Gość: Nala IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 28.11.01, 08:51 Witam ! Przepraszam że wczoraj "wybiegłam" tak bez pożegnania ! Mam nadzieję że będziecie mieć choć chwilkę, żeby tu zajrzeć ? Czy u Was też jest tak biało ? Pozdrawiam. Nala Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ina Re: INA, MEVE, MONIA, PIRX - ŚRODA !!!!! IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 28.11.01, 08:55 Witam! W Poznaniu było co najwyżej siwawo od szronu. Ale jakoś mnie to nie marwti, że zima nas bojkotuje :o) Nala co tam wczoraj w BB, bo nic nie widziałam. Dziś ogłoszą nominacje, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ina Niespodzianka IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 28.11.01, 09:15 Kto nie dostał wczoraj załącznika od Geralta, niech się zgłasza! Ty Nala chyba dostałaś, co? Ten z klikaniem? To jest to co sprawia, że człowiekowi(kobiecie) lepiej się pracuje od rana, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Re: Niespodzianka IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 28.11.01, 09:24 Ja ja ja!!!! Ja nie dostałam!!!! Zgłaszam się!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Re: INA, MEVE, MONIA, PIRX - ŚRODA !!!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 28.11.01, 09:17 No tak, a jak zalozylam watek: "zwolennicy porannego likierku" to nikt sie nie skapnal :((((((((( W kazdym razie witam i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ina Re: INA, MEVE, MONIA, PIRX - ŚRODA !!!!! IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 28.11.01, 09:24 Meve - zbawicielko (to ten likierek jeszcze jest? to ja poprosze kapkę do porannej herbatki). Dostałaś wczoraj coś od Geralta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ina Do Pirxa IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 28.11.01, 09:25 Panie Pirx, prosze do mnie na dywanik!!! Niezwłocznie jak tylko sie Pan tutaj pojawi. Adres juz Pan zna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ina Re: INA, MEVE, MONIA, PIRX - ŚRODA !!!!! IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 28.11.01, 09:27 Meve - zaraz wysyłam. Mam nadzieję, ze możesz otwierać pliki "pps"? No co tam wczoraj w BB? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: INA, MEVE, MONIA, PIRX - ŚRODA !!!!! IP: 217.97.138.* 28.11.01, 09:48 Witam, witam!!! Brrr, nie dosć, że biało, to jeszcze w dodatku pierońsko zimno. Meve, czy jest jeszcze kapeńka likierku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ina Perfumy IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 28.11.01, 09:32 Koleżanki, pod tym postem prosze wpisywać jakie trzy perfumy byscie wzięły na bezludna wyspę (bo chyba nie wyobrażacie sobie wylądować tem bez perfum, nie???) Panie Pirx, pan swoje też może podać, ewentualnie co by Pan dał żonie. Niemniej przypominam o zgłoszeniu sie do mnie. Moje: 1) Lalique "Lalique" 2) Sonia Rykiel - pomarańczowa (sweterek) 3) Dior "Dune" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: Perfumy IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 28.11.01, 09:51 JA TEŻ NIE DOSTAŁAM !!! Czuję się zignorowana !!! :o))) Wiem że go dzisiaj nie będzie, ale nie omieszkam mu o tym wspomnieć, przy najbliższej okazji. :o))) Niech wie, że Skorpionów nie należy drażnić (czyt. ignorować) ! :o) Prawda Meve ??? Jeżeli chodzi o perfumy, to zdecydowanie te trzecie; Dune ! BB oglądałam tylko końcówkę wieczorem, tak, że nie bardzo wiem co się działo. Tak, masz rację, dzisiaj będą ogłaszć wyniki nominacji. Ina, bardzo proszę o te załączniki. Wprawdzie podobno coś wczoraj wysłał, ale ja nie dostałam !!! Nie wiem, może kłamał :o). Oni czasami wszyscy tacy jacyś ..... ?!! Meve, ja też poproszę o ten likierek ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Re: Perfumy IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 28.11.01, 09:51 Gość portalu: Ina napisał(a): > Koleżanki, pod tym postem prosze wpisywać jakie trzy perfumy byscie wzięły na > bezludna wyspę (bo chyba nie wyobrażacie sobie wylądować tem bez perfum, nie??? A koleżanka Ina jakąś ankietę przeprowadza czy po prostu chce podarować znajomym internautkom prezencik na Mikołaja? :-)))))))) > Moje: > 1) Lalique "Lalique" > 2) Sonia Rykiel - pomarańczowa (sweterek) > 3) Dior "Dune" Moje: 1) Roses&More Priscilla Presley 2) Moments P.Presley 3) Indian Summer P. Presley pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: Perfumy IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 28.11.01, 09:53 Gość portalu: Meve napisał(a): > Moje: > 1) Roses&More Priscilla Presley > 2) Moments P.Presley > 3) Indian Summer P. Presley > pzdr > Ooooo, Indian Summmer, to też !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ina Re: Perfumy IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 28.11.01, 09:59 Nala, miały byc trzy i to w tej formie :o) Monia, jeszcze tez się nie dopisałaś :o) Nala, to juz idzie do Ciebie. To była nagroda w konkursie "Spod jakiego znaku jest Geralt?" :o) Co tam w BB pytam po raz trzeci :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Perfumy IP: 217.97.138.* 28.11.01, 10:07 1. Chanel No 5 2. Pleasures Estee Lauder 3. Oj, no różne lubię, mogę jeszcze pomysleć przy pierwszej porannej kaweńce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: Perfumy IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 28.11.01, 10:20 Gość portalu: Ina napisał(a): > Nala, miały byc trzy i to w tej formie :o) Monia, jeszcze tez się nie > dopisałaś :o) > Nala, to juz idzie do Ciebie. To była nagroda w konkursie "Spod jakiego znaku > jest Geralt?" :o) > Co tam w BB pytam po raz trzeci :o) Zrozumiałam że pytasz o wybór z tych trzech wskazanych. Moje; 1) Light Blue 2) Rykiel Homme 3) Sabatini - te niebieskie no i Dune też mogą być. To jeszcze zależy od pory dnia no i oczywiście od sytuacji, hi, hi ! :o) Inuś, naprawdę nie wiem co się działo, oglądałam końcówkę i podobno mają tydzień na Olimpie ! Cokolwiek to oznacza ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Likierek i BB IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 28.11.01, 10:11 Wszystkim Paniom dolewam do herbaty likierku, na rozgrzanie. Jeżeli ktoś sobie życzy do kieliszeczka - proszę bardzo - z tyłu, w kredensiku są i kieliszeczki. Widzę, że mam jakąś manię zdrobnień - a sama strasznie nie lubię, gdy ktoś mówi np:'pieniążki". A propos BB - wczoraj widziałam tylko fragmenty i na dodatek nie mogłam się na nich specjalnie skupić , bo przeprowadzałam ciężka rozmowę z moją mamą. Zapamiętałam tylko, że Dawidek biegał z łukiem, Aga odgrywała tajemniczą i ponętną (??????) Afrodytę, z czego była barrdzo zadowolona, a W Witczak uśmiechał się szelmowsko-obleśnie spod wieńca laurowego. Można było także zauważyć nieznaczne próby wprowadfzenia do BB elementów rzeczywistości postmodernistycznej - parafrazy, pzremieszanie itp.- rydwany zrobione były z wózków supermarketowych - co mnie osobiście zmierziło, bo kultura starożytnych nie kojarzy mi się z Minimalem, a nawet z tzw. Gigantem. Tyle lania wody, faktów zero, ale wiecie, jak to jest , jak człowiek (kobieta) kłó.. o przeopraszam rozmawia z matką :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ina Zdrobnienia - VETO IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 28.11.01, 10:31 Tak Meve, masz racjre, zdrobnienia stają się niebezpieczne. Ja sama walę łbem o kafle (Nala - fliski?) jak słyszę "pieniązki"... A juz szczególnie te zdrobnienia u pani na stragnanie: "Kochanieńka, te jabłuszka doskonałe na szarloteczkę". Tak więc koniec ze zdrobnieniami!!!! Liker w kieliszki i już! Co do BB - to widac dużo nie straciłyśmy. Aga ma naprawdę teraz faralne te włosy. Nala, co to jest Light Blue? Czyje to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: Zdrobnienia - VETO IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 28.11.01, 10:47 Gość portalu: Ina napisał(a): > Tak Meve, masz racjre, zdrobnienia stają się niebezpieczne. Ja sama walę łbem o > > kafle (Nala - fliski?) jak słyszę "pieniązki"... A juz szczególnie te > zdrobnienia u pani na stragnanie: "Kochanieńka, te jabłuszka doskonałe na > szarloteczkę". > Tak więc koniec ze zdrobnieniami!!!! > Liker w kieliszki i już! > Co do BB - to widac dużo nie straciłyśmy. Aga ma naprawdę teraz faralne te > włosy. > Nala, co to jest Light Blue? Czyje to? A wiesz że nie wiem czyje ?! Moje ! :o))))) Nie pamiętam. Miałam je już dość dawno, ale bardzo!!! mi się podobały, miały bardzo delikatny, słodkawy zapach, no nie wiem jak to określić?, taki intymny?, bardzo subtelne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: Likierek i BB IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 28.11.01, 10:38 Gość portalu: Meve napisał(a): > Wszystkim Paniom dolewam do herbaty likierku, na rozgrzanie. Jeżeli ktoś sobie > życzy do kieliszeczka - proszę bardzo - z tyłu, w kredensiku są i kieliszeczki. > Widzę, że mam jakąś manię zdrobnień - a sama strasznie nie lubię, gdy ktoś mówi > > np:'pieniążki". > A propos BB - wczoraj widziałam tylko fragmenty i na dodatek nie mogłam się na > nich specjalnie skupić , bo przeprowadzałam ciężka rozmowę z moją mamą. > Zapamiętałam tylko, że Dawidek biegał z łukiem, Aga odgrywała tajemniczą i > ponętną (??????) Afrodytę, z czego była barrdzo zadowolona, a W Witczak > uśmiechał się szelmowsko-obleśnie spod wieńca laurowego. > Można było także zauważyć nieznaczne próby wprowadfzenia do BB elementów > rzeczywistości postmodernistycznej - parafrazy, pzremieszanie itp.- rydwany > zrobione były z wózków supermarketowych - co mnie osobiście zmierziło, bo > kultura starożytnych nie kojarzy mi się z Minimalem, a nawet z tzw. Gigantem. > Tyle lania wody, faktów zero, ale wiecie, jak to jest , jak człowiek (kobieta) > kłó.. o przeopraszam rozmawia z matką :))))))))) Hi, hi, rozumiem że Marzenka jest Ateną, Aga - Afrodytą, Arek - Zeusem???, a kim w taki razie są Wojtek w tym wieńcu i Jurek ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Likierek i BB IP: 217.97.138.* 28.11.01, 10:58 Wojtek jest Hermesem a Jurek - Apollem. Oglądałam wczoraj - no cóż, nudno. Meve, mam wrażenie, że rozmowa z mamunią była o wiele bardziej ekscytująca? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ina Laboratorium Dextera IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 28.11.01, 11:39 Dziewczyny, juz kiedys pytałam, ale nikt nie odpowiedział a to bardzo ważne: - Czy któraś z was ogląda "Laboratorium Dextera? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Laboratorium Dextera IP: 217.97.138.* 28.11.01, 11:47 Jezu, znowu czegos nie wiem! Co to jest - odpowiedz, proszę (i uzasadnij - pytanie lub oglądanie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: Laboratorium Dextera IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 28.11.01, 12:02 Gość portalu: Ina napisał(a): > Dziewczyny, juz kiedys pytałam, ale nikt nie odpowiedział a to bardzo ważne: > - Czy któraś z was ogląda "Laboratorium Dextera? A co to takiego ??? Monia, nie przejmuj się :o))), ja też nie wiem ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: Likierek i BB IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 28.11.01, 11:40 Meve ! Na polepszenie nastroju po kłó....., yhyyy, chciałam powiedzieć, po konstruktywnej (mam nadzieję!) rozmowie z mamą, wysłałam Ci karteczkę. Nala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: INA, MEVE, MONIA, PIRX - ŚRODA !!!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 28.11.01, 11:32 No co jest ??? Sama mam jeść śniadanko ??? Bez towarzystwa ??? Jak nie, to nie ! Sama sobie powiem "smacznego" !!! Wiem, wiem, wszystkie jesteśmy kobiety pracujące ! Ale czasami nam też się coś od życia należy ! No dobrze, już się od Was odczepiam ! I znikam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: INA, MEVE, MONIA, PIRX - ŚRODA !!!!! IP: 217.97.138.* 28.11.01, 11:45 Smacznego, Nalu! No, nie złosć się, nie złosć, sniadanko trzeba jesć w dobrym humorze. Mniam, a co to będzie? No dobrze, dobrze, już nie zaglądam, ale daj znać, jak już będzie po wszystkim. O żesz! Jakie sniadanko? Baaardzo przepraszam - ŚNIADANIE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: INA, MEVE, MONIA, PIRX - ŚRODA !!!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 28.11.01, 12:00 Gość portalu: monia napisał(a): > Smacznego, Nalu! No, nie złosć się, nie złosć, sniadanko trzeba jesć w dobrym h > umorze. Mniam, a co > to będzie? No dobrze, dobrze, już nie zaglądam, ale daj znać, jak już będzie po > wszystkim. O żesz! > Jakie sniadanko? Baaardzo przepraszam - ŚNIADANIE! Mhhmmm, dżękhuuję, mniam, przepłaaszam ! Bułeczka z jajeczkiem na twardo i pomidorkiem. Dziękuję. O kurczę !!!!!!! Masz rację, miało być bez zdrobnień ! Już się poprawiam !!! > Bułka z jajem! na twardo i z pomidorem < ! No i co ? Lepiej "brzmi" ? Nie, nie, humorek (o chole....!) >humor!!!!!!!< mam dzisiaj nawet dość dobry. Wprawdzie do końca dnia daleko i jeszcze może mi go ktoś popsuć! Tfuuuuu !!! Na psa urok !!! A właściwei dlaczego "na psa" ? Głupie ! No dobrze wracam do śniada....nia ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ina Re: INA, MEVE, MONIA, PIRX - ŚRODA !!!!! IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 28.11.01, 12:10 Ach, "Laboratorium Dextera" to taki uroczy film animowany na CartoonNetwork, w tygodniu o 7:00, 13:20 i 16:00. No i jest tam taka urocza blondynke, jego siostra i właśnie z koleżanka chcemy załozyc jej fan club. Polecam, jak macie CartoonNetwork! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: INA, MEVE, MONIA, PIRX - ŚRODA !!!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 28.11.01, 12:23 Gość portalu: Ina napisał(a): > Ach, "Laboratorium Dextera" to taki uroczy film animowany na CartoonNetwork, w > tygodniu o 7:00, 13:20 i 16:00. No i jest tam taka urocza blondynke, jego > siostra i właśnie z koleżanka chcemy załozyc jej fan club. > Polecam, jak macie CartoonNetwork! Akurat CartoonNetwork nie mam ! A zresztą nawet jakbym miała, to i tak na 16:00 raczej bym nie zdążyła !!! Rzadko kiedy, jestem w domu przed 17:00 !!! Taki mój los ! :o))) Napisz coś więcej ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: INA, MEVE, MONIA, PIRX - ŚRODA !!!!! IP: 217.97.138.* 28.11.01, 12:16 Ja też nie wiem, dlaczego? Psy mają masę uroku i bez plucia. Oj, uważaj, nie naplułas sobie na kanap....KĘ? Jajo (o!) na twardo jest bardzo pysznosciowe. Proszę, umówmy się, że raz na jakis czas można sobie cos zdrobnić, proooszę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: INA, MEVE, MONIA, PIRX - ŚRODA !!!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 28.11.01, 12:58 Gość portalu: monia napisał(a): > Ja też nie wiem, dlaczego? Psy mają masę uroku i bez plucia. Oj, uważaj, nie na > plułas sobie na > kanap....KĘ? Jajo (o!) na twardo jest bardzo pysznosciowe. > Proszę, umówmy się, że raz na jakis czas można sobie cos zdrobnić, proooszę! Ja wcale nie pluję na psy ! Ja je uwielbiam !!! A nie, kanapki sobie nie oplułam, bo zdążyłam ją zjeść. O pozwolenie na używanie zdrobnień w zmniejszonej ilości, trzeba zapytać Meve. To jej pomysł ! :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: INA, MEVE, MONIA, PIRX - ŚRODA !!!!! IP: 217.97.138.* 28.11.01, 13:15 Niech no tylko się pojawi - bo na razie gdzies się skryła, lub oddała - miejmy nadzieję pracy. Kanapek zazdroszczę, też cos muszę spożyć, bo na samym likierku człowiek długo nie pociągnie. Uwielbienie dla czworonogów podzielam, posiadam takowego, jest łaciata, rozpuszczona do obrzydliwosci i po prostu słodka (co prawda współwłasciciel twierdzi "taka włochata i taka głupia" ale może jej zazdrosci połowy dnia spędzonej na kanapie do góry brzuchem?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: INA, MEVE, MONIA, PIRX - ŚRODA !!!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 28.11.01, 13:34 Gość portalu: monia napisał(a): > Niech no tylko się pojawi - bo na razie gdzies się skryła, lub oddała - miejmy > nadzieję pracy. > Kanapek zazdroszczę, też cos muszę spożyć, bo na samym likierku człowiek długo > nie pociągnie. > Uwielbienie dla czworonogów podzielam, posiadam takowego, jest łaciata, rozpusz > czona do > obrzydliwosci i po prostu słodka (co prawda współwłasciciel twierdzi "taka włoc > hata i taka głupia" ale > może jej zazdrosci połowy dnia spędzonej na kanapie do góry brzuchem?) Ja też mam kochaną, czekoladową, psią mordę ! O nieeee !!!!! Nie tak miało brzmieć ! To nie ja mam czekoladową......., a zresztą !!!!! W każdym razie na pewno wiesz o co chodzi ? :o) Muszę już lecieć. Pozdrawiam wszystkich, do jutra !!! Nala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Śnieg IP: 217.97.138.* 28.11.01, 14:25 Co spojrzę w okno - to te płatki tak sobie leniwie lecą, lecą...A co będzie, jak do jutra wszystko zasypie? On wcale nie topnieje, i coraz go więcej i więcej...A jak tam u Was? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ina Re: Śnieg IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 28.11.01, 14:37 A w Poznaniu pada deszcz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Śnieg IP: 217.97.138.* 28.11.01, 14:44 Oj, to już wolę snieg w Raszynie. Chyba niedługo można się zbierać. Na wszelki wypadek pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Re: Śnieg IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 28.11.01, 15:10 U mnie pada i pada, topnieje, znowu pada, nie mam parasola, rekawiczki znowu gdzies sie zawierusyly itp Pozdrwaiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pirx40 Re: INA IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 28.11.01, 12:33 Ina. Melduję się posłusznie. Czy podobała Ci sie kartka? W Sieradzu jest biało, ale topliwie. Miejscami gołoledź, ale tym niech się martwi żona, ponieważ to ona zabrała samochodzik. Perfumy "Sabatini". Ja uzywam "culture", ew. "adidasa". A wczoraj jak poczytałem o Irku to podniosło mi się ciśnienie mimo, że większośc faktów znałem, a niczego lepszego spodziewać się nie należało. Oczywiscie żal mi Go bardzo, ale winę widzę wyłącznie po stronie TVN-u z wyłączeniem odpowiedzialności mieszkańców BB. Oni są tak "skotłowani", że tak na prawdę, nie wiedzą dokładnie jak się nazywają. Ich reakcje na zachwania Irka przynajmniej częściowo są usprawiedliwione. Przecież ggyby ktoś nażarł się cebuli, a potem celowo (powtarzam celowo) chuchał mi w twarz to tylko raz bym ostrzegł, a potem osobnik otrzymał by w "mordę". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ina Re: INA IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 28.11.01, 12:54 Kartka mi się BARDZO podobała, ale to prawie podchodzi pod molestowanie!!! Ciesz się, że nie jesteśmy w Ameryce. :o))) Nala - tego filmu nie da się opowiedzieć... Ech, szkoda. A w Poznaniu pada deszcz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pirx40 Re: INA IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 28.11.01, 13:02 O kurcze!!!!! Odszukałem kartkę z serii "znaki zodiaku" pt. "rak" i w tej symbolice ją wysłałem. Ale masz rację - faktycznie symbol "69" można hmm... różnie rozumieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ina Re: INA IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 28.11.01, 13:05 No tak, głodnemu chl;eb na myśli. Odpowiedz Link Zgłoś