cherry_lips 19.03.07, 19:28 mówi wszystko... ta mucha te buty te tancerki i ten Dorn przeglądający dokumenty w pierwszym rzędzie... ojej :)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rozmowy_kontrolowane [...] 19.03.07, 20:42 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
alexanderson Re: 19.03.07, 22:23 cherry_lips napisała: > i ten Dorn przeglądający dokumenty w pierwszym rzędzie... A obok niego Zyta śpiewająca wraz z Rosiewiczem. Młodość w PRL-u jej się przypomniała... Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: 19.03.07, 22:35 Rosiewicz jest żałosny juz od dłuższego czasu. Swego czasu mocno popijał i chyba mózg mu się od tego trochę przelasował. U kolegi w biurze przypadkiem dopadłem "Nasz Dziennik", gdzie była dołączona jego darmowa płyta. Co za shit! "Wystarczą cztery Ziobra, aby Polska była dobra" i inne takie propagandowe góvvna. Tylko jedna niepolityczna piosenka, o warszawskim gołębiu, była do rzeczy. Podobno trzeba nisko upaść, żeby się podnieść, ale Rosiewicz się już chyba nie podniesie. PS. A jego występy w TV Trwam też widziałem. Równie żenadne. Odpowiedz Link Zgłoś
adam81w Re: występ Rosiewicza na konwencji PiSu 19.03.07, 22:48 strasznie sie ten czlowiek stacza. Odpowiedz Link Zgłoś
biala.myszka Re: występ Rosiewicza na konwencji PiSu 19.03.07, 22:56 a wystarczyłoby, żeby zaśpiewał na konwencji PO, od razu by się wzniósł Odpowiedz Link Zgłoś
adam81w Re: występ Rosiewicza na konwencji PiSu 19.03.07, 23:16 chodzi o to ze to jest czlowiek podlizujacy sie wladzy, ktora akurat rzadzi. byl prl podlizywal sie prlowi jest Pisrl podlizuje sie pisowi. Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: występ Rosiewicza na konwencji PiSu 20.03.07, 10:36 biala.myszka napisała: > a wystarczyłoby, żeby zaśpiewał na konwencji PO, od razu by się wzniósł Nie podniósłby się, gdziekolwiek by w ten sposób wsytąpił i zaśpiewał. Oprócz wiejskiej potańcówki w stodole na góra 30 osób. Dziwię się wielkim specom od PiSowskiego PR, w postaci np. pana Kamińskiego, że wpuścili tego biednego, chorego człowieka na scenę. Przecież nawet sami politycy tej partii, oprócz zachwyconej Gilowskiej i Kuchcińskiego, byli co najmniej lekko zdezorientowani (Dorn ukrywał swoje myśli wlepiając oczy w notatki). Odpowiedz Link Zgłoś
ama18 Re: występ Rosiewicza na konwencji PiSu 20.03.07, 21:12 Z kazdym dniem wszyscy sie starzejemy. w przypadku Rosiewicza - nasuwa sie glębsza refleksja. Pajacowac można do pewnego wieku !! Choc facet jest muzykalnie super. 100 lat Panie Rosiewicz byle z powagą.1!! Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: występ Rosiewicza na konwencji PiSu 21.03.07, 09:18 Muzykalnie super??? Nie rozumiem tego określenia w stosunku do Rosiewicza. Chyba, że mówisz o czasach, kiedy śpiewał z Asocjacją Hagaw. Wtedy jak najbardziej się zgadzam. Odpowiedz Link Zgłoś
corgan1 czy mi się zdaje czy on rapował? 20.03.07, 04:44 Nie wiem czy ktoś zwrócił na to uwagę... eh... Przypomina mi się jego szoł 20 lat temu na Wawelu przed Jaruzelskim i Gorbaczowem "Michaił Michaił eta piesnia dla tiebia szto by nowyje reformy tak dawioł ty do kańca". to se ne vrati Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: czy mi się zdaje czy on rapował? 20.03.07, 16:36 rapował rapował... ale te tancerki! wiocha maksymalna www.youtube.com/watch?v=_duDj78BOFg Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: czy mi się zdaje czy on rapował? 20.03.07, 17:04 No niestety, najsmutniejsze jest, gdy artysta nie rozumie,że jego czas już minął i dalsze trzymanie się sceny pazurami przynosi tylko ośmieszanie się i drwiny. Rosiewicz dawno już przekroczył tę granicę, o tym,że nie daje mu się występować w TV publicznej i " robi się krzywdę ogromnej ilości jego fanów" gośc opowiada wszędzie, jak również słynne są jego wywody nt planowanego spotkania z Giertychem i cyklu programów patriotycznych, które Rosiewicz chciałby zaproponować w polskich szkołach. Na konwencję PIS, to chyba go dla jaj zaprosili, coby nudne obrady urozmaicić pajacowaniem starego dziada. Albo inni artyści byli za drodzy:D Odpowiedz Link Zgłoś
pincseta Re: czy mi się zdaje czy on rapował? 20.03.07, 18:33 a ty Wieska kiedy przestaniesz pajacowac i sie puszczac???? Odpowiedz Link Zgłoś
andrz_ej Re: czy mi się zdaje czy on rapował? 21.03.07, 23:46 nieco niżej ja założyłem wątek na ten sam temat:forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14&w=59246067 Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: występ Rosiewicza na konwencji PiSu 22.03.07, 02:31 a co mu zostało?tylko estradowa chałtura na buraczanych imprezach, he he.a pietrzaka tam czasem nie było? nastepny "nawiedzony" estradowy moher, he he. Odpowiedz Link Zgłoś
marcus81 Re: występ Rosiewicza na konwencji PiSu 22.03.07, 20:50 Widziałem. Żenada totalna. Z tego co pamietam, to on też podrygiwał na wiecach SLD swego czasu. Odnosnie konwencji PiSu to rozwaliły mnie te kobiety w strojach ludowych niosące chleb. :DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i a oto ów przesławny występ! 22.03.07, 23:14 www.pardon.pl/artykul/1172/pis_smieje_sie_sam_z_siebie_wideo polecam zwłaszcza drugi kawałek z wrzuty "Wszyscy wiedzą, że Kaczory to potwory". Cudowny rap!!!! Odpowiedz Link Zgłoś