IP: *.chello.pl 23.11.01, 18:31
Nie wiem prawie kto zacz, ale już go zaczęłam lubić. Jeżeli z jego przeciwników
taki prymitywizm wyłazi, to facet musi być po prostu na zbyt wysokim poziomie,
który do was nie trafia. Te teksty o gejach, co za dno...
Obserwuj wątek
    • Gość: P. Re: Jurek? IP: 192.168.14.* 23.11.01, 18:41
      > Nie wiem prawie kto zacz, ale już go zaczęłam lubić. Jeżeli z jego przeciwników
      > taki prymitywizm wyłazi, to facet musi być po prostu na zbyt wysokim poziomie,
      > który do was nie trafia. Te teksty o gejach, co za dno...

Oj nie trafiłaś. Też uważam że większość krytyki na tym forum to dno na poziomie
      śmietnika. Ale nie zmienia to faktu że Jurek to najgorszy możliwy przykład
      obrzydliwie zakłamanego konformisty i włazidupca, który dla obiecanej kasy zrobi
      dokładnie wszystko. Co gorsza robi ze swojego podejścia wielką filozofię i robi
      wszystko by narzucić ją współmieszkańcom. Nie toleruje żadnej inności, skutecznie
      gnębiąc wyłamujących się (glanc, iruś) doprowadzając ich terrorem psychicznym do
      wiadomego stanu. Szczerze współczuję jego żonie, jeśli ją też tak traktuje. A mam
      wrażenie że tak. Nadal go lubisz?
      P.
      • Gość: Zuza Re: Jurek? IP: *.chello.pl 23.11.01, 18:49
        Jeszcze ze trzy TAKIE argumentacje i nad Jurkiem się zacznę zastanawiać:-) Ale
        zdania o jego przeciwnikach (przynajmniej tych najgłośniej krzyczących) nie
        zmienię.
        Pozdrawiam
        • Gość: Astra Re: Jurek? IP: *.tele2.pl 23.11.01, 18:53
          Gość portalu: Zuza napisał(a):

> Jeszcze ze trzy TAKIE argumentacje i nad Jurkiem się zacznę zastanawiać:-) Ale
          > zdania o jego przeciwnikach (przynajmniej tych najgłośniej krzyczących) nie
          > zmienię.
          > Pozdrawiam

Wiesz co Zuza,P.zapomniał/ła jeszcze dodać,że
          Jurek odpowiada za deszcz i koklusz.
          • Gość: dżastina Re: Jurek? IP: *.acn.waw.pl 23.11.01, 18:55
            Dobre, Astra :-)))))))
            • Gość: Zuza Re: Jurek? IP: *.chello.pl 23.11.01, 19:01
              Fakt, dobre:-) Nie chodziło mi o Jurka jako takiego tak naprawdę. Faceta nie
              znam i nawet gdybym oglądała to godzinę dziennie nie wiem czy byłabym taka
              skłonna do wydawania o nim opinii.
              A Ciebie dżastina przepraszam za pierwszy post, Ciebie to nie dotyczyło:-)
        • Gość: miriamm Re: Jurek? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 24.11.01, 16:35
          Gość portalu: Zuza napisał(a):

> Jeszcze ze trzy TAKIE argumentacje i nad Jurkiem się zacznę zastanawiać:-)

wczesniej nie zuwazylas tego wszystkiego...?

na czym wiec byla oparta twoja sympatia?czy mozna zaobserwowac cos innego?

• Gość: Zuza Re: Jurek? IP: *.chello.pl 24.11.01, 16:42
            Yyyyyh, i tu nastąpiło westchnięcie. Miriamm, nie zauważyłam, bo niezbyt
            uważnie to oglądam. Trafiłam przypadkiem na to forum (od tak - surfowanie) i
            poczytałam sobie o osobniku imieniem Jurek. Język i treść większości wypowiedzi
            go krytykujących jest na takim poziomie, że zadziałał u mnie mechanizm: ktoś
            kogo krytykują tacy ludzie musi być fajnym człowiekiem (albo już dokumentnym
            dnem, ale o tym akurat nie pomyślałam). Jeżeli ktoś powie, że Einstein był
            imbecylem, to albo ten ktoś jest znacznie mądrzejszy od Alberta (raczej mało
            prawdopodobne), albo jest przeraźliwie głupi, prawda? Co nie znaczy (!!!), że
            uważam Jurka za Einsteina. Ten post to nie był wyraz poparcia dla pana Jerzego,
            tylko wyraz dezaprobaty dla niektórych forumowiczów.
      • Gość: Mimi Re: Jurek? IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 23.11.01, 19:04
        KUBA-GŁUPI
        JUREK-GŁUPI
        WOJTEK-GŁUPI
        AGNIESZKA-GŁUPIA
        MARZENA-GŁUPIA
        DAWID-NARAZIE NIE MA ZDANIA
        FORUMOWICZE...SUPER INTELIGENTNI!
        • Gość: Zuza Re: Jurek? IP: *.chello.pl 23.11.01, 19:05
          Tak i mają bardzo bogate słownictwo...
        • Gość: Dorcia Re: Jurek? IP: *.pl 23.11.01, 21:28
          Dodam coś:
          KUBA-głupi - też, ale też chorągiewka, nie wiadomo jaki, nie lubię takich
          JUREK - śliski narcyz
          WOJTEK - przede wszystkim zmęczony i chyba coraz mniej sdię kontroluje, jeszcze
          nie bardzo potrafię to sprecyzować , ale chyba nas trochę mamił
          DAWID - dobry, szczery dzieciak, lubie go i to na dzień dzisiejdzy mój faworyt
          (lubię kubańczyków, turków i podobne nacje)
          AREK - drugi mój faworyt, moje poczuie humoru
          AGA - niby poczciwa, dobra i niewinna, ale ma jakiś problem lub problemy i
          wtedy czar pryska
          Marzena - już nie wiem czy nie wolałabym żeby to ona wyleciała w niedzielę.
          Choć mogę zrozumieć, że oni ją lubią. Jak dla mnie ona gra jaK nic! Cyt. mojego
          męża "Wyjatkowo nieapetyczna kobieta" OH, wie co mówi, wierzcie mi!

A tak wogóle to chyba tylko Hawana nie gadał dzisdiaj o kasie, może się mylę.
    • Gość: kado Re: Jurek? IP: *.proxy.aol.com 23.11.01, 23:35
      Jurek ma klase i swoj styl. Jest soba. Taki po prostu jest a jesli nie
      rozummiecie go to tylko znaczy ze nie doskakujecie mu do piet. Powinien wygrac
      i podzielic kase z Dawidem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka