sasker 17.03.07, 07:42 czy ktos wie dlaczego tvp2 nie wyemitowala 7-ego odc, wczoraj wg plany czy bylo jakies wyjasnienie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martincool Re: pitbull ostrzezenie 17.03.07, 10:42 Zalejcie ich mailami to moze wyemitują ten cholerny przelozony w tyl odcinek jeszcze przed wrzuceniem nowego w czwartek. I teraz ostrzezenie-jak ktos mam papierowy program TV to tam wydrukowane ze w nastepny czwartek bedzie Mala Brytania. No wiec jej nie bedzie a bedzie Pitbull (dane ze strony WWW). Wiec jak ktos Pitbulla lubi to przestawic go sobie w glowie na czwartek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dr.verte Re: pitbull ostrzezenie 17.03.07, 15:42 martincool napisał: > Zalejcie ich mailami to moze wyemitują ten cholerny przelozony w tyl odcinek > jeszcze przed wrzuceniem nowego w czwartek. pu ..uj?możesz sobie go darmo obejrzeć w necie w każdej chwili Odpowiedz Link Zgłoś
martincool Re: pitbull ostrzezenie 17.03.07, 18:31 Wlasnie takiej odpowiedzi sie od nich spodziewam :/ Dzieki ale w malym okienku to ja sobie moge obejrzec.. Zreszta nie mam tak szybkiego lacza zeby zgrabnie mi chodzilo a mam dosc zawieszania obrazu w czasie ogladania. A abo placi sie za telewizje a nie za komputer. Jak tacy sa madrzy to niech kazdy serial puszczaja w itvp.pl Odpowiedz Link Zgłoś