Gość: kasiek IP: *.org 17.05.03, 19:48 kto oglada kocha itp niech sie wpisze co sadzicie o slucznym Jasonie Behrze grajacym role Maksa a moze ktos czytal ksiażki na podstawie ktorych krecony byl film? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Flynn Re: Roswell IP: *.pl / 192.168.0.* 18.05.03, 08:38 a wyszły po polsku? wydaje mi się, że ta trzecia seria jest słabsza od poprzednich. i chyba dlatego jest ostatnią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lola Re: Roswell IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.03, 11:29 Zgadzam się trzecia seria jest nudna tam już nic się nie dzieje.Dewie pierwsze serie były super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Flynn Re: Roswell IP: *.pl / 192.168.0.* 18.05.03, 14:51 widziałaś już ją całą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lola Re: Roswell IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.03, 16:02 Wchodziłam na strony Roswell i czytałam streszczenia wszystkich odcinków 3 serii.A oglądam Roswell na polsacie i te odcinli są na prawdę nudne.Oglądając 1 serie siedziałam w napięciu przez cały odcinek.3 seria już niema takiego klimatu,al to tylko moje zdanie.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serwal Re: Roswell IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.03, 20:42 Serial oglądam, ale juz raczej z przyzwyczajenia i chęci dowiedzenia się jak to sie wreszcie skończy, niż z "potrzeby serca". No bo ileż razy Maks, Liz i reszta może ratować ludzkość przed zniszczeniem??!! :))) Choć chyba smutno mi będzie jak się skończy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Flynn Re: Roswell IP: *.pl / 192.168.0.* 20.05.03, 23:07 Czy mozesz podać linki do tych stron. Chodzi mi o bardzo dokładne streszczenia. Odpowiedz Link Zgłoś