nawiganka 04.06.07, 22:34 No i dokładnie tak jak myślałam. Hanna Smoktunowicz u Majewskiego, inteligentna, bezpretensojonalna, bystra, urocza. Baba z klasą i z jajami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nemi1 Re: Smoktunowicz-super 04.06.07, 22:38 prawda,wszystko prawda!Dokłądnie tak samo ją odebrałam:) Dziś też super były Rozmowy w tłoku. Odpowiedz Link Zgłoś
kulista Re: Smoktunowicz-super 04.06.07, 22:38 Tak tylko czemu taka nerwowa??Cały czas poprawiała dekolt, pierścionki itp..i jakoś dziwnie zareagowała na prezen od Szymona. Odpowiedz Link Zgłoś
nemi1 Re: Smoktunowicz-super 04.06.07, 22:40 Chyba dekolty nie są jej ulubionym stylem. A co do prezentu może poprostu nie lubi jak się porusza sprawy jej życia prywatnego. Tak czy siak wypadła super! Odpowiedz Link Zgłoś
lejbakogelmogel Pies z kulawą nogą by się za nią nie obejrzał.... 05.06.07, 10:24 ...gdyby nie to, ze występuje w charakterze burej suki w Polsacie. Odpowiedz Link Zgłoś
malwina12 Re: Smoktunowicz-super 04.06.07, 22:54 A w którym to miejscu wypadła super? Bo jakoś nie zauważyłam. Teksty o Teletubisiach- żenada, zero dowcipu czy polotu. Prezentacja oklapłego biustu w tv - kolejna żenada. Włoskie wycie też tragiczne i wcale nie zabawne. Jak dla mnie doskonale sie komponowała z ociężałym Pudzianem. Nawet nie potrafiła wymyślić ciekawego komentarza w "końca nie widać". Ale cóż - nie było napisane na teleprompterze. Niestety,program Majewskiego bezlitośnie obnaża poziom zaproszonych gości.A pani Hania sprawiała wrażenie,że kreuje kogoś kim nie jest. Próba ocieplenia wizerunku? Jeżeli tak to kompletnie nieudana. Odpowiedz Link Zgłoś
rambonoff Re: Smoktunowicz-super 04.06.07, 23:47 malwina12 napisała: Leczysz swoje kompleksy ? Odpowiedz Link Zgłoś
el_blanto Re: Smoktunowicz-super 04.06.07, 22:57 Chyba inne programy ogladaliśmy.Jakos jaj nie było widać ani czuc .Jakaś taka spieta była i brakowało naturalności .Chyba najwiekszy luz na jaki ja stac to przed prompterem w wydarzeniach. Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji Re: Smoktunowicz-super 06.06.07, 09:55 el_blanto napisał: > Chyba inne programy ogladaliśmy.Jakos jaj nie było widać ani czuc .Jakaś taka > spieta była i brakowało naturalności .Chyba najwiekszy luz na jaki ja stac to > przed prompterem w wydarzeniach. Heh, no własnie... I to ciagle poprawianie sukienki, za duzy dekolt wiec material opadal z ramion. Odpowiedz Link Zgłoś
mmmega Re: Smoktunowicz-super 04.06.07, 23:00 podoba mi się jako kobieta ale liczyłam na większą klasę,nie potrafiła się wpasować do konwencji programu i to jej łapanie się za głowę Odpowiedz Link Zgłoś
gm17 Re: Smoktunowicz-super 04.06.07, 23:14 nie wypadła tak źle. Nigdy nie była moją ulubienicą, nie uważałam Ją za sympatyczną jednak nie wywoływała u mnie skrajnie negatywnych odczuć. Troszkę to się zmieniło po tej całej sprawie z Lisem. Już pomijam fakt czy ona byla głównym powodem rozwodu czy nie. Jednak to jest niefajne że będąc świadkiem na ślubie i koleżanką bliższą czy dalszą Kingi Rusin (niektóre zdjęcia prasowe wskazywały iż chyba nie taką daleką)zwizała się z Jej mężem już po rozwodzie ale jednak . zabrakło solidarności i troszkę przyzwoitości. Może stąd to zdenerwowanie gdy rozmowa zaczyna krażyć wokół tematu. co by tu nie mówić nie jest to taka komfortowa sytuacja i Hanna Smoktunowicz nie jest taka "czysta". Odpowiedz Link Zgłoś
