barti84 05.05.07, 21:50 No to co zrobił dziś Moskwa pobiło wszystkich... GENIALNE!!! Poza tym Agnieszka Włodarczyk znów boska!! Ja nominowałbym Herbuś i Matuszczaka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
awiecieco Re: JOŚ - 5 maja - Moskwa znokautował wszystkich 05.05.07, 22:04 Ja miałem przyjemność zapoznać się z książką a raczej dziennikiem aktora. Lektura niesłychanie ciekawa, polecam wszystkim! Odpowiedz Link Zgłoś
cristinka Re: JOŚ - 5 maja - Moskwa znokautował wszystkich 05.05.07, 22:04 tez uwazam ze był fajny, herbuś wypad wreszcie Odpowiedz Link Zgłoś
ludwiczek.surmacz Re: JOŚ - 5 maja - Moskwa znokautował wszystkich 05.05.07, 22:07 Ja miałem przyjemność zapoznać się z książką a raczej dziennikiem aktora. Lektura niesłychanie ciekawa, polecam wszystkim! KSIĄŻKA ? jAKA KSIĄŻKA Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: JOŚ - 5 maja - Moskwa średni 05.05.07, 22:15 Nie podobał mi sie Moskwa w ogóle. Najlepsza Włodarczyk (w piosence Anastaci). Odpowiedz Link Zgłoś
ludwiczek.surmacz Re: Zagrożeni 05.05.07, 22:27 Shatmach pisze, że Moskwa beznadziejny aby się Wiesi podlizać, to przecież wiadomo.Tak samo, gdy w lutym napisał,że Moskwa mu maile wysyła na temat Wiesi. Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Niektórych żal... 05.05.07, 22:32 Ależ oczywiście. Do tego włamuje sie do polsatowskiego komputera i odejmuje mu głosy z SMS-ów. :):):) Ludzie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
barti84 Re: JOŚ - 5 maja - Moskwa średni 05.05.07, 22:33 nie obraź się, ale chyba miałeś (miałaś) klapki na oczach... Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: JOŚ - 5 maja - Moskwa średni 05.05.07, 22:35 barti84 napisał: > > nie obraź się, ale chyba miałeś (miałaś) klapki na oczach... ? Odpowiedz Link Zgłoś
barti84 Re: JOŚ - 5 maja - Moskwa średni 05.05.07, 22:54 shatmach napisał: > barti84 napisał: > > > > > nie obraź się, ale chyba miałeś (miałaś) klapki na oczach... > > > ? > Bardzo fajnie to zrobił, bardzo pasowało do piosenki... no i barwa głosu taka trochę Kazikowa była... Wypadł o wiele lepiej niz Natasza na łóżku... Odpowiedz Link Zgłoś
sabinka777 Re: JOŚ - 5 maja - Moskwa znokautował wszystkich 05.05.07, 22:35 Wiesia,lecz się i to intensywnie szybko!!!Ile nickow mozna miec?Oj boli cię ten Moskwa,co? Odpowiedz Link Zgłoś
rosa.rosa Re: JOŚ - 5 maja - Moskwa znokautował wszystkich 05.05.07, 22:40 Już raz jedna poświęciła Wiesi swój " felieton" z SS, następna co twierdzi,że całe forum GW to Wiesia:) A może ta sama ? Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: JOŚ - 5 maja - Moskwa znokautował wszystkich 05.05.07, 22:44 rosa.rosa napisała: > Już raz jedna poświęciła Wiesi swój " felieton" z SS, następna co twierdzi,że > całe forum GW to Wiesia:) A może ta sama ? Ze niby ja jestem? Znowu? :) Tutaj na serio nie mozna juz nic napisac o Moskwie bo zaraz ktos nawiaze do Wiesi. Napisałem, ze Moskwa mi sie nie podobał bo tak faktycznie było. Pisałem juz tydzien temu i chyba wczesniej, ze kibicuje Włodarczyk bo bardzo fajnie spiewa. O tym, ze Moskwa spiewa chyba napisac nie mozna. :/ Odpowiedz Link Zgłoś
lew-salonowy Re: JOŚ - 5 maja - Moskwa znokautował wszystkich 05.05.07, 22:46 A co Moskwa dzisiaj wyśpiewał? Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: JOŚ - 5 maja - Moskwa znokautował wszystkich 05.05.07, 22:48 lew-salonowy napisał: > A co Moskwa dzisiaj wyśpiewał? "Gdy nie ma dzieci" Kultu. Odpowiedz Link Zgłoś
lew-salonowy Re: JOŚ - 5 maja - Moskwa znokautował wszystkich 05.05.07, 22:52 Dzięki :) Odpowiedz Link Zgłoś
rosa.rosa Re: JOŚ - 5 maja - Moskwa znokautował wszystkich 05.05.07, 22:50 shatmach napisał: > > Ze niby ja jestem? Znowu? :) Tutaj na serio nie mozna juz nic napisac o Moskwie > > bo zaraz ktos nawiaze do Wiesi. Napisałem, ze Moskwa mi sie nie podobał bo tak > faktycznie było. Pisałem juz tydzien temu i chyba wczesniej, ze kibicuje > Włodarczyk bo bardzo fajnie spiewa. O tym, ze Moskwa spiewa chyba napisac nie > mozna. :/ Nie można, bo zaraz jest się posądzonym o to, że jest się Wiesią:) Odpowiedz Link Zgłoś
znajacysprawe Re: JOŚ - 5 maja - Moskwa znokautował wszystkich 05.05.07, 23:35 sabinka777 napisała: > Wiesia,lecz się i to intensywnie szybko!!!Ile nickow mozna miec?Oj boli cię ten > > Moskwa,co? Mmm, " vip" i " królowa bankietów" do nas zawitała ponownie, wskazuje na to brak spacji jak u Lali.kowalskiej:) Odpowiedz Link Zgłoś
ultraviolet6 Re: JOŚ - 5 maja - Moskwa znokautował wszystkich 05.05.07, 22:41 Moskwa po raz pierwszy mi się podobał, fajnie mu to wyszło :) Moim zdaniem Herbuś przejdzie bez problemu, miałam nadzieję, że Sztuka wreszcie odpadnie ale niestety nie. A Cichopek chyba czyta komentarze internautów i już nie wkłada tych dekoltów do pasa - ślicznie wyglądała w tej kiecce dzisiaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
paul_ina Re: JOŚ - 5 maja - Moskwa znokautował wszystkich 05.05.07, 22:55 Bardzo podobała mi się Agnieszka Włodarczyk. Moskwa znokautował sam siebie - to był chyba jego najlepszy występ(jak dotąd - przemawia przeze mnie wrodzony optymizm). Postawił na aktorskie umiejętności i słusznie. Odpowiedz Link Zgłoś
ssachell Re: JOŚ - 5 maja - Moskwa znokautował wszystkich 05.05.07, 23:16 Noooo, mnie też się RM podobał. A Agnieszka, wg mnie, jest poza wszelką konkurencją :) Odpowiedz Link Zgłoś
anaila Re: JOŚ - 5 maja - Moskwa znokautował wszystkich 05.05.07, 23:27 Moskwa był extra! Włodarczyk poza konkurencją - mam nadzieję, że ostatecznie zdeklasuje tę uprawiającą tanie i tandetne gwiazdorstwo (te całusy do publiki!, to wywracanie oczami - no cymes z odpustu!) i banalną do mdłości Urbańską. Włodarczyk prezentuje teraz klasę niesamowitą. Ależ się kobieta wyrobiła. Aż miło patrzeć, że są jeszcze młode istoty wrażliwe na styl... absolutną sensacją dla mnie jest Herbuś: to się nazywa nie mieć zahamowań (albo słuchu) Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_zdzicha Re: JOŚ - 5 maja - Moskwa znokautował wszystkich 05.05.07, 23:36 też jestem zachwycona Włodarczyk. :D wspaniały głos i bezbłędny słuch. :D Moskwa też świetny. :))) ale najśmieszniejsze były usterki techniczne przed drugim występem Agnieszki Włodarczyk, gdy nie mogli filmiku o niej znaleźć! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: JOŚ - 5 maja - Moskwa znokautował wszystkich 05.05.07, 23:41 > ale najśmieszniejsze były usterki techniczne przed drugim występem Agnieszki > Włodarczyk, gdy nie mogli filmiku o niej znaleźć! ;))) Jedno wypuscili - nie to! drugie wypuscili - nie to! trzecie wypuscili i wreszcie:) A zawsze czujna widownia biła brawo kiedy tylko dawano znak. :) Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: JOŚ - 5 maja - Moskwa znokautował wszystkich 05.05.07, 23:44 O Shatmach, to ja teraz jestem Tobą:) Tego jeszcze nie było:) Odpowiedz Link Zgłoś
barti84 Re: JOŚ - 5 maja - Moskwa znokautował wszystkich 05.05.07, 23:53 o co w tym wszystkim chodzi? Jakieś sklonowane Wiesie, jakieś fan cluby czy co ??? Odpowiedz Link Zgłoś
rosa.rosa Re: JOŚ - 5 maja - Moskwa znokautował wszystkich 05.05.07, 23:55 Długo by tłumaczyć... Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: JOŚ - 5 maja - Moskwa znokautował wszystkich 06.05.07, 00:00 wieslawa-siemiankowska napisała: > O Shatmach, to ja teraz jestem Tobą:) Tego jeszcze nie było:) Było. Oszołom rikitikitak twierdził, ze ja to Ty :) Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: JOŚ - 5 maja - Moskwa znokautował wszystkich 06.05.07, 00:02 Było ? To przeoczyłam Rikitaka:) Odpowiedz Link Zgłoś
lew-salonowy Re: JOŚ - 5 maja - Moskwa znokautował wszystkich 06.05.07, 00:04 Shatmachu, to teraz masz szansę na publiczne zdementowanie tych plotek :). Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: JOŚ - 5 maja - Moskwa znokautował wszystkich 06.05.07, 10:50 lew-salonowy napisał: > Shatmachu, to teraz masz szansę na publiczne zdementowanie tych plotek :). Nie mam zamiaru się tłumaczyć. Wisi mi to co inni myslą. Wystarczy dokładniej poszukać by przekonać sie, że nie jestem Wiesią. Odpowiedz Link Zgłoś
janinaniezbedna3 Re: JOŚ - 5 maja - Moskwa znokautował wszystkich 06.05.07, 10:55 tak, ja też ( ku memu zaskoczeniu) byłam mylona z Wiesławą nawet przez jej adoratora Vira/Lwa. Nie trzeba jednak być bardzo spostrzegawczym, by zauważyć,że co najmniej 3-4 nicki w tej dyskusji to Wiesia. Odpowiedz Link Zgłoś
lew-salonowy Re: JOŚ - 5 maja - Moskwa znokautował wszystkich 06.05.07, 10:57 A Pani, Pani Janino, myli mnie notorycznie z kimś innym :). Odpowiedz Link Zgłoś
janinaniezbedna3 Re: JOŚ - 5 maja - Moskwa znokautował wszystkich 06.05.07, 10:59 A ja już nie wiem co się dzieje:) Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: JOŚ - 5 maja - Moskwa znokautował wszystkich 06.05.07, 11:52 janinaniezbedna3 napisała: > tak, ja też ( ku memu zaskoczeniu) byłam mylona z Wiesławą nawet przez jej > adoratora Vira/Lwa. > Nie trzeba jednak być bardzo spostrzegawczym, by zauważyć,że co najmniej 3-4 > nicki w tej dyskusji to Wiesia. No co Ty Janinka ? Tylko 3-4 nicki ? Wszystkie 43 wpisów w tej dyskusji to JA:P Odpowiedz Link Zgłoś
janinaniezbedna3 Re: JOŚ - 5 maja - Moskwa znokautował wszystkich 06.05.07, 12:00 eeeeee, wszystkie to nie:PPP Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: JOŚ - 5 maja - Moskwa znokautował wszystkich 06.05.07, 12:02 janinaniezbedna3 napisała: > eeeeee, wszystkie to nie:PPP No oczywiście prócz JaninyNiezbędnej, chociaż nie wiem bo kiedyś byłyśmy już jedną osobą;) Odpowiedz Link Zgłoś
lew-salonowy Re: JOŚ - 5 maja - Moskwa znokautował wszystkich 06.05.07, 12:03 No i prócz mnie chyba ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: JOŚ - 5 maja - Moskwa znokautował wszystkich 06.05.07, 12:06 lew-salonowy napisał: > No i prócz mnie chyba ;) No nie, byli też i tacy, którzy twierdzili, że my to jedno i to samo:) Odpowiedz Link Zgłoś
lew-salonowy Re: JOŚ - 5 maja - Moskwa znokautował wszystkich 06.05.07, 12:07 My jedno i to samo??? :) Zbawcy, prorocy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: JOŚ - 5 maja - Moskwa znokautował wszystkich 06.05.07, 12:13 lew-salonowy napisał: > My jedno i to samo??? :) Zbawcy, prorocy!!! Było tu ( albo na TBO) kiedyś taka opcja, coś mi się kołacze, ale dziś chora jestem, więc z kojarzeniem u mnie kiepsko:( Odpowiedz Link Zgłoś
lew-salonowy Re: JOŚ - 5 maja - Moskwa znokautował wszystkich 06.05.07, 12:14 Chora? A co Ci jest? :( Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: JOŚ - 5 maja - Moskwa znokautował wszystkich 06.05.07, 12:16 lew-salonowy napisał: > Chora? A co Ci jest? :( No niestety po raz kolejny zapalenie krtani, straciłam głos i mówię szeptem. Odpowiedz Link Zgłoś
lew-salonowy Re: JOŚ - 5 maja - Moskwa znokautował wszystkich 06.05.07, 12:19 Ojej! Koniecznie pójdź jutro do lekarza. A póki co pij herbatki z sokiem malinowym. Odpowiedz Link Zgłoś
lew-salonowy Re: JOŚ - 5 maja - Moskwa znokautował wszystkich 06.05.07, 11:10 Oj, Szatmachu, mnie się tłumaczyć nie musisz :) Więcej luzu, chłopie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
barti84 Re: JOŚ - 5 maja - Moskwa znokautował wszystkich 06.05.07, 00:04 juz kumam. wszyscy twierdza, ze wieslawa i shatmach to jedna osoba, ktora sama ze soba pisze o_O a tylko satmach i wieslawa sie upieraja, ze nie sa jednoscia, to znczy ze mają po jednej jaźni, każda (każdy) swoją... ech... z takimi problemami od razu mi lżej... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: JOŚ - 5 maja - Moskwa znokautował wszystkich 06.05.07, 00:06 A Wiesława tak naprawdę jest Barti84 i przyznaje się do tego:P Odpowiedz Link Zgłoś
barti84 Re: JOŚ - 5 maja - Moskwa znokautował wszystkich 06.05.07, 00:09 dokładnie! :P teraz niech cała reszta się głowi ile wiesława ma wcielen ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lew-salonowy Re: JOŚ - 5 maja - Moskwa znokautował wszystkich 06.05.07, 00:16 A co Cię tak Wiesia interesuje??? Odpowiedz Link Zgłoś
flowerbomb5 Re: JOŚ - 5 maja - Moskwa znokautował wszystkich 06.05.07, 09:37 Tez uwazam, ze byl swietny. Wlodarczyk jak zwykle super. Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: JOŚ - 5 maja - Moskwa znokautował wszystkich 06.05.07, 12:07 Niewątpliwie technicznie najlepsza jest Urbańska (w końcu profesjonalistka), choć sam głos ma mocno przeciętny. No i jej mizdrzenie się i zadzieranie nosa są po prostu ciężkie do zniesienia. Ja osobiście kibicuję w tym programie Marzenie Sztuce. Nie śpiewa idealnie, ale całkiem porządnie i ma bardzo fajną barwę. Jest w jej śpiewie pewność i lekkość, które pozwalają jej nie tylko odśpiewać kawałek, ale także przedstawić jakąś jego interpretację. Jedynym problemem jest kulejący angielski akcent, ale nadrabia to sympatycznym zachowaniem. Moim zdaniem to ona najbardziej zasługuje na zwycięstwo w programie. Reszta uczestników niestety walczy z piosenką, największym wyzwaniem jest dla nich poprawne jej wykonanie i/lub ukrycie niedoróbek pod kreacją aktorską czy konfekcyjną. Nie do końca rozumiem zachwyty nad Włodarczyk. Świetnie się na scenie prezentuje, zrobiła spore postępy od początku, ale w tym wszystkim brakuje mi jakiegoś ognia. A wokalnie - cóż, nie jest bardzo źle, ale zbyt wiele w jej śpiewie jest niedociągnięć i niezgrabności, które chwilami wręcz bolą. Reszta niewarta nawet wspomnienia. Choć przyznam, że ostatniego wykonania Moskwy nie widziałam. Odpowiedz Link Zgłoś
little-angel Re: JOŚ - 5 maja - Moskwa znokautował wszystkich 06.05.07, 12:26 Oj jak ja nie trawię Nataszki... może i dobrze śpiewa, ale jej barwa jest zupełnie nieinteresująca. I tej jej machanie, robienie minek za każdym razem gdy kamera jest w pobliżu... Podoba mi się Włodarczyk, która nieźle śpiewa i robi postępy (czego nie można powiedzieć o Nataszy - w końcu "profesjonalistka"). Kibicuję jeszcze Moskwie, który śpiewa jak śpiewa, ale przyjemnie się na niego patrzy i słucha. Widać, że się chłopak dobrze bawi, całkiem na luzie do tego podchodzi. Podobnie Marzena Sztuka. Jej decyzja o wzięciu udziału w tym programie była bardzo dobra. W końcu pokazała szerszej widowni, która zna ją jedynie z roli Halinki, co w niej drzemie. Ma poczucie humoru, głos i jest interesującą osobą. Polubiłam ją. Cieszę się, że nie wyleciała, chociaż tego czarnowłosego amanta też trochę szkoda - nie ze względu na śpiew, ale przez to, że potrafił się czasem fajnie odezwać. Mógł jeszcze odcinek - dwa posiedzieć. Dobrze, że Herbuś i ksiądz do odstrzału. Pokryło się z moimi typami ;] Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: JOŚ - 5 maja - Herbuś 06.05.07, 14:18 Mnie sie jeszcze podobało "Joe Le Taxi" Herbusiowej. To był chyba jej najlpszy występ. Ostatnie były straszne. Odpowiedz Link Zgłoś
rdzenananasa Re: JOŚ - 5 maja - Moskwa znokautował wszystkich 07.05.07, 01:23 Jako, że dyskusja schodzi tu na jakieś inne dziwne tory to ja tylko podam zainteresowanym link do tego do czego ten wątek sie odnosi. www.youtube.com/watch?v=48FfqT6p-2o I może rozmawiajmy o tym właśnie. A ci których ten watek nie interesuje niech sobie założą swój własny:) Odpowiedz Link Zgłoś
lilimarlene1 Re: JOŚ - 5 maja - Moskwa znokautował wszystkich 08.05.07, 14:48 zgadzam się, Robert Moskwa był lepszy od Kazika, przydały się umiejętności aktorskie. Rewelacja! Jak zwykle wspaniała była A.Włodarczyk. Marzena Sztuka powinna nagrać płytę ze starannie dobranem dla niej repertuarem ,bo niebanalnie śpiewa,ma ciekawą barwę głosu i świetnie się jej słucha. Byłam rozczarowana tym ,że zabrakło niepokornego pana Łukasza, a została mile uśmiechająca się- ale nie wnosząca nic ciekawego do programu - pani E.Herbuś.Powinna odpaść. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: JOŚ - 5 maja - Moskwa znokautował wszystkich 08.05.07, 15:54 ...sie chłopaczyna rozwinął, no! z programu na program coraz lepszy! Odpowiedz Link Zgłoś