Dodaj do ulubionych

Gosia jest cudowna !!!!!! !!!!!!

IP: 193.91.75.* 29.05.01, 17:15
Gosia to madra, fajna laska. Mam nadzieje, ze wygra.
Jesli jej nie lubisz, nie wpisuj sie!!
Obserwuj wątek
    • Gość: suzan Re: Gosia jest cudowna !!!!!! !!!!!! IP: *.mov.pl 29.05.01, 17:21
      Gość portalu: Hell_boy napisał(a):

> Gosia to madra, fajna laska.
      fajna laska to ona była 1987, teraz to jest miła, starsza pani :-P

suzan platin
      • Gość: Leon Re: Gosia jest cudowna !!!!!! !!!!!! IP: *.grey.com.pl 29.05.01, 17:24
        Gość portalu: suzan napisał(a):

> Gość portalu: Hell_boy napisał(a):
        >
        > > Gosia to madra, fajna laska.
        > fajna laska to ona była 1987, teraz to jest miła, starsza pani :-P
        >
        > suzan platin

Jaka ona tam mila, to kila, z bablem nad warga. Bueheheheheh laska, ale mnie rozsmieszyles.

• Gość: silver Re: Gosia jest cudowna !!!!!! !!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.01, 17:30
          mila? czlowieku, ty chyba w zyciu nie miales doczynienia z kims milym.
          • Gość: suzan Re: Gosia jest cudowna !!!!!! !!!!!! IP: *.mov.pl 29.05.01, 17:32
            poczytaj trochę,człowieku,między wierszami...

suzan platin
      • Gość: Miluszka Re: Gosia jest cudowna !!!!!! !!!!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.01, 18:15
        Gość portalu: suzan napisał(a):

> Gość portalu: Hell_boy napisał(a):
        >
        > > Gosia to madra, fajna laska.
        > fajna laska to ona była 1987, teraz to jest miła, starsza pani :-P
        >
        > suzan, za pare lat bedziesz miec 35 i bedzie ci sie wydawac , ze jestes jeszcze ladniejsza niz teraz, a jak
        dozyjesz piecdziesiatki to ci sie bedzie wydawac żes młodka. A tak nie a' propos to wydaje mi sie, ze
        Goske wyraznie mniej chetnie pokazuja w TVN niz reszte. Zwlaszcza na poczatku wydawalo sie, ze ona
        tylko pali papierosy i nic poza tym. teraz jak ich jest mniej, to juz nie maja wyjscia i ja pokazuja. I okazuje
        sie, ze na rozmowkach mowi najbardziej skladnie i najbardziej gramatycznie ( patrz dzisiejsza dyskusja o
        pieniadzu) i ma fajne pomysly ( telewizja i nieme kino). No ale uubienicami operatorow sa Manuela i
        Alicja
        Miluszka

• Gość: :-p Re: Gosia jest cudowna !!!!!! !!!!!! IP: *.dialup.supermedia.pl 29.05.01, 18:36
          Na początku też lubiłam Gosię. Ale szybko rozwiała moje złudzenia. To
          najbardziej fałszywa osoba w calym BB. Najpierw zaczęła obgadywać Karolinę,
          próbowała zwrócić przeciwko niej mieszkańców. Gdy ta odeszła przerzuciła się na
          Alicję. Dla obu była milutka, a za plecami obgadywała.
          Pamiętacie gdy była afera z piwem (Klaudiusz zdenerwował się, że ktoś sobie
          chowa piwo). Gosia na to, że oczywiście to nie ona, to Alicja (co było
          nieprawdą) i następnie poszła do sypialni, gdzie była Manuela i położyła na jej
          łóżku schowane piwo mówiąc"trzymaj, żeby nie było na mnie". Albo , gdy "ktoś"
          wypałił jej papierosy (podobno Sebastian) a w rezultacie sama je wypaliła.
          Takich historyjek było mnóstwo. Mam głęboką nadzieję, że nie wygra Gosia
          (ktokolwiek inny, byle nie ona czy Alicja). Gosiaczek-prosiaczek.
        • Gość: suzan Re: Gosia jest cudowna !!!!!! !!!!!! IP: 213.25.190.* 29.05.01, 19:44
          > suzan, za pare lat bedziesz miec 35 i bedzie ci sie wydawac , ze jestes je
          > szcze ladniejsza niz teraz, a jak
          > dozyjesz piecdziesiatki to ci sie bedzie wydawac żes młodka.

nic z tych rzeczy
          po prostu jestem facetem
          :-P

suzan platin
    • tassman Re: Gosia jest cudowna !!!!!! !!!!!! 30.05.01, 09:03
      Gość portalu: Hell_boy napisał(a):

> Gosia to madra, fajna laska. Mam nadzieje, ze wygra.
      > Jesli jej nie lubisz, nie wpisuj sie!!