nawiganka Re: Smoktunowicz-super 04.06.07, 23:02 malwinka-Rusin 12 pozbawiona biustu całkowicie atakuje. Tak, tak, Smoktunowicz wypadła super, malwinka, pozamiatane. Odpowiedz Link Zgłoś
kocian_bocian Re: Smoktunowicz-super 04.06.07, 23:31 coś w tym jest, momentami Hanka wyglądała na zawstydzoną... Szymon jest fajny ale chyba trochę za rubaszny :) ale miło było popatzreć na hankę w innym wydaniu niż ostra baba z niusów. Bardzo kobieca , elegancka i subtelna. Pozytywne zaskoczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
lew-salonowy Re: Smoktunowicz-super 04.06.07, 23:03 A nie czepiacie się Hani troszkę :)? Odpowiedz Link Zgłoś
mmmega Re: Smoktunowicz-super 04.06.07, 23:08 nie, mogła się bardziej wyluzować ale w sumie nie było przed kim(źle dobrani goście) Odpowiedz Link Zgłoś
lew-salonowy Re: Smoktunowicz-super 04.06.07, 23:19 No może, ale odnoszę wrażenie, że one za specjalnie nie jest wyluzowana. :) Odpowiedz Link Zgłoś
mmmega Re: Smoktunowicz-super 04.06.07, 23:26 to w sumie po co tam poszła? jak dotąd nigdzie się nie udzielała(miasto kobiet?) i chyba dla jej wizerunku było by lepiej, na jej pozycji bym to olała Odpowiedz Link Zgłoś
gm17 Re: Smoktunowicz-super 04.06.07, 23:31 Moim zdaniem Ona chce troszkę ocieplić swój wizerunek i tyle. stąd te wizyty , jakieś tak wywiady do miesięczników rozmowy trochę łagodzenie uspraiwedliwianie się . itd. A że nigdy nie była szczególnie wyluzowana to inna bajka. Taka już jest. Odpowiedz Link Zgłoś
lew-salonowy Re: Smoktunowicz-super 04.06.07, 23:32 A czy to źle, kiedy ktoś trzyma jakiś dystans? Może faktycznie do programów z nastawieniem na show niekoniecznie musi pójść, ale dobre jest to że Majewski zaprasza różnych gości, nie zawsze w typie Wiśniewskich. A Hania zapewne chce poprawić sobie wizerunek - z tej, co to rodzinę rozbiła do takiej, dla której można rozbić ;)) Ja to w ogóle bzdury piszę. Proszę mnie ignorować :). Odpowiedz Link Zgłoś
mmmega Re: Smoktunowicz-super 04.06.07, 23:39 dobrze gadasz, dać Ci wódki a Hania jest super Odpowiedz Link Zgłoś
lew-salonowy Re: Smoktunowicz-super 05.06.07, 00:02 Czy Pani mnie posądza o jakąś trafną odpowiedź? :) Musiałbym najpierw tej wódki się napić ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mmmega Re: Smoktunowicz-super 05.06.07, 00:10 doprawdy, nie wiem co odpowidzieć,(a nie zdarza mi się) Odpowiedz Link Zgłoś
mmmega Re: Smoktunowicz-super 05.06.07, 00:18 żartowałm, zawsze wiem co odpowiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
lew-salonowy Re: Smoktunowicz-super 05.06.07, 00:19 To już mnie Pani zbiła ... ;) I tak nie wierzyłem :) Odpowiedz Link Zgłoś
mmmega Re: Smoktunowicz-super 05.06.07, 00:33 nie zabijam, no chyba jak mnie ktoś wkurzy Odpowiedz Link Zgłoś
lew-salonowy Re: Smoktunowicz-super 05.06.07, 00:36 zbiła z nóg, miało być :)) To z Pani taka złośnica? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mmmega Re: Smoktunowicz-super 05.06.07, 00:01 i to jest bardzo dobre, vide Szapołowska Odpowiedz Link Zgłoś
nawiganka Re: Smoktunowicz-super 04.06.07, 23:05 malwinka-Rusin 12 nie ma faceta, więc zajmuje się wyłacznie panią Smoktunowicz. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna.gr Re: Smoktunowicz-super 05.06.07, 08:27 Nawiganka,ile ty masz lat? 11? Żałośnie obnażasz swój brak inteligencji. Na każdy argument odpowiadasz w stylu: Jesteś ukrytą K.Rusin - albo - masz kompleksy i jesteś zawistna/y. Fatalnie się czyta takie wypociny. Odpowiedz Link Zgłoś
