Dodaj do ulubionych

Telewizja N

07.02.07, 10:41
Witam. Czy ktoś już z Was ma telewizję N . Ja jestem zadowolona. Miałam tylko
problem ze znalezieniem montera, ale się udało. Przyszedł Pan i bardzo
solidnie oraz niedrogo zainstalował. Pozdrawiam Wszystkich
Obserwuj wątek
    • chris1970 Re: Telewizja N 07.02.07, 10:44
      Reklamujesz ten produkt czy szukasz potwierdzenia u innych o słuszności swojego
      wyboru?
    • sarna49 Re: Telewizja N 07.02.07, 10:47
      Witaj. Ja właśnie zakupiłem sobie dekoder i no właśnie ja też mam problemy ze
      znalezieniem montera. Czy mógłbym zapytać o telefon do tego montera oraz skąd jest.
      • przytulanka77 Re: Telewizja N 07.02.07, 10:49
        Witaj :) Polecam telewizje N - dobry odbiór i tani abonament. Telefon do
        montera, który u mnie zakładał to 600 134 840 jest z Warszawy. Wiem że instaluje
        na terenie Warszawy i okolic. Pozdrawiam Gorąco
        • chris1970 Re: Telewizja N 07.02.07, 10:49
          A jednak to była reklama montera :)
          • przytulanka77 Re: Telewizja N 07.02.07, 10:56
            Tak duża reklama bo na nią zasługuje. Czy jest Pan zainteresowany rozmową na
            temat telewizji N i z nią związanymi tematami bo chyba ten forum do tego służy ?
            Pozdrawiam
            • lilith76 Re: Telewizja N 07.02.07, 11:11
              Takie dane jak numer telefonu przesyła się na priv.
              Ten wątek nie jest związany tematycznie z tym forum.
            • chris1970 Re: Telewizja N 07.02.07, 11:23
              Oczywiście, ze jestem zainteresowany rozmową o telewizji n, bo sam ją mam. Pani
              pierwszy post sugerował mocno charakter reklamowy telewizji, a potem jak się
              okazało montera.
              Nie napisała Pani nic, co mogłoby nawiązać do samej oferty telewizji i
              szczególnie z czego Pani jest zadowolona. Z samego zakupu? Ze znalezienia
              montera? Generalnie jak się kupuje taki sprzęt, to sklepy dają namiary do
              monterów.
              Jak również formu służy do tego, żeby wyrazić swoją opinię, szczególnie jeżeli
              otwarcie wątku wydaje się, że jest z pobudek komercyjnych a nie do wymiany zdań.
              Jeżeli moje przypuszczenia były fałszywe to przepraszam. Ale też proszę się
              uderzyć w piersi i na następny raz postarać się o bardziej jasne formułowanie
              treści.
              • sztuka_konwersacji Re: Telewizja N-a co to jest?? n/t 07.02.07, 11:36

• aga1972 Re: Telewizja N-a co to jest?? n/t 07.02.07, 12:01
                  A ja zamawialam N jeszcze w pażdzierniku, nikt się do mnie przez dwa m-ce nie
                  odezwał, więc wkurzyłam się i wzięłam sobie w grudniu Polsat cyfrowy i jestem
                  bardzo zadowolona.
                  Pozdrawiam:)
        • chris1970 Re: Telewizja N 07.02.07, 12:45
          Jedna uwaga, ten numer telefonu, który podałaś nie jest z Warszawy, tylko z
          Ery.
    • jlena Re: Telewizja N 07.02.07, 16:19
      Dodam, że do zamontowania N-ki nie jest potrzebny żaden monter :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka