pawian3 11.03.07, 00:39 Czy ktos moze napisac jakie byly wyniki dzisiejszego programu. Na beznadziejnej stronie jakonispiewaja.wp.pl nie ma nawet wynikow!!!!, a forum sklada sie z 10 wpisow. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gargamel131 Re: JOŚ Kto wylecial? 11.03.07, 01:04 Na razie jeszcze nikt. Zagrożeni są Szwedes i Lewińska i to któreś z nich odpadnie za tydzień. Ale, a propos: albo ja jakiś niekumaty jestem, albo oglądam nieuważnie, ale jakim cudem oni wogóle wyłonili tych "zagrożonych"? W programie podają numery telefonów na który trzeba słać SMS z wyborem piosenki dla poszczególnych VIP-ów. Ale nie ma SMS typu: kto się Państwu najbardziej podobał... i osoba, która zebrała najmniej głosów- wymieniona dwójka np, odpada. Więc jak oni typują tych zagrożonych? Odpowiedz Link Zgłoś
harriet24 Re: JOŚ Kto wylecial? 11.03.07, 08:48 W trakcie występów był podany numer smsa i tekst: jeśli chcesz aby ten i ten pozostał... Zwróciłam na to uwagę dopiero podczas ostatniego występu, bo sama się przez cał program zastanawiałam, jak oni wybiorą tego/tą najgorszego/szą. Prowadzący cał czas tylko wspominali o tych dwóch piosenkach. A tak w ogóle, to muszę stwierdzić, że jak zwykle Polszmat schrzanił ciekawy w sumie pomysł. Po pierwsze prowadzący: Ibisz ciągle się mylił, Cichopek w 100% wyreżyserowana i sztucznie uśmiechnięta - zero naturalności, zero poczucia humoru. Tak mi się wydaje, że realizatorzy nie przewidzieli, że sędziowie chcieliby od czasu do czasu coś powiedzieć. W sumie, myślałam, że ich cięte komentarze będą największym plusem programu, tymczasem Ibisz ciągle ucinał im w pół słowa, a raczej próbował, bo w efekcie program, który miał się skończyć o 22, trwał jeszcze dwadzieścia-kilka minut - typowy polszmat - żadnego programu na żywo nie są w stanie zakończyć zgodnie z planem. No i ten cały system wyłaniania najgorszych - bez sensu. Już wczoraj ktoś powinien był odpaść, bo teraz co - cały tydzień Lewińska i Szwedes ćwiczą piosenki, których może nawet nie zaśpiewają??? No i jury - skoro ich noty nie liczą się zupełnie, to po co oni tam są??? Jak zwykle - polszmatowska beznadzieja. Odpowiedz Link Zgłoś
lewsalonowy Re: JOŚ Kto wylecial? 11.03.07, 09:40 Nie przesadzaj. Program jest dużo lepszy niż konkurencja z tefałenu. Nie tyle są błędy co niedociągnięcia, pewnie dużo z nich da się skorygować w następnych odcinkach. Trzeba Ibiszowi wpoić, że to co żiri ma do powiedzenia jest ciekawsze niż to co on mówi i jego koleżanka. Należy też wpoić pani Górniak, że przynajmniej w tym programie, bezstronnie ocenia się i uzasadnia występ człowieka. I tak a propos, Włodarczyk wyglądała zjawiskowo, a Moskwa zaśpiewał naprawdę fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
evvelinda Re: JOŚ Kto wylecial? 11.03.07, 20:46 Mnie się podobały wypowiedzi Górniak. Miała odwagę powiedzieć co o czyim występie sądzi. Odpowiedz Link Zgłoś