nawiganka Re: Smoktunowicz-super 04.06.07, 23:14 Momentami Hania wydawała się trochę zawstydzona i zażenowana dowcipami Majewskiego i to było słodkie i ujmujące, bo zawsze mi sie wydawała taką czołg- babą, a tu była po prostu była fajną, delikatną kobietą. Mi się podobało. Fajny program. Odpowiedz Link Zgłoś
brytan4 Re: Smoktunowicz-super 05.06.07, 11:09 oj lisie lisie , żeby tak hani dobrze na forum robić... toż ty w domu musisz jeszcze chyba podłogi i garnki zmywać. Odpowiedz Link Zgłoś
brytan4 Re: Smoktunowicz-super 05.06.07, 11:12 i to jeszcze specjalnie do tylko tego celu nawigankę tworzyć... Odpowiedz Link Zgłoś
brytan4 Re: Smoktunowicz-super 05.06.07, 11:13 ale jakie to zmysłowe...na - wigankę... Odpowiedz Link Zgłoś
polski100 Re: Smoktunowicz-super 05.06.07, 06:30 Niestety ciut się krygowała i była sztuczna, ale taki jej styl - sporo pozy... Odpowiedz Link Zgłoś
paula28 Re: Smoktunowicz-super 05.06.07, 08:58 Była totalnie nienaturalna, śmiała się na siłę, moim zdaniem wypadła beznadziejnie. Była zaskakująco skrępowana. Odpowiedz Link Zgłoś
och_karol3 Re: Smoktunowicz-super 05.06.07, 09:05 Mi się podobało, a to, że Hanka czasami śmiała się jakby na siłe - wydaje mi się ,że nie chciała robić Szymonowi przykrości. Fajny gość, ale umówmy się - te jego dowcipy są chwilami raczej średnio dowcipne i bardziej, że tak powiem... cipne. Fajny też odcinek rozmów w tłoku - Zyta z Andrew w postaci bryloczka - łanderful. Odpowiedz Link Zgłoś
flowerbomb5 Re: Smoktunowicz-super 05.06.07, 10:30 Nie wypadla super. Jakies takie grymasy i miny sztuczne, pozy i maniery nie do zniesienia. Dodatkowo wkurzajace odchrzakiwanie bez sensu. Wcale nie jest super. Niesympatyczna i nadeta. Odpowiedz Link Zgłoś
oko.na.widelcu Re: Smoktunowicz-super 05.06.07, 10:52 nawiganka = hanka? Bo cuś ten entuzjazm naciagany - smoktunowicz była spięta aż do bólu, sztuczna, ze szczękościskiem, jak zwykle zresztą. Odpowiedz Link Zgłoś
curioulisious Re: Smoktunowicz-super 05.06.07, 10:57 mnie sie totalnie nie podobalo, siedziala z tym nochalem zadartym do gory jakby byla niewiadomo kim. W dodatku to ze przez caly program bawila sie pierscionkiem doprowadzalo mnie do szalu.... nienaturalana i bez wyrazu Odpowiedz Link Zgłoś
grek.grek Re: Smoktunowicz-super 05.06.07, 10:58 A co powiedziała inteligentnego i bystrego ? Mylisz pojęcia, złotko. Wymachiwanie klatą i parę burknięć, to jeszcze nie jest inteligencja. I gdzie ten urok ? Jesteś stronnikiem rzeczonej Smoktunowicz ? Ubiera się kobieta w kieckę z dekoltem do pępka, ale mówi "shit,man ja nigdy takich dekoltów nie noszą" (to po grzyba ją teraz zakładasz ?) i podciąga ten łach ku górze, co by zakryć to, co zdązyła odsłonić (taka taktyka - założyć, a później się kapnąć : po jaką chalierę ja założyłam ten ciuch, tak ?) - czy to jest zachowanie normalnej kobiety ? Przecież to jest do bólu zatok PRETENSJONALNA poza... Albo niedobór prozacu w organizmie. Kobieta jest mdła, nijaka, bezbarwna, nudna i przeciętna. Blondynka z tysiąca i jednej takich samych blondynek tłumu. Może inna baba chętnie by poszła z nią na kawę i coś więcej, ale jeśli poszedłby jakiś facet, to chyba tylko desperado na takim samym poziomie, co ona. Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Smoktunowicz-super 05.06.07, 11:16 ej grek, dostałes od HAni Smok kosza czy co? czy robisz klakę Kini ? mozna Hani S. nii elubic ale nie sposób nie zauwazyc rzezcy obiektywnej - atrakcyjną kobietą jest i basta. "mdła, nijaka, bezbarwna, nudna i przeciętna" ? dlazcego ? ah, moze dlatego ze nie dała sie naciagnac nawet na jedno słowo na temat zwizaku z Lisem , ani jedno wyznanie , ze nie smarkała do kamery, nie bidoliła , nie gadał o pierscionkach ani facecie/facetach, ze nie wyszła we włosienicy i nie biczowała sie publicznie, a za to pokazała dekolt. A moze za to ze - nie przymierzajc jak Skrzynecka - nie pozwolila by sobie na kleknąc na podlodze i dawac sie klepac Szymkowi po tyłku ? ma kobieta dystans i rezerwe, a ze u Szymona ŻADEN gosc nie ma szansy czegos sensownego powiedziec bo sensowncyh pytań Szymon nie zadaje , to juz inna inszość. Odpowiedz Link Zgłoś
grek.grek Re: Smoktunowicz-super 05.06.07, 12:36 Aha,bo tam Rusin versus Smoktunowicz, tegeś śmegesz,tak ? Nie,nie... nie jestem specjalnie oblatany w tych najnowszych salonowych ploteczkach. Rusin znam,gdzieś tam kiedyś widziałem - też marne wrażenie na mnie zrobiła. Ja ani lubię,ani nie lubię.Po prostu nie widzę tego jej seksapilu, atrakcyjności,czy jak to tam zwać... Może się źle rozglądam :)),ale nie widzę.Nie słyszę.Nie czuję. Nie,nie. Ja nie z tych,którzy żądni są smarkania,biadaloenie,o związku z Lisem mówienia,dawania się klepać po tyłku :) - w ogóle rzadko takie coś jak SMS oglądam, wczoraj chyba drugi raz w historii mi się zdarzyło; nie kumam tych wszystkich plotek,nie wiem kto kogo po tyłku klepał,ani kto teraz pierze komu gacie, itd. To,że pokazała dekolt, to nie jest problem. Problem w tym,że próbowała wmówić ludożerce,że ona tą kieckę, to w ogóle przypadkiem założyła i najchętniej, to by się przebrała,bo się niefajnie w niej czuje - przepraszam bardzo,ale wyobrażasz sobie dziewczynę, która zakłada mini,wychodzi na ulicę i po chwili idzie w półprzysiadzie naciągając ją do kostek ? Czy to jest normalne zachowanie ? Albo jest to więc - a) głupawka, b) kiepska kokieteria, c) mało finezyjne pozerstwo. A tak w ogóle - piersi ma niczego sobie. Tyle,że to trochę mało, żeby stwierdzić,że ma choć odrobinę seksapilu. Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Smoktunowicz-super 05.06.07, 13:18 "Albo jest to więc - a) głupawka, b) kiepska kokieteria, c) mało finezyjne pozer > stwo.' albo "stylysta" ubiera zaproszone gwiazdy na 5 minut przed wejsciem na wizje i potem takie są tego efekty . Sukienka , sama w sobie, niezła ... co do przykłądu z mini - w latach koncowej podstatwówki zdarzyło mnie sie cuś kropka w kropke to samo ,. Uczucie okropne. Odpowiedz Link Zgłoś
auto_robex Re: Smoktunowicz-super 05.06.07, 11:38 Figure ma ładną, twarz też. Ale wg mnie nie wypadla dobrze. Caly czas widac bylo jej stres (chrzakanie, poprawianie się na siedzisku, poprawianie dekoltu). Nawet z żartow majewskiego nie potrafila sie szczerze zasmiac chociaz raz tylko przyklejala sztuczny usmiech, co jakis czas ze zdziwienia a moze z niezrozumienia zartu podnosila brwi i marszczyla czolo. Mialam wrazenie ze przyszla tam zeby : 1) pokazac wszystkim jaka jest piekna hm moze też ww sensie jaką Lis piekna kobiete wybral (kreacja jednoznaczna tymbardziej ze jak powiedziala nie nosi tego typu rzeczy) 2) starala sie dobrze wypasc, pokazac swa odrobine luzu (przyszla do programu rozrywkowego z żartem) ale niestety nie za dobrze to wyszlo wg mnie, ale jak widac po forum niektorych przekonala wiec jakis cel osiagnela:) Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: Smoktunowicz-super 05.06.07, 12:14 Oglądałam tylko fragment, ale gdyby mój współ-gość opowiadał dowcipy w stylu "jak zdejme buty, to wszyscy pośniecie", to też byłabym spięta i na dystans. Zły dobór gości, nie pasowali zupełnie do siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
nawiganka Re: Smoktunowicz-super 05.06.07, 12:18 Brytanowi4, któremu nie podoba się Smoktunowicz, wcześniej nie podobał się Lis, a jeszcze wcześniej Wydarzenia z Paryża, a w szczególności Lis i Smoktunowicz. To jakiś ich stały wielbiciel, tyle że nie brytan, ale zakompleksiony kundel albo kundelka. Odpowiedz Link Zgłoś
malwina12 Re: Smoktunowicz-super 05.06.07, 13:42 Dziewczynko - to że ktoś ma inne zdanie niż Ty, i uznał występ pani Smoktunowicz w programie za pretensjonalny i bezpłciowy to nie powód, żeby sie obrażać. Po co zakładałaś ten temat? Chyba się nie spodziewałaś, że wszyscy będą równie bezkrytycznie zachwyceni jak ty. A tak w ogóle to albo jesteś bardzo młoda albo głupia. Odpowiedz Link Zgłoś
brytan4 Re: Smoktunowicz-super 05.06.07, 18:23 he, he coś się strasznie nawiganko , rasowy lisie lub smoku zdenerwowałeś. pewnie spartolonymi Wydarzeniami z Paryża - przerostem formy nad treścią? nie podoba mi się więcej rzeczy ale nie zawsze dotyczą tej zakłamanej pary. pozdrowienia dla wieży babel Odpowiedz Link Zgłoś
barti84 Re: Smoktunowicz-super 05.06.07, 18:52 A mnie się Smoktunowicz nie podobała. Jakaś nerwowa była, nie potrafiła zażartować i jeszcze ten obwisły biust. Spodziewałem się po niej czegoś wiecej... Już Pudzian wypadł lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
idalia21 Re: Smoktunowicz-super 05.06.07, 19:43 Chcialabys miec taka przyjaciolke co by bzykala sie z twoim mezem dlugo jeszcze przed waszym rozstaniem? Jak sie ma takie przyjaciolki to nie potrzeba wrogow. Zwykle ku..szcze ot co. Odpowiedz Link Zgłoś
krochmalski Re: Smoktunowicz-super 06.06.07, 08:57 O Idalia! Jak dobrze jesteś poinformowana ..."bzykali się na długo przed rozstaniem"? Czyźbyś Pana Lisa i Panią Smoktunowicz znała osobiście? Sądząc po języku jaki używasz - wątpię byś zaliczała się do ich znajomych , więc nieco więcej pokory dziewczynko. Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: Smoktunowicz-super 06.06.07, 09:09 Nie oceniaj, idalio, nie oceniaj, nie wiesz, co Tobie życie przyniesie. Odpowiedz Link Zgłoś
traktorowa Re: Smoktunowicz-super 06.06.07, 13:52 lilith76 napisała: > idalia nie ma przyjaciółek ;) > za to dalia ma moherowy berecik na głowie i wiele zrozumienia dla arcybiskupa Paetza i jego prakyk;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
j-adore Re: Smoktunowicz-super 06.06.07, 20:06 Oglądałam kawałek i mnie Smoktunowicz nie powaliła - jakaś taka sztywna i spięta była. Na ciuch nie zwróciłam uwagi, a podobno jestem ciuchomaniaczka.:) Aha - ona nigdy nie podobała mi sie z wyglądu (wolę typ urody Rusin - brunetka, dziewczęca buzia etc.) - ale u Szymona, nie wiem czy to kwestia stroju, fryzury czy czego tam jeszcze, wyglądała świetnie i śmiem twierdzić, że jest piękna. Odpowiedz Link Zgłoś
anna.m7 Re: Smoktunowicz-super 10.06.07, 16:01 Ładna z niej babka i zgrabna, ale sztywna, sztuczna. Nigdy jej nie lubiłam. Po programie Majewskiego wydaje mi się jednak, że pasują z Lisem do siebie. Szkoda ... Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynazbagien Re: Smoktunowicz-super 10.06.07, 18:33 hehe bez jaj. była BEZNADZIEJNA Odpowiedz Link Zgłoś