Dodaj do ulubionych

Nominacje Marzeny

27.11.01, 13:56
Rozumiem, że może nominować Dawida,
ale wkurza mnie ta jej gierka za każdym razem, gdy go
wskazuje.

"Znowu Dawid,... bez sensu....,
no to niech będzie.... Daawid (?)....."

Niezła z niej POZERKA i FAŁSZYWKA jakich mało!
Zamiast szczerze powiedzieć, dlaczego Dawid (ot, choćby:
bo go nie lubię, bo nie mam z nim kontaktu), to ona
kombinuje jak koń pod górkę. Udaje taaaaaki żal.

Na początku programu nawet ją lubiłam. Teraz nie mogę
się na nią patrzeć (te durne miny) i słuchać tego
"yyyy".
Obserwuj wątek
    • Gość: Edi Re: Nominacje Marzeny IP: *.polkomtel.com.pl 27.11.01, 15:18
      Przecież Marzenka jest aktorką (kiepska bo kiepską, ale zawsze..) Płacze na
      zawołanie. A te głupie gadki przy nominacjach? pewnie po wyjściu z BB chce mieć
      z resztą dobry kontak więc nie chce sie narażać...
      Generalnie wkurzają mnie ich wstawki typu:
      W BB jestem/byłam sobą..
      Nie zmieniłam się.. (tu potwierdzenie rodziny/znajomych - nie zmieniła się...)
      Nominuję go bo mam z nim najmniejszy kontakt...
      Nic nie potrafią wymyślić czegoś od siebie. Wszyscy gadają to samo.. Nudne,
      wkurzające (szczególnie to o byciu sobą. Każdy to powtarza..)
      • Gość: zuza Re: Nominacje Marzeny IP: 217.97.234.* 27.11.01, 19:48
        Gość portalu: Edi napisał(a):

> Przecież Marzenka jest aktorką (kiepska bo kiepską, ale zawsze..)
        Marzena jest jedną z najlepszych(jeżeli nie najlepszą) aktorką teatralną w
        województwie lubuskim. Widziałam ją wiele razy w teatrze i jest naprawdę bardzo
        dobra.
        • Gość: aidka Re: Nominacje Marzeny IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.01, 21:48
          Gość portalu: zuza napisał(a):

> Gość portalu: Edi napisał(a):
          >
          > > Przecież Marzenka jest aktorką (kiepska bo kiepską, ale zawsze..)
          > Marzena jest jedną z najlepszych(jeżeli nie najlepszą) aktorką teatralną w
          > województwie lubuskim. Widziałam ją wiele razy w teatrze i jest naprawdę bardzo
          >
          > dobra.

No.......a jakie ma podstawy teoretyczne !
          Twierdzi,np., iż Tenesee W. nie jest autorem "Tramwaju zwanego pożądaniem".
          Wstyd !
          I te jej miny !
          Nie wiem, jak na scenie, jednak w zyciu to klasyczna aktorka ze spalonego teatru.
          aidka
          /zresztą - czego tu od niej wymagać skoro ona nie zna znaczenia takich słowek jak
          monoteizm czy monogamia, ze o kopie nie wspomnę.../
        • Gość: Ramona Re: Nominacje Marzeny IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.11.01, 00:51
          A jednak szydło z wora wyszło , co? Od razu wiedziałam , że jesteś , siostro z
          prowicji. Ta nieuzasadniona obrona tej miotły nieodparcie świadczy o twoich
          kompleksach małomiasteczkowych.
          Boże! Czemu ludzie udają zawsze kogoś innego? Lepszego. Bo w necie to przejdzie?
          Nie zawsze , jak widzisz. Więc nie sil się na znawcę warsztatu aktorskiego ,
          skoro taka wywłoka jest dla ciebie autorytetem w tej dziedzinie , to pani już
          dziękujemy.
          A na przyszłość : nie oburzaj się tak na innych , którzy po kilku twoich postach
          potrafią zdiagnozować twój osobliwy przypadek. Nie wszyscy też muszą legitymować
          się jednym nickiem!
          Pozdrawiam !

• Gość: Ramona Re: Nominacje Marzeny - do zuzy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.11.01, 00:53
            Gość portalu: Ramona napisał(a):

> A jednak szydło z wora wyszło , co? Od razu wiedziałam , że jesteś , siostro z
            > prowicji. Ta nieuzasadniona obrona tej miotły nieodparcie świadczy o twoich
            > kompleksach małomiasteczkowych.
            > Boże! Czemu ludzie udają zawsze kogoś innego? Lepszego. Bo w necie to przejdzie
            > ?
            > Nie zawsze , jak widzisz. Więc nie sil się na znawcę warsztatu aktorskiego ,
            > skoro taka wywłoka jest dla ciebie autorytetem w tej dziedzinie , to pani już
            > dziękujemy.
            > A na przyszłość : nie oburzaj się tak na innych , którzy po kilku twoich postac
            > h
            > potrafią zdiagnozować twój osobliwy przypadek. Nie wszyscy też muszą legitymowa
            > ć
            > się jednym nickiem!
            > Pozdrawiam !
            >
            > To było adresowane oczywiście do w/w pani.
            >
            >
            >

• inkwizytor Re: Nominacje Marzeny 28.11.01, 16:50
            Gość portalu: Ramona napisał(a):

> A jednak szydło z wora wyszło , co? Od razu wiedziałam , że jesteś , siostro z
            > prowicji. Ta nieuzasadniona obrona tej miotły nieodparcie świadczy o twoich
            > kompleksach małomiasteczkowych.
            > Boże! Czemu ludzie udają zawsze kogoś innego? Lepszego. Bo w necie to przejdzie
            > ?
            > Nie zawsze , jak widzisz. Więc nie sil się na znawcę warsztatu aktorskiego ,
            > skoro taka wywłoka jest dla ciebie autorytetem w tej dziedzinie , to pani już
            > dziękujemy.
            > A na przyszłość : nie oburzaj się tak na innych , którzy po kilku twoich postac
            > h
            > potrafią zdiagnozować twój osobliwy przypadek. Nie wszyscy też muszą legitymowa
            > ć
            > się jednym nickiem!
            > Pozdrawiam !

Najpierw mnie obrażasz, a potem pozdrawiasz.
            No, no... nie ma co! Klasyczny przypadek obłudy.

Po pierwsze, do twojej wiadomości: nie jestem "wywłoką".
            Poziom, który reprezentujesz jest żenujący. Tylko dlatego,
            że nie podoba mi się jej "gierka" w pokoju zwierzeń - ty
            doszłaś do wniosku, że jestem z prowincji i wyzwałaś mnie
            od wywłok!

Jesteś głupia i agresywna.

Inquisitio Haereticae Pravitatis
    • Gość: Dorcia Re: Nominacje Marzeny IP: *.pl 27.11.01, 15:30
      Jak ona strasznie się męczy przy tych nominacjach, wysila umysł aż jej dym
      leci, tępy wzrok, durne miny i ciągle nic nie wie. Kogo? Ale tragedia, wszyscy
      są kochani, no niech będzie Dawid. I krokodyle łzy...I w tych męczarniach z
      żelazną konsekwencją nominuje go od samego początku (prawie). Właściwie to
      jeszcze mogłabym taki cyrk znieść u jakiejś małolaty. Ale ona jest podobno
      dorosłą kobietą. I niech się nie waży więcej mówić o sobie "zwykła baba". Ona
      jest wyjątkową babą. Fuj!
      • Gość: dżastina Re: Nominacje Marzeny IP: *.acn.waw.pl 27.11.01, 19:51
        Wyjątkowo zwykła baba.
      • galathea Re: Nominacje Marzeny 28.11.01, 09:36
        Oj, Ramona! "...jestes z prowincji" - Ha, ha, ha!!!!!!!!!!!Wyjatkowo "pepkowy"
        swiatopoglad, typowy dla "warsiawianki" z ...n.p Grochowa!
        jak to sie dzieje, zeby na jednym, jedynym forum zebralo sie az TYLU
        uczestnikow zadufanych w sobie, zlosliwych, egocentrycznych, bez krztyny
        poszanowania innych, zawsze sklonnych do najbardziej bezpodstawnej krytyki.
        Gdybyscie mogli powiedziec to, co mowicie tutaj W OCZY uczestnikom - ilu z Was
        mialoby odwage? A teraz wszyscy powstan - marsz - do najblizszego lustra i
        niech kazdy przyjrzy sie sobie. I lapy do kieszeni - ogladanie przez palce
        SUROWO WZBRONIONE!
        • ksywa Re: Nominacje Marzeny 28.11.01, 09:41
          Wielki Brat powienien jej bardziej pomagać przy nominacjach! Od razu na dzień
          dobry powinien ją zapytać: To co, Marzeno, dzisiaj może Dawid? Bo jej aż czacha
          dymi jak się musi zastanawiać... Ja np strasznie się wówczas denerwuję, czy ona
          przypadniem nie zejdzie od tego niespodziewanego wysiłku umysłowego albo oczy
          jej nie wjadą na tył głowy i juz nie wrócą... Wielki Bracie, pomagaj Marzenie!
        • Gość: SOAD Re: Nominacje Marzeny IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 28.11.01, 09:53
          galathea napisał(a):

> Oj, Ramona! "...jestes z prowincji" - Ha, ha, ha!!!!!!!!!!!Wyjatkowo "pepkowy"
          > swiatopoglad, typowy dla "warsiawianki" z ...n.p Grochowa!
          > jak to sie dzieje, zeby na jednym, jedynym forum zebralo sie az TYLU
          > uczestnikow zadufanych w sobie, zlosliwych, egocentrycznych, bez krztyny
          > poszanowania innych, zawsze sklonnych do najbardziej bezpodstawnej krytyki.
          > Gdybyscie mogli powiedziec to, co mowicie tutaj W OCZY uczestnikom - ilu z Was
          > mialoby odwage? A teraz wszyscy powstan - marsz - do najblizszego lustra i
          > niech kazdy przyjrzy sie sobie. I lapy do kieszeni - ogladanie przez palce
          > SUROWO WZBRONIONE!

Nareszcie ktos to zauwazyl... Pozdrawiam!

• Gość: Kreska Re: Nominacje Marzeny IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.11.01, 16:32
          galathea napisał(a):

> Oj, Ramona! "...jestes z prowincji" - Ha, ha, ha!!!!!!!!!!!Wyjatkowo "pepkowy"
          > swiatopoglad, typowy dla "warsiawianki" z ...n.p Grochowa!
          > jak to sie dzieje, zeby na jednym, jedynym forum zebralo sie az TYLU
          > uczestnikow zadufanych w sobie, zlosliwych, egocentrycznych, bez krztyny
          > poszanowania innych, zawsze sklonnych do najbardziej bezpodstawnej krytyki.
          > Gdybyscie mogli powiedziec to, co mowicie tutaj W OCZY uczestnikom - ilu z Was
          > mialoby odwage? A teraz wszyscy powstan - marsz - do najblizszego lustra i
          > niech kazdy przyjrzy sie sobie. I lapy do kieszeni - ogladanie przez palce
          > SUROWO WZBRONIONE!

Podlubelska prowincja czuje się urażona? Wrażliwcy sami na tym forum... Dumnie
          urażeni>>>
          • Gość: perli Re: Nominacje Marzeny IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 28.11.01, 17:01
            Czy jestem w strefie wojny? O Troję?
            Konia wam trzeba ,ot co!
            Jak dla mnie Marzena to tragedia Posejdona.
            Właśnie gra w Upadku Domu Wielkiego Brata.
    • Gość: SEDZIA Re: Nominacje Marzeny IP: *.*.*.* 28.11.01, 17:27
      przeciez to pizda jest! i do tego niechlujna i tlusta
      • galathea Re: Nominacje Marzeny 28.11.01, 18:40
        Kresko! Do Lublina zapewniam cie, znacznie mi dalej niz Tobie. Swoja droga
        dziwne, ze u osob, ktore siadaja przed tak nowoczesnym narzedziem komunikowania
        sie ludzi jak komputer w mozgu przetrwaly jeszcze tak "atawistyczne" pojecia
        jak "prowincja".
        Zeby Was - Ramono - Warsiawianko i Kresko oswiecic w kwestii wzglednosci tych
        pojec powiem Wam, ze jesli patrzec z perspektywy Grochowa to owszem, jestem z
        prowincji, odleglej od Was o kolka marnych tysiecy kilometrow na zachod, stad,
        gdzie jestem to wy jestescie "z prowincji". Ta w sensie geograficznym - pal
        licho, ta w sensie waszej mentalnosci - pozalowania godna.
        • Gość: tryb Re: Nominacje Marzeny IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 28.11.01, 18:48
          Ramono i Kresko - nie wiecie zapewne, ze warszawiacy zdaja sobie sprawe, ze sa
          w Polsce niezbyt lubiani. I dlatego robia wszystko, aby ktos nie odniosl
          wrazenia, ze sie wywyzszaja. I unikaja tekstow podobnych do waszych jak diabel
          swieconej wody.
          pozdr.
          Ps w ktorym akademiku badz internacie mieszkacie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka