aeris 25.03.07, 16:46 grrr co to jakis konkurs deklamatorski? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aeris Re: Ta przesadna dykcja doprowadza mnie do szalu. 25.03.07, 19:55 dokladnie!!! grrr mna targaja furie:) Odpowiedz Link Zgłoś
frugo3 Re: Ta przesadna dykcja doprowadza mnie do szalu. 25.03.07, 22:25 jaki bank taka reklama Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: wkurzajace reklamy polbanku 26.03.07, 09:56 eno, jak dykcja szwankuje to też nie jest dobrze. wciąż słyszę, że "panda już pracuje w banku..." mimo, że rozum podpowiada mi, iż lektor twierdzi, że "pan Dariusz pracuje w banku..." :) Odpowiedz Link Zgłoś
cuddly Re: wkurzajace reklamy polbanku 27.03.07, 00:51 > eno, jak dykcja szwankuje to też nie jest dobrze. wciąż słyszę, że "panda już > pracuje w banku..." mimo, że rozum podpowiada mi, iż lektor twierdzi, że "pan > Dariusz pracuje w banku..." :) hahahahhahahhaha:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
stefan_waldek Re: wkurzajace reklamy polbanku 26.03.07, 15:04 zdaje się, że główną ideą - i w zamierzeniu główną siłą - tych spotów miał być udział samych pracowników banku, zamiast najętych aktorów. ale jesli chodzi o mnie, wyszło o wiele gorzej - mówiąc delikatnie, ci ludzie nie wzbudzają zaufania. Odpowiedz Link Zgłoś
asiek101 Re: wkurzajace reklamy polbanku 26.03.07, 21:55 Mnie najbardziej wkurza ten gosciu z takim tykadłem, wyglada jakby miał spotkanie z Lekterem, jakieś szramy na gębie brrrr Odpowiedz Link Zgłoś
wioskowy_glupek Re: wkurzajace reklamy polbanku 26.03.07, 22:37 A mnie się własnie przez tą dykcję niesamowice te reklamy podobają :D Odpowiedz Link Zgłoś
fanfaroni Re: wkurzajace reklamy polbanku 02.04.07, 14:40 a mi ten ton głosu kojarzy sie z jakaś naiwnością a w sprawach finansów nie lubie polegać na osobach naiwnych. początkowo myślałem ze to jakiś polski GS- owski bank ale znajomyy mnie uświadomił że jego właścicielami są Grecy Odpowiedz Link Zgłoś
tv.maniaczka Re: wkurzajace reklamy polbanku 26.03.07, 23:26 Nie trawię tych reklam. Jak widzę je czy słyszę, to szybko zmieniam kanał. Odpowiedz Link Zgłoś
jwoj Re: wkurzajace reklamy polbanku 27.03.07, 00:10 mnie wkurza to że żerują na głupocie ludzi reklamując kredyt w którym dają "dodatkowe" pieniądze.Może po prostu mniej by zabierali bo chyba tylko debil uwierzy że dostaje coś w prezencie Odpowiedz Link Zgłoś
reginnka Re: wkurzajace reklamy polbanku 27.03.07, 09:28 tylko debil > uwierzy że dostaje coś w prezencie sadząc po ilości zaciąganych kredytów -debili mamy dość(sic!) :>> Odpowiedz Link Zgłoś
wyksztalciuch10 Re: wkurzajace reklamy polbanku 27.03.07, 13:31 Polbank jeszcze przeżyję. Najbardziej rozwalają mnie reklamy past Sensodyne. A już stomatolog z p. Karbasz na fotelu przechodzi sam siebie... Odpowiedz Link Zgłoś
omeen1 Re: wkurzajace reklamy polbanku 27.03.07, 13:43 myślałem, że tylko ja jestem przewrażliwiony, że te rekalmy mnie wkurzają. nawet nie wiem dobrze dlaczego... może sposób mówienia... tak jak by facet miał ludzi za kretynów, którzy nie korzystają z poduszki finansowej Odpowiedz Link Zgłoś
calusek70 Re: wkurzajace reklamy polbanku 27.03.07, 13:53 Mnie reklamy Polbanku przygnębiają z uwagi na czarno-szarą barwę... Ale najbardziej wkurzającą dla mnie jest reklama Jogobelli gdzie afektowana i brzydka paniusia tworzy całą filozofię nt. jogurtu cyt. "bo owoce są właśnie takie.."! Poprostu rozwala mnie idiotyzm tej reklamy. Odpowiedz Link Zgłoś
gonzoxx1 Re: wkurzajace reklamy polbanku 27.03.07, 14:19 a tej reklamy również wynika, że truskawki rosną na drzewach :) Odpowiedz Link Zgłoś
knidyjka Re: wkurzajace reklamy polbanku 28.03.07, 12:56 przełaczam na inny kanał aby nie przeżywać katorgi w czasie oglądania, bo słuchać to się tego nie da. Czuję taką niechęć i wstręt do tej reklamy ,że pewnym jest, iż z jego(banku) usług, na pewno nie skorzystam. Odpowiedz Link Zgłoś
hildegunst ich autora powinno się udusić "poduszką finansową" 29.03.07, 08:36 Czym że jest dziś kupienie mieszkanie 72m2 - bułeczka z masełeczkiem, prawda? Tylko ludzi wkurw**ją. Odpowiedz Link Zgłoś
paddinktun wkurzajace 29.03.07, 10:58 A raklama Citybanku z tym natretnym urzedasem z ustami w ciup? Odpowiedz Link Zgłoś
calusek70 poniżające 30.03.07, 13:05 Mówisz o tej reklamie z Markiem Kondratem gdzie grupa urzędników podlizuje się przekrzykując wzajemnie który głebiej wejdzie w d...e aby go zadowolić ? Odpowiedz Link Zgłoś
paddinktun Re: poniżające 31.03.07, 15:19 Ja? Nie, mowie o reklamie Citybanku w ktorej urzedas-duch chodzi za kobieta po ulicach. Odpowiedz Link Zgłoś
orinoko82 paskudztwo/// 30.03.07, 18:31 cóż.. myślałam, że tylko ja tak reaguję na te reklamy.. to jakaś porażka.. okropieństwo, nie da się tego w ogóle oglądać... ani słuchać.. każda z osób, występujących w reklamie ma WADĘ WYMOWY... niech się nauczą mówić.. Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji wkurzajaca to jest reklama 30.03.07, 18:32 mcdonald. Z ta gdaczącą dziewczyna. Przyznam,ze dostyc dlugo nie wiedzialam, czego jest to reklama. Poczulam sie zagdakana. Odpowiedz Link Zgłoś
paddinktun Re: wkurzajaca to jest reklama 31.03.07, 15:22 Mnie to zawstydza. Raz, ze kobieta za dlugo robi z siebie idiotke, po drugie nie lubie takiego promowania miesozerstwa z wesolymi swinkami, gdaczacymi kobietkami, spiewajacym kurkami. Odpowiedz Link Zgłoś
jane795 Re: wkurzajace reklamy polbanku 30.03.07, 21:48 Dla mnie zawsze absolutnym "hitem" jest reklama Merci a właściwie ta piosenka i jej tekst.Jak można być dla kogoś pulsującym wulkanem czy księżycem bo już z wrażenia zapomniałam pełnię tej wspaniałej metafory??? Odpowiedz Link Zgłoś
paul_ina Re: wkurzajace reklamy polbanku 30.03.07, 21:59 ...a ja gdy słyszę ten głos 'monte dziecka czas!!!' - to puszczają mi nerwy. I jeszcze ten komuterowy chichot dziecięcy w każdej reklamie. Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji Re: wkurzajace reklamy polbanku 31.03.07, 00:03 i tak nic nie przebije niskiego, niby-seksownego glosu meskiego w 99 procentach reklam. Odpowiedz Link Zgłoś
tipsiara Re: wkurzajace reklamy polbanku 31.03.07, 12:01 a ta co z dworu włazi do banku to chyba ma jakiś problem z nadmiernym wytrzeszczaniem oczu,ale widać że od jej wcześniejszej reklamy sztab stylistów pracował hehe Odpowiedz Link Zgłoś
aeris a co powiecie na .. 31.03.07, 17:16 co powiecie na reklame z Koterskim chyba? nawet nie pamietam czego. ze cos tam zalatwiaja papierki:( grrrr jakas nowa era glupich reklam nastala czy co? chociaz nie, one zawsze byly glupie;) Odpowiedz Link Zgłoś
spieprzajacy_dziad Re: a co powiecie na .. 02.04.07, 09:03 była kiedyś reklama Merci (czy jak to się pisze), w której ona odprowadzałą jego (albo odwrotnie) na pociąg. W tle, zupełnie idiotyczne "... merci, że jesteś tu..." a w tym momencie pociąg właśnie odjeżdżał Co za bzdura! Z resztą teraz chyba jest jakiś natłok kretyńskich reklam, ale te z polbanku biją wszytkie na głowę. Nawet nie wiedziałem co mnie tak w nich drażni, dzięki za uświadomienie :) Odpowiedz Link Zgłoś
myszkus1 Re: wkurzajace reklamy polbanku 12.04.07, 21:10 Co do wkurzających reklam - to dla mnie przesadą jest reklama jakiejś czekolady z bąbelkami :) - jak jakaś laska próbuje wyjechać samochodem z parkingu - i wali do przodu i do tyłu - "...i ile bąbelków potrzeba, żeby się uśmiechnęła...". No po prostu tragedia...!!!! Aha jeszcze reklamy "Zbyszko" też są żenujące Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: wkurzajace reklamy polbanku 13.04.07, 13:21 Popieram. A jak leci reklama Zbyszko z tą obciachową piosenką, to wyciszam głos. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_schab Wkurzająca reklama społeczna 22.08.07, 15:00 Oczywiście nie w ogóle, tylko ta konkretna - z bełkoczącą "migającą" dziewczyną (kolo obok niej, na szczęście, nie wydaje z siebie żadnych dźwięków ;); po kilkakrotnym obejrzeniu ma się ochotę rzucić czyms ciężkim w telewizor - nie sądzę, by w ten sposób objawiał się wzrost sympatii i szacunku dla niepełnosprawnych... Odpowiedz Link Zgłoś
zsolaw Re: Wkurzająca reklama społeczna 23.08.07, 08:15 no nie! akurat głuchoniemi takie dźwięki wydają i to nie ma nic wspólnego z szacunkiem, czy sympatią... to jest element ich niepełnosprawności. Natomiast debilizmem jest hasło reklamy: "nie musisz nasz rozumieć, żeby nas zatrudnić". Ja wolałbym rozumieć swoich pracowników (niezależnie za pomocą jakiego języka - mówionego, czy migowego). Czy mam zatrudnić tych państwa, żeby sobie tylko siedzieli, bo i tak ich nie rozumiem? Odpowiedz Link Zgłoś