Gość: Miki IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 22.11.01, 18:53 Nie oglądałam talk showu i nie wiem o co Agnieszka ma pretensje do Arka.Wiem tylko,że odpowiadał na pytanie jej mamy.Czy jego odpowiedż była naprawdę taka okropna? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maczek100 Re: O co chodzi Agnieszce? 22.11.01, 19:22 mika to aga jest denna nie dorasta arkowi do pięt nie rozumie podtekstów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belami Re: O co chodzi Agnieszce? IP: 213.25.166.* 22.11.01, 20:57 Kiedy jakiś facet startuje do niej, ale nie podoba sie tej flądrze i jej nie pasi to wielka artystka odpala go mówiąc: skrzywdziłeś mnie, zraniłeś mnie, obraziłeś mnie. Tak odpaliła już Glanca. Odpowiedz Link Zgłoś
elaf Re: O co chodzi Agnieszce? 22.11.01, 21:12 Odpowiada tak kazdemu kto sie tylko do niej przysunie. Irka tez tak dolowala, ale on byl prawdziwa gwiazda a nie taka wymyslona na wlasny uzytek cipolinda i gasil ja szybko swoim wlasnym blaskiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fff Re: O co chodzi Agnieszce? IP: 217.164.54.* 22.11.01, 21:29 chyba zadna kobieta nie znosi jak oblesny facet na sile chce zdobyc jej wzgledy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belami Re: O co chodzi Agnieszce? IP: 213.25.166.* 22.11.01, 21:33 Jak będzie taka wybredna to zostanie starą panną jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blondie Re: O co chodzi Agnieszce? IP: *.toya.net.pl 22.11.01, 22:51 Gość portalu: Belami napisał(a): > Jak będzie taka wybredna to zostanie starą panną jak ty. Belami , takie teksty dzialaly w XIX wieku :))) Troszke sie spozniles :) BTW sa kobiety , ktore moga byc wybredne (nawet jesli sa tak drobnomieszczanskie jak ty ) bo zawsze kreci sie przy nich paru facetow. Tak tak , wystarczy byc atrakcyjna :)) Bardzo lubie Arka ale nie cierpie nachalnych facetow. Chociaz wydaje mi sie ,ze on sobie raczej jaja robi a Agnieszka chyba uwierzyla ,ze jest gwiazda. Poza tym ona sie latwo obraza (kompleksy czy co ??) a Arek powiedzial jej ,ze maluje sie bo w makijazu wyglada zdecydowanie lepiej. Z pewnoscia nie wybaczy mu tego , tak jak Glancowi uwagi o zbyt malym biuscie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blondie Re: O co chodzi Agnieszce? IP: *.toya.net.pl 22.11.01, 22:45 Gość portalu: fff napisał(a): > chyba zadna kobieta nie znosi jak oblesny facet na sile chce zdobyc jej wzgledy > Popieram ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: córka Re: O co chodzi Agnieszce? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.11.01, 22:06 ja też niewiem mamo, ale w końcu zaistniałam..(tu)a moja mama mówi, że ona jest kolejna do Wronek i też nie wiem dlaczego?????Wiesz??dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: O co chodzi Agnieszce? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 23.11.01, 23:50 Córko, nie martw się o nią, pomyśl o sobie. Chodziło o wrotki, a nie o wronki. Czy pamiętasz o lekach? Pozdrowienia od doktora i siostry miłosierdzia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: córka Re: O co chodzi Agnieszce? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.11.01, 23:58 Owszem przyjełam leki..ale powracają do agnes to dzisiaj ten aruś to, co on jej mamę już poprosił o rękę. ze niby tvn tak pojechało z ta reżyserką, bo on cos dzis o 20.00 tłumaczył o tej mamie ale ja mamo jadłam te leki i nie dosłyszałam.A póżniej tańczyli jak opętani;ona na czarno i on na czarno w dodatku pocięta była jego garderoba. Ja tu nic nie rozumiem.Mamo, doktorro i siostro miłosierdzia pomóżcie biednej nienajedzonej...!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: O co chodzi Agnieszce? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.01, 23:17 Nie martwię się tym, czy nie przyjęjaś, ale czy nie przedawkowałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: córka Re: O co chodzi Agnieszce? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.11.01, 22:10 Mamo a ten wiesniak belami powiedził, ze zostaniesz starą panną..O co mu chodzi...da się tak ????? Skołowana córcia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga Re: O co chodzi Agnieszce? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.11.01, 00:41 Pewnie o nic - niech się od niej odczepi. Te jego teksty typu : chciałbym zobaczyć te gwizdy odbijające się w twoich oczach. Poeta z "Bożej Łaski". Do tego prymityw, ktoty myśli, że zabawi się cudzym kosztem. Obleśny facet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milutka Re: O co chodzi Agnieszce? IP: *.*.*.* 23.11.01, 02:09 gwiazdy pani Igo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belami Re: O co chodzi Agnieszce? IP: 213.25.166.* 23.11.01, 08:37 Nie przesadzajcie, powiedzcie raczej że Arek wam wizualnie nie odpowiada niż przypisujcie mu złe intencje. Agniesia ma zbyt duże mniemanie o sobie i chce się załapać na facia od BB. Szanse ma niewielkie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kmieciu Re: O co chodzi Agnieszce? IP: *.icpnet.pl 23.11.01, 10:56 Arek jest inteligentnym i dowcipnym kolesiem i chyba powinien sobie poszukac jakiejs lepszej partii. ta nadmuchana panna powoli zaczyna mi grac na nerwach. ksiezniczka niedotykalska ma stanowczo za duze mniemanie o sobie. moglaby przestac przewracac oczami, rzec jak kon i z mina medrca wyglaszac swoje jedynie sluszne poglady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: npojazd Re: O co chodzi Agnieszce? IP: *.jgora.dialog.net.pl 23.11.01, 11:11 Ja już dawno temu napisałem,że mnie Aga wkurza. Nic ciekawego nie wnosi do tego show(oprócz wycia:))))))) ale przy Ance to i tak nic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewka Re: O co chodzi Agnieszce? IP: *.pl 23.11.01, 23:33 KMIECIU, ABSOLUTNIE SIĘ Z TOBĄ ZGADZAM. Używa słów, których znaczenia nie zna. A te jej bynajmniej.....zgroza. Pozdrawiam Ewka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lothe Re: O co chodzi Agnieszce? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 23.11.01, 11:14 Arek ma prikaz z TVN - miłość do Agnieszki, Agnieszka to wyczuwa, albo nawet wie. Tnowcy-montowcy stweirzdili, ze nalezy wprowadzic watek romansowy , jak w BB w innych krajach, albo tak samo jak wtych roznych Gladiatprach itd - moze podniesie ogladalnosc. Arek ma poczucie humowru - a Artystka ze spalonego teatru - nie. Arek j est obleśny Artsystka sztuczna. Arkowi zdarzają się inteligentne wypowiedzi - Artystka wygłasza komunaly, pelne slow, ktorch znaczenia nie dokonca rozmumie. obled i po co ja to ogladam?? :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belami Re: O co chodzi Agnieszce? IP: 213.25.166.* 23.11.01, 14:50 Z całą pewnością te zaloty do Agnieszki to reżyseria TVN, gdyż jest ona nieatrakcyjna tak fizycznie jak i intelektualnie. Jej śmiechem straszą już małe dzieci, gdy po bajeczce nie chcą iść spać. Arek może i jest ociężały, ale nie aż tak by w końcu na przekór specom od J.de Mola olać pannę i dać sobie luz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ftshdkfi Re: O co chodzi Agnieszce? IP: *.de.deuba.com 23.11.01, 16:41 Agnieszka to bardzo fajna dziewczyna. Nikt nie jest tak fajny jak Agnieszka, no moze jeszcze Kuba, Jurek i Ania byla fajna i Karolina tez byla fajna tylko nikt jej nie rozumial. I fajny jest jeszce Arek, Dawid i Wojtek, ale nafajniejsza byla Bogusia. Wojtka Glanca nie pamietam, ale on tez musial byc fajny skoro dostal sie do tego programu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wangan Re: O co chodzi Agnieszce? IP: *.siltec.com.pl 23.11.01, 16:56 W tej główceprzewraca się coraz bardziej w miarę przebywaia w domu WB. po wylocie nikt nie będzie w stanie się do niej zblizyć, o ile nie osiągnie, wg niej wyimanowanego poziomu dostępu do "gwiazdy" wykreowanej przez TVN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: starsza Re: O co chodzi Agnieszce? IP: *.acn.waw.pl 24.11.01, 11:08 nie wiem o co chodzi Agnieszce i też bym chciała się dowiedzieć... po co to oglądasz? ze zwykłej ciekawości, albo bo nic innego nie ma w danej chwili na innych kanałach... mimo to obejrzysz chocby po to aby zobaczyc nastepne uzycie słowa "bynajmniej" nie w tym miejscu co trzeba... w niedziele bierz udział w ortografii to ciekawsze pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balkon Re: O co chodzi Agnieszce? IP: *.gronet.pl 24.11.01, 22:14 jesteś starsza za śląska, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś