Gość: Mary IP: *.man.polbox.pl 29.11.01, 14:48 Chcialabym aby wyrzucili Wojtka, nie moge patrzec na tego faceta. Facet mdly,bez wyrazu,glownie mizdzy sie przed lustrem zkrywajac oczy wlosami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ? Re: Wojtek - daj odpocząć ludziom IP: 10.40.197.* 29.11.01, 14:59 A ja tam go lubie! Ale jako chłopaczka bo jako facet jest beee! Podoba mi się jego seksowne seplenienie, i te wspaniałe zażucanie grzywą - niezły koń! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aya Re: Wojtek - daj odpocząć ludziom IP: *.ostrzeszow.sdi.tpnet.pl 29.11.01, 17:05 Ja też nie mogę patrzeć na jego twarz. Szczurowate ślepka,, włosy ala "mapet". Bardzo, ale to bardzo bym się cieszyła, gdyby go już tam nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
valeria Re: Wojtek - daj odpocząć ludziom 29.11.01, 17:39 A mnie frapuje jak gość, który potencjalnie mógłby być fajny (zainteresowania, "artystyczny" zawód) jest aż tak bezbarwny! Na dobrą sprawę niczym się nie wyróżnia, a o jego głównym rysie decyduje zamiłowanie do układania fryzur. Dla czterdzistolatka to nie jest chyba głowne zajęcie w życiu, albo hobby! Fakt, że czterdziestoletni często już mają na głowie tylko pozostałości niegdysiejszej fryzury... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nitka Re: Wojtek - daj odpocząć ludziom IP: *.acn.waw.pl 29.11.01, 17:10 dolaczam sie do apelu..tez mam go serdecznie dosyc Odpowiedz Link Zgłoś