maureen2 03.05.07, 23:28 rewelacyjna scenografia studia "trzeci wymiar",piękna rzecz,białe,proste,tło, czerwone fotele,prostota,czystość "optyczna",dobre kadrowanie.Również rewe- lacyjne wstawki z "kultury" między programami.To się chce oglądać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
efad4d Re: tvp3 03.05.07, 23:30 to fakt to studio cieszy oko jak zadne inne w tvp, w przeciwienstwie do wszechpanujacej sraczki w programach publicystycznych , bo rozrywkowe to juz w ogole stylistyczne dno i cepelia Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: tvp3 04.05.07, 00:44 oglądam własnie trzeci wymiar,kamerzysta strasznie kadruje,proszę odjechać kamerą pół metra do tyłu ! Kocikwik na wizji ! Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: tvp3 04.05.07, 01:31 a goście zwisają skrętnie z foteli przy okrągłym stoliku/bez aluzji/,co wglą- na niechlujnie,jak u cioci-kloci na imieninach i tak wszystko sknocą,a przed- tem siedzieli przy prostokątnym i zupełnie inaczej to wyglądało.Oj. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: tvp3 04.05.07, 12:04 wstawki z "kultury" : wyskakujące okienka-tak, klik-nie!, jeżeli już ma być dżwięk,to szmer. Co dzieje się ze światłem w kurierze ? Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: tvp3 04.05.07, 15:01 czy ktoś wreszcie może wyciszyć te ping-piang na wyskakujących okienkach,bo nie mogę co chwila wyłączać dzwięku. Odpowiedz Link Zgłoś
kokoszkam Re: tvp3 04.05.07, 12:23 Mnie wkurza w tvp3 to,ze jakos nie moga trafic z dlugoscia filmow puszczanych pomiedzy kurierami. Ogladam jakis fajny dokumetalny film i nagle ciach - chamskie ciecie i nadaja logo tvp3 i zaraz kurier. Noz czy nie mozna jakos tego dopasowac???!!!no chyba, ze godziny nadawania kuriera sa ciagle niespodzianka dla realizatorow... Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: tvp3 04.05.07, 13:07 może to wynika z tego,że nadają na żywo rózne konferencje i transmisje i muszą ciąć inne rzeczy,ale dokumenty powtarzają w nocy i można obejrzeć. Natomiast nie mogę wyostrzyć kontrastu na kurierze,aż rozregulowałem telewizor, co przy jasnoszarym tle wygląda jakoś nie tak,ale "bladość" obrazu jest nawet dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
flojd2 Re: tvp3 04.05.07, 22:45 Szkoda tylko ze reszty poziom marny. Ale upatruje szans w starcie TVP info Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: tvp3 08.05.07, 21:56 obejrzałem znowu trzeci wymiar,ciętą od początku jak quiz,a tu rozmowa o ubez- pieczeniach.Przecież quiz czy flirt to nie to samo co ubezpieczenia,to nie ping -pong. Odpowiedz Link Zgłoś
tosia35 lubię tvp3 08.05.07, 22:44 Nie puszczają durnych seriali i Dubidu czy tańców z pseudogwiazdami, które śpiewają. Kiedyś nie oglądałam tvp3 bo wydawała mi się nieciekawa, a teraz jest ciekawsza od TVP1 i 2 razem wziętych. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: lubię tvp3 09.05.07, 00:24 teraz to jest program informacyjny,a w nocy mają filmy dokumentalne i inne, zaletą jest,że nie trafi się przypadkiem na niewolnicę isaurę albo coś podobne- go. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: tvp3 11.05.07, 16:44 oglądam właśnie transmisję ze szczytu na Wawelu,jak można wstawić w stylowym wnętrzu niebiesko-czerwony neon ? A podświetlenie stołu można zmniejszyć o parę watów,żeby nie były to takie punktowe.W zapowiedzi programów tvp3 jakaś żarówa na środku ekranu,co to jest ? Odpowiedz Link Zgłoś