Gość: kurka Re: MARZENKA NASZA PEREŁKA :) IP: *.gronet.pl 27.11.01, 05:12 tak, zgadzam sie z tym stwierdzeniem, kochamy marzenke perelke nasza...hip hip hurra, marzenkaaaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beasia Re: MARZENKA NASZA PEREŁKA :) IP: *.*.*.* 27.11.01, 10:11 Szkoda tylko, że sztuczna jest ta Wasza perełka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajka Re: MARZENKA NASZA PEREŁKA :) IP: *.turboline.skynet.be 27.11.01, 13:24 Myślę, że nie bardziej niż inni, a nawet skłonna jestem powiedzieć, że mniej (porównaj z Jurkiem, czy Wojtkiem W.). Oczywiście Marzena może się nie podobać. Ale dla mnie, na tle nijakiej reszty wypada i tak najlepiej. Z tego, że pracuje jako aktorka nie robiłabym zarzutu. Jest nią tylko dzięki swoim niewątpliwym zdolnościom, bo szkoły aktorskiej nie ukończyła (tylko jakieś technikum ekonomiczne lub podobne). Ja doceniam jej kreatywność i swoisty wdzięk. Ale bić się o nią nie będę :) I nawet SMS-a nie wyślę... Dla zasady. Pozdrowienia kajka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joka Re: MARZENKA NASZA PEREŁKA :) IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.11.01, 15:44 W zupełności zgadzam się z Kajką.Marzena jest naprawdę świetna i wypada wspaniale w porównaniu z takimi ciepłymi kluchami jak Jerzy,Witczak czy ten lalusiowaty Dawid.Myślę,że to ona wygra. Odpowiedz Link Zgłoś