sara3331 28.05.07, 12:06 Dziś u Szymona będzie 2 Rafałów: Rafał Maserak i Rafał Mroczek. Chłopaki w końcu sobie potańczą!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dona.a Re: Majewski Show z Maserakiem i Mroczkiem 28.05.07, 12:17 Mroczek nie tyle potańczy co się powygłupia Odpowiedz Link Zgłoś
asiak44 Re: Majewski Show z Maserakiem i Mroczkiem 29.05.07, 13:10 Maserak totalna żenada Odpowiedz Link Zgłoś
ssachell Re: Majewski Show z Maserakiem i Mroczkiem 29.05.07, 13:17 asiak44 napisała: > Maserak totalna żenada e tam, bez fonii całkiem nieźle się oglądało :P Odpowiedz Link Zgłoś
kokoszkam Re: Majewski Show z Maserakiem i Mroczkiem 29.05.07, 20:08 rrraaany!!! ten koles jest totalnie pusty. Elokwencja na poziomie stonogi. pewnie dobrze tanczy (nie ogladam TZG), ale moglby sie nie odzywac... Mroczek zreszta tez niewiele lepiej wypadl... (MJM tez nie ogladam :) ) Odpowiedz Link Zgłoś
janinaniezbedna3 Re: Majewski Show z Maserakiem i Mroczkiem 30.05.07, 09:16 Właśnie mnie kolega powiadomił, że Mroczek ma sprawę karną założoną za kradzież jakiegoś lewara cz innej blokady do kół- do czego się zresztą przyznał. To już trzeba być upośledzonym na umyśle żeby takie rzeczy robić:DDDDDD Foremniak- oprzytomnij kobieto, z takim idiotą styd się prowadzać:DD Odpowiedz Link Zgłoś
kast Re: Majewski Show z Maserakiem i Mroczkiem 30.05.07, 13:45 Maserak a nie Mroczek ma ta sprawe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
janinaniezbedna3 Re: Majewski Show z Maserakiem i Mroczkiem 30.05.07, 13:54 kast napisała: > Maserak a nie Mroczek ma ta sprawe ;) oczywiście , Maserak- Mroczka serdecznie przepraszam:) Sama nie wiem czemu mi się te nazwiska pomyliły;) Odpowiedz Link Zgłoś