03.05.07, 23:28
rewelacyjna scenografia studia "trzeci wymiar",piękna rzecz,białe,proste,tło,
czerwone fotele,prostota,czystość "optyczna",dobre kadrowanie.Również rewe-
lacyjne wstawki z "kultury" między programami.To się chce oglądać.
Obserwuj wątek
    • efad4d Re: tvp3 03.05.07, 23:30
      to fakt to studio cieszy oko jak zadne inne w tvp, w przeciwienstwie do
      wszechpanujacej sraczki w programach publicystycznych , bo rozrywkowe to juz w
      ogole stylistyczne dno i cepelia
    • maureen2 Re: tvp3 04.05.07, 00:44
      oglądam własnie trzeci wymiar,kamerzysta strasznie kadruje,proszę odjechać
      kamerą pół metra do tyłu ! Kocikwik na wizji !
      • maureen2 Re: tvp3 04.05.07, 01:31
        a goście zwisają skrętnie z foteli przy okrągłym stoliku/bez aluzji/,co wglą-
        na niechlujnie,jak u cioci-kloci na imieninach i tak wszystko sknocą,a przed-
        tem siedzieli przy prostokątnym i zupełnie inaczej to wyglądało.Oj.
    • maureen2 Re: tvp3 04.05.07, 12:04
      wstawki z "kultury" : wyskakujące okienka-tak, klik-nie!, jeżeli już ma być
      dżwięk,to szmer.
      Co dzieje się ze światłem w kurierze ?
      • maureen2 Re: tvp3 04.05.07, 15:01
        czy ktoś wreszcie może wyciszyć te ping-piang na wyskakujących okienkach,bo nie
        mogę co chwila wyłączać dzwięku.
    • kokoszkam Re: tvp3 04.05.07, 12:23
      Mnie wkurza w tvp3 to,ze jakos nie moga trafic z dlugoscia filmow puszczanych
      pomiedzy kurierami. Ogladam jakis fajny dokumetalny film i nagle ciach -
      chamskie ciecie i nadaja logo tvp3 i zaraz kurier.
      Noz czy nie mozna jakos tego dopasowac???!!!no chyba, ze godziny nadawania
      kuriera sa ciagle niespodzianka dla realizatorow...
      • maureen2 Re: tvp3 04.05.07, 13:07
        może to wynika z tego,że nadają na żywo rózne konferencje i transmisje i muszą
        ciąć inne rzeczy,ale dokumenty powtarzają w nocy i można obejrzeć.
        Natomiast nie mogę wyostrzyć kontrastu na kurierze,aż rozregulowałem telewizor,
        co przy jasnoszarym tle wygląda jakoś nie tak,ale "bladość" obrazu jest nawet
        dobra.
        • flojd2 Re: tvp3 04.05.07, 22:45
          Szkoda tylko ze reszty poziom marny. Ale upatruje szans w starcie TVP info
          • maureen2 Re: tvp3 08.05.07, 21:56
            obejrzałem znowu trzeci wymiar,ciętą od początku jak quiz,a tu rozmowa o ubez-
            pieczeniach.Przecież quiz czy flirt to nie to samo co ubezpieczenia,to nie ping
            -pong.
    • tosia35 lubię tvp3 08.05.07, 22:44
      Nie puszczają durnych seriali i Dubidu czy tańców z pseudogwiazdami, które
      śpiewają. Kiedyś nie oglądałam tvp3 bo wydawała mi się nieciekawa, a teraz jest
      ciekawsza od TVP1 i 2 razem wziętych.
      • maureen2 Re: lubię tvp3 09.05.07, 00:24
        teraz to jest program informacyjny,a w nocy mają filmy dokumentalne i inne,
        zaletą jest,że nie trafi się przypadkiem na niewolnicę isaurę albo coś podobne-
        go.
    • maureen2 Re: tvp3 11.05.07, 16:44
      oglądam właśnie transmisję ze szczytu na Wawelu,jak można wstawić w stylowym
      wnętrzu niebiesko-czerwony neon ? A podświetlenie stołu można zmniejszyć o
      parę watów,żeby nie były to takie punktowe.W zapowiedzi programów tvp3 jakaś
      żarówa na środku ekranu,co to jest ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka