przytulanka77 07.02.07, 10:41 Witam. Czy ktoś już z Was ma telewizję N . Ja jestem zadowolona. Miałam tylko problem ze znalezieniem montera, ale się udało. Przyszedł Pan i bardzo solidnie oraz niedrogo zainstalował. Pozdrawiam Wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chris1970 Re: Telewizja N 07.02.07, 10:44 Reklamujesz ten produkt czy szukasz potwierdzenia u innych o słuszności swojego wyboru? Odpowiedz Link Zgłoś
sarna49 Re: Telewizja N 07.02.07, 10:47 Witaj. Ja właśnie zakupiłem sobie dekoder i no właśnie ja też mam problemy ze znalezieniem montera. Czy mógłbym zapytać o telefon do tego montera oraz skąd jest. Odpowiedz Link Zgłoś
przytulanka77 Re: Telewizja N 07.02.07, 10:49 Witaj :) Polecam telewizje N - dobry odbiór i tani abonament. Telefon do montera, który u mnie zakładał to 600 134 840 jest z Warszawy. Wiem że instaluje na terenie Warszawy i okolic. Pozdrawiam Gorąco Odpowiedz Link Zgłoś
przytulanka77 Re: Telewizja N 07.02.07, 10:56 Tak duża reklama bo na nią zasługuje. Czy jest Pan zainteresowany rozmową na temat telewizji N i z nią związanymi tematami bo chyba ten forum do tego służy ? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Telewizja N 07.02.07, 11:11 Takie dane jak numer telefonu przesyła się na priv. Ten wątek nie jest związany tematycznie z tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
chris1970 Re: Telewizja N 07.02.07, 11:23 Oczywiście, ze jestem zainteresowany rozmową o telewizji n, bo sam ją mam. Pani pierwszy post sugerował mocno charakter reklamowy telewizji, a potem jak się okazało montera. Nie napisała Pani nic, co mogłoby nawiązać do samej oferty telewizji i szczególnie z czego Pani jest zadowolona. Z samego zakupu? Ze znalezienia montera? Generalnie jak się kupuje taki sprzęt, to sklepy dają namiary do monterów. Jak również formu służy do tego, żeby wyrazić swoją opinię, szczególnie jeżeli otwarcie wątku wydaje się, że jest z pobudek komercyjnych a nie do wymiany zdań. Jeżeli moje przypuszczenia były fałszywe to przepraszam. Ale też proszę się uderzyć w piersi i na następny raz postarać się o bardziej jasne formułowanie treści. Odpowiedz Link Zgłoś
aga1972 Re: Telewizja N-a co to jest?? n/t 07.02.07, 12:01 A ja zamawialam N jeszcze w pażdzierniku, nikt się do mnie przez dwa m-ce nie odezwał, więc wkurzyłam się i wzięłam sobie w grudniu Polsat cyfrowy i jestem bardzo zadowolona. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
chris1970 Re: Telewizja N 07.02.07, 12:45 Jedna uwaga, ten numer telefonu, który podałaś nie jest z Warszawy, tylko z Ery. Odpowiedz Link Zgłoś
jlena Re: Telewizja N 07.02.07, 16:19 Dodam, że do zamontowania N-ki nie jest potrzebny żaden monter :) Odpowiedz Link Zgłoś