jooodasz 26.06.09, 20:51 Czy jestem nienormalny mając za swoje największe marzenie doczekanie armagedonu i zobaczenie Boga? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnieszka_s1 Re: Czy to jest normalne?! 26.06.09, 21:02 normalny pan z pewnoscią nie jest ale niech pan będzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
sprawdzilam_czy_wolne Re: Czy to jest normalne?! 26.06.09, 21:03 ja również w skrytości ducha planuję żyć wiecznie Do miłego! Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: Czy to jest normalne?! 26.06.09, 21:08 synku a czy ty myślisz że ci którzy zginęli w tsunami w jakieś zatoce to lepsi są od tych co kite odwalili pospolicie robiąc pod siebie ? Odpowiedz Link Zgłoś
gadagad Re: Czy to jest normalne?! 26.06.09, 21:18 Pragnienie zobaczenia czegoś co by nami wstrząsnęło, a nie był to akurat rak odbytu, czy szyjki macicy, jest normalną potrzebą niebezpieczeństwa na co dzień, której cywilizacja nie zaspokaja. Odpowiedz Link Zgłoś
k-57 nie.to porypane 27.06.09, 03:37 jooodasz napisał: > Czy jestem nienormalny mając za swoje największe marzenie doczekanie armagedonu > i zobaczenie Boga? xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx tak porypane jak ty matole Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: Czy to jest normalne?! 28.06.09, 15:18 nie, 90% polakow mysli tak jak ty. nie moga przeciez sie mylic. m.s. Odpowiedz Link Zgłoś
funstein Re: Czy to jest normalne?! 29.06.09, 13:54 o ile nie zginiesz w wypadku samochodowym to spokojnie doczekasz armagedonu i zobaczysz Boga. Jedni widzą na minutę przed śmiercią inni na wiele lat. To zależy od konstrukcji pnia mózgu i nawyków żywieniowych. Jak jesz wołowinę, ryby i sałatę z dala od białek mleka to masz nawet szansę przeżyć własną śmierć. Odpowiedz Link Zgłoś
solaris_38 Re: Czy to jest normalne?! 29.06.09, 17:55 może czujesz się czysty i nie chce ci się czekać na śmierć po której otrzymasz zapłatę (nagrodę) może nie lubisz innych ludzi i bardzo potrzebujesz aby byli ukarani jak najszybciej i jak najstraszliwiej może w gruncie rzeczy nie wierzysz do końca w armagedon i tylko jego zjawienie się przyniosłoby ulgę twemu pragnieniu aby świat był taki jak cię nauczono może jesteś jak dziecko wierzące w świętego Mikołaja i pragnące go spotkać a może Jest armagedon lecz ... Inny niż sądzisz a ty może jesteś w grupie tych co źle usłyszeli .. instrukcje a może jest armagedon i ty jesteś wśród wybranych co właściwie zrozumieli czas ci pokaże najpóźniej w czasie umierania zrozumiesz ze już początku wiedziałeś lecz wybrałeś taką ścieżkę ze .. strachu przed światem Odpowiedz Link Zgłoś
absit Ja tam wolę... 29.06.09, 22:29 ... popatrzeć na białe myszki od czasu do czasu. Odpowiedz Link Zgłoś