Tak tak - dawno nie widziałem takiej zakłamanaj jatrzacej ciagle szui. I ten jej
      ciiagle wykrzywiony wyraz twarzy. Non stop niezadowolona. Jedynie sie ozywia gdy
      kogos trzeba za plecami obgadać albo wypalic papierosa. generalnie na dwie lewe
      łapy. Ani ugotowac ani po sobie posprzatac prysznica. Miernota przypalona na
      jakiegokolwiek faceta - byleby zrobił jej dziecko. Dobrze ze Picia jest daleko od
      niej - koles mógłby sfiksować jak posiadziłby z nią jeszcze z tydzień. Te jej
      sztuczne płacze ("Nie chce tej nagrody!!") te pełne zakłamania zapewnienia
      ("nawet jak wygram nominacje to i tak sama z własnej woli opuszcze dom"). Na
      hafta sie zbiera jak sie tego słucha.....Jesli jest jej tak zle i nie chce tej
      nagrody dlaczego wiec nie opusci sama dobrowolnie domu BB? Dlaczego? Dlatego ze
      kłamie , ze nie zalezy jej na tej nagrodzie. Ot dlatego.....
      Życzę jej szybkiego wylotu....

tass
      • Gość: Lidka Re: Gosia jest cudowna !!!!!! !!!!!! IP: 195.116.71.* 30.05.01, 09:35
        tassman napisał(a):

>na hafta sie zbiera jak sie tego słucha.....Jesli jest jej tak zle i nie chce
        tej
        > nagrody dlaczego wiec nie opusci sama dobrowolnie domu BB? Dlaczego? Dlatego ze
        >
        > kłamie , ze nie zalezy jej na tej nagrodzie. Ot dlatego.....
        > Życzę jej szybkiego wylotu....
        >
        > tass

nie rob Tass zarzutu Gosce z tego, ze tez dopuszcza wygrana, choc mowi, ze jej na
        tym nie zalezy.
        KAZDY, kto wszedl do domu BB, liczy na forse i ty tez nie siedzialbys tam za
        friko.
        Ja zupelnie nie rozumiem, jak mozna miec do niej pretensje, ze kogos nie lubi i
        to ma byc argument na to, ze jest falszywa.
        KAZDT ma prawo do nielubienia i wiekszosc mieszkancow BB ma (miala) swoich
        ulubiencow, oraz tych, ktorych "lubili inaczej".
        Wlasnie Goska nie jest zaklamana, gdyz o tym mowi, wiedzac, ze moze to byc
        potem "puszczone".
        To inni przyjeli zasade "morda w kubel" i dlatego nominacje czasem maja takie
        groteskowe uzasadnienia "bo byla zielonym teletubisiem", "bo nie umie grac w
        szachy" - a przeciez wiadomo, ze tej osoby ktos nie lubi, ale sie nie wypowiada
        publicznie, wlasnie z wyrachowania, zeby tego nie wyemitowano i ludzie nie
        wysnuli wnioskow o "falszywosci"
        wiec wszyscy prawie, oprocz Goski wlasnie, pochowali swoje osady gleboko, tylko
        Goska jest naiwna.
        a TVN skwapliwie kreuje jej obraz wrednej malpy, aby podkrecic dramaturgie.
        Wszystkie montowane fragmenty robione sa pod kreowanie okreslonego wizerunku
        danej osoby:
        Goska - falszywiec
        Manuela - poczciwiec
        Alicja - ucisniona niewinnosc
        Klaudiusz - do rany przyluz
        Janusz - ojciec, opiekun.
        Czesciowo oni tacy wlasnie sa, ale tez kazdy z nich ma te cechy, przypisywane
        pozostalym.
        Przeciez Ala nie jest taka "niepokalana dziewca", a Manuela zupelnie bez
        negatywnych uczuc, a Goska tylko intrygantka - to my mamy w to wierzyc, bo tak
        zaklada scenariusz Big Brothera, tak polaryzuje sie nastroje i manipuluje publika!
        A tak w ogole... lubie Gosie. Naprawde.
        pa, pa.

• Gość: :-p Re: Gosia jest cudowna !!!!!! !!!!!! IP: *.dialup.supermedia.pl 30.05.01, 20:45
          Telewizja właśnie kreuje Małgorzatę na naiwną, ale prawdziwej natury fałszywca
          nie da się ukryć. Byłaby szczera, gdyby nielubianej osobie nie okazywała
          sztucznej sympatii. A propos uzasadnien " bo nie lubi tańczyć, bo tańczy
          tylko..." są rzeczywiście "szczere". To głupia, zakłamana, fałszywa jędza (
          żeby nie powiedzieć suka).
        • Gość: tasman Odpowiadam LIDCE: Gosia jest cudowna !!!!!! !!!!!! IP: *.pgnig.com.pl 31.05.01, 14:17
          Lidka,

Problem w tym ze jak cos do kogos masz (a w tym wypadku Gosia ma do Alicji
          ciągła niechęć)to mu mówisz o tym wprost, a nie obmawiasz go za plecami, a jak
          patrzysz mu prosto w twarz to albo rzucasz się na szyję albo przytulasz i
          mówisz ze jest "spoko"...Nie jest spoko. Takie odoby nie zasługuja na szacunek.
          Same chcą byc szanowane ale nie robia tego samego w stosunku do innych....
          Albo sie ma twarz albi dupę. Na moje oko Gosia ma dupe zamiast twarzy....Bo
          twarz ma człowiek a nie gnida....

Tassman
        • Gość: gloria_ Re: Gosia jest cudowna !!!!!! !!!!!! IP: *.sap-ag.de 31.05.01, 16:12
          Gość portalu: Lidka napisał(a):
          > Wszystkie montowane fragmenty robione sa pod kreowanie okreslonego wizerunku
          > danej osoby:
          > Goska - falszywiec
          > Manuela - poczciwiec
          > Alicja - ucisniona niewinnosc
          > Klaudiusz - do rany przyluz
          > Janusz - ojciec, opiekun.

A może Ty, Lidko, byś się przy Ł O żyła do ortografii?
    • Gość: duduś Re: Gosia jest cudowna !!!!!! !!!!!! IP: *.toya.net.pl 30.05.01, 09:38
      Ty chyba nie masz oczu i mózgu.
      Jest fałszywa i zakłamana ... jak mało kto. Obgaduje innych i tylko zerka czy
      osoba o której mówi jest na bezpieczną odległość.
      A wczoraj przeszła samą siebie zaproponowała wszystkim sposób na podział
      głównej wygranej !!!!!!!!!. Już wie, że nie dostanie nawet grosika i kombinuje
      co by zrobić aby wszystkich wycyckać. Rzygać się chce jak sie na nią patrzy.

A tak poza tym - zabroń mi pisać o tej francy źle.
      • Gość: Mozais Re: Gosia jest cudowna !!!!!! !!!!!! IP: 195.187.41.* 30.05.01, 09:56
        Gość portalu: duduś napisał(a):

> Ty chyba nie masz oczu i mózgu.
        > Jest fałszywa i zakłamana ... jak mało kto. Obgaduje innych i tylko zerka czy
        > osoba o której mówi jest na bezpieczną odległość.
        > A wczoraj przeszła samą siebie zaproponowała wszystkim sposób na podział
        > głównej wygranej !!!!!!!!!. Już wie, że nie dostanie nawet grosika i kombinuje
        > co by zrobić aby wszystkich wycyckać. Rzygać się chce jak sie na nią patrzy.
        >
        > A tak poza tym - zabroń mi pisać o tej francy źle.

Ten niedopchniety paskudnik napierw wczoraj nakrecal Manole przeciwko Alce, w
        pewnym sensie doprowadzil do tego ze Manola powiedziala pare slow apropos jej
        zachowania. Alka sie poplakala a Gosiaczek obrzydliwiec parchaty wpakowal sie jej
        do lozka, przytulal i pocieszal, ze niby taki troskliwy kochany i przyjaciejski.
        To byl szczyt obludy.
        • Gość: aska Re: Gosia jest cudowna !!!!!! !!!!!! IP: 213.76.147.* 31.05.01, 16:00
          Goska jest najpaskudniejsza,najbardziej zaklamana osoba w domu BB.Tez juz nie
          moge patrzec sie na jej ciagle wykrzywiona twarz i sluchac ciaglego
          podjudzania przeciw Ali.Ona jest chyba o nia zazdrosna? Cisna mi sie na usta
          najgorsze epitety.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka