Dodaj do ulubionych

JOŚ Kto wylecial?

11.03.07, 00:39
Czy ktos moze napisac jakie byly wyniki dzisiejszego programu. Na
beznadziejnej stronie jakonispiewaja.wp.pl nie ma nawet wynikow!!!!, a forum
sklada sie z 10 wpisow.
Obserwuj wątek
    • gargamel131 Re: JOŚ Kto wylecial? 11.03.07, 01:04
      Na razie jeszcze nikt. Zagrożeni są Szwedes i Lewińska i to któreś z nich
      odpadnie za tydzień.
      Ale, a propos: albo ja jakiś niekumaty jestem, albo oglądam nieuważnie, ale
      jakim cudem oni wogóle wyłonili tych "zagrożonych"? W programie podają numery
      telefonów na który trzeba słać SMS z wyborem piosenki dla poszczególnych VIP-ów.
      Ale nie ma SMS typu: kto się Państwu najbardziej podobał... i osoba, która
      zebrała najmniej głosów- wymieniona dwójka np, odpada.
      Więc jak oni typują tych zagrożonych?
      • harriet24 Re: JOŚ Kto wylecial? 11.03.07, 08:48
        W trakcie występów był podany numer smsa i tekst: jeśli chcesz aby ten i ten
        pozostał... Zwróciłam na to uwagę dopiero podczas ostatniego występu, bo sama
        się przez cał program zastanawiałam, jak oni wybiorą tego/tą najgorszego/szą.
        Prowadzący cał czas tylko wspominali o tych dwóch piosenkach.

A tak w ogóle, to muszę stwierdzić, że jak zwykle Polszmat schrzanił ciekawy w
        sumie pomysł. Po pierwsze prowadzący: Ibisz ciągle się mylił, Cichopek w 100%
        wyreżyserowana i sztucznie uśmiechnięta - zero naturalności, zero poczucia
        humoru.
        Tak mi się wydaje, że realizatorzy nie przewidzieli, że sędziowie chcieliby od
        czasu do czasu coś powiedzieć. W sumie, myślałam, że ich cięte komentarze będą
        największym plusem programu, tymczasem Ibisz ciągle ucinał im w pół słowa, a
        raczej próbował, bo w efekcie program, który miał się skończyć o 22, trwał
        jeszcze dwadzieścia-kilka minut - typowy polszmat - żadnego programu na żywo
        nie są w stanie zakończyć zgodnie z planem.
        No i ten cały system wyłaniania najgorszych - bez sensu. Już wczoraj ktoś
        powinien był odpaść, bo teraz co - cały tydzień Lewińska i Szwedes ćwiczą
        piosenki, których może nawet nie zaśpiewają??? No i jury - skoro ich noty nie
        liczą się zupełnie, to po co oni tam są???
        Jak zwykle - polszmatowska beznadzieja.
        • lewsalonowy Re: JOŚ Kto wylecial? 11.03.07, 09:40
          Nie przesadzaj. Program jest dużo lepszy niż konkurencja z tefałenu. Nie tyle są
          błędy co niedociągnięcia, pewnie dużo z nich da się skorygować w następnych
          odcinkach. Trzeba Ibiszowi wpoić, że to co żiri ma do powiedzenia jest ciekawsze
          niż to co on mówi i jego koleżanka.
          Należy też wpoić pani Górniak, że przynajmniej w tym programie, bezstronnie
          ocenia się i uzasadnia występ człowieka.
          I tak a propos, Włodarczyk wyglądała zjawiskowo, a Moskwa zaśpiewał naprawdę
          fajnie.
          • evvelinda Re: JOŚ Kto wylecial? 11.03.07, 20:46
            Mnie się podobały wypowiedzi Górniak. Miała odwagę powiedzieć co o czyim
            występie sądzi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka