hi-hi 03.12.01, 06:20 Jak człowiek nie ma kasy na książki to mu takie głupie pomysły chodza po głowie.......... Tylko jest jeden problem.... pewnie bym musiał kupić dresssss Co wy na to ? Dali byście poparcie dla hi-hi ? pzdr hi-hi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hi-hi Re: Spierdalaj !!!!! 03.12.01, 07:49 Spierdajaj to twoje imie ???? Jeśli tak to miło mi i Spierdalaj szukać mózgu palancie hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pirx40 Re: A Może Bym Tak Wystartował W BB 3 ......??????? IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 03.12.01, 09:46 Hi hi nie zwracaj uwagi na pałętające się po forum karaluchy. W bb wystartuj - będziemy Cię popierać, zwłaszcza, że cel piękny "na kiążki". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAK STARTUJ HI HI , STARTUJ!!! IP: *.acn.waw.pl 03.12.01, 11:10 Ja Ci na dres pożyczę, oddasz mi po programie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan laga Re: A Może Bym Tak Wystartował W BB 3 ......??????? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.12.01, 20:01 hi-hi napisał(a): > Jak człowiek nie ma > kasy na książki > to mu takie > głupie pomysły chodza po > głowie.......... > By wystartowac i pomieszkać tam z miesiące trzy musisz : podhodować włoski na modłę miotły, ubrać sie w ładne ubranka niczym manekin z zeszłorocznej wystawy mediolańskiego sklepu odzieżowego dla gejów, na wszelkie pytania w domku BB odpowiadać : "a bo ja wiem" - chowając gębinę jednoczesnie za miotłę z włosów, płakac z każdego powodu, każdziutkiego, opowiadac szeroko jak ważna jest praca, rodzina, służenie ludziom i, broń Cię panie Boże, bys wykazał sie jakąkolwiek wiedzą na jakikolwiek temat - jesli pokażesz, ze jak Marzena zwana tu sucharem, nie wiesz, kto to Duke Ellington, ile liczy kopa i co to monogamia, to może poprą Cie młotki z forum BB Gazety i wygrasz....... Powodzenia. pan laga > Tylko jest jeden problem.... > pewnie bym musiał kupić dresssss > > > Co wy na to ? > Dali byście poparcie > dla hi-hi ? > > pzdr > hi-hi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myszka Re: A Może Bym Tak Wystartował W BB 3 ......??????? IP: *.necik.pl 03.12.01, 21:10 Startuj hi, hi, załozymy klub fanów Wesołka. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś