Gość: dżastina IP: *.acn.waw.pl 28.11.01, 17:57 Nie mylić z AWS. Ten skrót kojarzę. Kto wie co znaczy SWS proszę o wyjaśnienie. O co tu chodzi ????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: npojazd Re: SOS!!!! Co to jest S W S IP: *.jgora.dialog.net.pl 28.11.01, 18:19 Ja też nie wiem:)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżastina Re: SOS!!!! Co to jest S W S IP: *.acn.waw.pl 28.11.01, 18:24 Oto co załapałam: Aras powiedział, że czasem on właśnie "SWS". I że niektórzy panowie mogą to słyszeć nocą w sypialni męskiej. Czy to znaczy "Sobie właśnie sapię", czy co innego ?! Bardzo mnie ten skrót zaintrygował.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: salsa Re: SOS!!!! Co to jest S W S IP: 212.244.177.* 28.11.01, 18:24 SWS ? To proste:-) To skrót od: SOŁTYSIK-WAZELINA-SIKAWKA :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niunia Re: SOS!!!! Co to jest S W S IP: *.chello.pl 28.11.01, 19:56 A moze "slonia wale sobie" ? Tylko dlaczego slonia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżastina Re: SOS!!!! Co to jest S W S IP: *.acn.waw.pl 28.11.01, 19:59 hahaha, Niunia, chyba właśnie o to chodzi! A dlaczego słoń? - z trąbą do góry przynosi szczęście... posiadaczowi ;-)))))) pozdravki PS. A może ktoś ma inne pomysły na rozszyfrowanie tej enigmy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: putput Re: SOS!!!! Co to jest S W S IP: *.acn.waw.pl 28.11.01, 21:15 nie nie nie! tu chodzi o to ze: SIĘ WŁAŚNIE SPUSZCZAM, a czynność ktorej wynikiem jest ten skrot mozna wlasnie slyszec czasem w sypialni. proste ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agatka Re: SOS!!!! Co to jest S W S IP: 10.0.0.* 29.11.01, 00:32 Gość portalu: dżastina napisał(a): > Nie mylić z AWS. Ten skrót kojarzę. > Kto wie co znaczy SWS proszę o wyjaśnienie. O co tu chodzi ????? A może Sobie Walę Sam (konia:)? :PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NOWY Re: SOS!!!! Co to jest S W S IP: *.emirates.net.ae 29.11.01, 01:02 MYSLE ZE MASZ RACJE . BO CHYBA TRUDNO MU ZNALEZC PARTNERKE Odpowiedz Link Zgłoś
valeria Re: SOS!!!! Co to jest S W S 29.11.01, 13:43 A czy to nie było tak "Złapał SWS-a"? Jeżeli tak, to w gwarze przedstawicieli handlowych może to być określenie "syna matki, która się nie szanowała". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fotograf Re: skojarzenia? IP: *.netia.pl 29.11.01, 13:46 nie bardzo wiem jak rozumieć skojarzenia w wiekszości postów "głodnemu zawsze chleb na myśli" "syty głodnego nie zrozumie" "uderz w stół a nozyce sie odezwą" ????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś