Dodaj do ulubionych

Pytanie Rafała, chłopaka Marzy, do Jurasa

IP: *.acn.waw.pl 22.11.01, 17:45
.. brzmiało: czy nie potrafisz normalnie rozmawiać tylko zawsze musisz czytać
encyklopedię ?
Juras, drobna cegła, oczko szklane, ale ust koral rozciąga w uśmiechu: - Ja też
słyszałem, że czytałeś encyklopedię. Jak się spotkamy kiedyś przy browarku, to
sobie wyjaśnimy tę kwestię /mniej wiecej tak to brzmiało/.
Właśnie trwają Cztery Gałki.... Naczelnik czyta pytania do mieszkańców.
Rafał to chyba "ludzki" człowiek. Powinien też zadać pytanie własnej
dziewczynie: dlaczego Marza do cholery straszyłaś mną mieszkańców, a zwłaszcza
Irasa?
Pytanko Rafcia to nic w porównaniu do wczorajszej akcji między Agą a Jurasem o
17.15. Kto oglądał ten wie o co chodzi. Było ciekawie ....
Obserwuj wątek
    • Gość: kobieta Re: Pytanie Rafała, chłopaka Marzy, do Jurasa IP: *.katowice.msk.pl 22.11.01, 18:08
      Widziałam troszeczkę,lecz wyłączyłam Tv kiedy to Juruś dał straszny popis
      krasomówczy nie dopuszczając Agi do słowa.Boże,dziewczyna miała łzy w oczach,że
      już dzisiaj nic nie zdąży powiedzieć!Oj,przydał by się Adze jakiś
      obrońca.Marza ,ta to się ma dobrze!
      Piszę,bo cisza hucząca,a ja mam chwilowy brak dostępu do wizji.Cała reszta
      chyba ogląda1
      • Gość: npojazd Re: Pytanie Rafała, chłopaka Marzy, do Jurasa IP: *.jgora.dialog.net.pl 22.11.01, 18:22
        Dżastina, co to była za akcja z Agą i Jurasem?
        • Gość: dżastina Re: Pytanie Rafała, chłopaka Marzy, do Jurasa IP: *.acn.waw.pl 22.11.01, 19:00
          A było to tak. Marza jako hostessa losowała zadania: ktoś miał kogoś do czegoś
          przekonać. Marza sama wyznaczała pary do dyskusji.
          No i bach! Piękny Jurek miał przekonać Agę, że faceci są mądrzejsi od kobiet (a
          Aga że babki są bardziej kumate od facetów).
          Powiał wiatr historii, bo Juras zaczął mielić o tym, że Amerykę odkrył Kolumb -
          podobno facet ;-), na wojny chadzają też panowie, i dzięki nim panie mogą
          zostać w domu itd, itp. Aga poszła po linii rozrodu twierdząc, że tych panów
          rodzą przecież panie i żadna istota nie może wydać na świat istoty lepszej czy
          mądrzejszej od siebie (niezła filozofia ;-)). Potem poszły w ruch antropolo-
          dowody: stara śpiewka o pojemności mózgu, zwojach - czyli kto jest bardziej...
          zakręcony - i neuroprzekaźnikach. Wszystko byłoby gites, tyle ża parę
          rozgrywającą wzięły nerwy, Juras gadał jak nakręcony, twarz mu tężała, zaciskał
          piąstki, skarżył się Marzy, że nie nie może rozwinąć skrzydeł w dyskusji, Aga z
          kolei - tocząc okiem granatowym - że Piękne Usta jej przerywają.
          Oboje podeszli do zadania.... ponadzadaniowo (widać było b. wyraźnie, że się
          nie trawią), a całość wyglądała jakby faktycznie kłócili się i każde z nich na
          serio myślało o reprezentacji swojej płci jako mądrzejszej.
          Było bardzo, bardzo ciekawie.
          • Gość: Dorcia Re: Pytanie Rafała, chłopaka Marzy, do Jurasa IP: *.pl 22.11.01, 19:45
            Żarli się - fakt. Aga ze łzami w oczach drgała z bezsilności a ten mało jej
            grdyki nie wygryzł. Ja jednak zauważam u siebie skłonność do patrzenia na Agę
            przez różowe okulary. Na pewno jest to brak pełnego obiektywizmu, ale trochę mi
            jej żal. Zoatała rzucona na pożarcie Jurkowi i Marzenie.
    • Gość: Dorcia Re: Pytanie Rafała, chłopaka Marzy, do Jurasa IP: *.pl 22.11.01, 18:33
      Aga ma kolejny duży plus. Jak już jej wczoraj dał dojść do słowa to go ładnie
      zgasiła. Bardzo żenująco próbował się wybronić. Co do Marzeny - w naszym
      rodzinnym rankingu do wylotu ma duże szanse wyprzedzić Sikawę. Chyba nawet Anka
      nie była taka żmijowata. Pozdr.
    • Gość: kumek Re: Pytanie Rafała, chłopaka Marzy, do Jurasa IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.01, 19:02
      Pytanka były pyszne ,zwłaszcza teście Jurka dociekali samopoczucia np.Agi -bo
      na nią akurat padło a myślę że zestaw obejmował 6 wersji ...
      Pytania mamusi Dawidka takie wymalowały na jego twarzy ...przerażenie ,że ja
      miałem czysty ubaw.Agnieszka też wyglądała na nie zadowoloną gdy pytanko
      mami ,zmieszało Jurkiem .... ten facet wie jak zadne pytanie obrucić w
      odpowiedzi ze cztery razy a na końcu ...to pytający czuje się tak, jak by to on
      był pytany.Ciekawie też zabrzmiały wypowiedzi Arka o szczerości i koleżeństwie
      w BB,on naprawdę nie używa pardonu i tu jest jego duży plus.
      • Gość: dżastina Re: Pytanie Rafała, chłopaka Marzy, do Jurasa IP: *.acn.waw.pl 22.11.01, 19:17
        No, on jest ogólnie w porzo, naprawdę; stwierdził, że Aga nie jest żadną szychą
        w BB, żeby bajerując ją pozyskał względy publiki.

pozdravki
    • maczek100 Re: Pytanie Rafała, chłopaka Marzy, do Jurasa 22.11.01, 19:18
      kimek ty masz rację w całej rozciągłości / tak by powiedział juras/ swoją drogą
      to niesamowite jak ten strażak potrafi wrednie atakować nawet odpowiadając na
      pytania . nie trawię go teraz już całkowicie .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka