dodaj do ulubionych

NALA - środa

IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 21.11.01, 08:07
Do Geralta - dobrze, juz dobrze, żartować nie będziemy, to była czysta babska
zazdrość :o)
Załącznik dostałam, mam cos podobnego z katalogiem samochodowym, rewelacyjny
moim zdaniem - chcecie?
O wczorajszym BB też bym chciała usłyszeć, bo nie oglądałam wczorajszej
dobranocki.
Tak więc pomóżcie!!! Co było???
Obserwuj wątek
    • Gość: Ina Do Meve i Pirxa40 IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 21.11.01, 08:09
      Przeslijcie swoje adresy na
      ina_d@poczta.gazeta.pl
      a prześlę Wam załączniki od Geralta i coś jeszcze. Panów powinno to bardzo
      ucieszyć (w formacie pps).
      • Gość: Nala Re: Do Meve i Pirxa40 IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 21.11.01, 08:18
        Gość portalu: Ina napisał(a):

> Przeslijcie swoje adresy na
        > ina_d@poczta.gazeta.pl
        > a prześlę Wam załączniki od Geralta i coś jeszcze. Panów powinno to bardzo
        > ucieszyć (w formacie pps).

Witaj Ina !
        Mój adres już masz, więc czekam :o).
        Weszlam tutaj na momencik, zaraz muszę zrobić "coś pożytecznego".
        Czy dostałaś mój e-mail ? Dzisiejszy ?!
        Pozdr. Nala
        • Gość: Ina Katalog samochodowy IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 21.11.01, 08:55
          Tylko właśnie go szukam i szukam... Ktoś mi go ukradł z komputera!!!! jakis
          erotoman napewno!
          Nala, co wczoraj w BB? Spali w końcu na dworze? Moze była jakaś inspekcja
          sanitarna? :o)
          • Gość: Nala Re: Ina IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 21.11.01, 09:07

> Tylko właśnie go szukam i szukam... Ktoś mi go ukradł z komputera!!!! jakis
            > erotoman napewno!
            > Nala, co wczoraj w BB? Spali w końcu na dworze? Moze była jakaś inspekcja
            > sanitarna? :o)

Wczoraj w BB, jak zwykle, nudy !
            Owszem, spali na POLU! ale poza tym nic się nie działo. Jureczek jest cały happy,
            reszta towarzystwa drętwa, naprawdę nic ciekawego.
            Zupełnie nie rozumiem dlaczego tak się stało ? Tzn. dlaczego Jurasa potraktowano
            tak łagodnie. Jak teraz nie wyleci, to już nigdy nie będę oglądać BB :o),
            następnej edycji (której zresztą chyba nie będzie !).
            Ina, czy Geralt się obraził ? Nic nie pisze, co mu się stało ? Naprawdę tak
            poważnie potraktował te żarty ??? Aż mi się wierzyć nie chce ? A nie "wyglądał"
            na taką mimozę ?!
            Nala
            • Gość: Geralt Ciotki IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 21.11.01, 09:36
              Sama jetes mimoza ! Chyba czasem trzeba troche popracować no nie?!
              Ina wyślij mi tem załącznik samochodowy bo go nie widziałem a Twój pierwszy
              mail do mnie przyszedł bez załącznika. Czekam z niecierpliwością.
              Nala sprawdź pocztę zaraz prześlę odp.
              Dzisiaj będę krótko to się spieszcie z mailami do wujka Geralta.
              Pozdr.
              • Gość: Nala Re: Wujek Geralt IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 21.11.01, 09:55
                Gość portalu: Geralt napisał(a):

> Sama jetes mimoza ! Chyba czasem trzeba troche popracować no nie?!
                > Ina wyślij mi tem załącznik samochodowy bo go nie widziałem a Twój pierwszy
                > mail do mnie przyszedł bez załącznika. Czekam z niecierpliwością.
                > Nala sprawdź pocztę zaraz prześlę odp.
                > Dzisiaj będę krótko to się spieszcie z mailami do wujka Geralta.
                > Pozdr.

Ja już wysłałam do Ciebie dzisiaj dwa maile. Dostałeś je czy nie ???
                Zaraz znowu zrobi się zamieszanie. Sprawdź i odpowiedz na forum. Tzn. oczywiście
                odpowiedz czy dostałeś ??!
                N.

• Gość: Ina Jurek IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 21.11.01, 09:48
      Dlaczego go tak traktują? Bo jest medialny i poprawny politycznie do
      obrzydliwości. Mają juz pewnie względem niego jakieś plany. Znowu jakiś
      kretyński program będzie...
      • Gość: Geralt Ina wali psoty !!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 21.11.01, 09:53
        Ciotko Ino !
        No co z tym załącznikiem dla mnie ? Czekam.!!!!!!!!!!
        Nie lubisz poprawnych politycznie, to fajowo bo ja też nie. Całą ta "ideę "
        uważam za rąbniętą i chorą.
        Pozd.
        • Gość: Nala Re: Ina wali psoty !!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 21.11.01, 09:57

> Ciotko Ino !
          > No co z tym załącznikiem dla mnie ? Czekam.!!!!!!!!!!
          > Nie lubisz poprawnych politycznie, to fajowo bo ja też nie. Całą ta "ideę "
          > uważam za rąbniętą i chorą.
          > Pozd.

Wali co ???
          Przejęzyczyłeś się, czy tak miało być ???

• Gość: Ina Re: Ina wali psoty !!! IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 21.11.01, 10:03
            Żadne psoty... Ukradli mi zwyczajnie i już... Powiem Ci tylko Geralt, ale nie
            płacz potem, że opis był jak z katalogu samochodowego, ale nie było samochodów
            tylko taaaaaakie panienki... Ech! Nie płacz już. Będę szukać u znajomych ale
            oni śpią bo to na drugim kontynencie.
            Poprawność polityczna - he he he. Teraz to najlepiej byc czarna sfeminizowaną
            lesbijką chora na AIDS. I wszystkie drzwi stoją otworem!
            Jaką masz Geralt męską alternatywę?
            • Gość: Geralt Re: Ina wali psoty !!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 21.11.01, 10:11

> Żadne psoty... Ukradli mi zwyczajnie i już... Powiem Ci tylko Geralt, ale nie
              > płacz potem, że opis był jak z katalogu samochodowego, ale nie było samochodów
              > tylko taaaaaakie panienki... Ech! Nie płacz już. Będę szukać u znajomych ale
              > oni śpią bo to na drugim kontynencie.
              > Poprawność polityczna - he he he. Teraz to najlepiej byc czarna sfeminizowaną
              > lesbijką chora na AIDS. I wszystkie drzwi stoją otworem!
              > Jaką masz Geralt męską alternatywę?

Facet, proszę bardzo:
              Najlepiej kolorowy, pedał koniecznie chcący adoptować dzieci, narkoman, posiadacz
              wirusa HiV, członek jakiejś ultralewicowe partii.
              Może być?
              Szkoda że "katalog" Ci ukradli. Psoty walą na każdym kroku:-)
              Pozd

• Gość: Ina Poprawni politycznie IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 21.11.01, 10:21
                "Najlepiej kolorowy, pedał koniecznie chcący adoptować dzieci, narkoman,
                posiadacz
                wirusa HiV, członek jakiejś ultralewicowe partii."

Super!!! Oczywiście ma też zamiar stanąć na ślubnym kobiercu.
                Geralt masz u mnie wiadro soku z marchwii! :o)

A, nie wybierasz się przypadkiem na studia do USA? Otwarto nowy kierunek: "Hip
                Hop"!!!!
                • Gość: Geralt INA !!!!!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 21.11.01, 10:27

> "Najlepiej kolorowy, pedał koniecznie chcący adoptować dzieci, narkoman,
                  > posiadacz
                  > wirusa HiV, członek jakiejś ultralewicowe partii."
                  >
                  > Super!!! Oczywiście ma też zamiar stanąć na ślubnym kobiercu.
                  > Geralt masz u mnie wiadro soku z marchwii! :o)
                  >
                  > A, nie wybierasz się przypadkiem na studia do USA? Otwarto nowy kierunek: "Hip
                  > Hop"!!!!

Ina!
                  AAA piękne! Ale nie będę musiał pić soku z wiadra :o) ?
                  Na studia się nie wybieram
                  bo trzaskam wykłady pt. "wpływ feministek na ograniczenie zbrojeń" mówię Ci
                  hicior, to oczywiście żart. zaraz wyślę Ci poczta fajny dowcip w tych klimatach.
          • Gość: Ina Re: Ina wali psoty !!! IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 21.11.01, 10:04
            Poza tym wiem jakie faceci mają słabe nerwy w TYCH tematach, więc jakbym śmiała!
            Macie za słabe serca na takie żarty.
          • Gość: Geralt Re: Ina wali psoty !!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 21.11.01, 10:06
            Tak miało być. Mój znajomy tak mówi fajnie to brzmi :ale Ty walisz psoty".
            To trzeba usłyszeć ale mnie się nawet pisana wersja pozwala. Maila odebrałaś?
            • Gość: Ina Re: Ina wali psoty !!! IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 21.11.01, 10:08
              Nala czy Ina?
              Bo Ina odebrała i wysłała. :o)
              • Gość: Geralt Re: Ina wali psoty !!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 21.11.01, 10:20

> Nala czy Ina?
                > Bo Ina odebrała i wysłała. :o)

Tak tylko Inę niestety okradli z załącznika buuu. Ina wysłałaś mi dzisiaj 1
                maila -tak?
                Nala dostałaś mojego 2 maila ?

• Gość: Ina Emaile IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 21.11.01, 10:23
                  Po podaniu był drugi - komiksy. Nala, Tobie też zaraz wyślę.
                  szkoda, że nie ma Pirxa. Ma ktoś jego adres? A Meve chyba jeszcze spi :o)
                  Ide trochę popracować. Narazinek.
                • Gość: Nala Re: Ina wali psoty !!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 21.11.01, 10:42
                  Tak, dostałam i nawet odpisałam.
                  Uśmiałam się z waszych "uwarunkowań i przekonań politycznych". Ryknęłam sobie
                  cokolwiek za głośno i ściąnęłam na siebie zbytnią uwagę szefostwa. Koniecznie
                  uparciuch chciał się dowiedzieć z czego "leję", ale nic z tego !!!
                  Nie dal psa kiełbasa, nie dla szefa ..... co ???? Pomóżcie coś wymyśleć ?
                  Na szczęście darował sobie zbytnie wśibstwo. Czyżby z uwagi na, takie podobno
                  modne ostatnio, podejrzenie o molestowanie ???? :o)
                  • Gość: Geralt Re: Ina wali psoty !!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 21.11.01, 10:52
                    Ina a ja wciąż od Ciebie nic nie dostałem chlip,chlip
                    Nala 2 maila dostałem zaraz odpiszę. Co się dziwisz że Cię Boss nie naciska,
                    kto by zadzierał z czarodziejką.
                  • Gość: Meve Kielbasa IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 21.11.01, 11:07
                    Nnie dla psa kielbasa, nie dla szefa HICIOR!!!
                    ROTFL
                    :-D
                    oj nie mogoe hihihihihihihi
                    • Gość: Nala Re: Kielbasa - nie dla psa, a właściwie dlaczego ? IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 21.11.01, 11:18
                      Gość portalu: Meve napisał(a):

> Nnie dla psa kielbasa, nie dla szefa HICIOR!!!
                      > ROTFL
                      > :-D
                      > oj nie mogoe hihihihihihihi

Cześć Meve !
                      Otóż właśnie, "nie dla szefa hicior". Trzeba to opublikować. Na pewno chwyci !
                      Podoba mi się.
                      Czy dostałaś ode mnie maila ?
                      Nala.

• Gość: Meve Re: Kielbasa - nie dla psa, a właściwie dlaczego ? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 21.11.01, 11:36
                        Maila, dostalam, dzieki, niestety bez hiciora, luuuudzie, ja wiem, ze nie dla
                        psa kielbasa nie dla szefa hicior, ale buuuu, jestem takim samym pracownikiem
                        jak wy, buuuuuuuuuuuuuuu, tez mam swojego szefa, buuuuuuuuuuuuuuuu.
                        A tu pusto i glucho, wyslalam adres Inie i czekam na odstresowanie, a tu....
                        buuuuuuuu, lzy mi sie leja na klawiature ło jeny ...poczekajcie, byl
                        listonosz... o jest hicior, lece w te pedy czytacppapapapa
                    • Gość: Geralt Re: Kielbasa IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 21.11.01, 11:20

> Nnie dla psa kielbasa, nie dla szefa HICIOR!!!
                      > ROTFL
                      > :-D
                      > oj nie mogoe hihihihihihihi

Meve, sorry ale o co chodzi z "ROTFL" ?
                      Geralt
                      • Gość: Meve ROTFL IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 21.11.01, 11:31
                        Rolling On The Floor Laughing- w wolnym tlumaczeniu: Kulając się po podłodze ze
                        smiechu -zwrot, ktory dosc czesto jsetuzywany na ircach, czatach, listach
                        dyskusyjnych itd.
                        • Gość: Geralt Re: ROTFL IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 21.11.01, 11:33

> Rolling On The Floor Laughing- w wolnym tlumaczeniu: Kulając się po podłodze ze
                          >
                          > smiechu -zwrot, ktory dosc czesto jsetuzywany na ircach, czatach, listach
                          > dyskusyjnych itd.

Dzięki za wytłumaczenie.
                          Sprawdx prosze pocztę.
                          Ja niedługo znikam.
                          • Gość: Nala Re: Pa, pa !!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 21.11.01, 11:39

> Gość portalu: Meve napisał(a):
                            >
                            > > Rolling On The Floor Laughing- w wolnym tlumaczeniu: Kulając się po podłod
                            > ze ze
                            > >
                            > > smiechu -zwrot, ktory dosc czesto jsetuzywany na ircach, czatach, listach
                            > > dyskusyjnych itd.
                            >
                            >
                            >
                            > Dzięki za wytłumaczenie.
                            > Sprawdx prosze pocztę.
                            > Ja niedługo znikam.

Pozdrawiam, do poniedziałku !
    • Gość: Meve Witam IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 21.11.01, 10:52
      Drogi Geralcie, wlasnie przeczytalam Twojego posta - alez absolutnie nie
      traktuj naszych niewinnych uszczypliwosci jako celowych, zlosliwych komentarzy
      do twoich pogaduszek z Nala!!! Tak sobie z Ina pisalysmy, bo (jak zreszta
      napisalam w pprzednim poscie) czulysmy sie opuszczone przez naszych (czyli
      Ciebie i Nale)internetoych znajomych.
      No w koncu pozartowac nie mozna czy co :))))!
      Pisze dopiero teraz bo rano nawal pracy, zreszta teraz tez nie lepiej.
      Ponadto czuje sie zle w zwiazku z brakiem hiciora i innych fajnych rzeczy......
      POzdrawiam cale towrzystwo
      • Gość: Geralt Re: Witam IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 21.11.01, 11:09
        Cześć Meve
        Wszystko jest OK. Nie stresuj się. Coś sie postaram zrobić a propos hiciora.
        Pozdrawiam
        Geralt
        • Gość: Ina Emaile IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 21.11.01, 11:40
          Ja ostarałam się ponadrabiać zaległości i wszystko powysyłać.
          Geralt, z tymi wykładami to prawda? Tzn. są takie czy to Twoja licencia
          poetica? Bo Hip hop jest jak najbardziej prawdziwy... Moja koleżanka podczas
          studiów w tym najszaleniej poprawnym politycznie USA mogła wybrać fakultet
          np. "kobiety w teatrze dramatycznym" a takze coś tam o lesbijskiej
          literaturze!!!! Była na kierunku... informatycznym.
          Boże chroń Polskę! Jeszcze mamy trochę (podkreslam, ze jednak juz tylko trochę)
          normalności.
          Geralt, jutro jestes?
          • Gość: Geralt Re: Emaile INA IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 21.11.01, 11:50
            Dostałem rano 1 maila i nic po za tym . Sprawdź proszę.
            Będę dopiero w poniedielnik.
            Z wykładami to żart ale nie ręczę że takowych nie ma.
            Pozdrawiam przekaż dziewczynom pozd :-)))
            Geralt
            • Gość: Ina Re: Emaile INA IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 21.11.01, 11:53
              Ślę jeszcze raz.
              Pa
              No to będzie Seksmisja.
              • Gość: Nala Re: Seksmisja !!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 21.11.01, 12:15
                No to "ostałyśmy" się samiutkie jak paluszki?????? aż do poniedziałku !
                Chłopy !!! Gdzie jesteście ???
                Pirx, Stary Pierniczku !? Gdzie jesteś ???

To co, jak obstawiacie, kto wyleci w niedzielę ?
                Ja cały czas, wbrew innym, mam nadzieję że będzie to jednak Jurek.
                Wieeem, wiem że to już nudne, ale co, usiłuję rozwinąć jakiś temacik.
                Macie jakieś pomysły ?

• Gość: Ina Re: Seksmisja !!! IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 21.11.01, 12:45
                  Pomysł mam na Arka.
                  Widzę, że Gale wrócił z jakiegos wygnania. Moze uda mi się go tutaj wciągnąć.
                  • Gość: Nala Re: Seksmisja !!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 21.11.01, 12:54

> Pomysł mam na Arka.
                    > Widzę, że Gale wrócił z jakiegos wygnania. Moze uda mi się go tutaj wciągnąć.

Spróbuj, ale obawiam się że razem z nim ukażą się, co najmniej!!!, nieproszeni
                    goście.
                    Ale Gale będzie mile widziany, w końcu to facet :o) !!!

• Gość: monia Re: Seksmisja !!! IP: 217.97.138.* 21.11.01, 12:45
                  Dzień dobry, czesć i czołem - zajrzałam tu do Was na chwilę, choć jestem tylko dziewczynką.
                  Obawiam się, że Jureczek zostanie - z powodu swej dekoracyjnosci oraz poprawnosci. Arek
                  w niedzielę wyjdzie. Nie powiem, żebym z tego powod popadła w wielką rozpacz, bo facet we mnie
                  wielkich emocji nie budzi, ale z drugiej strony Jurek wywołuje we mnie emocje tylko negatywne.
                  I nawet trochę mnie to zastanawia, bo w końcu nie jest aż tak kontrowersyjny (nie wiem, czy to
                  najlepsze słowo), ale nadmiernej poprawnosci nie znoszę. Pozdrawiam.
                  • Gość: Meve Re: Seksmisja !!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 21.11.01, 12:51
                    Czesc Wam wszystkim to znowu ja
                    BB II ogladam bardzo rzadko - najczesciej wtedy dziecie jest kapane i
                    idzie "haaaaaaa". jednego nie rozumiem ( ajkby sie uzbieralo to okolo 100
                    rzeczy, ktorych nie rozumiem): przeciez ten Jureczek to tzw. PLASKACZ = nic
                    specjalnego, ja wiem, ze to kwestia gustu, ale nie moge sluchac o nim jako o
                    przystojnaiku. Nie wiem, moze ta jego "ukladnosc" i "jestem fajny nawet jak
                    jestem niefajny, bo kazdy ma prawo byc niefajny, ale zawsze staram sie byc
                    fajny itd" przeslania te jego "urode". jak dla mnie to wyglada jak ... no...
                    bylo takie staromodne okreslenie - mydlek .O!
                    pzdr
                    • Gość: Ina Jureczek IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 21.11.01, 12:56
                      Obstawiam, że podoba się tym ponizej lat 10-ciu i tym powyzej 50-ciu. Chociaż
                      moja mama akurat go nie znosi.
                      Ale co ja gadam, w mojej wczorajszej "teorii spiskowej" juz pisałam: nieważne
                      kto kogo lubi, ważne na kogo postawiło TVN. :o)
                    • Gość: monia Re: Seksmisja !!! IP: 217.97.138.* 21.11.01, 12:59
                      No, własnie, a z drugiej strony nie wiem, czy ta jego poprawnosć jest naturalna. Trudno mi w to
                      uwierzyć - jest naprawdę mało przekonujący w tym , co mówi - przynajmniej dla mnie. Ale nawet gdyby
                      taki był - no to nie ! nie i nie! Żyć z taki człowiekiem niepodobna - drażniłby samą obecnoscią. A
                      jeszcze niech ci się trafi jakas niedoskonałosć u jego boku - przegwizdane!
                    • Gość: Nala Re: Seksmisja !!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 21.11.01, 13:01

> Czesc Wam wszystkim to znowu ja
                      > BB II ogladam bardzo rzadko - najczesciej wtedy dziecie jest kapane i
                      > idzie "haaaaaaa". jednego nie rozumiem ( ajkby sie uzbieralo to okolo 100
                      > rzeczy, ktorych nie rozumiem): przeciez ten Jureczek to tzw. PLASKACZ = nic
                      > specjalnego, ja wiem, ze to kwestia gustu, ale nie moge sluchac o nim jako o
                      > przystojnaiku. Nie wiem, moze ta jego "ukladnosc" i "jestem fajny nawet jak
                      > jestem niefajny, bo kazdy ma prawo byc niefajny, ale zawsze staram sie byc
                      > fajny itd" przeslania te jego "urode". jak dla mnie to wyglada jak ... no...
                      > bylo takie staromodne okreslenie - mydlek .O!
                      > pzdr

No właśnie, mydłek !!! Ja go widzę jako mdły "budyń z soczkiem", ale to chyba
                      pokrewne określenie ? Przystojny ??? Czy ja wiem ? Co się komu podoba ?
                      Mnie też taki typ nie odpowiada.
                      A że "pieprzy" niemożliwie to już inna sprawa.
                      N.

• Gość: Ina Do Moni i innych też :o) IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 21.11.01, 12:53
                    Hej Monia!
                    Ty to się tak pojawiasz i znikasz. Zapraszamy częściej.
                    Ja tak samo z tym Arkiem. Wszyscy trzej nominowaniu wzbudzają we mnie negatywne
                    emocje, ale Arek jest dodatkowo dla mnie obleśny.
                    Tak się sili na luzaka, ale naprawdę też niewiele ma do powiedzenia. Aż nie
                    wiem co gorsze: słowotok Jureczka, pustka Areczka czy całokształt Kubusia. :o)
                    • Gość: monia Re: Do Moni i innych też :o) IP: 217.97.138.* 21.11.01, 13:13
                      Dzięki za zaproszenie, będę częsciej zaglądała. Dzisiaj próbowałam wczesniej się włączyć, ale tak
                      namotaliscie z tymi mail-ami (dotarł, nie dotarł, dotarł....) że nie chciałam się wcinać.
                  • Gość: Meve Re: Seksmisja !!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 21.11.01, 12:57
                    Czesc Wam wszystkim to znowu ja
                    BB II ogladam bardzo rzadko - najczesciej wtedy dziecie jest kapane i
                    idzie "haaaaaaa". jednego nie rozumiem ( ajkby sie uzbieralo to okolo 100
                    rzeczy, ktorych nie rozumiem): przeciez ten Jureczek to tzw. PLASKACZ = nic
                    specjalnego, ja wiem, ze to kwestia gustu, ale nie moge sluchac o nim jako o
                    przystojnaiku. Nie wiem, moze ta jego "ukladnosc" i "jestem fajny nawet jak
                    jestem niefajny, bo kazdy ma prawo byc niefajny, ale zawsze staram sie byc
                    fajny itd" przeslania te jego "urode". jak dla mnie to wyglada jak ... no...
                    bylo takie staromodne okreslenie - mydlek .O!
                    pzdr
    • Gość: Ina Jurek IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 21.11.01, 13:05
      Ale do jednego się przyznam: - ciało ma ok.
      • Gość: monia Re: Jurek IP: 217.97.138.* 21.11.01, 13:09
        Ciało....no, ewentualnie....Chociaż ja wolę takich ciut bardziej męskich (byle bez włosów na plecach!)
        a on jest trochę taki - no, kurczę - za idealny, gładziutki, wyrzeźbiony. Wie o tym , skubaniec, często lata
        bez "góry".
        • Gość: Ina Re: Jurek IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 21.11.01, 13:30
          Tu masz rację. Ciut za ładnie :o) Taki chipendale he he he. A to nie to, nie?
          • Gość: monia Re: Jurek IP: 217.97.138.* 21.11.01, 13:56
            O, w tym wypadku nie! To taki "Józefowicz w wersji dla ubogich" (no wiesz - "Człowiek skazany na
            sukces - w BB).
      • Gość: Nala Re: Gale IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 21.11.01, 13:13
        No i co ?
        Przeczytałaś mój dodatek do Twojego wzywania posiłków w postaci Gale ?
        Co Gale na to ? Jakoś go nie widać ? :o) Nie lubi nas, czy co ?
    • Gość: Ina Nowojorscy gliniarze IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 21.11.01, 13:06
      Lubiłyscie ten serial?
      To szybko na forum "Kino i Telewizja" - odszukajcie odpowiedni wątek.
      • Gość: Meve Soprano IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 21.11.01, 14:00
        Moj ulubiony aktualnie to Rodzina Soprano, przepadam, a WY jak ??
        POzdrawiam Ciocie Monike;)))))))
        Oczywiscie politycznie poprawne buziaki dla calej reszty;))))
        • Gość: monia Re: Soprano IP: 217.97.138.* 21.11.01, 14:15
          No cóż - z rumieńcem zakłopotania przyznam - zakończyłam oglądać "Dumę i uprzedzenie". A reszta?
          Obawiam się że często dostaję się pod męski pantofel - rozumiesz "kto ma pilota, ten ma władzę",
          i z koniecznosci oglądam polityczno-sportową sieczkę, przeplataną soczystym komentarzem "mojego"
          (przy BB stuka się bez słowa - to miłe - w czoło) . Pozdrawiam również.
      • Gość: Meve Soprano IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 21.11.01, 15:04
        Moj ulubiony aktualnie to Rodzina Soprano, przepadam, a WY jak ??
        POzdrawiam Ciocie Monike;)))))))
        Oczywiscie politycznie poprawne buziaki dla calej reszty;))))
    • Gość: Ina Hildebrandt - Opoczno IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 21.11.01, 13:07
      Tak właśnie zajadam się ich czekoladkami... Rewelacja.
      Znacie?

• Gość: Nala Re: Hildebrandt - Opoczno IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 21.11.01, 13:47

> Tak właśnie zajadam się ich czekoladkami... Rewelacja.
        > Znacie?
        >

Ale jesteś, a ze mną się nie podzielisz ???
        Mnie Opoczno kojarzy się z flizami.

• Gość: Ina Re: Hildebrandt - Opoczno IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 21.11.01, 14:01
          Ze z czem???

A jaką sobie życzysz? Smietankową, cynamonową, marcepanowa, z chrupkami... Jest
          taki wybór, że szok.
          W Poznaniu są te sklepy w sieci Auchan i na lotnisku.
          • Gość: monia Re: Hildebrandt - Opoczno IP: 217.97.138.* 21.11.01, 14:04
            Ja poproszę cynamonową - idzie Boże Narodzenie i tak mi się kojarzy z....pierniczkami (O, cha, cha -
            tu już dzisiaj był - przepraszam)
          • Gość: Nala Re: Hildebrandt - Opoczno IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 21.11.01, 14:21

> Ze z czem???
            >
            > A jaką sobie życzysz? Smietankową, cynamonową, marcepanowa, z chrupkami... Jest
            >
            > taki wybór, że szok.
            > W Poznaniu są te sklepy w sieci Auchan i na lotnisku.

No jak to z czem ??? :o) Z flizami !!! Możr być jeszcze - z kafelkami !
            Po "mojemu" (K.......u) to są flizy !!?? Nie rozumiesz ??? :o)

Z chrupkami, proszę !

Dziękuję, pychota ! Mniam, mniam.

• Gość: Ina Gale IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 21.11.01, 13:08
      Gale w podróży - nie odezwie się na razie.
      • Gość: Nala Re: ??????????????????????????????? IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 21.11.01, 13:16

> Gale w podróży - nie odezwie się na razie.

Czyli, jak już pisałaś, Seksmisja !!!
        • Gość: Ina Re: ??????????????????????????????? IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 21.11.01, 13:31
          spokojnie, damy rade.
    • Gość: Nala Re: MONIA IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 21.11.01, 13:18
      Ależ wcinaj się, wcinaj Monia.
      Wszyscy mile widziani. Oby więcej.
    • Gość: Nala Re: >>> Seksmisja !!! <<< IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 21.11.01, 13:46
      Ja już się będę powoli z wami żegnać, bo niedługo wybywam.
      Mam nadzieję, że jutro spotkamy się wszystkie, niestety chyba bez męskiego
      towarzystwa. Nawet S.P. Pirx nie przyznaje się do nas.
      Mówisz Ina że Gale'go nie będzie tylko dzisiaj ?
      W takim razie postaraj się ściągnąć go do nas jutro :o) !!!
      To będzie Twije bojowe zadanie :o) !
      Pozdrawiam. N.
      • Gość: monia Re: >>> Seksmisja !!! <<< IP: 217.97.138.* 21.11.01, 13:54
        Pa, pa! Zajrzę jutro - chyba że znów zaczniecie z tym swoim "doszło, nie doszło". A może zrobimy
        sobie "babską imprezę"? (jesli Gale nie dotrze). Damy im popalić zaocznie - jak to na seksmisji.
        No, chyba że przemyci się jakis samiec udający samiczkę.
        • Gość: Nala Re: >>> Seksmisja !!! <<< IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 21.11.01, 13:59
          Gość portalu: monia napisał(a):

> Pa, pa! Zajrzę jutro - chyba że znów zaczniecie z tym swoim "doszło, nie doszł
          > o". A może zrobimy
          > sobie "babską imprezę"? (jesli Gale nie dotrze). Damy im popalić zaocznie - jak
          > to na seksmisji.
          > No, chyba że przemyci się jakis samiec udający samiczkę.

Jestem za !!!

A jeżeli będzie udawał bardzo przekonywująco ??? To chyba tym lepiej dla niego ?
          Prawda ?
          • Gość: Ina Re: >>> Seksmisja !!! <<< IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 21.11.01, 14:03
            Co do Gale - nie wiem na jak dlugo. co do podszywajacych sie - dlugo nie
            wytrzymaja. Kilka podchwytliwych pytan...
            • Gość: monia Re: >>> Seksmisja !!! <<< IP: 217.97.138.* 21.11.01, 14:09
              Np. opinia o ostatnich push-up'ach Triumpha
          • Gość: monia Re: >>> Seksmisja !!! <<< IP: 217.97.138.* 21.11.01, 14:08
            Pewnie, pewnie, a tym ciekawiej dla nas - jak już goo rozpoznamy (wierzę w kobiecą intuicję).
            Ustalamy napoje, czy mieszanka totalna? - marchewka/brzoskwinia/jabłko?
            Czy to jedynie używka Geralta - hi, hi..
            • Gość: Nala Re: >>> Seksmisja !!! <<< IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 21.11.01, 14:30
              Jeszcze jestem !!!
              A jakieś napoje wyskokowe ??? Przecież jest tak zimno. Przyda się coś na
              rozgrzewkę !
              Jak nie ma facetów, to niech przynajmniej będzie wesoło !
              Jak już same mamy się "urżnąć" (przepraszam jeśli któraś z was/nas, poczuje się
              urażona?), to niech to będzie na wesoło ! A co ???

• Gość: monia Re: >>> Seksmisja !!! <<< IP: 217.97.138.* 21.11.01, 14:36
                Oj Nalu, Nalu - nie urażona, kobieto tylko co najwyżej urżnięta. A miałas już kiedys wirtualnego kaca?
                Tylko trzeba ustalić, czy "lecimy" w marchewkę, czy też jak to kobiety stawiamy na cos mocniejszego.
                Gin + Tonic czy raczej malibu z mlekiem?
                • Gość: Ina Re: >>> Seksmisja !!! <<< IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 21.11.01, 14:41
                  Pls, nie malibu z mlekiem! Mój żołądek nie trawi takich rzeczy. Nie ma to jak
                  czysty alkohol. Gin z toniciem moze byc, ale poproszę tonic light...
                  • Gość: monia Re: >>> Seksmisja !!! <<< IP: 217.97.138.* 21.11.01, 14:44
                    O.K. - nie malibu. Ale czy jest tonic light?
                    • Gość: monia Re: >>> Seksmisja !!! <<< IP: 217.97.138.* 21.11.01, 14:50
                      I duuuużo lodu.
              • Gość: Ina Re: >>> Seksmisja !!! <<< IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 21.11.01, 14:39
                Ja tam jestem za urżnięciem się i już! A co!
                Co Nala serwujesz?
                A wogóle samego soku marchewkowego to nie trawię... I tak juz jestem dość
                ruda. :o)
                • Gość: Nala Re: >>> Seksmisja !!! <<< IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 21.11.01, 14:54
                  A wiecie że wirtualnego kaca jeszcze nie miałam. Ale jak to się mówi, wszystko
                  kiedyś musi być pierwszy raz !!!
                  Gin z toniciem, hmmmm, czemu nie ? Będziecie się śmiały, ale ja lubię malibu ze
                  skondensowanym mlekiem, lodem w kostkach i ze zmiksowanym bananem. Naprawdę !!!
                  Takie już mam dziwactwo. A co, nie mogę mieć ???

Ina, i co z tym Opocznem ? Dałam Ci taką wyczerpującą odpowiedź, a Ty mnie
                  zlekceważyłaś ??? :o)
                  • Gość: Nala Re: >>> Seksmisja !!! <<< IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 21.11.01, 14:57
                    To w nawiasie (w podtytule z Opocznem) na K, oznacza moje ukochane miasto.
                    Nie wiem dlaczego tak napisałam. Chyba z wyprzedzeniem zaczynam mieć kaca !
                    • Gość: Ina Re: >>> Seksmisja !!! <<< IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 21.11.01, 15:00
                      Odp. w emailu :o)
                      A tonic light jest, ale gdzieś w sklepie. Chyba kupię na jutro :o)
                      • Gość: Nala Re: >>> Seksmisja !!! <<< IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 21.11.01, 15:14

> Odp. w emailu :o)
                        > A tonic light jest, ale gdzieś w sklepie. Chyba kupię na jutro :o)

Byłam, dziękuję.
                        A u nas flizy !
                        Pozdrawiam, pa, pa N.
                        Jak się jutro znajdziemy ? Też tutaj czy na nowym wątku ?

• Gość: monia Re: NALA - środa IP: 217.97.138.* 21.11.01, 15:05
      No to oddalam się powoli. Pa, pa , do jutra! Ale nie od switu - przed imprezą trza się wyspać. Całusy
      • Gość: Ina Re: NALA - środa IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 21.11.01, 15:19
        Proponuję nowy wątek.
        Monia - daj swój adres, to dostaniesz o nim info.
        pa pa

ina_d@poczta.gazeta.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka