navaira 09.06.05, 11:21 Robot Lesio zabrania Parady Równości. Jego zadaniem jest odwracanie od robota Jarcia podejrzeń o homoseksualizm. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konread Re: Roboty do roboty - zdjęcia 09.06.05, 11:24 Istotnie by niektóre okazy odróżnić od ludzi trzeba zatrudnić "łowcę andtoidów";-) Odpowiedz Link Zgłoś
cezzio Czy roboty już piszą Stary Testament? 09.06.05, 11:30 Powinny. "I człowiek stworzył robota na wzór i podobieństwo swoje. Tylko lepszego..." A potem pewnie stworzą religie i zaczną poszukiwać sensu bytu. Tak jak ludzie. Coraz mniej nas dzieli, coraz więcej łączy. Odpowiedz Link Zgłoś
maxdoberman Re: Roboty do roboty - zdjęcia 09.06.05, 15:09 Ale Japończycy są zaawansowani technologicznie w porównaniu z nami.U nas nie ma niestety takich mądrych ludzi, potrafiących i mogących stworzyć np. androida. Odpowiedz Link Zgłoś
ivulspirit Re: Roboty do roboty - zdjęcia 09.06.05, 17:17 Odpowiadasz na : maxdoberman napisał: > Ale Japończycy są zaawansowani technologicznie w porównaniu z nami.U nas nie ma > niestety takich mądrych ludzi, potrafiących i mogących stworzyć np. androida. U nas to przede wszystkim nie ma $$$$ oraz możliwości technicznych żeby takie cuda robić.... ale ludzie są i roboty robią Odpowiedz Link Zgłoś
jarewicz Re: Roboty do roboty - zdjęcia 09.06.05, 21:22 Ja na przykład zrobiłem kawał dobrej roboty, jak ze Stachem i dwoma innymi podtrzymywaliśmy dziś taczkę, a Ździch łopatą wybierał ten asfalt i wylewał naszą wspólną nową autostradę Odpowiedz Link Zgłoś
bazyliszek_i_jego_pies Re: Roboty do roboty - zdjęcia 10.06.05, 00:29 i tak najlepszy był android z "Alternatywy 4" - robot, który będzie za nas stał w kolekach do mięsnego gdy rzucą salceson... Odpowiedz Link Zgłoś
szwet14 Re: Roboty do roboty - zdjęcia 14.06.05, 00:11 Pies to pluszak czy bazyliszek slepy? Z ciekawosci pytam. Wszedzie pelno jest tajemnic. Odpowiedz Link Zgłoś
bazyliszek_i_jego_pies Re: Roboty do roboty - zdjęcia 14.06.05, 02:03 szwet14 napisała: > Pies to pluszak czy bazyliszek slepy? Z ciekawosci pytam. Wszedzie pelno jest > tajemnic. proponuję rozwikłać pierwszą z brzegu i napisać to samo co powyżej, tylko w sposób zrozumiały... Odpowiedz Link Zgłoś
debilka007 Re: Żal mi tych japończyków, już niedługo będą sob 11.06.05, 03:34 Żal mi tych japończyków, już niedługo będą sobie budowali mechaniczne ku.., staną sę jeszcze bardziej popie..ni niż są, nie będą potrafili żyć w społeczeństwie, a wskaźnik samobójstw wzrośnie jeszcze bardziej. No chyba, że ludzi zastąpią roboty, wtedy problem sam się rozwiąże... Odpowiedz Link Zgłoś